esimi kandirirsam goturum baktirim.peki has. acil bolumleri bakar mi betaya pazar gunu.ağlama canım dua et bolpazar günü baktır kanda varsa zaten çıkar tatlım
canım devlet hastaneleri bakmıyo diye biliyorum tatlım ama özeller bakar yada üni hastaneleriesimi kandirirsam goturum baktirim.peki has. acil bolumleri bakar mi betaya pazar gunu.
bildigim bi poliklnik var o bakio ama sadece pozitif negatif dio degeri bilemio.
hoşgeldin patron....
yaa niye ya niye:))) biliom sayilmadigini amaaa sabahti guldoss ya :)))ne vatr yani saysak:))
dediğini yaptım sultanım.... tamamdır....elimden gelen her şeyi yaparım....
iyidir senden naber gülgüzeli
eyvallah gözüm
seviyom seniiii ve asi kızınıııı
sayılmaz şekerim teknik olarak öleee
embriyo gelişimi ile alakalı bişi buuuuu...
ilk gün yerini yadırgadığından embriyo anca ikinci gün alışıyo yerine o sebepten konulduğu günden sonrası sayılıyo birinci gün olarak
canımmm bitanesin saol...
işler güçler vs...
dışardaydım eve geldim nete yapıştım malum çalışmalamarımız var onun üzerine akıl fikir yürütüyomda
sen nasılsın canımcım...
malum çalışma derken:44::44::44::44::44::44::44:
yarışmamız var ya tatlım bi topiğimiz daha oldu oraya gidip geliyorum her daim burda olamıyorum da ondan
hıııııııı anladım canım bugün jetonum geç düşüyo
slm kizlar napiosunuz?
benim miralim cok bozuk hic bir belirtim yok ne bi karnimda batma ne hassasiyet hicbiseeeee...
ayni benim... yatasim bile gelmio ..
Selam canlar doktordan yeni geldim cok sukur korkulucak bisey yok dedi. Bebekler gayet iyilermis lekelenme icinde ikiz oldugu icin olabilir dedi istirahate devam edicekmisim bizden bukadar
Selam canlar doktordan yeni geldim cok sukur korkulucak bisey yok dedi. Bebekler gayet iyilermis lekelenme icinde ikiz oldugu icin olabilir dedi istirahate devam edicekmisim bizden bukadar
Yok canim sordm ama alttan bakmak gerekir rahatsiz etmeyelim dedi bende israr etmedim ALLAH izin verirse bir dahaki randevuda belli olur belkihadi gözün aydın canım çok sevindim doktor cinsiyetle ilgili bişey dedimi:)
canım benim hayırlı haberlerle dönmene cok sevindim lütfen biraz daha sakin ol ve bolbol dinlenn
bu arada selam kızlarr:79::80::80::79:
nasılsınız bugün öncelikle şunu söylemek isterim bugün cumanın yüzü suyu hürmetine kuran okuyup hepinize bol bol dua ettim allahım inşallah duyar dualarımı bu arada geçmişe biraz baktım mons canım oda çok güzel olmuş bende böyle bişey düşünüyorum acaba ne kadar aldın öğrenebilirmiyim bende yavaş yavaş araştırma yapıyorumda gerçi daha erken biliyorum ama yazın çok sıcaklara kalmak istemiyorum nasıl olsa odası bomboş duruyo :)durucum seninde bahçeye bayıldım canım çok severim bende çiçekleri bahçeli bi evim olsun bende çok istemiştim ama bakalım belki ilerde olur şimdi gelelim turkuaza canım sen niye kendini üzüyosun sen bilinçli bi insansın bebişinde üzülüyo ama lütfen yapma böyle benimde belirtim yoktu sadece 5. gün hafif kasık ağrım oldu o kadar ben kitap okumuştum sende dene istersen bu düşüncelerden biraz uzaklaştırır seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?