Canım yaa başım kalabalık misafirler varr çokk sıkıldım artık ugraşmaktan yatırdım şimdi onları evde küçük olunca ister istenez sıkılıyorum yani laptopu yatagıma aldım eşime dedim artık karışma biraz bakınacam dedim çok sıkıdım 3 gündür gerçekten yaaaa
noldu kuzum ya kim çıldırtıyo seniCanım yaa başım kalabalık misafirler varr çokk sıkıldım artık ugraşmaktan yatırdım şimdi onları evde küçük olunca ister istenez sıkılıyorum yani laptopu yatagıma aldım eşime dedim artık karışma biraz bakınacam dedim çok sıkıdım 3 gündür gerçekten yaaaa
Him yatili misafir agirlamak cok zor bide biz alismisiz canim yanlizliga eslerimize naz yapmaya cok kalicaklarmi
noldu kuzum ya kim çıldırtıyo seni
Mehtapcim neyseki adi ustunde misafir sen cildiricam diyince bende birisiyle tartistin zannettim neyseki oyle degilmis
tabi ki bennnnnnnnnn hahaha:)))noldu kuzum ya kim çıldırtıyo seni
çıldırma kuzum ya ne olcak sanki bize yeri geliyo 1 aylı yatılı misafir geliyoCanım yaa eltimlwrde geldi sabah kaynımiş çıkısı geldi valla yoruldum ugraşmaktan yaaa yatak açtım yattılar şimdii sabah gideicekler bende hemen eloşuma gidicem İNŞŞ sen nasılsın canımm
yaparsın bilirimtabi ki bennnnnnnnnn hahaha:)))
Yokk canım yaa çok şükür iyiyiym
nereye ama ben daha yeni gelmiştimBen yatıyorumm kızlarrr yarından sonra bbol bol görüşürüz İNŞŞŞ
canım şubat tatilinde bi başlıyo bizimkiler biri geliyo biri gidiyoTatlim 1 ay kim kaliyor sizde masallah bide benim gobek hafiften cikmaya basladi erkenmi sence
Ben yatıyorumm kızlarrr yarından sonra bbol bol görüşürüz İNŞŞŞ
canım şubat tatilinde bi başlıyo bizimkiler biri geliyo biri gidiyobenim annemlerinde hiç bitmez gelen gideni hiç annemle yanlız kalamayız canım ben o haftalarda hamile kıyafeti almıştım
doktorum ay ayşegül seni görünce doğuracaksın zannettim diyodu düşünbirden şiştim ben düşün ilk 3 ayda 9 kilo aldım toplamda 12 kilo oldu sıkma canını çıksın göbişin ben mutluyum onla bide hissetmeye başla bak o zaman nasıl güzel bi duygu
dimi ya ay çok kilo almışsın diyenlere sinir oluyorum ben nasıl buldum ben bu bebeği hiç sormuyolarİnsallah canim benim daha yeni cikiyor yumurta gobek diyelim daha kimse anlamiyor bide benim bulantilardan dolayi daha 2 kilo aldim hic takarmiyim canim bu gunleri yasiyacagimi hayal bile edemiyordum ne zaman bsliyo oynamaya yani ne zaman hissederim bende
dimi ya ay çok kilo almışsın diyenlere sinir oluyorum ben nasıl buldum ben bu bebeği hiç sormuyolar
tatlım 19. haftadan sonra başlıyosun ama 22 haftadan sonra çok net azcık kımıldamasın panik oluyorum bu kezde sanki bebek hiç uyumuyo
diyorum ya kuzum bizim stresimiz heyecanımız pimpirikliliğimiz doğrunca biterHalt etmis onlar kilo almasak bu seferde ayy hic kilo almamissin bebegi besliyemezsin derler gozum var desen ama ustunde kasin var derler ayy bende sinirlendim simdi zaten bende hic takmicam biz hayirlisiyla doguralimda zayiflamak kolay dime oynayincada icin rahatlamiyor bu seferde hep hissetmek isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?