Canımcıgım Valla bu kocalar anca ilgi beklerler zaten al bendende o kadar çocuk gibi benimkide valla şimdi çerez hazırladım eşime yoksa bana sarıyor bende sizlerle muhabbett edicem diye ne var ne yok yiyecek ikram ediyorum adam oldu 95 kilo
inşallahhh kuzum hepimiz anne olacağız ama sırası var demek ki önce o hamiş kalsın sonra ki ay sen hemde tüpsüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhİNŞALLAHHHHH bende gönülden inanıyorumm ayşegülümm turkuaz HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ahh cnmm ama buyusunn esoşş gecicek insallah ana kiz suslenup gezmelere gidiceksiniz insallhWalla yalan yok arada bır çığlık atıyorum zaten bu aksam şanslı kişi kızımdı yemek yedırırken bağırdım çok ben ağzına kaşığı sokuyorum o buuuu fıye tükürüyor çok fgıcık bır durum ıyıce saclarım dıkılıyor bu aralar havaya sımdı tadını çıkar karnındakı veledlerın dünyaya selm dedıklerınde sen yoksun artık onların hayatı var yanııı hnm kendıme ayırdığım hıc vaktaım yok ev ye bıle gıremıyorum bazı zamanlar
evet mehtap aysegulun doktoruna gitsen keske..tatlım bide seval hanımı düşün derim çok okudum rezerv azlığı olup hamiş olanları görüşme ücreti almıyo muayene etmediği sürece
hem daha yakın belki orada olur dermanın
ama en önemlisi kendini hazır hissetmen
tatlım bide seval hanımı düşün derim çok okudum rezerv azlığı olup hamiş olanları görüşme ücreti almıyo muayene etmediği sürece
hem daha yakın belki orada olur dermanın
ama en önemlisi kendini hazır hissetmen
ahh cnmm ama buyusunn esoşş gecicek insallah ana kiz suslenup gezmelere gidiceksiniz insallh
evet mehtap aysegulun doktoruna gitsen keske..
İnsallh Cnm inşallah rabim gösteresin o güneleri inşallah hepsimize
insallahhh cnmmm
kuzularim ben cikiorum opuyorummm hepiniziiiiiiiii iyi geceler
inşallah kuzum allah ım bu kadar çok isteyen kullarını geri çevirmez ama zamanı vardır elbetTatlım yaaa ne bilim bi dr gidim gelimde bi süre sonra belki düşünürüm annem orduda dönsün dr akrabagımız var x bir devlet hastanesinde onunla bi görüşmeye gidicez annemi kırmk istemiyorum senelrdir gidelim istedi ben hep engeledim bakalım canım elbet bi yol çizicem gibi gözüküyor İNŞLLAH emeklerimiz boşa gitmezz canımm
inşallah kuzum allah ım bu kadar çok isteyen kullarını geri çevirmez ama zamanı vardır elbet
onada git kuzum bi seval a git bi görüş sadece belki için ısınır tatlım takviminde okudum 18 kez denemişler başka yerde seval de tek yumurtayla hamile kalmış
yok canım benim ilk denememdi tatlım bana lenfosit aşısı yapıldı sana yapılır mı bilmem transfer işlemi 2500 dolar artı ilaçlar ama ekstralar çıkıyo aşılarında tanesi 450 liraCanım bende seval hanımın hikaylerine bakınıyordum şimdi tatlım sen seval hnımda 2 demi kaldın ve fiyatı ne kadar?
yok canım benim ilk denememdi tatlım bana lenfosit aşısı yapıldı sana yapılır mı bilmem transfer işlemi 2500 dolar artı ilaçlar ama ekstralar çıkıyo aşılarında tanesi 450 lira
iyi geceler tatlımCanım eşim çgırıyor acill çıkmma lzım yarın görüşürüz bu konuyu canım çokköpttt
selam canım hoşgeldinn ben de duşa aldım kociş çoktan uyumuştu azıcık uğrayyaım dedim..sayfalar almış yürümüş..okiim dedim ama nereye okuyosunn bıraktım yarıda...sabah da erken kalkmıştım bugün pazarım vardı çok yorulmuşum saçımı kurutup yatıcimm...canlar naber özledim sizi ya
dualarım seninle canım sabah kalkınca ilk işim o olucak inşallah..3 kişi dönüşünüzü beklicez burdaCanim mevlam gönlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin hakkimizda hayirli olanada gönlumüzu razi eylesin ben hep boyle diyorum kizlar hepinize iyi geceler ben bugun erken yatiyim malum yarin bebislerimi alicam yorgun olmiyim bide bi an once uyuyumki hemen sabah olsun beni dualarinizda unutmayin yarin lutfen insallah sikica tutunucaklar annelerine yarin 3 kisi gelcez allahin izniyle
iyi geceler tatlım meleğinle sana..sen de fazla oturma baksana eskiden burda gececi takılan hamişlere gece uykusu haram artık hiç biir uğrayamıyor....hamişken nasılsa ölee devam ediyorlar yaramazlığaaa....BEN YATAR Allah rahatlık versin Gülümmiyi geceler tatlım
iyi geceler canım bütün gün uyuyunca gece uyuyamıyorum malesef karasu dan biliyorum yat deyip duruyo o çok çekmiş uykusuzlıktan iyi geceler tatlım bende yatıyorumselam canım hoşgeldinn ben de duşa aldım kociş çoktan uyumuştu azıcık uğrayyaım dedim..sayfalar almış yürümüş..okiim dedim ama nereye okuyosunn bıraktım yarıda...sabah da erken kalkmıştım bugün pazarım vardı çok yorulmuşum saçımı kurutup yatıcimm...
dualarım seninle canım sabah kalkınca ilk işim o olucak inşallah..3 kişi dönüşünüzü beklicez burda...yarın işlerim var malum yarışmaya yemeklerimi yapıp resimlerini de koyacam kk yaa....ara ara uğrayacam inşaallah..
iyi geceler tatlım meleğinle sana..sen de fazla oturma baksana eskiden burda gececi takılan hamişlere gece uykusu haram artık hiç biir uğrayamıyor....hamişken nasılsa ölee devam ediyorlar yaramazlığaaa....BEN YATAR Allah rahatlık versin Gülümm
sen geldin ben gidiyorumm kulakların mı çınladı gececi hamişler artık gelemiyor deyince tatlım..
napıyor karagözlü bal dudaklı prensesin...onu benim için öp biraz da mıncırıver ... ben de yatıyorumm .çokuykum var öpüldün şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?