Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne güzel bir uğraş bu...
bebeklerin odasını çizmek düzenlemek çok eğlenceli olsa gerek...
zaten çizim yapan hatunsun eminim küçük de olsa bi şekilde düzenlersin sen olmadı hazır almak yerine odaya göre mobilya yaptırırsınız.

kızlar ya benim yarın transfer varya banyo yapabilirmiyim bugün acaba iğnelere sakıncası olurmu banyonun

yap tabikide sabah yapıp öyle gidebilirsin hatta...
Allah yardımcın olsun canım...

Canim yaaa gecen sene 28 subatta da ben dusuk yapmistim tam 40 gun sonra adet olmustum
seninki insallah bebistendir canim

Son düzenleme:
heryer heryerdeydi mutfakta
yufka almıştımm tavada güzel bir peynirli brek yaptıumm...yanında makarna salatası ve yeşillikle bol karbonhidratlı bir akşam yemeği oldu...çayla yiyoruz şimdi birer tabak hazırladımm..kocişin keyfi yerinde ağzı kulaklarındaa

tamam o zaman pazara kadar ellemeyim listelere

oh oh afiyet olsun yavaştan ısınma çalışmaları mutfaktaki marifetleri göstermeler iyidir...
sıkı çalış şekerim

canım benim aynısı bende de oldu benmde sol tembel sg iyiydi şöle diyim bide bn rhim filmi çektirdim ilk muayenelerde aşılama ypılmadn önceydi 210 da başladık biz tedaviye 4 sene önce diyelim biz bna sol yumrtan yok demişlerdi takiii tüpe kadar ocakta başladık tedaviye doktor yumurtalrın var fakat polikstkoverin var bu nedenle normlde gelişmesini be çtlamasını önlüyormuş yumrtalrım bu yuzden olmuyormuş eşimnde varikoseli vrdı çift taraflı ameliyt oldu oda ama bu sefrde sprmler çok ve hızlı harektli iyi olnlar aZ dı ondan tupe yönldik normlde olur dedi ama tedavi olmamz uzun sürebilrmiş normlde olması için tüpe bşladık işte sol tarfım gelişmesi yavaş dedi yumrtalrım çok dedi sag iyi gelişiyordu biz doktorla konuşurken bir aorun olursa iptal edriz demişti eşimde hiç olmick sanmış halbuki bana zararı olursa iptal edebilcegi içn diyormuş neyse cnım ben bebişimi kybedince baktım bu pokoya sana verim oku canım sor doktoruna eger sakıncası yok derse ikitne koyaun rabbimn izniyle inş bebişlerin seni bırkmasın canım bi ara bulup yazmıştım onu bulmadım inş bi sorun olmaz allh hayırlısını versin

Canim insallah bi sorun olmaz rabbim sqnada tekrarini nasib etsin bitanem bende yarij tekrar konusucam dr la eger problem olmaz derse iz annesi olmak istiyorum rabbim isteyen herkess nasib etsin bizleride icinden ayirmasin

ikramayacım yarışmaya katılıyomusun hadi oylarımız sana
katılıyorumm tabii muaallaktaydım aman ne kaybederim dedim baktım başka kimse de katılmıyorr...2 güvendiğim ve çok beğenilen tariifmle katılacağım inşaallah....bu akşam tariflerimi yazarm yarın da erken kalkarım tusemime bir fetih okurum transferdeyken... sonra da geçerim mutfağa aşama aşama fotoğraflayarak hazırlarım diyorumm bakalımm inşaallah akşama sunumuyla birliktee bitmiş olur inşaallah
kızzz ne yarışması buuu??? bütün oylar sana
yandaki resimlere dikkat şekerimm...
ayy inşallah gebesin canımm...zorlama kendini yorma tamam mııı...

hep destek tam destek İKRAMAYA kim tutar seniiii....
daha yarışmaya katılmadan havaya girdimm Güldeen bu kadar gazlaa aldım giidyorumm..inşaallah alnımın akıyla katılabilirmm aksilik çıkmadann
sana burdan merhaba diyeli okadar uzun zaman olmuşkiii..... kendimi kınamadan edemedim
kaçak da gelmiş.. eyyy giid günler eyy az mı sabahladık buralardaaa..şimdi elifnazla sabahlıyorsunuzz..ben de okadar boş vaktim var kii yarışmaya katılıyorumm
kızlar akşama yaptığım salata ve sac kavurma nasıl olmuş sizce

Eki Görüntüle 680004 Eki Görüntüle 680005

herzamanki giib mikemmel görünüyor tadı da fevkaldenin fevkindedir herhalde.....
benim yaptıklarım anında silindi süpürüldü...bir tava böreği hüpletti götürdü kociş ben bir dilim yedimm o kadar..

ayy inşallah gebesin canımm...zorlama kendini yorma tamam mııı...
ayyy canım inşallah ama ne bileyim umutlanmak istemiyorum....
evet canım yandakiler dikkatimi çekmemişti gülden söyleyince baktım başarılar canım...bütün oylar sanaaa

senin yaptıklarında eminim çok güzeldir canım menim ve eminim yarışmada sen birinci olacaksın

Canim insallah bi sorun olmaz rabbim sqnada tekrarini nasib etsin bitanem bende yarij tekrar konusucam dr la eger problem olmaz derse iz annesi olmak istiyorum rabbim isteyen herkess nasib etsin bizleride icinden ayirmasin

amin canım inş rabbim hayırlısını versin

iyiyim canım çok şükür gezdim deniz havası aldım mis gibi dinlendim hasret giderdim geldim
sen nasılsın kuzum gittin mi doktora

Canım perşembe gidicez inşallah ohh ne güzell deniz havası almıssın tatlım yaa bende cumartesi ablmd eloşdaydımmm tam ball olmus yaaa dün evde mutfak camı siliyordum sandalyaden uçarak yere düştüm dün totoşum ve dirseggim falan agrıyordu bugün daha iyiyim cnm agldım bi süre eşim geldi evi süpürdü dışarı çıktık bugünde pzar alışveriş yemek günümdü canım böyle iştee

amin canım inş rabbim hayırlısını versin

Canim mevlam gönlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin hakkimizda hayirli olanada gönlumüzu razi eylesin ben hep boyle diyorum kizlar hepinize iyi geceler ben bugun erken yatiyim malum yarin bebislerimi alicam yorgun olmiyim bide bi an once uyuyumki hemen sabah olsun beni dualarinizda unutmayin yarin lutfen insallah sikica tutunucaklar annelerine yarin 3 kisi gelcez allahin izniyle

kızım nasıl düştün öyle
aman allah korumuş bişiicik olmamış totoşuna dikkat et tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…