Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaaa tuhhh yaaa en kisa zamanda gidin merak ettim ben de sizi..ne olack be gulum merak icinde bekliom.

Canım şimdi fark ettim 10-12 kişi demişsin. Eğer incir uyutması yapmak istersen büyük bir kapta yap, ikram etmeden önce küçük bardaklara alırsın. Tabi o kadar küçük bardağın var mı bilmiyorum. Bana en fazla 4-5 kişi gelir. O nedenle bir an o detayı düşünemedim :)

Tahinli çörek yapmak istersen benim de süper bir tarifim var. Dışarıdan almışsın gibi oluyor. Hatta daha güzel.

ooo seker bnm de guzel tahinli coregim var hatta elossanin mutfagina da koymustum:))

ben de anneme gosterdim:)))

aaaa tuhhh yaaa en kisa zamanda gidin merak ettim ben de sizi..ne olack be gulum merak icinde bekliom.

Canımm yaa ben çok üzüldüm gerçekten gidemedigim için İNŞALLAH kısa zamanda gidicez eşime çok kızgınım ama eşim ne yapsın yaa oda çok üzüldü canımmm yaaa bebişin olucak senin İNŞALLAH kaynanam şimdi namazdan kalktı yine ellerini açtı bana çok içten dua etti görümcemde geçen hafta aşılam yaptırdı onunkide 18 inde belli olucak İNŞALLAH ikinizdende güzel haberler akıcam tatlımmm yanımda kaynana sana dua ediyor suann

daha güzeli sana olsun canım benim
uyguna aldık canım dün öyle evden çıktık bakalım diye alıp geldik

canım tariflerin cok güzel ben bunları yazayım...bende 10-12 kişiye bunları nasıl yaparımki diye düşünüyodum bunları günde yapamam ama az misfirim gelince veya eşimle kendime yapabilirm saoll diğer tarifinide paylaşabilirsin zahmet olmazsa

hımm bunlarıda yazıım canımsaol..gülböreğinden sosyete mantsı nasıl oluyo küçük küçükmü

canım pazartesi sabah seval e gidicem hadi sende gel
bi ön görüşme yap sanada yakın eşinde gelebilir al randevu gidelim

canım pazartesi sabah seval e gidicem hadi sende gel
bi ön görüşme yap sanada yakın eşinde gelebilir al randevu gidelim

Ayy canım yaa gerçekten suan gidememki anneme söz verdim akraba dr gidicez annem ordudan gelicek 15 gün sonra bende bu arada daha iyi olurum İNŞALLAH kafam çok karışık dr konusunda gerçektenn

allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun.
kv .den de Allah razi olsun.benimki de 18 inde cnm

bir yugkadan 4 tana gul biregi cikio cnm kiymali soganli kirmizi biberrli ic hazirliom onlari sariyom guzelce firina pisiriyom ustune sarmisakli yogyrt ustune biberli naneli yag cizdiririyorum..

bir yugkadan 4 tana gul biregi cikio cnm kiymali soganli kirmizi biberrli ic hazirliom onlari sariyom guzelce firina pisiriyom ustune sarmisakli yogyrt ustune biberli naneli yag cizdiririyorum..

hımm gülleri normal yapıyosun yani o biraz büyük gelebilir sanki ama saolll

canlar ben çıkıyorum biraz işlerim var hepinize ii geceler..
önerileriniz için cok tesekkür ederim yinede aklınıza gelen olursa paylaşırsanız sevinirim hepiniz öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…