Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım ikramayanın şehriyeli salatasını yap bence hem değişik hem güzel görünüyordu
evet evet çok lezzetli ve değişik yiyen vazgeçemiyor ondan canımmm...
eliz hanımın odasına da bayıldımm ellerinize sağlık çok güzel olmuşş güle güle büyüüsn burada inşaallah

oo derya hatunn... misafirim vardı görümceklerim geçmişolsuna geşlmişler onları gönderdimm size bir bakiim dedimm... ben de yatmaya giidyorumm iyi geceler Allah rahatlık versinn

İkramaya çım sara çım daha iyileri sizin olsun olsun inşallah hatta siz bunlardan 2 tane almak zorunda kalın bi pembe bi mavi
aminnnn

Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Bela ve musibetlerin sağanak sağanak üzerimize yağdığı, ardı arkası kesilmeyen depremlerle inim inim inleyip çaresiz kaldığımız şu günlerde, çaresizlerin yegane çaresi Sensin deyip Sana yalvarıyor, halimizi Sana arz ediyoruz. Celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyoruz. Bizim Rabbimiz Sensin. Sen, bizleri semavi ve arzi musibetlerin eline teslim etmeyecek kadar merhametlisin. Bizleri her türlü kötülüklerden muhafaza buyur!
cumanız mübarek olsun kızlar haftanın son günü hafta sonun başlangıcı olan günümüz huzrlu saglıkl ve mutlulukla geçsin inş evimzden bereket ve neşe dolu günler eksik olmasın....

İkramaya çım sara çım daha iyileri sizin olsun olsun inşallah hatta siz bunlardan 2 tane almak zorunda kalın bi pembe bi mavi
aminnnn
Gunaydin guzel topigimizin guzel annesi ... Dualarina gonulden amin diyorum insaallah Rabbim ogunleri hepimize gostersin Cumaniz miubarek olsun canimm....

Hayirli cumalar yokhe bacim ne guzel bircuma gunu duiasi paylasmissin bizimle. Allah razi olsun yurekten amin diyorum dualarinna

Kizlar hepinize gunaydinn yokhe gercekten cok guzeldi duan yürekten amin diyorum ikramaya senin agrilarin nasil oldu canim

GÜNAYDIIIN güzel arkadaşlarım
herkese mutlu bir gün diliyorum, cumamız mübarek olsun..

ben bugün tembel değilim kızlar. erken kalktım, sağlık ocağına gittim, kan idrar tahlil verdim, iğnemi vuruldum,kahvaltımı yaptım, balkon yıkadım, çamaşır astım, makinaya tekrar çamaşır attım, kayınvalidemlerin kahvaltısını hazırladım, geldim... ayyyyy yazarken yoruldum tabi belim ağrıdı.
şimdi bide anneciğimi arayım sabah sohbetimi yapayım.

Son düzenleme:
Allah'ım,

Bu mübarek Cuma günü hürmetine,
Bizi sevdiğin kullar arasına kat,
Bizi çok sabreden, çok şükreden kullarında eyle,
Seni çok analım.
Ömrümüz sevdiğin, razı olacağın amellerle geçsin.
Sıhhat ve afiyette daim eyle,
Sevdiklerimizi bize bağışla.

Amin.
Cumamız Mübarek Olsun..

diline yüreğine sağlık bitanem hayırlı cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…