bende gidip yemek yapam bari... kaç günlerddir yapmıyom adamcağız isyanlarda
günaydın canım..
bu ara gelen grip virüsü sanırım önce boğazı ele geçiriyo dikkat et lütfen benim gibi günlerce ses sorunu yaşama...
nur topu gibi bebe yapıp vermişin daha ne yapcan yemeyi versin
dikat ediyom canım ama bianlık işte ıhlamur felan içiyorum iyi olmaya çalışıyorum inş düzelirim bogaz kötü oluyor
zaten ben totoyu kaldıranaca elif geri kalktı... mis gibi kokular geliyo onun da totosundan kızımı poklarından arındırayım geliyom geri
Selam kizlar
Bende tembelim bugun gec kalktim. Gunesi gorunce biraz bahce keyfi yaptim geldim. Bir turk kahvesi canim cekti simdi yapayim da icelim demi.
sevgime özlemime hasretimeeeeziyaretinizi neye borçluyuz efenim
Selam kizlar
Bende tembelim bugun gec kalktim. Gunesi gorunce biraz bahce keyfi yaptim geldim. Bir turk kahvesi canim cekti simdi yapayim da icelim demi.
zaten ben totoyu kaldıranaca elif geri kalktı... mis gibi kokular geliyo onun da totosundan kızımı poklarından arındırayım geliyom geri
e iyi yapmışsın güzelim hoşgeldin sefa geldin...bi ziyaret edeyim dedim nabersinizz
Selam kizlar
sevgime özlemime hasretimeeee
selam canım...
ohh süpper nolur kahve bak tamda hem hulusiciler burdayızzz
madem seviyon madem özlüyon neden hasret kalıp ziyaret ediyon...
her daim topikte kalırsan hasret çekmezsin bu kadar basit yani
hayırlı olsun yumoşların sana bebiş olsun inşaalah canımmdun yumurtalar toplandi.sahiden dediginiz gibi is o masaya gidip uzanana kadarmis.sonra bi hemsire derin derin nefes al ver dedi ucuncu nefeste gitmisim.uyaninca kendimi baska yerde buldum.bi baktim hamile biri sonra bi baktim yeni dogum yapmis baska biri bebegiyle sedyeyle gectiler.18 yumurta toplanmis.karnim agriyo hala agri kesici iciyorum.hemsire tel. edip kilomu sordu kusma, bas donmesi, asiri agri, nefes zorlugu, karinda sisme varmi kanama cokmu falan diye sordu bide.ilk kez yumurta toplaticak varsa gercekten korkmasin.Allah yardim ediyor.saglam yumurta kalirsa transfer icin haber vericekler.hayirlisi bakalim.
inşaallah canımm sağolasınn varolasınn sultanımmsemuşum seninde günün güzel olsun..ağrısız sızısız sağlıkla olsun inşallah...
saol tatlım yemekler pişti ama hala kahvaltı yapmadım onu hazırlamaya üşeniyorum...
patlıcan ve kabak dolmasıda süpper fikir...
iyim canım ama iştahım yok pek kardeşim kalktı şimdi kahvaltı timeeegeçmiş olsun canısım sana da..bu gün aha iyisindir inşallahhh..
e iyi yapmışsın güzelim hoşgeldin sefa geldin...
oooo afiyaet bal şeker olsun....
senin o poklı tızını yerim benn..Bugün çok mutlu ettinizz hep birlikte benii
ıhlamur iyide zencef+limon+bal karışımı yap iç canımcım..
oyyyy yesinler onun totosunu sıpaaa...
asi ruhlum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?