Tüp Bebek Günlüğümüz !

Him yatili misafir agirlamak cok zor bide biz alismisiz canim yanlizliga eslerimize naz yapmaya cok kalicaklarmi

noldu kuzum ya kim çıldırtıyo seni

Canım yaa eltimlwrde geldi sabah kaynımiş çıkısı geldi valla yoruldum ugraşmaktan yaaa yatak açtım yattılar şimdii sabah gideicekler bende hemen eloşuma gidicem İNŞŞ sen nasılsın canımm
çıldırma kuzum ya ne olcak sanki bize yeri geliyo 1 aylı yatılı misafir geliyo
ben çok alışkınım kalabalığa sen yarını düşün eloşunu
tabi ki bennnnnnnnnn hahaha:)))
yaparsın bilirim bi varsın bi yoksun o bile çıldırtıyo insanı

Tatlim 1 ay kim kaliyor sizde masallah bide benim gobek hafiften cikmaya basladi erkenmi sence
canım şubat tatilinde bi başlıyo bizimkiler biri geliyo biri gidiyo benim annemlerinde hiç bitmez gelen gideni hiç annemle yanlız kalamayız canım ben o haftalarda hamile kıyafeti almıştım
doktorum ay ayşegül seni görünce doğuracaksın zannettim diyodu düşün birden şiştim ben düşün ilk 3 ayda 9 kilo aldım toplamda 12 kilo oldu sıkma canını çıksın göbişin ben mutluyum onla bide hissetmeye başla bak o zaman nasıl güzel bi duygu

İnsallah canim benim daha yeni cikiyor yumurta gobek diyelim daha kimse anlamiyor bide benim bulantilardan dolayi daha 2 kilo aldim hic takarmiyim canim bu gunleri yasiyacagimi hayal bile edemiyordum ne zaman bsliyo oynamaya yani ne zaman hissederim bende

dimi ya ay çok kilo almışsın diyenlere sinir oluyorum ben nasıl buldum ben bu bebeği hiç sormuyolar
tatlım 19. haftadan sonra başlıyosun ama 22 haftadan sonra çok net azcık kımıldamasın panik oluyorum bu kezde sanki bebek hiç uyumuyo

Halt etmis onlar kilo almasak bu seferde ayy hic kilo almamissin bebegi besliyemezsin derler gozum var desen ama ustunde kasin var derler ayy bende sinirlendim simdi zaten bende hic takmicam biz hayirlisiyla doguralimda zayiflamak kolay dime oynayincada icin rahatlamiyor bu seferde hep hissetmek isteriz

diyorum ya kuzum bizim stresimiz heyecanımız pimpirikliliğimiz doğrunca biter
o korku hep içimizde biyerde tatlım ben yatar iyi geceler sana yarın görüşürüz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…