Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi geceler canım allah rahatlık versin
allah sana bu kız kadar şeker hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahhhhhhhhhhhhh

uykum gelmio kiz yataktayim bunye aliskin degil:)))
yaticm da bi bakinim dedim.mehtos nerelerde acaba kaynanasi var diye giremio galiba hatun.
dimi bünyeler sapıttı iyice gece yatmaz sabah kalkmazlardan oldum çıktım
vallahi sabah doktora götürecekti kv sini ama ses çıkmadı galiba yarında dr randevusu var

dimi bünyeler sapıttı iyice gece yatmaz sabah kalkmazlardan oldum çıktım
vallahi sabah doktora götürecekti kv sini ama ses çıkmadı galiba yarında dr randevusu var
aynen valla ama yok yaticam simdi ben... he kiz bakim doktor ne dicek insallah guzel seyler soyler de ben srnin doktoruna gitmesini cok isterim.

bende can sıkıntısından baktım başka bi topic te var yazıyom arada oraya ama kimse cvp vermiiyo
sende hamilesin kuzum ne çabuk unuttun hemde ikiz
bence tupcu agustos doguranlarinla yazis cmm baksana kilo muhabbeti ediolar hic bizlik degil :))))))))
allah canini almaya bian okudum ayy kim ikizdi de unuttum defim meger beni diyomys insallah cnmmmmm:)))

aynen valla ama yok yaticam simdi ben... he kiz bakim doktor ne dicek insallah guzel seyler soyler de ben srnin doktoruna gitmesini cok isterim.
bende istiyorum canım ya en azından gitsin bi konuşsun sonuçta görüşmek parayla değil içine yatarsa neden istiyorum benimki sadece tüp bebek merkezi herşey onla alakalı ama kendini hazır hissetmeside lazım ben onu dürtücem arada git git diye belki kısmeti oradadır belli mi olur

aynn cnm duryt sen onu seninkinin herseyi onceden dusiunup onlem almasi cok hosuma gidiyor

dun yumurtalar toplandi.sahiden dediginiz gibi is o masaya gidip uzanana kadarmis.sonra bi hemsire derin derin nefes al ver dedi ucuncu nefeste gitmisim.uyaninca kendimi baska yerde buldum.bi baktim hamile biri sonra bi baktim yeni dogum yapmis baska biri bebegiyle sedyeyle gectiler.18 yumurta toplanmis.karnim agriyo hala agri kesici iciyorum.hemsire tel. edip kilomu sordu kusma, bas donmesi, asiri agri, nefes zorlugu, karinda sisme varmi kanama cokmu falan diye sordu bide.ilk kez yumurta toplaticak varsa gercekten korkmasin.Allah yardim ediyor.saglam yumurta kalirsa transfer icin haber vericekler.hayirlisi bakalim.

geçmiş olsun yumilerin bebiş olsun inşallah..
evet canım herşey o masaya yatana kadar çok şükür sorunsuz atlatmışsın...
18 yumiden bugün güzel haberler gelince daha bi rahatlayacaksın...

Güyadııınnnnnn
Canım arkadaşlarıma şahane harika güp güzel birgün diliyorum
Sabahın körü dikildim ayağa kendimi mutfakta buldum zeytinyağlı
biber dolması ve kabak yemeği yapıyorum..
Ara verdim geldim size yazdım şimdi tekrar mutfağıma geçiyorum...

Günaydın canım ne hamarat hatun ya maşallah bu saatte dolma falan girişmişsin
Bende kalktım uykum kaçtı birazdan yatağa geçip kaldığım yerden devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…