Tüp Bebek Günlüğümüz !

histeroskopi olsan iyi olur evet bende düşünüyorum zaten ama neden o kadar pahalı anlamadım benim merkezimde 400 tl civarı sanırım merkeze göre değişiyor...
sana kalmış bir karar canım doktoruna güveniyorsan maddi durumunda iyiyse yaptır derim ben...

içimi açtın sarı papatyammmmm....... en güzel gün senin olsun...günün aydın olsun.....

Geldim oyun güzelim...
Candy e söleeee bıraksın seni bize
Özlemişim nickini aşşağıda görmeyeli epey oldu
valla ne yalan söyleyim bende özlemişim.... inşallah geleceğim bundan sonra.....

küçük paşamın deyimiyle GÜYADIN bebekim

iyi etmişin tatlım...
topikimizin demirbaşları olarak boşlamayın diyom ben ama kime diyom yani...
bırak umrum dışıları gel şefkatli kollarıma

ayyyy güyadın mıı?
ne güzel diyormuş o minik paşa öyle çok hoşuma gitti

içimi açtın sarı papatyammmmm....... en güzel gün senin olsun...günün aydın olsun.....

valla ne yalan söyleyim bende özlemişim.... inşallah geleceğim bundan sonra.....

saol canım benim günlerimiz güzel uyku düzenimiz daim olsun
gel tabikiiiiii gerçi bende bu aralar eskisi gibi yoğun takılamıyorum topike...

saol canım benim günlerimiz güzel uyku düzenimiz daim olsun
gel tabikiiiiii gerçi bende bu aralar eskisi gibi yoğun takılamıyorum topike...

ah.. uyku düzeni ah... ben daha kafamı yastığa koyamadım şu an ayağımda sallamakta olduğum sıpamıda alıp yatacağım birazdan... akşama görüşüz inşallah.... öpüyorum seni...

ah.. uyku düzeni ah... ben daha kafamı yastığa koyamadım şu an ayağımda sallamakta olduğum sıpamıda alıp yatacağım birazdan... akşama görüşüz inşallah.... öpüyorum seni...

anasının kızı işte hamileyken geceleri geç saatlere kadar bizimleydin kızın genlerine işledi tabii
gece gözler açıkgündüz uyku hali o da tam değil
bir yaşına kadar böle olcak sanırım efe de öyle olmuştu bizim bir yaşından sonra düzene girdi...

gunaydinnnnn canimmmmm benimmm nbr?
insallahhhhhh herkes birden hamilee kalir:))

kiz bizim ki 1500 istedi yuhh dedik keske 400 dese hemen yaptirirdim.

gunaydinnnnn canimmmmm benimmm nbr?
insallahhhhhh herkes birden hamilee kalir:))

kiz bizim ki 1500 istedi yuhh dedik keske 400 dese hemen yaptirirdim.

günaydın canım her geçen gün nasıl hissediyosunnn...
valla sanırım histeroskopi çeşidi var ofis ve diğeri o sebepten fiyat değişiyomu acaba...
kızlar hep ofis hist ten bahsettiler diğerini bilmiyorum belki sizinki öle bişidirde pahalıdır..

iyiyim.cnm bise hissetmiyorum sadece ara sira karnimda hafif bi sizi adet olucakmisim hissi oluyo.ama memelerde daha bi agri yok.
bilmiom ki.cnm his. cesidi var mi istrrseniz yaptirin 1500 dedi bi de doktor his. sirasinda traslama diye bise yapiomus bebegin tutunmasina yardimciymis.iste kamerayla giriyorlarmis.hangisi oluyo bu bilmiom cnm

ama tatlım göğüslerde bi ağrı zaten az oluyooo hatta biz hep o ağrının ilaçlardan olduğunu biliyoruz sakın ona göre yorum yapma yanılırsın...
histeroskopinin detaylı halide var demekki sanırım ondan fiyat artıyo..

elif naz cadısı uyumaktan vazgeçtiği için tekrar geldim

oyyyyy sıpaaaaaa uyumadı demek uzaktan komik geliyoooo sana acımasızmışım gibi gelebilir ama doğurmasamda yaşadım ben bu sahneleri
salla salla salla 5 dk sonra saatlerce uyumuş bir enerjiyle gözlerini açsın uyumamak üzere bi de gülücükler saçsın

ayyy çok özlemişim burayı,hey gidi günler hey.. ne var ne yok herkes iyidir inşallah! ben mücadale halindeyim,2 aydır belki ilk kez dün gece sadece 1 kez kalktım emzirmek için,bide sabah emzirdim,yani uykum fazla bölünmedi çok şükür,UYUDUMMMM :) sonra kalktık geldik salona altını alıp koydum ana kucağına ağzına emzik sallaya sallaya uyuttum,hala kımıldadıkça ayağımla ittiriyorum,açlıktan da ölüorum ama kahvaltıya başlasam uyancak güvenmiorum,zor geçio günler,hele de gaz sancıları,ne çekio oğluşum ah ah tabi biz de .. 13 nisanda 2 aylık oluo bile maaşallah,günler hızla geçio onla,egunalcım sana anneler ve bebekler listesinden yazmıştım görmedin sanırım hepinizi öptm arkadaşlar,herşey gönlünüzce olsun,eviniz bebek sesleriyle dolsun inşallah,hoşçakalınnnnn ( ya buarada ben telefondan giremiorum kadınlar kulübüne,internette sorun yok,başka her siteye bakabiliorum,face falan ama bunda bi sorun var anlamadım,sizde de vardır belki bi soriyim dedim)

Son düzenleme:
hosgeldin cnm...
hoşbulduk cancazım....

aynen dediğin gibi 20 dakka uyudu kalktı geri cadı... belki uyur diye yatakta meme verdim bi fırt çekiyo sonrada dikiyo gözlerini gözümün içine bakıyo bişey yapsında şımarayım diye:))) ben oralı olmayıncada önce yüzümü tırmalayıp sonrada bağırmaya başlıyo ilgilen benle diye.... kocişin değimiyle çekeceğimiz var bu cadıdan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…