Tüp Bebek Günlüğümüz !

esimi kandirirsam goturum baktirim.peki has. acil bolumleri bakar mi betaya pazar gunu.
bildigim bi poliklnik var o bakio ama sadece pozitif negatif dio degeri bilemio.
canım devlet hastaneleri bakmıyo diye biliyorum tatlım ama özeller bakar yada üni hastaneleri
özel hastaneye git baktır kuzum hem stresinde azalır

hoşgeldin patron....

eyvallah gözüm
seviyom seniiii ve asi kızınıııı

yaa niye ya niye:))) biliom sayilmadigini amaaa sabahti guldoss ya :)))ne vatr yani saysak:))

sayılmaz şekerim teknik olarak öleee
embriyo gelişimi ile alakalı bişi buuuuu...
ilk gün yerini yadırgadığından embriyo anca ikinci gün alışıyo yerine o sebepten konulduğu günden sonrası sayılıyo birinci gün olarak

dediğini yaptım sultanım.... tamamdır....elimden gelen her şeyi yaparım....

canımmm bitanesin saol...

iyidir senden naber gülgüzeli

işler güçler vs...
dışardaydım eve geldim nete yapıştım malum çalışmalarımız var onun üzerine akıl fikir yürütüyomda
sen nasılsın canımcım...

Son düzenleme:

malum çalışma derken:44::44::44::44::44::44::44:

nasılsınız bugün öncelikle şunu söylemek isterim bugün cumanın yüzü suyu hürmetine kuran okuyup hepinize bol bol dua ettim allahım inşallah duyar dualarımı bu arada geçmişe biraz baktım mons canım oda çok güzel olmuş bende böyle bişey düşünüyorum acaba ne kadar aldın öğrenebilirmiyim bende yavaş yavaş araştırma yapıyorumda gerçi daha erken biliyorum ama yazın çok sıcaklara kalmak istemiyorum nasıl olsa odası bomboş duruyo :)durucum seninde bahçeye bayıldım canım çok severim bende çiçekleri bahçeli bi evim olsun bende çok istemiştim ama bakalım belki ilerde olur şimdi gelelim turkuaza canım sen niye kendini üzüyosun sen bilinçli bi insansın bebişinde üzülüyo ama lütfen yapma böyle benimde belirtim yoktu sadece 5. gün hafif kasık ağrım oldu o kadar ben kitap okumuştum sende dene istersen bu düşüncelerden biraz uzaklaştırır seni canım

slm kizlar napiosunuz?
benim miralim cok bozuk hic bir belirtim yok ne bi karnimda batma ne hassasiyet hicbiseeeee...
ayni benim... yatasim bile gelmio ..

Tatlim belirti arama benim ilk gebeligimde tutnma lekem olmustu mesela o tekti simdi ikizlere hamileyim ama hic belirti yasamadim hep agladim ama sonuc iyi oldu seninde iyi olucak iyi dusun iyi olsun

Selam canlar doktordan yeni geldim cok sukur korkulucak bisey yok dedi. Bebekler gayet iyilermis lekelenme icinde ikiz oldugu icin olabilir dedi istirahate devam edicekmisim bizden bukadar

Selam canlar doktordan yeni geldim cok sukur korkulucak bisey yok dedi. Bebekler gayet iyilermis lekelenme icinde ikiz oldugu icin olabilir dedi istirahate devam edicekmisim bizden bukadar

hadi gözün aydın canım çok sevindim doktor cinsiyetle ilgili bişey dedimi:)

canım benim hayırlı haberlerle dönmene cok sevindim lütfen biraz daha sakin ol ve bolbol dinlenn

bu arada selam kızlarr:79::80::80::79:

canım ben transferden sonra sizlerle belirtileri paylaşamamıştım evde net olmadığı için ve benim ilkti inan senin gibi hiç ama hiç belirtim yoktu sadece son bi kaç gün göğüslerimde mavi damarlar cıkmıstı bende size bunları sormak için can atmıştım ama fırsat bulamamıştım...
benimde hiç ağrım yoktu sayılır kuzum sadece transfer günü ve ertesi gün hafif vardısonrakayboldu...
lütfen umutsuzluğa kapılma olurmu dualarımız seninle

hadi gözün aydın canım çok sevindim doktor cinsiyetle ilgili bişey dedimi:)
Yok canim sordm ama alttan bakmak gerekir rahatsiz etmeyelim dedi bende israr etmedim ALLAH izin verirse bir dahaki randevuda belli olur belki
canım benim hayırlı haberlerle dönmene cok sevindim lütfen biraz daha sakin ol ve bolbol dinlenn

bu arada selam kızlarr:79::80::80::79:

Sagol canim dinleniyorum zaten doktordan doktora cikiyorum

nasılsınz hatunlar iymisnz baklım benm akşma misfrlerim var malum yarın kaynvlde gidiyor köye gitmedn görmye gelcklermiş akrabası bu arada öğlen evi temzledikten sonra burunma irmk helvası yada kadyıf karışımı bişi koktu anlamdım nasıl bi tatlı kokusdr adetim bi olydıda sogn suyumu içydim baklım pazr gunu olckmıym püf

canım çok sevindim çok şükür herşey yolunda...
ikiz gebelikler riskli olur değerler ya hep sanırım onun zorluklarını yaşıyorsun ara ara...

saol derincim Allah kabul etsin dularını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…