canım öncelikle sakin ol kan demişsin ya nasıldı acık kırmızımı koyumu..bide boşalır gbimi oldu leke gibimi geldi tarif edermisin..
canım korkma stresle daha çok geliyo ben acile gittimde ne oldu beni hastaneye yatırdı hiç bişeyde vermedi en iyisi kendi doktoruna görünmek yarına sabret canım inşallah gerisi gelmez
Yok canim zaten baska doktora asla gorunmem o hatayi gecen sene yapmistim ne bilim ya bu korkular ne zaman biticek
Yok canim zaten baska doktora asla gorunmem o hatayi gecen sene yapmistim ne bilim ya bu korkular ne zaman biticek
kucağına alana kadar korkular bitermi hiç..
son zamanlarda hareketlerini takip eder olcaksın bigün az hareket etsin acaba bişeyimi var diye düşüneceksin...
Allah korusun meleğini
haklısın canım bende bugün yine gittim doktora şükür kanama alanım geçmiş ama heran olcakmış gibiyim pazartesi çalışabilirsin dedi ama ben heyet raporu almaya çalışıyorum onuda kolay kolay vermiyolar bilmiyorum ne yapcam şu 1 ayı daha atlatcam gerçi bizim 9 ay ağzımız yüreğimizde hep böyle olcak
Amin canim cumlemizinkini korusun insallah haklisin kucagimiza alana kadar oh diyemicez
aslında her hamile bu endişeleri yaşıyor ama biz tüpçüler daha bi bildiğimizden herşeyi sürekli tedirginiz...
sen bi de kan gördüm diyosun endişelenmekte haklısın ama devam eden bişey değil çok şükür az bi lekeden bişey olmaz..
Off kizlar ya simdi tuvalete gittim biraz kan gelmis bu sefer leke degil kan cok korktum doktoru aradim yarin 2 de gel dedi
canım hiç heyecan yapma hersey olacağına varır bol bol dua et..beklemek cokkk zor kizlar yaa.. baslarda boyle heyecanla umutsuzluga kapiliosun ama sonra icini korku kapliyor
Âmin canım ya darısına olsun tatlım hemde tüpsüz bebişini inşallahhhhhhcanım nasılsın iyimisin???
prensesimiz nasıllar bakalım:))))
bu arada dün yazamadım şimdi aklıma geldi prensesimizin odası cok güzel olmuş..
Rabbim o odada güzel zamanlar geçirmeyi nasip etsin inşallah...
beklemek cokkk zor kizlar yaa.. baslarda boyle heyecanla umutlaniyorsun ama sonra icini korku kapliyor
aynen canım nolacagız biz böyle yaa Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..Âmin canım ya darısına olsun tatlım hemde tüpsüz bebişini inşallahhhhhh
prenses iyi canım artık hareketlendi ya anası rahatladı her hafta doktora gitmekten kurtardı beni
ama şimdide tepiklemeyince korkuyorum sanki bebek hiç uyumayacakmış gibi
Hakikaten biz doğurana kadar rahat nefes alamıcaz
canım beniiimmm hoş geldiiinnnSelam arkadaşlar. İşlerimin yoğunluğudan uzun süre giremedim. 1 ay yurtiçi yurtdışı seyehat ettim. Çok şükür biraz azaldı şimdi. Görüşmeyeli nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?
Benim 2 tane çikolata kistime bir de şimdi hemorajik kist eklendi. İnşallah sizde daha iyi gelişmeler vardır.
amin cnm iste elde degil ki kuzum sen de bilirsincanım hiç heyecan yapma hersey olacağına varır bol bol dua et..biz umutsuzda olsak umutluda olsak hersey olacağına varıyor en azından olumsuz düşünerek kendimizi dahada yıpratmayalım..Rabbim hakkında hakkımızda hayırşısını eylesin inşallah.... (amiinnn)
tatlim standartiniz var mi ? kac cesit yapicin ona gore?caaanlaaarrrr yardım edermisin su garibeeeeayın 22 sinde arkadaşlarla günümüz var 10-12 kişi kadar oluyoruz...her günümde bi öncekilerden farklı seyler yapmya çalışıyorum...ama bu sefer iş güçten ne yapabilirm onu sasırdım kafam o kadar doluki bişeye karar veremiyorum...lütfen yazımı okuyan arkadaşlarım hepiniz fikirler sunabilirmisiniz???basit veya zor hepimizin yapabildiği bi kaç önerinizi istiyorum ona göre kendime uygun bütçemide fazla zorlamıcak menü oluşturayım diyorum gerçi bütçeyi zorlasada gün paralı olunca etkilenmem herhalde dimiiii?????????
aaaaa hosgeldinnn canimmmm nasilsin?hemarajist kist ney cmm gecmis olsun..tatlim transferimin 6. gunu...Selam arkadaşlar. İşlerimin yoğunluğudan uzun süre giremedim. 1 ay yurtiçi yurtdışı seyehat ettim. Çok şükür biraz azaldı şimdi. Görüşmeyeli nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?Benim 2 tane çikolata kistime bir de şimdi hemorajik kist eklendi. İnşallah sizde daha iyi gelişmeler vardır.Canım yeniden mi başladın yoksa
canım standart derken nryi kastettin bilmiyorum ama herkese ayrı tabak koyuyoruz ortayada hepsinden koca bi tabak isteyen başka istediği olursa alıyo..amin cnm iste elde degil ki kuzum sen de bilirsin
tatlim standartiniz var mi ? kac cesit yapicin ona gore?
aaaaa hosgeldinnn canimmmm nasilsin?hemarajist kist ney cmm gecmis olsun..tatlim transferimin 6. gunu...
caaanlaaarrrr yardım edermisin su garibeeee
ayın 22 sinde arkadaşlarla günümüz var 10-12 kişi kadar oluyoruz...
her günümde bi öncekilerden farklı seyler yapmya çalışıyorum...
ama bu sefer iş güçten ne yapabilirm onu sasırdım kafam o kadar doluki bişeye karar veremiyorum...
lütfen yazımı okuyan arkadaşlarım hepiniz fikirler sunabilirmisiniz???
basit veya zor hepimizin yapabildiği bi kaç önerinizi istiyorum ona göre kendime uygun bütçemide fazla zorlamıcak menü oluşturayım diyorum gerçi bütçeyi zorlasada gün paralı olunca etkilenmem herhalde dimiiii?????????
aaaaa hosgeldinnn canimmmm nasilsin?hemarajist kist ney cmm gecmis olsun..tatlim transferimin 6. gunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?