Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benimm yorma kendini dolma v.s
bend eyapmak istedim sizden duyunca kocacım çok sever ama bugünde ben yemek yemiycem ayran var menümde miss gibi
oyüzden erteledim dolapta çorba va ronu yesin bide yeşil fasulye yaptım onuda sever...yiter yaniii...başım döner fazlasınaa

karadeniz havası bi açar bi kapar şekerim yazları nemli ve yağışlı kışları nemli ve çok yağışlı geçer
bitki örtüsü denize paralel yeşilliklerden oluşur çay fiduk gibi geçim kaynakları vardır...
halkı da, ula, ha uşak gibi şivesi ve hoptek horon gibi foklorik sunumlara sahip olup başlıca besin maddeleri hamsi,mıhlama ve karalahanadır

dimiiiiiiiiiiiii

diiiiiii

hep yağış dimiii
ayyy mısırı unutmuşsun ha uşağumm aynen anlattiğun gibi
coğrafya bilginde süpermiş :)))

Son düzenleme:
sonra yaprım canımcım evde yok malesf

doğru diyosun sanki zencefil peynir ekmek gibi oluyoda evde bende yap diyorum
al ve evinde bulundur canım ya da doğadanın sallam çayı çıkmış zencefilli limon kabulu çay içine bal karıştır süpperrr olur...
yapımı çok kolay...

hep yağış dimiii
ayyy mısırı unutmuşsun ha uşağumm aynen anlattiğun gibi
coğrafya bilginde süpermiş :)))

hep yağış tabisi
artvinde otururken paşalarım 4 yıl gidip geldim samsuna giriyosun taaaa artvine kadar samsun,ordu,giresun,rize ve artvinde bitiriyosun karadenizi bu kadar ilden geçerken sence yağışla karşılaşmamak olurmu mümkün değil
coğrafyayı hiç sevmezdim ben fen-matematik çiyimdir...

git git durma sen koş hemen sonrada bi ziyaret edeyim dedim diye gel bak ben napıyorum sana

Artvin rize tarafı daha yoğun yağışlı canım..
bende tarih edebiyat severdim matematik hiç iiy olmadı hatta takdiri kaçırdım onun yüüznden kaç kere..
koşucam yemeğim pişsinde bide son bi ayranımı içeyimde..
napcan yaaa banaaaaaaaaa:26:

sana napiciimmm yapınca görürsün
matematiksiz bir okul yaşantısı olsaydı ben hiçç okuyamazdım herhalde
ayran detoksunu kaç gün yapcen..

hiiiiiihhh canımmm geçmişler olsun saaa.
neler çektim beeeeeeennn hayla da çekiyorum..
o elim pıhtı olayından sonra eskisi sık olmuyo..
ama bir olunca pir oluyo valla kaç günler kaldıramıyom kafayı...

sistit ishal ve migren
suan bu 3lüyü yaşıorumm (((

anam hatun habire ayran diyoo benim doktor da yoğurdu ayranı peyniri yasakladı tuzla beraber...en sevdiğim üçlüü ..evde yoğurt olmayınca kötü hissederim ben kendimiii ne yicemn ben şimdi ama yaaaa
evvvet karadeniiz ne güzel anlatmışsınn veee mısır ekmeğini unutmuşsun tatlımm
sistit ishal ve migren
suan bu 3lüyü yaşıorumm (((

o süper üçlüyü Rabbim düamnımın başına vermesin..o kadar derdin arasına bir de migrenin mi tuttuuuuuuuu Jüli bebekimm geçmiş olsunn

Kiz onlarin poklari bile guzel oluyo demiii
ek gıdaya geçene kadar iyiydi emme şimdi adam bayıltır pöfffffffffffff.......

senin o poklı tızını yerim benn..Bugün çok mutlu ettinizz hep birlikte benii
gönül isterdiki kızımıda alıp kapına dayanayım ama mesafeler ayırıyo bizi...ama kalplerimiz bir bizim... seni koccaman seviyorum...

bundan sonra geleceğim inşallah... bide elif cadıdı gece biraz uyursa gelmem kolaylaşcak kdrim
,

canım doğum günün kutlu olsun
bir dahaki doğum gününe bebişinle girmek nasip etsin Allahım sana.

canım şimdi bişey almıcam kaynvldmn çensi durmuyor şimdide görücler ne dediyse suck yenirse kıl cıktıyormuş onun için cumrtsi gidyor o gidnce alırm artık ıhlamur içmeme bile laf etti ne içiyon diye allhım sabır yarbbim brgun gülerim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…