Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım korkma stresle daha çok geliyo ben acile gittimde ne oldu beni hastaneye yatırdı hiç bişeyde vermedi en iyisi kendi doktoruna görünmek yarına sabret canım inşallah gerisi gelmez

Yok canim zaten baska doktora asla gorunmem o hatayi gecen sene yapmistim ne bilim ya bu korkular ne zaman biticek

Yok canim zaten baska doktora asla gorunmem o hatayi gecen sene yapmistim ne bilim ya bu korkular ne zaman biticek

kucağına alana kadar korkular bitermi hiç..
son zamanlarda hareketlerini takip eder olcaksın bigün az hareket etsin acaba bişeyimi var diye düşüneceksin...
Allah korusun meleğini

haklısın canım bende bugün yine gittim doktora şükür kanama alanım geçmiş ama heran olcakmış gibiyim pazartesi çalışabilirsin dedi ama ben heyet raporu almaya çalışıyorum onuda kolay kolay vermiyolar bilmiyorum ne yapcam şu 1 ayı daha atlatcam gerçi bizim 9 ay ağzımız yüreğimizde hep böyle olcak

Canim sukur atlatmissin evet 9 ay korkucagiz calisanlar icin daha zor ALLAH yardimcimiz olsun

Amin canim cumlemizinkini korusun insallah haklisin kucagimiza alana kadar oh diyemicez

aslında her hamile bu endişeleri yaşıyor ama biz tüpçüler daha bi bildiğimizden herşeyi sürekli tedirginiz...
sen bi de kan gördüm diyosun endişelenmekte haklısın ama devam eden bişey değil çok şükür az bi lekeden bişey olmaz..

Haklisin bagzilari nasil hamile kaldigini bile bilmezken biz herseyi en ince ayrintiyla biliyoruz doktor korkma dedi ama olmuyor iste

Off kizlar ya simdi tuvalete gittim biraz kan gelmis bu sefer leke degil kan cok korktum doktoru aradim yarin 2 de gel dedi

cnm hayirli haberlerle gel insallahhhh...
yani biz hamile kalsak.bile soyle karnimizi gere gere gezemicez keyifle

ne cektik be kizlarrrrrrrr......

beklemek cokkk zor kizlar yaa.. baslarda boyle heyecanla umutlaniyorsun ama sonra icini korku kapliyor

Son düzenleme:
beklemek cokkk zor kizlar yaa.. baslarda boyle heyecanla umutsuzluga kapiliosun ama sonra icini korku kapliyor
canım hiç heyecan yapma hersey olacağına varır bol bol dua et..
biz umutsuzda olsak umutluda olsak hersey olacağına varıyor en azından olumsuz düşünerek kendimizi dahada yıpratmayalım..
Rabbim hakkında hakkımızda hayırşısını eylesin inşallah.... (amiinnn)

caaanlaaarrrr yardım edermisin su garibeeee
ayın 22 sinde arkadaşlarla günümüz var 10-12 kişi kadar oluyoruz...
her günümde bi öncekilerden farklı seyler yapmya çalışıyorum...
ama bu sefer iş güçten ne yapabilirm onu sasırdım kafam o kadar doluki bişeye karar veremiyorum...
lütfen yazımı okuyan arkadaşlarım hepiniz fikirler sunabilirmisiniz???
basit veya zor hepimizin yapabildiği bi kaç önerinizi istiyorum ona göre kendime uygun bütçemide fazla zorlamıcak menü oluşturayım diyorum gerçi bütçeyi zorlasada gün paralı olunca etkilenmem herhalde dimiiii?????????

canım nasılsın iyimisin???
prensesimiz nasıllar bakalım:))))
bu arada dün yazamadım şimdi aklıma geldi prensesimizin odası cok güzel olmuş..
Rabbim o odada güzel zamanlar geçirmeyi nasip etsin inşallah...

canım nasılsın iyimisin???
prensesimiz nasıllar bakalım:))))
bu arada dün yazamadım şimdi aklıma geldi prensesimizin odası cok güzel olmuş..
Rabbim o odada güzel zamanlar geçirmeyi nasip etsin inşallah...
Âmin canım ya darısına olsun tatlım hemde tüpsüz bebişini inşallahhhhhh
prenses iyi canım artık hareketlendi ya anası rahatladı her hafta doktora gitmekten kurtardı beni
ama şimdide tepiklemeyince korkuyorum sanki bebek hiç uyumayacakmış gibi
Hakikaten biz doğurana kadar rahat nefes alamıcaz

Selam arkadaşlar. İşlerimin yoğunluğudan uzun süre giremedim. 1 ay yurtiçi yurtdışı seyehat ettim. Çok şükür biraz azaldı şimdi. Görüşmeyeli nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?

Benim 2 tane çikolata kistime bir de şimdi hemorajik kist eklendi. İnşallah sizde daha iyi gelişmeler vardır.

beklemek cokkk zor kizlar yaa.. baslarda boyle heyecanla umutlaniyorsun ama sonra icini korku kapliyor

Canım yeniden mi başladın yoksa

aynen canım nolacagız biz böyle yaa Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
benimde günüm yine geçti ama test yapmaya korkuyorum yapmıyorum kızlarda hem merak ediyolar hemde beni bekliyolar..ama kendimi sartlandırdım pazar günü çeyiz sereceğiz ozaman yapayımki içim rahat etsin diyorum
inşallah kendisi gelir bebişim...
canım beniiimmm hoş geldiiinnn.kafanı dagıtmıssındır biraz...

amin cnm iste elde degil ki kuzum sen de bilirsin tatlim standartiniz var mi ? kac cesit yapicin ona gore? aaaaa hosgeldinnn canimmmm nasilsin?hemarajist kist ney cmm gecmis olsun..tatlim transferimin 6. gunu...

amin cnm iste elde degil ki kuzum sen de bilirsin
tatlim standartiniz var mi ? kac cesit yapicin ona gore?
aaaaa hosgeldinnn canimmmm nasilsin?hemarajist kist ney cmm gecmis olsun..tatlim transferimin 6. gunu...
canım standart derken nryi kastettin bilmiyorum ama herkese ayrı tabak koyuyoruz ortayada hepsinden koca bi tabak isteyen başka istediği olursa alıyo..
genelde salata+tatlı+tuzlu...
sen aklına gelenleri söyle sekerim farketmezzz

Selam canım nasılsın?

Benim aklıma gelenler:

zeytinyağlı biber dolması, sarma
çerkez tavuğu
süzme yoğurtlu havuç salatası
şunlardan birisi: havuçlu cevizli kek/elmalı fındıklı kek/portakallı yoğurtlu kek/tahinli çörek (en güzeli)
mini pizzalar
mini peynirli pastane poğaçası
tatlı olarak da küçük kaselere incir uyutması veya donmuş yoğurtlu parfe
eğer yumurta sarısını kullanacağın poğaça veya börek yaparsan da yumurtanın beyazıyla küçük bezeler yapabilirsin

aaaaa hosgeldinnn canimmmm nasilsin?hemarajist kist ney cmm gecmis olsun..tatlim transferimin 6. gunu...

Canım hayırlı olsun çok sevindim yeniden başlamana. İnşallah tutunmuştur. İnşllah çok yakında iyi haberini alırız.

Nerede yaptırdın? Değişik bir işlem uyguladırlar mı?

Ben de bugün öğrendim. Kanama yapan yeni bir kist. Tüp bebekten beri yumurtalıklarla sürekli yeni bir olay var. Bıktım artık. Yeni bir tüp bebeğin zamanı geldi herhalde :) Aaah bir hamile kalsam tüm bu kistlerden de kurtulacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…