Tüp Bebek Günlüğümüz !

diyorum ya kuzum bizim stresimiz heyecanımız pimpirikliliğimiz doğrunca biter
o korku hep içimizde biyerde tatlım ben yatar iyi geceler sana yarın görüşürüz kuzum

O korku ve stres hiç bitmeyecek doğumdan sonrada beşiğin başında bekliceksin acaba nefes alıyor mu diye eline karnına koyup dinliceksin sen artık annesin gözünü kapatana dek hep endişe hissedeceksin anneliğin endişe demek olduğunu öğrendim hamile kaldığım an annelik böyle birşeyimiş yavrularımızı onu sana emanet veren Rabb'ime emanet etmek ten başak yapılacak birşeyi yok yani o korku hiç bitmicek arkadaşım sen annesin annelikte böyle bir duygu

tamm tız derim patlatsın ztn dünde yine sinr oldum kndisine komşunun bebeğini sevip öpüyorum diye bna kızıyor o senin olsa öyle sevip öpermi diyor hey allhım yarrbbim sen sabır ver dedim ha bide kızlar sucuk yemyin kıl cıkartıyormuş salmda kurt yapıyormuş. kynvlde görmclere demiş onlarda akıl vermişler iyki oğlu 3 halka yptırdı ona gözünü dikti ya allh yedirmesin onlara benide biliyor onuda ıhlmur içmeme bile laf etti rabbim sen buyyksun

Eeey benim gökyüzüm!
Bugünde gün ışıklarını vurdun yüzüme
Bugünde eşsiz güneşinle kamaştırdın gözlerimi
Bugünde beni uyandırdın o mis kokulu esintinle
Bugünde çarptı kalbim uyanma hevesiyle

Eeey sen baharım!
Bugünde yaşattın beni varlığınla
Bugünde varsın yanımda
Bugünde aklımdasın

Eeey sen zamanım!
Saniye saniye pervane olayım etrafında
Saniye saniye film ol bakışlarımda
Ömrümün sonuna kadar yinede hasret kalayım sana

Eeey benim cennet yüzlü sevgilim!
Gönlünün kırmızı lale bahçesinde beyaz gülün olayım
Uğruna varlığıma düşman olayım
Ama sen hep baharım ol,hep bana es
Seni sevdiğimi bilmesinler nazar değdirmesinler
Kıyamam ikimize savaşırım ellerle
Ama sen hep bana es baharım ...GÜNAYDIN HEPİNİZE

geçmiş olsun yumilerin bebiş olsun inşallah..
evet canım herşey o masaya yatana kadar çok şükür sorunsuz atlatmışsın...
18 yumiden bugün güzel haberler gelince daha bi rahatlayacaksın...

cok sagol.amin herkesin yumileri ins.dun transfer yapildi 1 tane.13 u dollenmis 11 i sag kalmis kalan 10 tanesinide dondurmuslar.transferden onceki gece idrara cikamama yanma sanci agrim oldu wcden cikamadim.hic boyle bisey yasamadim onceden acile gidicektik az kalsin neyse gece 3 e dogru uyumusum.dr a soyledik transferi yapip antibiyotik yazdi 5 gun kullan dedi.tranferdede burdaki yazilanlar gibi su icircekler ultrasonda sikisik olmak lazim diye okumustum.dr cagirdi direkt transefi ultrasonsuz yapti.mikroskop goruntusunu ekrana baglamislar adimi gosterdi emriyo kabinda yaziyodu.onaylatti dogru dedik pipetle cekisini gosterdi dr a verdi transfer oldu.bitince hemsire gene mikroskop altindaki kutuya pipeti bosaltti tamam embriyo yok burda transfer edilmis dedi.sonra iyi sanslar deyip eve yolladilar direkt.bari bi yarim saat uzanin surda demediler.eve gidincede yat demediler ama ben kimi zaman yatiyorum kimi zaman yari oturur vaziyetteyim.hayirlisi bakalim 2 hafta sonra teste cagirdilar once regl olursan bildir dediler.Allah herkese hayirlisini versin ins.

Günaydın hayatımdaki en güzel kadınlar...
Bugün çok güzel bir güne uyandımm....inşaalah güpgüzel musmutlu bir gün olsunn...

Günaydın hayatımm şiiirin çok güzelmiş..biran muhteşem yüzyılın sülümanı okuyor gibi hissettimm ey benim sözlerinden etkilendim herhalde

Bu kaynanaları özel bir tez konusu olarak incelemeli tıp dünyası ve psikologlar...toplu halde ve anlaşmış gi nasıl farklı bölge ve şehirlerde aynı eziyeti yapabiliyorlar acaba gelinlerine...aynı saçma artniyetleri barındırabiliyorlar bünyelerinde merak ediyorumm BİRİ BUNLARA DURUN ARTIK DESİN....

Tatlım sen hangi merkeze giidyorsun ve hangi doktorla transferin yapıldı acaba..böylesini de ilk defa duydumm... ekranda en uygun bölgeyi göre göre yerleştirmesi ve yarım saat dinlendirmesi gerekirdi..ayrıca sıkışık olduğunda rahimi daha rahat görebiliyorlar....neyse..herhalde vardır doktorunun bir bildiği...sonuçta düşününce bunun normal ilişkiden tek farkı döllenmiş embriyonun direk rahime yerleşmesi...rahim kalınlığın iyiyse ve başka sıkıntı yoksa takılma bunlara..inşallah bebişin seninle ..ve sen 9 ay hiç ayrılmayacaksınn meleğinden canımm......

Günaydin kizlar bugun yataktan hic kalkmak bistemiyorum ya bi dolu misafor gelicek gün var kaynanamda benim iki ust katimda coturuykaynanam gunde akrabalar arasi ya yukari cikmam lazim ama hic cikasim yok kimseyi gormek istemiyorumki bi ton soru sorcaklar kesin ya mecburen cikicam ama napim sizde nevar ne yok turquoisse sen nasilsin canim annelik nasi gidiyor bebisler akilli duruyolarmi durumavisu hayirli olsun canim bebisin dondurulan sayinda cok iyi masallah onlarfa bebisine kardes olurlar hayirlisiyla insallah kizlar optum hepinizi aksam ugrarim

ayyy kendimi gördüm sanki sen de benim de k.valdem üst katta..konuşmuyoruz şuan ama tedavim sırasında ben de beklemeye girdiğim için aynen senin gibi gerilmiştimm....kv de ameliyat oldu o dönem her gün yukardaydımm geçmişolsuna gelenleri ağırlıyordumm...oyyyy ..Allah kolaylık versin canım sanaaa....sordukları soruları duymazdan geliver..ya daa k.valden herkese söylediyse evet tedavideyim de geç...uzun sürecek de ne bileyim detaylara girip de canını sıkma anlamazlar üstüne bir de saçma sapan yorumlar yaparlar neme lazımm.....ben senin dönemin deyani bekleme sürecinde psikolojik destek alıyordum merkezimin psikoloğundan..sana da tavsiyem bu süreci öyle atlat yoksa gerçekten zorlanırısn..hele ki k.valden üst kattaysa yanmışsın ne diyimm
Allah Yar ve yardımcın olsun tatlım..

Son düzenleme:

waoooooow ne güzel bi şiir yokhecim sanada günaydın

Günaydın hayatımdaki en güzel kadınlar...
Bugün çok güzel bir güne uyandımm....inşaalah güpgüzel musmutlu bir gün olsunn...

Eki Görüntüle 684639 Eki Görüntüle 684640

mutlu bir güne uyanman ne güzel canım arkadaşım hep mutlu ol

Günaydın hayatımm şiiirin çok güzelmiş..biran muhteşem yüzyılın sülümanı okuyor gibi hissettimm ey benim sözlerinden etkilendim herhalde

aynen bende öyle hissettim

waoooooow ne güzel bi şiir yokhecim sanada günaydın

mutlu bir güne uyanman ne güzel canım arkadaşım hep mutlu ol

aynen bende öyle hissettim
evet canımm yaaa çok şükür ..bugün ağrım sancım çok daha az.. harika hissediyorumm kendimiii
günaydıııııııııııın kızlaaaaaaar herkese mutlu hafta sonları

sana da kocaman günaydııınn

bugün senin bulgur köfteni yapıcem biliyo musun..yanına ne gider hayatımm acaba... yayla çorbam var biraz pilavım var...kocam dün akşam yaptığım tavukalrın hepsini hüpletmiş şoktayımm....ben tabağımı bitiremedim onu da yedi....kalan tavuk bagetlerini pilavın üstüne alıp tencereyi boşaltmıştım sabah ne göreyim kemikleri kalmışş sadece..ben bu gün de yer sofraya koyarım diyordumm çeşit olarak..adamı kaç gündür nasıl aç bıraktıysam..sanki bir daha yiyemeyecekmiş gibi silip süpürmüşşresmen yaaa

tusemim
valla bebisler ii mi kotu mu duruyomu durmuyo mu bilmiom canim.
sen de misafirler sorarsa uzun protokol uyguluoruz yumurta toplamada rahmim.cok yoruldu doktorum dinlenmesini beklio de.ne bilcekler...

ahahahaha biz ona nasil.acmis demiyoruz artik.nasil.guzel yaptiysan dayanamamis hepsini yemis:))))

hayirli olsun.cnm embriyolarin can.olsun ins fakat ben anlayamadim.senin transderini daha dogrusu ilk defa duydum sanirim yurt disindasin ...bari evde dikkat et.benim transferin oldy yaklasik iki saat yataga bile almadilar sedye de yattim.2 saate yakinda yatakta yattim.

yazık kız enişteme kaç gündür aç bıraktın adamı olacağı budur tabi şaka bi yanda kimbilir ne kadar lezzetliydilerki adam kimseye kalmasın diye yemiştir

tatlım bulgur köftesinin yanına domatesli şehriye çorbası çok yakışır çorbanın içine bir iki dişde sarımsak doğra çok güzel oluyo ama yayla çorban vermış oda güzel olur pilavında varmış bide bol yeşil salata yaptınmı tamamdır

bende bugüne patlıcan kebabı şehriye çorbası ve salata yapacam kabak tatlımda var yeter bence

güünaydın hatunlaaaarrr.. şahane bi hava ar bu gün istanbulda...
kalan temizliğimi de bitirip balkonun camları kaldı sadece bide banyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…