Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizlar ben size cvp yazmistim nerdeeee??? :)))msjim kaybolmus:))) demistim ki o zmn ben kesib ikizlere hamileyim o zmn ikiz gebelerimiz cok belirti yasamamis:)))

yokhe kiz kaynanan gitsin bana yaz guldene rica edicem benim yerime havai fisek patlatsin:))))

Gunaydin ikramayam nasil oldun bebekimm
saol canım hergğn biraz daha iiyi oluyorumm....
Kizlar hepinize gunaydinn yokhe gercekten cok guzeldi duan yürekten amin diyorum ikramaya senin agrilarin nasil oldu canim
saol bebişim daha iyim çok şükür...
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar

hayırlı cumalar canımmmmm.............
hayırlı cumalar diliyorum tekrar kızlarr...
maşaallah kız hamiş hamiş ne kadar çok iş yapmışsın..aman kuzuum gözünü seviim yorma kendini kim demiş sana tembel diye...diyen ayıp etmiş tatlımm
amiiinnnnEki Görüntüle 684185 Eki Görüntüle 684185 Eki Görüntüle 684185

Son düzenleme:
kızlar burda çok güzel bir hava var biraz bahçe keyfi yaptım, çiçekler ve kuşlarla...hemen resimlerini çektim tabiki.

Eki Görüntüle 683727

Eki Görüntüle 683731

bunlarda güvercinlerimiz

Eki Görüntüle 683733

bu beyaz siyahın annesi

Eki Görüntüle 683739

bunlarda yeni yavrular

Eki Görüntüle 683736
harikaymış bahçeen durucumm bayıldım bebişlerinle çok mutlu olacaksınız inşaalah bu bahçede hayvancıklarınızlaaa..
slm kizlar napiosunuz?
benim miralim cok bozuk hic bir belirtim yok ne bi karnimda batma ne hassasiyet hicbiseeeee...
ayni benim... yatasim bile gelmio ..
yok öle umutsuzluk hemen en büyük belirti belirtisiszlik bebişimm...hamişsin sen bi kerem taam mıı
acaba hamiş misin kiii ayyy inşaallah tatlımmm yaaa

bahçenin resimlerine ve güvercinlere bayıldım siyah beyazlar demiştin daha önce
bi de yavruları var ne güzel bir manzaradır bu evin sahibi hamile kuşlar yavrulamış oohhhh nüfus arttı sizin

müzük ödüllerini seyrediyoruzz kızz süper bir program gibi ne dersiniz

Selam canlar doktordan yeni geldim cok sukur korkulucak bisey yok dedi. Bebekler gayet iyilermis lekelenme icinde ikiz oldugu icin olabilir dedi istirahate devam edicekmisim bizden bukadar

çok sevindim canım çok şükürr bişey yokmuşş...tam istirahat şekerimm herşey güzel olacak...

Vallahi canım benim toca evde o varken sadece national geografic ve Discovery var uyuyunca ele geçirsem kumandayı birazdan sızar koltukta garibim hangi kanalda

star daa şekerimm şimdi de kubat çıktı türkü ziyafeti çekiyorlar eski ustaları anma anlamında ...

Canım bişii yokmuş çok sevindim bu tüp bebeler kanamalı oluyo biliyosun bende çok çektim dinlen bol bol crinone jel i ihmal etme benim o kesmişti bu bebeler Doğan'a kadar bize rahat yok:18:

ben de bi bkiim dedim ama kociş geldi tv ye falan kapattı yatlım deyi ben de hazır ağrım kesilmişken yatiim uykumu aliim erkenden gelirim belkim..ağrım sızım olmasa artıkın öpüldünüz kızlaar

Sanada iyi geceler tatlim hayirdir ne oldu

Canım yaa başım kalabalık misafirler varr çokk sıkıldım artık ugraşmaktan yatırdım şimdi onları evde küçük olunca ister istenez sıkılıyorum yani laptopu yatagıma aldım eşime dedim artık karışma biraz bakınacam dedim çok sıkıdım 3 gündür gerçekten yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…