Selam kizlar nasiliz bugun
Bende bugun tetanoz asimi oldum saglik ocaginda
Internetten oda yerlestirme programi buldum onunla ugrastim biraz bebek odasini cizdim esyalar nasil sigar diye birkac proje cizdim odamiz cok kucuk de. Ona gore esya almam lazim
kızlar ya benim yarın transfer varya banyo yapabilirmiyim bugün acaba iğnelere sakıncası olurmu banyonun
canım yeni kürtaj oldum ya ben korunmadık günlerede dikkat etmedik yoktur diye düşünüyorum o yüzden yapmıcam testi..hiiç merak etmiyorum açıkçası çünkü içime hiç dogmuyor..pazar günüde çeyiz serilecek ya he ihtimale karşı aklımda kalmasın diye yapayım diyorum yoksa yapmıcaktım
bende iyiym canım işteyim vakit geçirmeye çalışıyorum..nasip canım bakarsın olur ama yinede umudum yok...beklicem pazari..çünkü 28 şubatta kürtaj oldum pazara kadar 45 gün olmuş olacak diye bekleyeyim diyorum..
sen nasılsın... varmı ağrın filan canım
ben o reklamlara yanlışlıkla tıklamadıysam hiç bakmıyorumkiiiama şimdi bakıcam...
uzun zamandır uğramadığını biliyorum canım son düzenleme tarin benm kürtajdan 15 gün sonra filan olmuş galiba hatırlamıyorum...
neyse sen yinede silme şimdilik pazarı bekle belki silmezsinde değiştirirsin
heryer heryerdeydi mutfakta
yufka almıştımm tavada güzel bir peynirli brek yaptıumm...yanında makarna salatası ve yeşillikle bol karbonhidratlı bir akşam yemeği oldu...çayla yiyoruz şimdi birer tabak hazırladımm..kocişin keyfi yerinde ağzı kulaklarındaa
canım polikistik over im var ama önceki dr asırı degil demişti benim sol yumide tembellik var toplanırken baskılayıcı iğneye rağmen sag 24 sol 20 idi en büyüğü bu oeki pko luda ikiz gebeliğin riski neki dr ikiz koymayı kabul etmişti riskleri ne bileninizi varmı canım ya cok karıstı kafam
kızlar akşama yaptığım salata ve sac kavurma nasıl olmuş sizce
Eki Görüntüle 680004 Eki Görüntüle 680005
canım benim aynısı bende de oldu benmde sol tembel sg iyiydi şöle diyim bide bn rhim filmi çektirdim ilk muayenelerde aşılama ypılmadn önceydi 210 da başladık biz tedaviye 4 sene önce diyelim biz bna sol yumrtan yok demişlerdi takiii tüpe kadar ocakta başladık tedaviye doktor yumurtalrın var fakat polikstkoverin var bu nedenle normlde gelişmesini be çtlamasını önlüyormuş yumrtalrım bu yuzden olmuyormuş eşimnde varikoseli vrdı çift taraflı ameliyt oldu oda ama bu sefrde sprer çok ve hızlı harektli iyi olnlar aZ dı ondan tupeldik normlde olur dedi ama tedavi olmamz uzun sürebilrmiş normlde olması için tüpe bşladık işte sol tarfım gelişmesi yavaş dedi yumrtalrım çok dedi sag iyi gelişiyordu biz doktorla konuşurken bir aorun olursa iptal edriz demişti eşimde hiç olmick sanmış halbuki bana zararı olursa iptal edebilcegi içn diyormuş neyse cnım ben bebişimi kybedince baktım bu pokoya sana verim oku canım sor doktoruna eger sakıncası yok derse ikitne koyaun rabbimn izniyle inş bebişlerin seni bırkmasın canım bi ara bulup yazmıştım onu bulmadım inş bi sorun olmaz allh hayırlısını versin
katılıyorumm tabii muaallaktaydım aman ne kaybederim dedim baktım başka kimse de katılmıyorr...2 güvendiğim ve çok beğenilen tariifmle katılacağım inşaallah....bu akşam tariflerimi yazarm yarın da erken kalkarım tusemime bir fetih okurum transferdeyken... sonra da geçerim mutfağa aşama aşama fotoğraflayarak hazırlarım diyorumm bakalımm inşaallah akşama sunumuyla birliktee bitmiş olur inşaallahikramayacım yarışmaya katılıyomusun hadi oylarımız sana
yandaki resimlere dikkat şekerimm...kızzz ne yarışması buuu??? bütün oylar sana
ayy inşallah gebesin canımmvalla nasıl durdum bende bilmiyorum canım ama pko olunca duruyorum işteee:)))
lütfen beni gaza getirip hemen yap demeyin pazar günü yapcam
dr umda öyle demişti canım vücut alısıyo diye ama ne bileyim yoktur diye önemsemiyorum ama yinede dikkat ediyorum pazar çeyiz serme yorucu ve eşya indiriliğp kaldırılacağı için o gün sabah yaapayım testi diyorum canım....sen nasılsın??
bebişler nasıl
hep destek tam destek İKRAMAYA kim tutar seniiii....
kaçak da gelmiş.. eyyy giid günler eyy az mı sabahladık buralardaaa..şimdi elifnazla sabahlıyorsunuzz..ben de okadar boş vaktim var kii yarışmaya katılıyorummsana burdan merhaba diyeli okadar uzun zaman olmuşkiii..... kendimi kınamadan edemedim
kızlar akşama yaptığım salata ve sac kavurma nasıl olmuş sizce
Eki Görüntüle 680004 Eki Görüntüle 680005
ayyy canım inşallah ama ne bileyim umutlanmak istemiyorum....ayy inşallah gebesin canımm...zorlama kendini yorma tamam mııı...
katılıyorumm tabii muaallaktaydım aman ne kaybederim dedim baktım başka kimse de katılmıyorr...2 güvendiğim ve çok beğenilen tariifmle katılacağım inşaallah....bu akşam tariflerimi yazarm yarın da erken kalkarım tusemime bir fetih okurum transferdeyken... sonra da geçerim mutfağa aşama aşama fotoğraflayarak hazırlarım diyorumm bakalımm inşaallah akşama sunumuyla birliktee bitmiş olur inşaallah
yandaki resimlere dikkat şekerimm...
ayy inşallah gebesin canımm...zorlama kendini yorma tamam mııı...
daha yarışmaya katılmadan havaya girdimm Güldeen bu kadar gazlaa aldım giidyorumm..inşaallah alnımın akıyla katılabilirmm aksilik çıkmadann
kaçak da gelmiş.. eyyy giid günler eyy az mı sabahladık buralardaaa..şimdi elifnazla sabahlıyorsunuzz..ben de okadar boş vaktim var kii yarışmaya katılıyorumm
herzamanki giib mikemmel görünüyor tadı da fevkaldenin fevkindedir herhalde.....
benim yaptıklarım anında silindi süpürüldü...bir tava böreği hüpletti götürdü kociş ben bir dilim yedimm o kadar..
offf cok süper görünüyor afiyetle yiyin canım bana inadını yapıyonuz dimiiiii
Canim insallah bi sorun olmaz rabbim sqnada tekrarini nasib etsin bitanem bende yarij tekrar konusucam dr la eger problem olmaz derse iz annesi olmak istiyorum rabbim isteyen herkess nasib etsin bizleride icinden ayirmasin
canlar naber özledim sizi ya
iyiyim canım çok şükür gezdim deniz havası aldım mis gibi dinlendim hasret giderdim geldimCanımm yaaa Valla bende seni çokk özledim nasılsın canım gezdin gezdin geldinn ohh ne güzell
iyiyim canım çok şükür gezdim deniz havası aldım mis gibi dinlendim hasret giderdim geldim
sen nasılsın kuzum gittin mi doktora
amin canım inş rabbim hayırlısını versin
kızım nasıl düştün öyleCanım perşembe gidicez inşallah ohh ne güzell deniz havası almıssın tatlım yaa bende cumartesi ablmd eloşdaydımmm tam ball olmus yaaa dün evde mutfak camı siliyordum sandalyaden uçarak yere düştüm dün totoşum ve dirseggim falan agrıyordu bugün daha iyiyim cnmagldım bi süre eşim geldi evi süpürdü dışarı çıktık bugünde pzar alışveriş yemek günümdü canım böyle iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?