evt canım seninki baygı geçmiş bi yap istersen belkide kürtajdanda olur dicem ama inş bebiştendir canım. benim bi bucuk ay oldu diyebilirm benm boğaZıma kışnn soğuk değmese rahtım bazen unutuyom işte meyve suyu tolptn olnca böle oluyor allhım hepimze hayırlısını versin kızlar bizm ki oğlan olursa babanın ismini koycak bayramcan kız olursa bn koyacmmışm bnde feride ve buke dedim erkekte efe mert oyle geliyo aklıma rabbim bigun birni koymayı nasip etckmi acep
kendisi karar versin he??? oda güzelmiş
canım bugün burdada hepimiz seni sasırtıyoz...
benim test yapmamam.. turkuazın 4. günü sana 1 ay gibi gelmesi yokhe ninde adet olmaması bakalım daha nelere sasırcan???
tabii büyüyünce kendi tercihlerini kendisi yapar ben kendisine paşam dicem zaten isime gerek yok büyüyene kadar
ne niyetle dediğini anlıyorum canım ama laf olsun torba dolsun bende bulcam işte sana bişeylerrrr
hımmm söyle baslııım ozaman senin çocuğuna kaan mı kağanmı dicekler bu biirrrrr:)))
sare mina ve nisaya lafım yookkk bu ikiiiii:))))
derin ama ne kadar derin azmı cok mu yoksa dibi görünmücek sekildemi derin bu üüüçççççç
aynen yaa dimiiii sanki test günü bekliom gerçi oda bi nevi test günüüü ama tüp değil doğaalll
kıızzzz ben kocamı pasam diye severiiiimmmmm
bu arada annemde benm ismimi hiç istememiş bana hep mavişim kuzum der hiç nafiye dediğini bilmem tabii resmi ortamlar ve yerler hariç...ismimi hiç kullanmaz
edebi mi olsun:)))canım ya şaka diyorum tabi ben, Allah hayırlısını nasip etsin hayırlısı da senin hamiş olman olsun inş :)
aaaaaaabana bir ay geçmiş gibi geliyor valla
turkuaz, bana mantıklı isimler bulsana kız, biz de dalga geçmekten güzel isimlerin bile içine ettik
uykum geldi
ayyy cerene bayilirim simdi esim he dese koyarim cereni...isimler uçuşmuş havada bende sölicem işteee
kız olursa kesin CEREN olcak
erkek olursa isim koymayacam kendisi büyüyünce karar versin
yani daha bulamadım
ayyyyy evt nafis yap su testi kizlar merak kotalatini bana ayirdilar:))şekerim test günü bekler gibi idrar testi için bekletiyosun ayıp ama yazzık değilmi bize merakımızın kotasını sende doldurcaz çatlayacaz benim çatlamış halimi herkes bilir çok çirkin oluyom
ama bunu da bi hadfta bekliom guldosssiz anlatiyonuz ya nasilsa oyle takip ediom:))aaaa olmaz hemen hürreme geç daha helecanlı:121::121::121:
yok canım yaa kürtajdan değildir herhalde ama pko var ya zaten 5-10 gün gecikiyodu hep o yüzden acele etmiyom test için...
sende dikkat et biraz canım da toparlanmaya calıski bebişlerimiz sağlıklı vücudumuza gelsinler
kuzuumm evde test yok sen gıyabımda yap pazara gerçhiiiççç kandırma bizi ve yarın yap testi olmadı ben senin yerine gıyabında yaparım yarın
görüldüğü üzre isim doğar doğmaz şart değil kararsızsak çocuklara bırakmak en doğrusu
canııımmm seninki daha bi meraklı olurrrr hemm benm pazar olacak senin daha var o arada biz yine kotayı doldururuz...edebi mi olsun:)))eğini ben yaparım:)))
ayyy cerene bayilirim simdi esim he dese koyarim cereni...
ayyyyy evt nafis yap su testi kizlar merak kotalatini bana ayirdilar:))
ama bunu da bi hadfta bekliom guldosssiz anlatiyonuz ya nasilsa oyle takip ediom:))
edebi mi olsun:)))
ayyy cerene bayilirim simdi esim he dese koyarim cereni...
ayyyyy evt nafis yap su testi kizlar merak kotalatini bana ayirdilar:))
ama bunu da bi hadfta bekliom guldosssiz anlatiyonuz ya nasilsa oyle takip ediom:))
ben yatsı namazımı kılayım geleyim...
valla iyi gaza getiriyonuzzzz ama yemezleeeerrrceren ismini hep sevmişimdir bencede çok güzelll...
sorma valla nfy hatuna gidiyo meraklarımız onda tüketcez seni merak etmicez acil test yapmalı
vavvvvv senyaptıysan güzel olmuştur bakiiciiimmm hemeennngülden ikramayanın portakallı pırasasını yaptım resimlerini topiğime de bıraktım bide tava böreği yaptım yanına peynirli maydanozlu dereotlu çok güzel oldu
oooo eline saglik cnm tava boreginde ben de profesyonelimdir:))))gülden ikramayanın portakallı pırasasını yaptım resimlerini topiğime de bıraktım bide tava böreği yaptım yanına peynirli maydanozlu dereotlu çok güzel oldu
oooo eline saglik cnm tava boreginde ben de profesyonelimdir:))))
vavvvvv senyaptıysan güzel olmuştur bakiiciiimmm hemeennn
Âmin canım benim darısı sana inşallah evet tatlım koruyucusu cibinliği içinde yalnız tülünü beğenmedim kendim alıcaminsallahhhhh canimmmmmm keske dedigin gibi olsa...
aysegulllllllll yemin ederimmmmm bayildimmm harika buiseeeeeeo bembeyazlardan suan itibariyle vazgectim:))tam bi kiz odasiiiiii cokkk tatliiii...gule gule kullansin prensesimmizzzz
tatlim o icinin besikteki koruyucusunu da verdiler mu?
burdayim kizzz:)))
hosgeldin nafiye sultan nbr?
hiç acele etme canım ben kalınlık biraz fazla olur olmaz hemen tarnsfere gittim..ama transfer günümde bile en kalın bölge 8 mm di diğerleri 7.5 falandı..galiba incelmeye başlamıştı..şimdi daha sağlama alacağım inşallah vücudum toparlamıştır da artık o kadar bunalmamSagol canim orasi oyle tabi inceyken koyulup tutmasaydi daha kotu olurdum ama bende de 3 asilama negatifti zaten ve cok korkum vardi cunku bendede daha once rahim incelmesi vardi sorun olur diye korkuyodum ve kortugum basima geldi simdidea kalinlasmazsa diye korkuyorum iste biliyosun bizleride okadar beklemisizki bi an bile fazla beklemek istemiyorum bebislerim gelsinler isfiyorum insaalah dedigin gibi olurda canim gelirler
gülden ikramayanın portakallı pırasasını yaptım resimlerini topiğime de bıraktım bide tava böreği yaptım yanına peynirli maydanozlu dereotlu çok güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?