saol canım hergğn biraz daha iiyi oluyorumm....Gunaydin ikramayam nasil oldun bebekimm
saol bebişim daha iyim çok şükür...Kizlar hepinize gunaydinn yokhe gercekten cok guzeldi duan yürekten amin diyorum ikramaya senin agrilarin nasil oldu canim
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
hayırlı cumalar diliyorum tekrar kızlarr...hayırlı cumalar canımmmmm.............
GÜNAYDIIIN güzel arkadaşlarım
herkese mutlu bir gün diliyorum, cumamız mübarek olsun..
ben bugün tembel değilim kızlar. erken kalktım, sağlık ocağına gittim, kan idrar tahlil verdim, iğnemi vuruldum,kahvaltımı yaptım, balkon yıkadım, çamaşır astım, makinaya tekrar çamaşır attım, kayınvalidemlerin kahvaltısını hazırladım, geldim... ayyyyy yazarken yoruldum tabi belim ağrıdı.
şimdi bide anneciğimi arayım sabah sohbetimi yapayım.
amiiinnnnEki Görüntüle 684185 Eki Görüntüle 684185 Eki Görüntüle 684185Allah'ım,
Bu mübarek Cuma günü hürmetine,
Bizi sevdiğin kullar arasına kat,
Bizi çok sabreden, çok şükreden kullarında eyle,
Seni çok analım.
Ömrümüz sevdiğin, razı olacağın amellerle geçsin.
Sıhhat ve afiyette daim eyle,
Sevdiklerimizi bize bağışla.
Amin.
Cumamız Mübarek Olsun..
kızlar burda çok güzel bir hava var biraz bahçe keyfi yaptım, çiçekler ve kuşlarla...hemen resimlerini çektim tabiki.
Eki Görüntüle 683727
Eki Görüntüle 683731
harikaymış bahçeen durucumm bayıldım bebişlerinle çok mutlu olacaksınız inşaalah bu bahçede hayvancıklarınızlaaa..bunlarda güvercinlerimiz
Eki Görüntüle 683733
bu beyaz siyahın annesi
Eki Görüntüle 683739
bunlarda yeni yavrular
Eki Görüntüle 683736
yok öle umutsuzluk hemen en büyük belirti belirtisiszlik bebişimm...slm kizlar napiosunuz?
benim miralim cok bozuk hic bir belirtim yok ne bi karnimda batma ne hassasiyet hicbiseeeee...
ayni benim... yatasim bile gelmio ..
nasılsınz hatunlar iymisnz baklım benm akşma misfrlerim var malum yarın kaynvlde gidiyor köye gitmedn görmye gelcklermiş akrabası bu arada öğlen evi temzledikten sonra burunma irmk helvası yada kadyıf karışımı bişi koktuanlamdım nasıl bi tatlı kokusdr adetim bi olydıda sogn suyumu içydim baklım pazr gunu olckmıym püf
canım çok sevindim çok şükür herşey yolunda...
ikiz gebelikler riskli olur değerler ya hep sanırım onun zorluklarını yaşıyorsun ara ara...
Sagol canim evet doktorumda oyle diyo istirahat ikiz bebeklerde olur korkma dedi hayirlisi
Vallahi canım benim toca evde o varken sadece national geografic ve Discovery var uyuyunca ele geçirsem kumandayı birazdan sızar koltukta garibim hangi kanaldamüzük ödüllerini seyrediyoruzz kızz süper bir program gibi ne dersiniz
Selam canlar doktordan yeni geldim cok sukur korkulucak bisey yok dedi. Bebekler gayet iyilermis lekelenme icinde ikiz oldugu icin olabilir dedi istirahate devam edicekmisim bizden bukadar
Vallahi canım benim toca evde o varken sadece national geografic ve Discovery var uyuyunca ele geçirsem kumandayı birazdan sızar koltukta garibim hangi kanalda
Güzeldir canım uyusunda açarım bende severim türküleri bende huzur veriyo insanastar daa şekerimm şimdi de kubat çıktı türkü ziyafeti çekiyorlar eski ustaları anma anlamında ...
burdayim kiz diger topiklere yaziyodum:))Asıl sen nerdesin yoksun
Sanada iyi geceler tatlim hayirdir ne olduKızlar iyi gecel çıldırmak ne olur bitilerine ihtiyacım var çıldırmak üzereyimmmmmmmmmm
Sanada iyi geceler tatlim hayirdir ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?