Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hoşgeldin canım oh ne güzel gezmişsin
Canım hiç duymadım hemorajik kisti inşallah önemli bişii değildir tatlım

iyiym canım teşekkür ederim..nolsun işte abim evlenecek onun hazırlıklarına koşturuyoruz gelinimiz köyde buraya fazla gelemiyo benim zevkime güveniyo bende onun istediği olsun istiyorum telefon trafiği basllıyo öyle olunca bu yüzden baya yoğunum canım...

önerilerin için teşekkür ederim tatlım..günümüz 15 günde bir olduğu için diğer arkadaşların yaptıklarını eledim.. içinde bi kaç bişey seçtim onları sorayım..
incir uyutması ne nasıl yapılıyo birazcık bilgi erebilirmisin??aynı sekilde donmus yoğurtlu parfede öyle..
kek içinde tercihlerini yazıcam kenara artık hangisi olur bilmiyorum cnım cook teşekkür ederim

Hoşgeldin canım oh ne güzel gezmişsin
Canım hiç duymadım hemorajik kisti inşallah önemli bişii değildir tatlım

Hoşbuldumm Maşallah bebiş büyümüş senin canım yaa ne güzel

Amin inşallah. doğum kontrol hapı verdi. Onunla geçermiş. Zaten dah önceki doktorum da çikolta kistleri için d.kontrol hapı önermişti ama belki kendi kendime hamile kalırım diye kullanmamıştım. Artık fazla direnmeyeceğim. Adetle başlıyorum.

Arkadaşlar bu arada ben Genart'ı düşünmeye başladım. Doktor Rana Karayalçın.Bir bilginiz var mı?

Bir de özelde bile yaptırsak rapor ile ilaçları en azından ucuza alabiliyor muyuz?

Canım hapla geçecekse kullan bende hiç kist olmazdı tam tedaviye başlıcam hop çıkardı Ekim'de gitmiştim aşılama için bidaha ki kasımı buldu tüp tam başlıcam kist doktorumda şaşırdı normalde. 1 ayda geçer diyodu ama hapla kurtuldum içe biliyorsan iç tatlım
bebiş büyüdü canım çok şükür dün odasını aldık telaş başladı anlayacan

Ay ne güzel canım maşallah! Odası ne güzel olmuştur. Sağlıkla büyütürsün inşallah.

Benim de ilaçla geçeceğine inanıyorum. Geçerse haziranda biz de başlayacağız kısmetse.

İyi akşmlar kızlar nsılsınızz çok özledim sizleri kayınvalide 2 gündür bende çokk yogunum gelen giden eksik olmuyor şimdi dolma sardık çay demledim o namaza durdu bende kızlara bakınayım dedim ne var yok canlarrr turkuaz canım sen nasılsnı meraktayımm

Canım ikramayanın şehriyeli salatasını yap bence hem değişik hem güzel görünüyordu
aklımdakilerden biride o canım
ama ilk kez denicem ya olmazsa diye cesaret edemiyorum hadi kendimize olsa neyse ama günde problem çıksın istemiyorum..
o zamanakadar yapmayada fırsatım yok malesef

canım standart derken nryi kastettin bilmiyorum ama herkese ayrı tabak koyuyoruz ortayada hepsinden koca bi tabak isteyen başka istediği olursa alıyo..genelde salata+tatlı+tuzlu...sen aklına gelenleri söyle sekerim farketmezzz
tatlim standart derken yani biz diyoruz ki.mesela 3 cesit plsun kimse bozmasin asmasin.menuyi dioruz.tatlim salata olarak kozlenmis kirmizi biberli yogurtlu bi salata yapabilirsin.kereviz salatasi olabilir cevizli.bide biz 3 renkli bi salata yapioz kat kat haslanmis patates havuc yesillik li yogurtlu salata o da guzel oluyo.sinra cnm guzel bi galeta unlu borek yapabilirsin geceden yap koy sabaha bi firina surmesi kalio.kuru patlican,kabak,biber dolmasi yapabilirsin.browni yapabilirsin tahinli kekim var cok.guzel.o.da olabilir. saol cnm insallah tutmustur cok merak ediom.ayni yede yaptirdim farkli bise yapmadik cnm.

Hoşgeldin Mehtap hatun özledik bizde seni

nerelerdesin yavru gozum yollarda kaldi..iyiyom cnm evdeyim.biraktigin yerdeyim:)))))

öyle bi standart yok canım kim ne isterse..
kuzum 3 katlı patates salatasını bi öncekinde yapmıştım..
şu galeta ünlu börek avcı böreğimi paçangamı diyolar omu canım???
yada senin tarifin nasıl yapıyosun..dolmayı eledim canım son iki arkadaş farklı çeşitlerde dolma yapmışlardı..
kek seçeneklerimin arasına onuda eklicem saol

Hoşgeldin Mehtap hatun özledik bizde seni

Canımmmmmmmmmmmm bir yandan 2 günlük raporlarınınza bakınıyorumtatlımm bebişe oda almıssınız hayırlı olsun annesiii saglıklı ,huzurluu yatar beşiğinde İNŞALLAH bol boll uyku çeker bizdlerde bol bol muhabbet ederiz İNŞALLH nasıl caın ne renkk

tatlım koydum fotosunu ama dur senin için yine koyarım bebiimm

Canım hayırlı olsun. Ömür boyu mutluluk dilerim.

Ben yoğurtlu parfeyi son misafirlerime yaptım ve bayıldılar. Şeker ve un yemediğim için tamamen doğal tatlılar yapıyorum. Bu da onlardan birisi. Reçeli bile şekersiz elma suyuyla hazırlanmış yiyorum. Ama sen şekerli reçel kullanabilirsin.

Önce donmuş yoğurdu hazırlıyorsun:
Bir kase tam yağlı yoğurt
Bir çorba kaşığı reçel (erik/vişne her şey olur) - renk verip hafif tat verecek kadar çok değil

Misafirlerin gelmeden 1-2 saat önce üstü kapalı olarak buzluğa koy.

Meyveni dilimle (portakal/greyfurt)
Mümkünse zarını soy
Küçük bir bardağa bir kat meyve, üstüne iri dövülmüş fındık ve ceviz dök
Üstüne donmuş yoğurt
Onunda üstüne bal dök ve tekrar meyve koy. Meyvelerin üstüne bolca fındık ve tarçın dök

Küçük bardakta yapınca hızlıca tüketiliyor. Herkes ikinciyi de istedi ama yoktu bizde

İncir uyutması ise süper lezzeli bir tatlı. Sadece istediğin kadar kuru inciri küçük küçük doğrayıp, günlük sütün içinde kısık ateşte pişiriyorsun. Ben şeker koymadığım için inciri çok bol koyuyorum. Kaynamaya başladığı zaman kaselere döküp, yoğurt yapar gibi sarmalayıp üstü kapalı olarak 1 gün bekletiyorsun. Sonuç böyle bir şey oluyor:

Resim şu siteden: Reyhan'ın Mutfağı. Günlerde çok çeşitli ve bol yemek oluyor. Hafif bir tatlı misafirlerin midesini rahatlatıyor. Daha mutlu ayrılıyorlar :) Bir de şeker yememiş olmanın verdiği ayrı bir mutluluk oluyor

Son düzenleme:
tatlim yufkayi 4 e boluyosun yuvarlak tarafina peybitr koyuyosu bol bol sariyosun boyle uzun bi serit oluyo onu da dikdortgen borcamin uzun kenarina koyuyosun tam sigiyo zaten.3 yufjkayla bi bocam doluyo.sonra ustune sosunu hazirliyip bol bol dokuyosun ustiune de einle galeta unu serpeliyosun o sosu bi gece cekio sonra kabara kabara pisiyo.gul boregi de yapabilirsin bak o da guzel oluyo.sosyete mantisi da yapabilirsin gul boreginden.

nerelerdesin yavru gozum yollarda kaldi..iyiyom cnm evdeyim.biraktigin yerdeyim:)))))

Canımm aklım hep sende Valla arıyamadımda yogunlıktan tatlımm bugün dr gidemedik yaaa eşimden dolayı iş arkadaşı yeni evlendi diger arkadaşı bugün hastaneye yatmış eşimde işyerini bırakamadı haliyle çok yogun işleri İNŞALLAH kısa zamanda gidicez ama çokk sinirlendim bu duruma zaman aşımına ugradı resmen yaaa geçen hafta dr yoktu bi ara dr vardı biz müsaid olamadık ne olucak böyle yaaa canım sende varmı degişik bişeyler falann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…