Tüp Bebek Günlüğümüz !

gecmis olsun cnm atlatmissin zoru gitti simdi kolayinda sira 18 yumide cok guzel ins. guzel guzel dollenirler...

gunaydin canimmmm vallahi bravooooo tebrik ediyorum seni ellerine saglik...
Günaydın canım ne hamarat hatun ya maşallah bu saatte dolma falan girişmişsin
Bende kalktım uykum kaçtı birazdan yatağa geçip kaldığım yerden devam edeceğim
gunaydin yavru belliki uuyamamissin:)))ben dd suan hala yataktayimmm canim :))

Yok canım uyudum uyandım birazdan yine uyuyacağım

günün aydın olsun hamarat arkadaşım....

Günaydın canım ne hamarat hatun ya maşallah bu saatte dolma falan girişmişsin
Bende kalktım uykum kaçtı birazdan yatağa geçip kaldığım yerden devam edeceğim

Her zaman hamaratlığım tutmuyo hele bu aralar tembelim bu sabaj içime bişi kaçtı zaar

herkes yataktan bağlanıyo herhalde bu sabah
yemeklerimin erken pişmesi beni çok rahatlatan bişi bi de kendi kendilerine pişseler daha bi rahat edecem

günün aydın olsun hamarat arkadaşım....

günaydın canım benim..

gulden yarisma cok cekismeli gecicege benzio elossa filan fena gelmiss :))

elossa zaten bu konuda iyi olduğundan editör canım çok normal iddialı olması...

gününüz dünden daha iyi geçsin inş huzrlu saglıklı mutlulk solu günlerimz olsun nasılsınz bakalım benm bogazım fena ıhlamur içiyorum şimdi kahvaltı edemiyorum pek

gününüz dünden daha iyi geçsin inş huzrlu saglıklı mutlulk solu günlerimz olsun nasılsınz bakalım benm bogazım fena ıhlamur içiyorum şimdi kahvaltı edemiyorum pek

günaydın canım..
bu ara gelen grip virüsü sanırım önce boğazı ele geçiriyo dikkat et lütfen benim gibi günlerce ses sorunu yaşama...

Günaydınnn canım...

kaffaltı edesim var ama hazırlayasım yuhkk..
nasıl olacaksa bilmiom valla

bi sıkılganım bu gün..dün akşam aldığım bi haberden dolayı..
6 aydır annemi babamı görmüyorum en son kurban bayramında görmüşttüm..
hafta sonu da kızkadeşimle süpriz yapmaya niyetlenmiştik..
annemlere gidecektik..işte benim hastane durumum varya adet o zamanlara denk geliyo
eğer bu ay başlarsak zaten gidemicem..ama başlamazsak anneme gitmeyi çok istiyordum..
o yüzden gidip gidemeyeceğim kesin değil..
ama dün akşam edirnedeki dayım aradı.. burda 1 hafta kursa katılacakmış..asker kendisi..
ve kursa katılacağı yer benim evime çok yakın..
kesin gideceğim belli olmadığı için(tedaviye başlama ihtimalinden dolayı) dayıma ben kırıkkaleye annemlere gidecem diyemedim..
ama tedavide başlayamazsa gitmek için büyük fırsattı..
çünkü başka zamanlarda gidemiyom kızkardeşim yanımda kalıyo..onu burda bırakıp gitmek olmuyo..
napıcam ben yaaaa

gerçekten kötü dek gelmiş hepsi birden
annene gideceğini daha önce konuşmuştuk çok sevinmiştim dayında her zaman gelmiyor böyle düşün canım içini rahatlat planlı olan bişey değilki bu aniden çıktı canın sıkıldı çok iyi anlıyorum seni ama elinde olan bişey değil dayına anneme gitcem desen o da benim geleceğim zamanımı buldu diye düşünür zor kara bgerçekten...ben şöyle umuyorum herşey yolunda gitsin ve sen bu ay tedaviye başla bir anda hepsi çözülüverir...

güldenim aslında beni de tek teselli eden şey tedavinin başlama İHTİMALİ
ihtimal yani..evet dayımda her zaman gelmiyo..
ma bu sefer de gidemezsem ben teee kardeşimin bidahaki iznini bekliycem oda bi 2-3 ay sonra..
dayımda biliyo aslında istediğim zaman gidemediğimi..
işte büleeee

dayına açıkca desen alınırmı acaba..
hastane işlerim var onlarda sorun çıkarsa bu hafta anneme gidecez şimdi gidemezsem 2-3 ay sonra kalır zaten 6 aydır
görmüyorum desen ya da diyebilsen kötümü olurki bu kadar sıkıyorsun canını bence söyle üzülmeni istemiyorum ben..

güzel bir gün olsun inşaalah kızlarr nasılsınız bugün bakalımm

yok he geçmiş olsun bebeğim...

Gülden kolay gelsin tatlım bugün hamaratlığın üstünde erkenden başlamışsınn yemeklere..... ben de patlıcan ve kabak dolması düşünüyorum akşama dolma içim kötü olmamıştır inşallah saklama kabına almıştımm kaç gündür yapamadımm....malum sebeplerden dolayı...

artık iş işten geçti gülüm..
onu dün telde konuşurken diycektim..
ama belli olmadığı için de diemedim işte..
şimi sölesem olmaz alınmaz belki ama bilmiyom işte ya ufff

saol tatlım yemekler pişti ama hala kahvaltı yapmadım onu hazırlamaya üşeniyorum...
patlıcan ve kabak dolmasıda süpper fikir...

semuşum seninde günün güzel olsun..ağrısız sızısız sağlıkla olsun inşallah...

geçmiş olsun canısım sana da..bu gün aha iyisindir inşallahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…