Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok canım yaa kürtajdan değildir herhalde ama pko var ya zaten 5-10 gün gecikiyodu hep o yüzden acele etmiyom test için...
sende dikkat et biraz canım da toparlanmaya calıski bebişlerimiz sağlıklı vücudumuza gelsinler

kendisi karar versin he??? oda güzelmiş

canım bugün burdada hepimiz seni sasırtıyoz...
benim test yapmamam.. turkuazın 4. günü sana 1 ay gibi gelmesi yokhe ninde adet olmaması bakalım daha nelere sasırcan???

tabii büyüyünce kendi tercihlerini kendisi yapar ben kendisine paşam dicem zaten isime gerek yok büyüyene kadar

tabii büyüyünce kendi tercihlerini kendisi yapar ben kendisine paşam dicem zaten isime gerek yok büyüyene kadar

kıızzzz ben kocamı pasam diye severiiiimmmmm
bu arada annemde benm ismimi hiç istememiş bana hep mavişim kuzum der hiç nafiye dediğini bilmem tabii resmi ortamlar ve yerler hariç...ismimi hiç kullanmaz

hiiiççç kandırma bizi ve yarın yap testi olmadı ben senin yerine gıyabında yaparım yarın

kıızzzz ben kocamı pasam diye severiiiimmmmm
bu arada annemde benm ismimi hiç istememiş bana hep mavişim kuzum der hiç nafiye dediğini bilmem tabii resmi ortamlar ve yerler hariç...ismimi hiç kullanmaz

görüldüğü üzre isim doğar doğmaz şart değil kararsızsak çocuklara bırakmak en doğrusu

edebi mi olsun:)))

isimler uçuşmuş havada bende sölicem işteee
kız olursa kesin CEREN olcak
erkek olursa isim koymayacam kendisi büyüyünce karar versin
yani daha bulamadım
ayyy cerene bayilirim simdi esim he dese koyarim cereni...
şekerim test günü bekler gibi idrar testi için bekletiyosun ayıp ama yazzık değilmi bize merakımızın kotasını sende doldurcaz çatlayacaz benim çatlamış halimi herkes bilir çok çirkin oluyom
ayyyyy evt nafis yap su testi kizlar merak kotalatini bana ayirdilar:))

aaaa olmaz hemen hürreme geç daha helecanlı:121::121::121:
ama bunu da bi hadfta bekliom guldosssiz anlatiyonuz ya nasilsa oyle takip ediom:))

evt canım poliksitkover bşımızın belası gitmiyor bi turlu vucudumuz moralli olsun inş canım bebişelerimz için bnde zemin hazrlıyom inş sorunları çözmek istiyorum sıkıntılarım geçsin istiyorum bu yılı hiç sevmedim 13 uğrsuz derler ya benm içn hiç güzel olmadı çbuk geçsin diyorum boşverlim canım iy olmaya gayrt edlim dualarımz hep olsun ki rabbim sabırmzın sonunu selamete çıkarsın allhım nelere kadir

hiiiççç kandırma bizi ve yarın yap testi olmadı ben senin yerine gıyabında yaparım yarın

görüldüğü üzre isim doğar doğmaz şart değil kararsızsak çocuklara bırakmak en doğrusu
kuzuumm evde test yok sen gıyabımda yap pazara gerç
canııımmm seninki daha bi meraklı olurrrr hemm benm pazar olacak senin daha var o arada biz yine kotayı doldururuz...
ayrıca burdaki herkes için merak kotamız üst sınırlarda ama biz onu hep asıyoruz

edebi mi olsun:)))

ayyy cerene bayilirim simdi esim he dese koyarim cereni...
ayyyyy evt nafis yap su testi kizlar merak kotalatini bana ayirdilar:))

ama bunu da bi hadfta bekliom guldosssiz anlatiyonuz ya nasilsa oyle takip ediom:))

ceren ismini hep sevmişimdir bencede çok güzelll...
sorma valla nfy hatuna gidiyo meraklarımız onda tüketcez seni merak etmicez acil test yapmalı

gülden ikramayanın portakallı pırasasını yaptım resimlerini topiğime de bıraktım bide tava böreği yaptım yanına peynirli maydanozlu dereotlu çok güzel oldu

gülden ikramayanın portakallı pırasasını yaptım resimlerini topiğime de bıraktım bide tava böreği yaptım yanına peynirli maydanozlu dereotlu çok güzel oldu
vavvvvv senyaptıysan güzel olmuştur bakiiciiimmm hemeennn

Selam kızlar hurremcıler nasılasınız bakalım Ayt yorgunun kızlar yorgun gece uyumadık hıc gündüzde temızlık yemek kızım çığlıkları derken sımdı uzattım ayağımı ama bnm mınıkah uf ay dıye bağırıyor sallanarak sanki duyanda butunişlerı kızımıyaptırdım sanacak hadı ben kaçtım öptüm hepınızııı

Kızlar bugün eczaneye gıtmıstım oradan bır katoliği verdı bayan yarın alıcım sımdı ınceledım güzelecek balparmak apitera arı şutu polen bal karışımı var üreme ye yardımcı olarak bılgı. Var sözde hır ınceleyın ben alıcam yemeye başlıcam yarın ınsallhhhh

Âmin canım benim darısı sana inşallah evet tatlım koruyucusu cibinliği içinde yalnız tülünü beğenmedim kendim alıcam
zaten gördükçe beyazları istemiyorsun ağır geliyo tatlım güzel olan çatısıda sandık oluyo bütün kullanmadık eşyalarını toplar

hiç acele etme canım ben kalınlık biraz fazla olur olmaz hemen tarnsfere gittim..ama transfer günümde bile en kalın bölge 8 mm di diğerleri 7.5 falandı..galiba incelmeye başlamıştı..şimdi daha sağlama alacağım inşallah vücudum toparlamıştır da artık o kadar bunalmam

evet yaaa çok sevindimm... beğenmene.... bende sabah kocişimle kızkardeşime kahvaltıya peynirli maydanozlu derotlu tava böreği yapmayı düşünüyoum...geçen gün yaptığıma bayıldı adam bana küçük bir dilim bırakıp bir tava böreği hüpletti..sen parasın da kötü olabilir mi acabaaa..ben sütlü yumurtalı sosuna bir fiske karbonat katıyorumm bir güzel şişip kabarıyor harika oluyor..

Çok sevgili arkadaşlarım bugün benim için çok uzun ve yorucu bir gündüü...
hepinize yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorumm dualarınızla toparlandımm çok şükür...ve artık daha fazla dayanamayıpp yatağıma giidyorumm...çok seviyorum siizii yarın daha güzel br güne uyanmak dileğiyle Esen kalın efendimm
Allah rahatlık versinn ( hepinizin böle bebişleri olsun inş.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…