Tüp Bebek Günlüğümüz !

kim var kim yok goremiom telden napiosunuz canlar?
gece tayfası var kuzum kim olcak bu saatte başka
aman dikkat totoşa evet kuzum artık tepikleri daha net hissediyom çok şükür böle olunca doktorada gitmek istemiyorum 17 sinde canım randevum şeker yüklemem olacak:18::18::18::18::18:

Ahh bu kocalar ah buyumeyen bebekler doganlar buyuyorlarda bızım erkekler hıcbuyumuyorkı rabbım ınsallhhh enkısazamnda kolunuzu doldursunda kocanı o zamn gor dımekkı hep tek uyucak walla kankı olduk adamcıgımla gorusemıyoruz bıle bızım mınık booo bagıyor doya doya sımart kocanı bosver aldınmı bebenı koluna herkes kendı yoluna oluyor bak sımdı kız ım uyudu babası kaldı basıma bırak su ıntrnetı kırıcam o tlfnu dıyor baba kız gıcık bunlar yasa bana rahat yok ki hic

Tabii canım dr gerek kalmadıtepikleri duyunca ohh canım şeker yüklemesinede bişy kalmamıs canım hadi onuda atlatıcaksın bak tatlım zamann su gibi akıp gidiyor valla

Canımcıgım Valla bu kocalar anca ilgi beklerler zaten al bendende o kadar çocuk gibi benimkide valla şimdi çerez hazırladım eşime yoksa bana sarıyor bende sizlerle muhabbett edicem diye ne var ne yok yiyecek ikram ediyorum adam oldu 95 kilo

he dogru dion:)))senin seker yuklemende benim.sonucum belli olmus olur dostum:))

ayyy hakkaten yaaa insanin ciglik atasi gelir dimi hic kendine vakit ayiramitorsundur uzun uzun banyo yapmak bile sana bi lukstur..

hahahahaha:))))
hadi ben cikiom kizlar kankam teli elime almama kiziyor

Tabii canım dr gerek kalmadıtepikleri duyunca ohh canım şeker yüklemesinede bişy kalmamıs canım hadi onuda atlatıcaksın bak tatlım zamann su gibi akıp gidiyor valla
vallahi kuzum zaman bana su gibi akmıyo:18::18::18::18: resmen günler geçmiyo bişii olucak korkusu inan bitmiyoneyse ki duyuyom tepikleri içim rahat birazda olsa
adetini oldun kuzum başlıcan mı tedaviye aramı vericen tatlım

Canımm yaa şöyleee bi durup düşündama hügümde hazır hissetmiyorum kendimi bakalım canımm biraz zamanı varr seni çok iyi anlıyorum canımm sana teselli vermeye çalışyorum tabii ama Allahın izniyle bu günlerde geçicek tatlımmmm bebişini Allahın izniyle kucaguna alıcan inşşşş

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz test yapıcan bizde çok mutlu olucaz pozitif haberine
insallahhhh canim

oncelikle.bi doktoruna gidin de tatlim bakakim.ne dicek sonra da kendini.ii hissedince baslarsin canim insallah olucak ben inaniyorum yasin genc yunurtan var sprem var neden olmasin.

tatlım bide seval hanımı düşün derim çok okudum rezerv azlığı olup hamiş olanları görüşme ücreti almıyo muayene etmediği sürece
hem daha yakın belki orada olur dermanın
ama en önemlisi kendini hazır hissetmen

he dogru dion:)))senin seker yuklemende benim.sonucum belli olmus olur dostum:))

ayyy hakkaten yaaa insanin ciglik atasi gelir dimi hic kendine vakit ayiramitorsundur uzun uzun banyo yapmak bile sana bi lukstur..
Walla yalan yok arada bır çığlık atıyorum zaten bu aksam şanslı kişi kızımdı yemek yedırırken bağırdım çok ben ağzına kaşığı sokuyorum o buuuu fıye tükürüyor çok fgıcık bır durum ıyıce saclarım dıkılıyor bu aralar havaya sımdı tadını çıkar karnındakı veledlerın dünyaya selm dedıklerınde sen yoksun artık onların hayatı var yanııı hnm kendıme ayırdığım hıc vaktaım yok ev ye bıle gıremıyorum bazı zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…