Tüp Bebek Günlüğümüz !

ahahahaha biz ona nasil.acmis demiyoruz artik.nasil.guzel yaptiysan dayanamamis hepsini yemis:))))
hehehhe ben açmış diyorumm normalde bu kadar yemez çünküü..bir de yola çıkmadan atıştırdım demişti bana yemek yapamamışımdır diye düşünüp...Allah için güzel olmuştuu....da benişm midem hala kaldırmıyor birkaç lokmadan fazlasını...
evet şkerimm domatesli şehriye çorbasını bayılırız ailece...ama çorbam var duruyor dolaptaa... pilav azcık kalmış..bu akşam çoğaltsam fena olmaz neme lazım adam aççç kardeşim aç kalmasın ben nasılsa 2 lokmada doyuyorum daa
bende bugüne patlıcan kebabı şehriye çorbası ve salata yapacam kabak tatlımda var yeter bence
vayyy kebabın tarifini yemek kısmında bekliyorum uğramadım oraya da b, bakiim gelen giden va mı dolapta patlıcanım da var az da ondan mı yapsam kii öğleyin sulu köfteyi yeriz akşama da kebabı eşim öğlden sonra damlar kurstan
güünaydın hatunlaaaarrr.. şahane bi hava ar bu gün istanbulda...
kalan temizliğimi de bitirip balkonun camları kaldı sadece bide banyo...

ahhh deryaamm biizm eve de bir uğrasan bebişim.... her yer heryerdeeee
ellerine sağlık bebişkemmm...

tamam tarifi yemek bölümüne yazıyorum oraya gel

Günaydın hayatımm şiiirin çok güzelmiş..biran muhteşem yüzyılın sülümanı okuyor gibi hissettimm ey benim sözlerinden etkilendim herhalde

tsk edrim canım benim haytımz musmutlu huZurluöu huzrlu saglıklı olsun inş ivet sülüman gni olmuş başı aklına gelmesi norml

waoooooow ne güzel bi şiir yokhecim sanada günaydın

mutlu bir güne uyanman ne güzel canım arkadaşım hep mutlu ol

aynen bende öyle hissettim

sagol canımcım allhım hepimze güzel sözlerle uynmayı nasip etsin

valla kendi evldı gibi davransalar biz onlara bişey yapmıyoz ama kıskanıyolar kesin daha betride vardır rabbim bugunmzede şukur diyorum canım ya ama bir insan bukadr olmz benim bildim bizmki de destk olsa ya yok boşver diyor anca boşverde benm ne sucum var 17 yşnda gldim yanlarına benm ailem nasılsa öyle davranıyorum dörtdörtlük değil hiç kimse ben mutlu bir yuvam olsun diye herşeye katlanıyorum ama elimden tutmsa artık bırakcam ipin ucunu tek başıma savaşmaktan yoruldum çünkü rabbimden tek isteğim bi evlt inş birgun verirde onunla gülerim allha havale ediyorum onları

Selam canlar ne guzel yemek tarifleri verilmis yine ben daha kahvalti bile yapamadim yokhecim tatlim gozun aydin kv.gidiyormus

sagol canımcım allhım hepimze güzel sözlerle uynmayı nasip etsin
amiin bebişimm..
tsk edrim canım benim haytımz musmutlu huZurluöu huzrlu saglıklı olsun inş ivet sülüman gni olmuş başı aklına gelmesi norml
aahhh aaahhh Rabbimm herkese sülüman giib şiiirler yazan aşık bir koca nasip etsin inşaallah....

yok bacımm ne yaparsan yap el kızısın..üstün tutsun istemiyoruz zaten aynı kefeye de koymasın tamam doğurduğu evladıyla ama bizi de bir ana doğurdu biz de can taşıyoruz unutmasalar yeter...

Selam canlar ne guzel yemek tarifleri verilmis yine ben daha kahvalti bile yapamadim yokhecim tatlim gozun aydin kv.gidiyormus

sen geldin ben mutfağa ışınlanıyorum kocam gelecek aççççç beni yemeye kalkar maazallah bu sefer çok tırsıyorumm onun açlığı korkutuyo benii:18::18::18::18::18:

bende bugüne patlıcan kebabı şehriye çorbası ve salata yapacam kabak tatlımda var yeter bence
ayyy nben dsana bayiliyorum ya sahsen bende patlican kebabi olsa araana aparatif hersey odur:)))yanina bi ayran tamamdur ..ama sen tam bi meniu yapiosun bi de ustune tatli uyapiosun ve de sen calisan kadin maasaplahhhhhh diyiormm..

ne demişim ben ya...
hala uyanmaya çalışıyorum..
anladınız dimi siz
anladik biz cnm kolay gelsin:)))

selam kızlar güzel hafta sonlarınız olsun inşallah...
ne çektik be şu evlat hasretinden çekmeyipte napıcaktık takdiri ilahi

çok ta yalnız kaldım buralarda en iyisimi gideyim işlerimi halledeyim :122::122::122:

merhaba arkadaşlar...
1 gün daha bekleyemedim ve bugün testi yaptım maalesef kocaman kopkoyu 1 çizgi...
yine başladım testlere strese cok üzgünüm kızlar...
hiç keyfim yok kolumu kaldırmak canım istemiyor nasıl bişeydir bu yaa kaç aydan beri onuda unutmusummm
niye gittin yavrum niyeee sevöeöişmiydin bizii oysa biz seni bekliyoduk evlat hasretine açtık bizi doyuracaktın..ufacıcık usg resmine bakıpta hasret gidermeye calısıyorummm
Allah ım bu sınavı güzelce isyanlara düşmeden bize atlatmayı tez zamanda yavrularımıza kavuşmayı nasip et gün geçtikçe dahada zor oluyor Allah'ımmm

sagol şekrcim gidiyiii ivet ama mamafi sevinemiyorum lanet olsun bu içimdeki insan sevgisine kötülk göresemde iyi kalpliyim rabbim biliyor o yetr tız bebişilerinz dört gözle bekliyom ha sanki bnde siZle doğurcam ahaha ayh bugun ne güZel oldum böle

amin kuzum inş evt haklısın ama yapamazlarki adı üstünde kaynana rabbim daha betrinden koru halime şükür allhımm allhımm ah bide sıpam olydı ozman satmışım bu dünyanın ansını derdim hehehe allhım hayırlı evlt lar nasip et bize yanan yüreğimize mincik elli bebişimiz mutlulk sürsün amin

sabah test yaptım şimdi adet olmuşum kahve lekeler gelmeye basladııı......
offf böylesi daha zor oluyo test yapıyosun sonra geeliyo yaa sabah gelseydin yaaa yada ben keşke yine test için yarını bekleseydimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…