güünaydın hatunlaaaarrr.. şahane bi hava ar bu gün istanbulda...
kalan temizliğimi de bitirip balkonun camları kaldı sadece bide banyo...
hehehhe ben açmış diyorumm normalde bu kadar yemez çünküü..bir de yola çıkmadan atıştırdım demişti bana yemek yapamamışımdır diye düşünüp...Allah için güzel olmuştuu....da benişm midem hala kaldırmıyor birkaç lokmadan fazlasını...ahahahahabiz ona nasil.acmis demiyoruz artik.nasil.guzel yaptiysan dayanamamis hepsini yemis:))))
evet şkerimm domatesli şehriye çorbasını bayılırız ailece...ama çorbam var duruyor dolaptaa... pilav azcık kalmış..bu akşam çoğaltsam fena olmaz neme lazım adam açççyazık kız enişteme kaç gündür aç bıraktın adamı olacağı budur tabi şaka bi yanda kimbilir ne kadar lezzetliydilerki adam kimseye kalmasın diye yemiştir
tatlım bulgur köftesinin yanına domatesli şehriye çorbası çok yakışır çorbanın içine bir iki dişde sarımsak doğra çok güzel oluyo ama yayla çorban vermış oda güzel olur pilavında varmış bide bol yeşil salata yaptınmı tamamdır
vayyy kebabın tarifini yemek kısmında bekliyorum uğramadım oraya da b, bakiim gelen giden va mı dolapta patlıcanım da var az da ondan mı yapsam kii öğleyin sulu köfteyi yeriz akşama da kebabı eşim öğlden sonra damlar kurstanbende bugüne patlıcan kebabı şehriye çorbası ve salata yapacam kabak tatlımda var yeter bence
güünaydın hatunlaaaarrr.. şahane bi hava ar bu gün istanbulda...
kalan temizliğimi de bitirip balkonun camları kaldı sadece bide banyo...
hehehhe ben açmış diyorumm normalde bu kadar yemez çünküü..bir de yola çıkmadan atıştırdım demişti bana yemek yapamamışımdır diye düşünüp...Allah için güzel olmuştuu....da benişm midem hala kaldırmıyor birkaç lokmadan fazlasını...
evet şkerimm domatesli şehriye çorbasını bayılırız ailece...ama çorbam var duruyor dolaptaa... pilav azcık kalmış..bu akşam çoğaltsam fena olmaz neme lazım adam açççkardeşim aç kalmasın ben nasılsa 2 lokmada doyuyorum daa
vayyy kebabın tarifini yemek kısmında bekliyorum uğramadım oraya da b, bakiim gelen giden va mı dolapta patlıcanım da var az da ondan mı yapsam kii öğleyin sulu köfteyi yeriz akşama da kebabı eşim öğlden sonra damlar kurstan
ahhh deryaamm biizm eve de bir uğrasan bebişim.... her yer heryerdeeee
ellerine sağlık bebişkemmm...
Günaydın hayatımm şiiirin çok güzelmiş..biran muhteşem yüzyılın sülümanı okuyor gibi hissettimm ey benim sözlerinden etkilendim herhalde
waoooooow ne güzel bi şiir yokhecim sanada günaydın
mutlu bir güne uyanman ne güzel canım arkadaşım hep mutlu ol
aynen bende öyle hissettim
Bu kaynanaları özel bir tez konusu olarak incelemeli tıp dünyası ve psikologlar...toplu halde ve anlaşmış gi nasıl farklı bölge ve şehirlerde aynı eziyeti yapabiliyorlar acaba gelinlerine...aynı saçma artniyetleri barındırabiliyorlar bünyelerinde merak ediyorumm BİRİ BUNLARA DURUN ARTIK DESİN....
Tatlım sen hangi merkeze giidyorsun ve hangi doktorla transferin yapıldı acaba..böylesini de ilk defa duydumm... ekranda en uygun bölgeyi göre göre yerleştirmesi ve yarım saat dinlendirmesi gerekirdi..ayrıca sıkışık olduğunda rahimi daha rahat görebiliyorlar....neyse..herhalde vardır doktorunun bir bildiği...sonuçta düşününce bunun normal ilişkiden tek farkı döllenmiş embriyonun direk rahime yerleşmesi...rahim kalınlığın iyiyse ve başka sıkıntı yoksa takılma bunlara..inşallah bebişin seninle ..ve sen 9 ay hiç ayrılmayacaksınn meleğinden canımm......
o zaman gidip önce biraz bişeler atıştırıyım ben..
sonra d gelirim yie ara ara..
amiin bebişimm..sagol canımcım allhım hepimze güzel sözlerle uynmayı nasip etsin
aahhh aaahhh Rabbimm herkese sülüman giib şiiirler yazan aşık bir koca nasip etsin inşaallah....tsk edrim canım benim haytımz musmutlu huZurluöu huzrlu saglıklı olsun inş ivet sülüman gni olmuş başıaklına gelmesi norml
valla kendi evldı gibi davransalar biz onlara bişey yapmıyoz ama kıskanıyolar kesin daha betride vardır rabbim bugunmzede şukur diyorum canım ya ama bir insan bukadr olmz benim bildim bizmki de destk olsa ya yok boşver diyor anca boşverde benm ne sucum var 17 yşnda gldim yanlarına benm ailem nasılsa öyle davranıyorum dörtdörtlük değil hiç kimse ben mutlu bir yuvam olsun diye herşeye katlanıyorum ama elimden tutmsa artık bırakcam ipin ucunu tek başıma savaşmaktan yoruldum çünkü rabbimden tek isteğim bi evlt inş birgun verirde onunla gülerim allha havale ediyorum onları
Selam canlar ne guzel yemek tarifleri verilmis yine ben daha kahvalti bile yapamadim yokhecim tatlim gozun aydin kv.gidiyormus
ayyy nben dsana bayiliyorum ya sahsen bende patlican kebabi olsa araana aparatif hersey odur:)))yanina bi ayran tamamdur ..ama sen tam bi meniu yapiosun bi de ustune tatli uyapiosun ve de sen calisan kadin maasaplahhhhhh diyiormm..bende bugüne patlıcan kebabı şehriye çorbası ve salata yapacam kabak tatlımda var yeter bence
anladik biz cnm kolay gelsin:)))ne demişim ben ya...
hala uyanmaya çalışıyorum..
anladınız dimi siz
tirsma cnm tirsma adam dunden tok:)))sen geldin ben mutfağa ışınlanıyorum kocam gelecek aççççç beni yemeye kalkar maazallahbu sefer çok tırsıyorumm onun açlığı korkutuyo benii:18::18::18::18::18:
Kizlar bu yemek yarismasi icin ne zaman oy kullanilicak banada haber verin
Selam canlar ne guzel yemek tarifleri verilmis yine ben daha kahvalti bile yapamadim yokhecim tatlim gozun aydin kv.gidiyormus
amiin bebişimm..
aahhh aaahhh Rabbimm herkese sülüman giib şiiirler yazan aşık bir koca nasip etsin inşaallah....
yok bacımm ne yaparsan yap el kızısın..üstün tutsun istemiyoruz zaten aynı kefeye de koymasın tamam doğurduğu evladıyla ama bizi de bir ana doğurdu biz de can taşıyoruz unutmasalar yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?