merhaba arkadaşlar...
1 gün daha bekleyemedim ve bugün testi yaptım maalesef kocaman kopkoyu 1 çizgi...
yine başladım testlere strese cok üzgünüm kızlar...
hiç keyfim yok kolumu kaldırmak canım istemiyor nasıl bişeydir bu yaa kaç aydan beri onuda unutmusummm
niye gittin yavrum niyeee sevöeöişmiydin bizii oysa biz seni bekliyoduk evlat hasretine açtık bizi doyuracaktın..ufacıcık usg resmine bakıpta hasret gidermeye calısıyorummm
Allah ım bu sınavı güzelce isyanlara düşmeden bize atlatmayı tez zamanda yavrularımıza kavuşmayı nasip et gün geçtikçe dahada zor oluyor Allah'ımmm
merhaba arkadaşlar...
1 gün daha bekleyemedim ve bugün testi yaptım maalesef kocaman kopkoyu 1 çizgi...
yine başladım testlere strese cok üzgünüm kızlar...
hiç keyfim yok kolumu kaldırmak canım istemiyor nasıl bişeydir bu yaa kaç aydan beri onuda unutmusummm
niye gittin yavrum niyeee sevöeöişmiydin bizii oysa biz seni bekliyoduk evlat hasretine açtık bizi doyuracaktın..ufacıcık usg resmine bakıpta hasret gidermeye calısıyorummm
Allah ım bu sınavı güzelce isyanlara düşmeden bize atlatmayı tez zamanda yavrularımıza kavuşmayı nasip et gün geçtikçe dahada zor oluyor Allah'ımmm
Selam canlarımmm nasılsnz ay ben hasta olucam galiba bogazım agrıyor warmı koca karı tarifleri verın bana bogazım yanıyor
canım ben zaten bu aykine üzülmedimki...oyyy kıyamam ben sanaaa...
canım kaybettiğin gebelik için üzülmeni anlıyorum ama bu ay gebelik vardıda onu kaybetmiş gibi üzülme diğer aylardan bir farkı yok kayıp yok yanii...zaten gecikme olabilirdi kürtajdan sonra bu beklenen bişi biz belki ya varsa dedik o kadar lütfen üzülme yütfeeennnnnn
canım kürtajdan sonra hiç bişey düşünmüyodum bebekle ilgili ama bu günkü test mahvetti beni eskileri aynı sekilde yasadım....amin diyom kuzum amin inş isynlara düşürmedn yollar melklerimİzide içimzdeki evlat hastetini dindirir rabbim buyuk canım duamız eksik olmasın yetr bnde daha adet olmadım ama yapmicam çünkü yok ama bigün bakmışsın oda takımı seçmişZ burda napcmzı yazmışız o günleri düşün bn duysaydım da gideydi çok yıkılrdım rabbimin bir bildiği vardır anlımzdakini hakımzda hayırlı eylesin üZlme elden bişey gelmiyor gelydi ben çözüm bulurdum aglama sadce için yanıyor aglmakla geçydi göz yaşı selinde sorunları bn temZlerdim teselli arama kaderim boşuna umuda salmaysın beni çorba oldu sanırımbugunki ruh halimi bn bile çözemdim
canım ben zaten bu aykine üzülmedimki...
diğerinin stresini atamamıştım o günden sonra sadece ve sadece kürtaj günü ağladım ağlama yetkimi kaybetmiştim sanki..
sonra yine o test stresi beni mahvetti sabah test yaptım şimdide adet olmuşum...
çok yorulduğumu hissediyorum nasıl bi yorgunluktur nasıl bi şeydir kendim bile fark edemiyorum..
Selam canlarımmm nasılsnz ay ben hasta olucam galiba bogazım agrıyor warmı koca karı tarifleri verın bana bogazım yanıyor
canım kürtajdan sonra hiç bişey düşünmüyodum bebekle ilgili ama bu günkü test mahvetti beni eskileri aynı sekilde yasadım....
Rabbim yardımcımız olsun
aynen duruyomus canım kenarda... 1 aydır koşuşturmadan anlayamamışım acımı bugün testle yüzleşince anladım hatırladım herşeyikolay değil tabii her geçen gün kendimizi oyalayacak bişeyler bulsakta derdimiz öylece duruyor hatta zaman bize ilaç değil kayıp olarak dönüyor...geçicek canım sıkma o tatlı canını
aynen duruyomus canım kenarda... 1 aydır koşuşturmadan anlayamamışım acımı bugün testle yüzleşince anladım hatırladım herşeyi
yakındır bak gülden demişti dersin gebe kalcan bende sana bu yazdıklarını o gün kopyalacam...
bu günler geçmişte kalacak...
ben hep şöyle avutuyorum kendimi 2011 senesinde kızlarla biraraya geldik o zamandan beri bir sürü arkadaşımız annelik duygusunu tattı onlarla senin gibi böyle çooookkk yazıştık umutsuz olanlar eşiyle sorun yaşayanlaritüp bebekte bile şansı çok az olanlar,sadece tüple bebek sahibi olabilirsiniz diye elinde raporu olmasında rağmen kendiliğinden hamile kalanlar vs...bir sürü hikaye var...hepsi geçti gitti o günlerin ve o arkadaşlarımız ikinci bebekten bahsediyorlar artık...bizde onlar gibi gebe kalıcaz sabır sabır sabır...derdin tam içindeyken bu günlerin geleceğini hayal etmek bile zor en iyi ben bilirim ama bizim umutsuzluğa düşmek gibi bir lüksümüz yok...her daim motive bi şekilde devam etmeliyiz hedefimize ulaşacaz Allahın izniyle...
Sana tutunuyorum! Kimsenin beni yere atmasına izin verme allhım amin....
canım bende senin gibi motive ediyorum kendimi hatta hep birilerine ii bişeyler söyleyip yardımcı olmaya çalışıyorum sıkıntılarımı görmemeye çalışıyorum ama bazen bitiyorum mutsuz umutsuz oluyorum düzelicek biliyorum buda geçecek yine...
hatta yarın çeyiz sercez ben bunları unutup onu düşüncem sonra başka bişey cıkcak onu düşüncem..
sonra yine adet günü gelecek bunu tekrar yasıcam sonra bişekilde yine asacagım...osonra sonra sonra bu böyle uzayıp gidecek neyse işyerinde kimse yok ağladım açıldım biraz..
ama eşimle görüşemedik daha gece gidince ne olurum bilmiyorum
saol canım
canım bende senin gibi motive ediyorum kendimi hatta hep birilerine ii bişeyler söyleyip yardımcı olmaya çalışıyorum sıkıntılarımı görmemeye çalışıyorum ama bazen bitiyorum mutsuz umutsuz oluyorum düzelicek biliyorum buda geçecek yine...
hatta yarın çeyiz sercez ben bunları unutup onu düşüncem sonra başka bişey cıkcak onu düşüncem..
sonra yine adet günü gelecek bunu tekrar yasıcam sonra bişekilde yine asacagım...osonra sonra sonra bu böyle uzayıp gidecek neyse işyerinde kimse yok ağladım açıldım biraz..
ama eşimle görüşemedik daha gece gidince ne olurum bilmiyorum
saol canım
aynen öle canım hamile kalana kadar bu döngü devam edecek...
bu dert hiç yokmuş gibi zaten yapamayız her ay adet olunca görmemezlikten geldiğimiz gerçek tekrar ortaya çıkıyoo...
Allah sabır versin dayanma gücü versin...
Amin canım...
sıkı sıkı tutun kimse atamaz seni o zaman bi yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?