aaaa tuhhh yaaa en kisa zamanda gidin merak ettim ben de sizi..ne olack be gulum merak icinde bekliom.Canımm aklım hep sende Valla arıyamadımda yogunlıktan tatlımm bugün dr gidemedik yaaa eşimden dolayı iş arkadaşı yeni evlendi diger arkadaşı bugün hastaneye yatmış eşimde işyerini bırakamadı haliyle çok yogun işleri İNŞALLAH kısa zamanda gidicez ama çokk sinirlendim bu duruma zaman aşımına ugradı resmen yaaageçen hafta dr yoktu bi ara dr vardı biz müsaid olamadık ne olucak böyle yaaa canım sende varmı degişik bişeyler falann
ooo seker bnm de guzel tahinli coregim var hatta elossanin mutfagina da koymustum:))Canım şimdi fark ettim 10-12 kişi demişsin. Eğer incir uyutması yapmak istersen büyük bir kapta yap, ikram etmeden önce küçük bardaklara alırsın. Tabi o kadar küçük bardağın var mı bilmiyorum. Bana en fazla 4-5 kişi gelir. O nedenle bir an o detayı düşünemedim :)
Tahinli çörek yapmak istersen benim de süper bir tarifim var. Dışarıdan almışsın gibi oluyor. Hatta daha güzel.
ben de anneme gosterdim:)))Canım yaaaaaaaaaaaaaa çokk güzel bayıldım Valla çok uyguna almıssınız canım ablamda mobilyalrının bir kısmınını sizin oradan aldı çok kaliteli görünüyor gerçekten eliz bebişimizin odaı oyyy yerim ben onun totoşunu ballll balll olucak İNŞALLAH annesiii dur kayınvalidemede göstericem
aaaa tuhhh yaaa en kisa zamanda gidin merak ettim ben de sizi..ne olack be gulum merak icinde bekliom.
daha güzeli sana olsun canım benimCanım yaaaaaaaaaaaaaa çokk güzel bayıldım Valla çok uyguna almıssınız canım ablamda mobilyalrının bir kısmınını sizin oradan aldı çok kaliteli görünüyor gerçekten eliz bebişimizin odaı oyyy yerim ben onun totoşunu ballll balll olucak İNŞALLAH annesiii dur kayınvalidemede göstericem
Canım hayırlı olsun. Ömür boyu mutluluk dilerim.
Ben yoğurtlu parfeyi son misafirlerime yaptım ve bayıldılar. Şeker ve un yemediğim için tamamen doğal tatlılar yapıyorum. Bu da onlardan birisi. Reçeli bile şekersiz elma suyuyla hazırlanmış yiyorum. Ama sen şekerli reçel kullanabilirsin.
Eki Görüntüle 683408
Önce donmuş yoğurdu hazırlıyorsun:
Bir kase tam yağlı yoğurt
Bir çorba kaşığı reçel (erik/vişne her şey olur) - renk verip hafif tat verecek kadar çok değil
Misafirlerin gelmeden 1-2 saat önce üstü kapalı olarak buzluğa koy.
Meyveni dilimle (portakal/greyfurt)
Mümkünse zarını soy
Küçük bir bardağa bir kat meyve, üstüne iri dövülmüş fındık ve ceviz dök
Üstüne donmuş yoğurt
Onunda üstüne bal dök ve tekrar meyve koy. Meyvelerin üstüne bolca fındık ve tarçın dök
Küçük bardakta yapınca hızlıca tüketiliyor. Herkes ikinciyi de istedi ama yoktu bizde
İncir uyutması ise süper lezzeli bir tatlı. Sadece istediğin kadar kuru inciri küçük küçük doğrayıp, günlük sütün içinde kısık ateşte pişiriyorsun. Ben şeker koymadığım için inciri çok bol koyuyorum. Kaynamaya başladığı zaman kaselere döküp, yoğurt yapar gibi sarmalayıp üstü kapalı olarak 1 gün bekletiyorsun. Sonuç böyle bir şey oluyor:
Eki Görüntüle 683421
Resim şu siteden: Reyhan'ın Mutfağı. Günlerde çok çeşitli ve bol yemek oluyor. Hafif bir tatlı misafirlerin midesini rahatlatıyor. Daha mutlu ayrılıyorlar :) Bir de şeker yememiş olmanın verdiği ayrı bir mutluluk oluyor
canım tariflerin cok güzel ben bunları yazayım...bende 10-12 kişiye bunları nasıl yaparımki diye düşünüyodum bunları günde yapamam ama az misfirim gelince veya eşimle kendime yapabilirm saoll diğer tarifinide paylaşabilirsin zahmet olmazsaCanım şimdi fark ettim 10-12 kişi demişsin. Eğer incir uyutması yapmak istersen büyük bir kapta yap, ikram etmeden önce küçük bardaklara alırsın. Tabi o kadar küçük bardağın var mı bilmiyorum. Bana en fazla 4-5 kişi gelir. O nedenle bir an o detayı düşünemedim :)
Tahinli çörek yapmak istersen benim de süper bir tarifim var. Dışarıdan almışsın gibi oluyor. Hatta daha güzel.
hımm bunlarıda yazıım canımsaol..gülböreğinden sosyete mantsı nasıl oluyo küçük küçükmütatlim yufkayi 4 e boluyosun yuvarlak tarafina peybitr koyuyosu bol bol sariyosun boyle uzun bi serit oluyo onu da dikdortgen borcamin uzun kenarina koyuyosun tam sigiyo zaten.3 yufjkayla bi bocam doluyo.sonra ustune sosunu hazirliyip bol bol dokuyosun ustiune de einle galeta unu serpeliyosun o sosu bi gece cekio sonra kabara kabara pisiyo.gul boregi de yapabilirsin bak o da guzel oluyo.sosyete mantisi da yapabilirsin gul boreginden.
canım pazartesi sabah seval e gidicem hadi sende gelCanımm yaa ben çok üzüldüm gerçekten gidemedigim için İNŞALLAH kısa zamanda gidicez eşime çok kızgınım ama eşim ne yapsın yaa oda çok üzüldü canımmm yaaa bebişin olucak senin İNŞALLAH kaynanam şimdi namazdan kalktı yine ellerini açtı bana çok içten dua etti görümcemde geçen hafta aşılam yaptırdı onunkide 18 inde belli olucak İNŞALLAH ikinizdende güzel haberler akıcam tatlımmmyanımda kaynana sana dua ediyor suann
canım pazartesi sabah seval e gidicem hadi sende gel
bi ön görüşme yap sanada yakın eşinde gelebilir al randevu gidelim
allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun.Canımm yaa ben çok üzüldüm gerçekten gidemedigim için İNŞALLAH kısa zamanda gidicez eşime çok kızgınım ama eşim ne yapsın yaa oda çok üzüldü canımmm yaaa bebişin olucak senin İNŞALLAH kaynanam şimdi namazdan kalktı yine ellerini açtı bana çok içten dua etti görümcemde geçen hafta aşılam yaptırdı onunkide 18 inde belli olucak İNŞALLAH ikinizdende güzel haberler akıcam tatlımmmyanımda kaynana sana dua ediyor suann
Ayy canım yaa gerçekten suan gidememki anneme söz verdim akraba dr gidicez annem ordudan gelicek 15 gün sonra bende bu arada daha iyi olurum İNŞALLAH kafam çok karışık dr konusunda gerçektenn
bir yugkadan 4 tana gul biregi cikio cnm kiymali soganli kirmizi biberrli ic hazirliom onlari sariyom guzelce firina pisiriyom ustune sarmisakli yogyrt ustune biberli naneli yag cizdiririyorum..canım tariflerin cok güzel ben bunları yazayım...bende 10-12 kişiye bunları nasıl yaparımki diye düşünüyodum bunları günde yapamam ama az misfirim gelince veya eşimle kendime yapabilirm saoll diğer tarifinide paylaşabilirsin zahmet olmazsa
hımm bunlarıda yazıım canımsaol..gülböreğinden sosyete mantsı nasıl oluyo küçük küçükmü
bir yugkadan 4 tana gul biregi cikio cnm kiymali soganli kirmizi biberrli ic hazirliom onlari sariyom guzelce firina pisiriyom ustune sarmisakli yogyrt ustune biberli naneli yag cizdiririyorum..
evet cnm.normal.ama.servisi guzel oluyo bi.kisiye bir gul koyuyosun ustune yogurdunu gezdiriyosun ..guzel bi tabak oluyo onden yemek gibi kofte gibi mesela...hımm gülleri normal yapıyosun yani o biraz büyük gelebilir sanki ama saolll
18 i canimCanım testin ayın kaçındaydı
kal diyemicem.misafirin var ii geceler cnm..optmmKızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
bunu kendimize denicem canım teşekkürler bosver misafiriiiievet cnm.normal.ama.servisi guzel oluyo bi.kisiye bir gul koyuyosun ustune yogurdunu gezdiriyosun ..guzel bi tabak oluyo onden yemek gibi kofte gibi mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?