hayırlı olsun yumoşların sana bebiş olsun inşaalah canımm...kolay geçmesine sevindimm..
inşaallah canımm sağolasınn varolasınn sultanımm
iyim canım ama iştahım yok pek kardeşim kalktı şimdi kahvaltı timeee
burdada hele şükür açtı kaç günden sonra ama iki gün sonra yine yağar hem nisan hem karadeniz
benimde dışarıda işlerim birikti dün ayranın ilk günü diye güvenemedim kendime tansiyonum çok düştüü ..
yemeğimi koydum pişsin çok gecikmeden gidip gelmeliyim ikindiden sonra bukadar dinç olmayabilirmm
pazarada uğruycam mis sebzeler alıcamm ellerimleee
dimiiiiiiiiiiiii
karadeniz havası bi açar bi kapar şekerim yazları nemli ve yağışlı kışları nemli ve çok yağışlı geçer
bitki örtüsü denize paralel yeşilliklerden oluşur çay fiduk gibi geçim kaynakları vardır...
halkı da, ula, ha uşak gibi şivesi ve hoptek horon gibi foklorik sunumlara sahip olup başlıca besin maddeleri hamsi,mıhlama ve karalahanadır
diiiiiii
sonra yaprım canımcım evde yok malesf
hep yağış dimiii
ayyy mısırı unutmuşsun ha uşağumm aynen anlattiğun gibi
coğrafya bilginde süpermiş :)))
hep yağış tabisi
artvinde otururken paşalarım 4 yıl gidip geldim samsuna giriyosun taaaa artvine kadar samsun,ordu,giresun,rize ve artvinde bitiriyosun karadenizi bu kadar ilden geçerken sence yağışla karşılaşmamak olurmu mümkün değil
coğrafyayı hiç sevmezdim ben fen-matematik çiyimdir...
git git durma sen koş hemen sonrada bi ziyaret edeyim dedim diye gel bak ben napıyorum sana
dıp tıss dıpp tısss
merhabalar haaaanımlaaaaarrrrr
hop tek hop tek :118::118:
merhaba jüliiiiiiiii:80::80::80:
Artvin rize tarafı daha yoğun yağışlı canım..
bende tarih edebiyat severdim matematik hiç iiy olmadı hatta takdiri kaçırdım onun yüüznden kaç kere..
koşucam yemeğim pişsinde bide son bi ayranımı içeyimde..
napcan yaaa banaaaaaaaaa:26:
miyyabaa cnmmm
basım fenaa migren azdıı
ölecem ölecemm
hiiiiiihhh canımmm geçmişler olsun saaa.
neler çektim beeeeeeennn hayla da çekiyorum..
o elim pıhtı olayından sonra eskisi sık olmuyo..
ama bir olunca pir oluyo valla kaç günler kaldıramıyom kafayı...
anam hatun habire ayran diyoocanım benimm yorma kendini dolma v.s
bend eyapmak istedim sizden duyunca kocacım çok sever ama bugünde ben yemek yemiycem ayran var menümde miss gibi
oyüzden erteledim dolapta çorba va ronu yesin bide yeşil fasulye yaptım onuda sever...yiter yaniii...başım döner fazlasınaa
karadeniz havası bi açar bi kapar şekerim yazları nemli ve yağışlı kışları nemli ve çok yağışlı geçer
bitki örtüsü denize paralel yeşilliklerden oluşur çay fiduk gibi geçim kaynakları vardır...
halkı da, ula, ha uşak gibi şivesi ve hoptek horon gibi foklorik sunumlara sahip olup başlıca besin maddeleri hamsi,mıhlama ve karalahanadır
diiiiiii
sistit ishal ve migren
suan bu 3lüyü yaşıorumm(((
ek gıdaya geçene kadar iyiydi emme şimdi adam bayıltır pöfffffffffffff.......Kiz onlarin poklari bile guzel oluyo demiii
gönül isterdiki kızımıda alıp kapına dayanayım ama mesafeler ayırıyo bizi...ama kalplerimiz bir bizim... seni koccaman seviyorum...senin o poklı tızını yerim benn..Bugün çok mutlu ettinizz hep birlikte benii
bundan sonra geleceğim inşallah... bide elif cadıdı gece biraz uyursa gelmem kolaylaşcak kdrimhoşbulduk..
cadı kızı ve annesii ama seni burda görünce çok ayrı yerin var valla duygulanıyorum ben...
o rekor kırdığımız geceler aklıma geliyor...
çok ayrı kaldık ama sebebide çok tatlı elifnazımız yüzünden oyüzü bakışı görünce affediyorum onu bizi ayırdığı içinn
ne oluyor ay... herkesler hasta... nazar değdi benim canlarıma.... geçmiş olsun bebemmmm.....dıp tıss dıpp tısss
merhabalar haaaanımlaaaaarrrrr
doğru diyosun sanki zencefil peynir ekmek gibi oluyoda evde bende yap diyorum
al ve evinde bulundur canım ya da doğadanın sallam çayı çıkmış zencefilli limon kabulu çay içine bal karıştır süpperrr olur...
yapımı çok kolay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?