tanısmıyoruz ama gçlülüğüne sabrına hayranım sana imreniorum hatta o kadar hamile varken ben sana imraniorum cünkü senin kadar güçlü olmayı cok isterdim yasım daha 21 herşey için yolun en basındayım dün dr tüp bebekden baska sansınız yokdedğinde kendmi çok sıkı tuttum hala daha ağlmadım güçlü olmaya calısıorum ama bazen bi yerden patlak veriorum eevlendim 3 ay korunduk normal yolla ve korunmyı bıraktığım ay hamile kalacgım sandım günler ayları aylar ayları kovaladı ve 1 sene dolmak üzere benimle birkiikte denemeye baslayan arkadaslarımın melekleri kucaklarında kimsenin nasibinde gözüm yok aralarından soyutladım kendmi onlar gelmese gtmiorum en yakın arkadaslarımdı onlar benm ama nabayım yapamıorum Allah hepimize sabır versin cok uzun yazdım hakkınızı helal edin
tanısmıyoruz ama gçlülüğüne sabrına hayranım sana imreniorum hatta o kadar hamile varken ben sana imraniorum cünkü senin kadar güçlü olmayı cok isterdim yasım daha 21 herşey için yolun en basındayım dün dr tüp bebekden baska sansınız yokdedğinde kendmi çok sıkı tuttum hala daha ağlmadım güçlü olmaya calısıorum ama bazen bi yerden patlak veriorum eevlendim 3 ay korunduk normal yolla ve korunmyı bıraktığım ay hamile kalacgım sandım günler ayları aylar ayları kovaladı ve 1 sene dolmak üzere benimle birkiikte denemeye baslayan arkadaslarımın melekleri kucaklarında kimsenin nasibinde gözüm yok aralarından soyutladım kendmi onlar gelmese gtmiorum en yakın arkadaslarımdı onlar benm ama nabayım yapamıorum Allah hepimize sabır versin cok uzun yazdım hakkınızı helal edin
hihihi sana tutunucam benozamn garnti atmZlar ayh siZde olmasanı nasıl hytla başa çıkrdıkki allh siZleri başımZdan eksik etmesin bizleride sizin bşınzdan yarın nolck bakem nafiş olduysa bnde olurm gbi gbi geliyi yarın 14 nisan
Dışarıdan gördüğün gibi değilim
Bir kez olsun buradan bakmadın
Üzüldüm zannediyorsan şunu bil
Canım yandı geçti çok yakmadın
Yaz gelir içimi sarar aynı telaşlar
Kim bilir belki de bir aşk başlar
Dalgalanır deniz ne çıkar Durur yavaşlar
Ben özledim galiba seni
Bu yüzden bu kadar sitemlerim
Sen üzülme Acıdan bu sözlerim
Karsımda görsem dolar gözlerim 7 sendir gözümüz yollarda koyn eşşek sıpasına diyom gelcen gelcen başka yolu yokyiter gari naz yapıp durma o bi gelsin sevgi manyagı yapicim onu kurtuşuşu yuk
tatlım nassın bakiimmmm
naptın tatlım bittimi kebap...
olsada yesek açım fena halde neden bişi yemiyorum ki ben bilmiyorum yani
beni lafa tutup çöpleri kapının önüne koymayı unutturan arkadaşlarımı canı gönülden kınıyorum
valla yaptım pişti..şimdi kapattım fırını..
birazdan da pialv yapıcam..
yanına da cacık tursu vazgeçilmezim turşu biberiyeturşusu...
ama daha çöp saatine erken be gülüm..
bizimkisi saat teeee 7-7:30 da geliiii kapıda çöp yoksa da zile basii
bence sen ziline basmayan apartman görevlini kıan
arada basar şekerim zillere keyfine göre..
daha gelmemiş zati komşumgillerin çöpleride duruyo kapıda bi koşu koydum bende kınamamı geri alıyom
7. ve 8. gunumde disari cikmisim hatta hatirliyorum gezmede yere oturdum kalorifere sirtimi vrrdim sonra tuvalete gittim lekem gelmisti.
bknz. bi sayfa onceye:)))bu mesaj nasıl bi mesaj şimdi böleee şimdiki zaman eki yok geçmiş zaman ekiyle yazılmış ne anlamam gerekiyoki...
neden böle yaptın beni karıştırdın sanırım önceki tedavinden bahsettin ve lekemi bekliyorsun sen napıyosun şu an ki durumunu söle bana:26::26::26:
tatlıımm arjinmaxla aran nasıl ayol kaçtır soriim soriim diyom unutuyom..
çöpü nereye bağladım gördün mü
nereye kayboldun birden topikten aşağı atlayıp kendini intihar etmedin dimiiiiiiii
aklım sende bak çık ortayaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?