GÜNAYDIIIN güzel arkadaşlarım
herkese mutlu bir gün diliyorum, cumamız mübarek olsun..
ben bugün tembel değilim kızlar. erken kalktım, sağlık ocağına gittim, kan idrar tahlil verdim, iğnemi vuruldum,kahvaltımı yaptım, balkon yıkadım, çamaşır astım, makinaya tekrar çamaşır attım, kayınvalidemlerin kahvaltısını hazırladım, geldim... ayyyyy yazarken yoruldum tabi belim ağrıdı.
şimdi bide anneciğimi arayım sabah sohbetimi yapayım.
kızlar burda çok güzel bir hava var biraz bahçe keyfi yaptım, çiçekler ve kuşlarla...hemen resimlerini çektim tabiki.
Eki Görüntüle 683727
Eki Görüntüle 683731
duruuuu bahcenize bayildimmm resmen adam catlatiyorsun valla:))))bunlarda güvercinlerimiz
Eki Görüntüle 683733
bu beyaz siyahın annesi
Eki Görüntüle 683739
bunlarda yeni yavrular
Eki Görüntüle 683736
slm kizlar napiosunuz?
benim miralim cok bozuk hic bir belirtim yok ne bi karnimda batma ne hassasiyet hicbiseeeee...
ayni benim... yatasim bile gelmio ..
slm kizlar napiosunuz?
benim miralim cok bozuk hic bir belirtim yok ne bi karnimda batma ne hassasiyet hicbiseeeee...
Ama yaptığın şeye bak bendede hiç bişii yoktu az ağlamadım içini ferah tut kuzumslm kizlar napiosunuz?
Duru canim bahceniz cok guzemis lalelerde acmis tatlim mustakilmi eviniz kuzukarin saglikla kosa kosa buyusun o bahcede
slm kizlar napiosunuz?
merhaba durucum seninde cuman mübarek olsun canım kendini çok yorma biliyosun sen üç canlısınGÜNAYDIIIN güzel arkadaşlarım
herkese mutlu bir gün diliyorum, cumamız mübarek olsun..
ben bugün tembel değilim kızlar. erken kalktım, sağlık ocağına gittim, kan idrar tahlil verdim, iğnemi vuruldum,kahvaltımı yaptım, balkon yıkadım, çamaşır astım, makinaya tekrar çamaşır attım, kayınvalidemlerin kahvaltısını hazırladım, geldim... ayyyyy yazarken yoruldum tabi belim ağrıdı.
şimdi bide anneciğimi arayım sabah sohbetimi yapayım.
amiiiiiiiiiiiiiiiiin kdr cimAllah'ım,
Bu mübarek Cuma günü hürmetine,
Bizi sevdiğin kullar arasına kat,
Bizi çok sabreden, çok şükreden kullarında eyle,
Seni çok analım.
Ömrümüz sevdiğin, razı olacağın amellerle geçsin.
Sıhhat ve afiyette daim eyle,
Sevdiklerimizi bize bağışla.
Amin.
Cumamız Mübarek Olsun..
durucum maşallah bahçen çok güzel insanın bu bahçede stresi falan kalmaz baktıkça içim açıldı kuşlarınızda çok şekeyler bi an ikizleri o kuşları kovalarken hayal ettim hayali bile güzelkızlar burda çok güzel bir hava var biraz bahçe keyfi yaptım, çiçekler ve kuşlarla...hemen resimlerini çektim tabiki.
Eki Görüntüle 683727
Eki Görüntüle 683731
basladim valla kiz 3. 4. gunumde karnimda batma gosguserde hassasitet vardi bi gun kalktim hepsi gitmisti.transferim sabahin 9 unda oldugu icin o gunu 1.gun sayiyom o zaman bugun 7. gunum oluyor.ohooooo sen erken başlamışsın umutsuzlua düşmeye...
du bakalım yaav.. daha kaç gün oldu ki şurda..
duru biliyorum cnm ama merak ediom iste sen de varmiydi cnm bise?aaaa canım pozitif düşünmeye çalış ama.
belirti arama sende biliyosun çok örneğini gördük hiç belirtisi olmayanlar da vardı. sonuçta herkesin bünyesi farklı.
ben de dun iki cit agladim esim kizdi niye simdi.moralini bozdun diye .mememin ucu da yanmadi:))[SUP]Öncelikle herkese günaydın durulife cennet gibi bahçen ya çok güzel bayıldım[/SUP]
Ama yaptığın şeye bak bendede hiç bişii yoktu az ağlamadım içini ferah tut kuzum
iyi düşün iyi olsun
hic bise yokmuydu gercekren ins ben de senin.gibi olurum..hiç moralini bozma illa belirti olacak diye bişey yok... benimde hiç belirtim yoktu ama çok şükür bu mesajı sıpamla beraber yazıyom....
selaammmmmm...
naberrr.....
turquoisse şekerim transfer günü sayılmaz bugün 6.günün
yaa niye ya niye:))) biliom sayilmadigini amaaa sabahti guldoss ya :)))ne vatr yani saysak:))selaammmmmm...
naberrr.....
Çok ayıp gerçektende kendimi kınama ötesi kınıyorum yaniii
hayır kaçma özel mesaj kutuna baakkkkk
iyidir senden naber gülgüzeliselaammmmmm...
naberrr.....
ağlama canım dua et bolbasladim valla kiz 3. 4. gunumde karnimda batma gosguserde hassasitet vardi bi gun kalktim hepsi gitmisti.transferim sabahin 9 unda oldugu icin o gunu 1.gun sayiyom o zaman bugun 7. gunum oluyor.
duru biliyorum cnm ama merak ediom iste sen de varmiydi cnm bise?
ben de dun iki cit agladim esim kizdi niye simdi.moralini bozdun diye .mememin ucu da yanmadi:))
hic bise yokmuydu gercekren ins ben de senin.gibi olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?