Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canım..
bu ara gelen grip virüsü sanırım önce boğazı ele geçiriyo dikkat et lütfen benim gibi günlerce ses sorunu yaşama...

dikat ediyom canım ama bianlık işte ıhlamur felan içiyorum iyi olmaya çalışıyorum inş düzelirim bogaz kötü oluyor

dikat ediyom canım ama bianlık işte ıhlamur felan içiyorum iyi olmaya çalışıyorum inş düzelirim bogaz kötü oluyor

ıhlamur iyide zencef+limon+bal karışımı yap iç canımcım..

zaten ben totoyu kaldıranaca elif geri kalktı... mis gibi kokular geliyo onun da totosundan kızımı poklarından arındırayım geliyom geri

oyyyy yesinler onun totosunu sıpaaa...
asi ruhlum benim

Selam kizlar
Bende tembelim bugun gec kalktim. Gunesi gorunce biraz bahce keyfi yaptim geldim. Bir turk kahvesi canim cekti simdi yapayim da icelim demi.

Selam kizlar
Bende tembelim bugun gec kalktim. Gunesi gorunce biraz bahce keyfi yaptim geldim. Bir turk kahvesi canim cekti simdi yapayim da icelim demi.

selam iki çocuklu kadın
güneş süpper gerçekten...
Türk kahveside iyi gider sen yapma ben yaparım içeriz

Son düzenleme:
sevgime özlemime hasretimeeee

selam canım...
ohh süpper nolur kahve bak tamda hem hulusiciler burdayızzz

madem seviyon madem özlüyon neden hasret kalıp ziyaret ediyon...
her daim topikte kalırsan hasret çekmezsin bu kadar basit yani

burdada hele şükür açtı kaç günden sonra ama iki gün sonra yine yağar hem nisan hem karadeniz
benimde dışarıda işlerim birikti dün ayranın ilk günü diye güvenemedim kendime tansiyonum çok düştüü ..
yemeğimi koydum pişsin çok gecikmeden gidip gelmeliyim ikindiden sonra bukadar dinç olmayabilirmm
pazarada uğruycam mis sebzeler alıcamm ellerimleee

hayırlı olsun yumoşların sana bebiş olsun inşaalah canımm...kolay geçmesine sevindimm..
semuşum seninde günün güzel olsun..ağrısız sızısız sağlıkla olsun inşallah...
inşaallah canımm sağolasınn varolasınn sultanımm
saol tatlım yemekler pişti ama hala kahvaltı yapmadım onu hazırlamaya üşeniyorum...
patlıcan ve kabak dolmasıda süpper fikir...

geçmiş olsun canısım sana da..bu gün aha iyisindir inşallahhh..
iyim canım ama iştahım yok pek kardeşim kalktı şimdi kahvaltı timeee

e iyi yapmışsın güzelim hoşgeldin sefa geldin...

oooo afiyaet bal şeker olsun....

hoşbulduk..
cadı kızı ve annesii ama seni burda görünce çok ayrı yerin var valla duygulanıyorum ben...
o rekor kırdığımız geceler aklıma geliyor...
çok ayrı kaldık ama sebebide çok tatlı elifnazımız yüzünden oyüzü bakışı görünce affediyorum onu bizi ayırdığı içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…