Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok sağol cnmm inş bu bebeksiz son doğum günüm olurr

Aminnnnnn canım benim

seni çok seviyorumm canım arkadaşım iyi ki anneciğin seni doğurmuş da tanışmışız..istanbul da tanıdığım ve iyi ki tanımışım dediğim en güzel insansın (kocamdan sonra diyeyim de ayıp olmasın adama)

senin gibi güzel bebişlerin le kutlayacağın nice yıllar geçirmeni ve bebişsiz son doğum günün olmasını diliyorumm

Eki Görüntüle 683132 Eki Görüntüle 683131 Eki Görüntüle 683134

kızlar stres topiğine yazdım ama buraya da kopyaladım herkes yapabilir.

bugün sizlerden istediğim bir şey de gün içinde yaşadığınız 2 güzel olumlu olay bulmanız.

çok basit şeyler olabilir.
mesela sabah birinin size gülümseyerek günaydın demesi,
yolda, bahçenizde veya saksınızdaki bir çiçeğin açması,
sevdiğiniz bir kişinin sizi araması,
trafikte birinin size yol vermesi veya başkasına yol vermesi vb. olumlu 2 şey bulmanızı isteyecem. gün içinde bunları fark etmeye çalışın.

akşam da bir kağıda veya bilgisayarınıza bunları not alın veya buraya yazın. bunu hergün için yapmanız gerekiyor. çok basit birşey zor değil.

millss doğum günün kutlu olsun canım nice bebişli yıllara inşallah :) kızlar ben patiklerle kafayı yedim galiba bi tane daha ördüm ama küçükmü oldu ne bebeğin ayağı kaç cm acaba ?neyse bakın bakalım nasıl olmuş aynısının büyüğünüde öreyimmi acaba ya

Eklentiler

• $11042013039.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $11042013040.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 20

ahh canım benim keşke yapabilsek ama biliyor musun burda her konuşmamız her duygumuz içimizi ısıtıyor ve güzel geçiyor benim günlerimm..şu an sancım başladı ama kalkamıyorum pc nin başından napacaz bilemiyorum

aslında burda yazıyoruz gün içinde yaşadığımız bir çok şeyi ama bunların farkına varmıyoruz. yani güzel olanların farkına varmamız önemli

Ayy derin cok guzel olmus ellerine saglik nettenmi bakip yapiyosun bide ne kucugu buyuk bile olur ama cook guzel bayildim gule gule giysin ayaginda yirtilsinlar

kizzzzz afferin sana helal olsun valla nasil guzel yapmussin.

sağolun kızlar can sıkıntısı insana neler yaptırıyo bak evet netten baktım ördüm bana küçük gibi geldi ama bebişin ayağı ne kadarcık deme olur herhalde :)

Off kizlar ya simdi tuvalete gittim biraz kan gelmis bu sefer leke degil kan cok korktum doktoru aradim yarin 2 de gel dedi

canım öncelikle sakin ol kan demişsin ya nasıldı acık kırmızımı koyumu..bide boşalır gbimi oldu leke gibimi geldi tarif edermisin..

sağolun kızlar can sıkıntısı insana neler yaptırıyo bak evet netten baktım ördüm bana küçük gibi geldi ama bebişin ayağı ne kadarcık deme olur herhalde :)

Off kizlar ya simdi tuvalete gittim biraz kan gelmis bu sefer leke degil kan cok korktum doktoru aradim yarin 2 de gel dedi

canım korkma stresle daha çok geliyo ben acile gittimde ne oldu beni hastaneye yatırdı hiç bişeyde vermedi en iyisi kendi doktoruna görünmek yarına sabret canım inşallah gerisi gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…