Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ben sadece olumlu bakmaya çalışıyorum hepimiz bunu başarırsak daha kolay olacak herşey...
ne kadar bekleyecez bilmiyoruz bu bilinmezlik çoğu zaman anne olamayacakmıyım gibi sorularıda aklımıza getirse anne olma isteği öyle kuvvetli bir duygu ki bugün ağlarsın ertesi gün enerjini toplamış yeniden umut dolmuş bir şekilde tekrar denemeyi düşünürsün...bende ilk evlendiğimde korunmazsan hamile kalırsın diye bildiğimden bekle bekle aylar yıllar geçti ağustosta 8 yıl olcak hiç korunmadık ama hiç vazgeçmedim anne olma isteğinden çok zaman dibe vurdum ama anne olcam ben dedim ve tekrar toparladım kendimi...arkadaşlarımın etrafımdaki benimle yaşıt benden küçük herkesin bebekleri oldu hatta ikincileri yaptılar benimde olsaydı şimdi okula giderdi bunları düşünmek yoruyor insanı bi faydası yok o yüzden bizim elimizde olmayan bir durumu yaşıyoruz Allahın takdiri...

hakkımz helal canım üzlme lütfen güçlü olalımki bebişlerimz de gelmesini bilsin onlar bigün gelck rabbim buyuk evt ilk burda gülden abla gözüme çarpmıştı benmde onun o kocamn kalbi nler görmüş geçrmiştir kimbilr ama hepimze öyle bi desteği varki o sohbete glmyince kimse gelmz ve gelsede susar cok acil olmdıkça konuşlmz ne mutlu bizeki bu insanı bulduk ve burdaki arkdşlarda oyleler sagolsunlar halden anlyıp konuşp dertleşiyolar hepimzin ortak noktası var bebek hasreti herkese koly geliyor ama bizi bizden bşka anlyn yok rabbim bir gün burdaki her yüreği yanan evldım olsun diye çablynlara en güzel hediyeyi versin inş şuan blkondan dışrı bkıyorum hava güzel karşımzda park var ve çocuğnu aln gidyor geliyor onları görünce birgün bnde yavrumu alıp gideckmiym diyorum 4 sendir evmdeyim daha o parka ynlız gittimi bilmem çünkü içim burkulur sabır ve dua herseyin başı canım rabbime sıgındık biz elbet bi gün gelck

tutun bana garantiye al kendini düşersekte beraber düşeriz
düştüğümüz yerde arkadaş oluruz birbirimize yabancılık çekmeyiz
adet olmak bile bir nimet canım bebek olsa keşke ve 9 ay olmasak ama adet oluncada şükredin çok önemli bişi buu...

nereye kayboldun birden topikten aşağı atlayıp kendini intihar etmedin dimiiiiiiii
aklım sende bak çık ortayaaaa

naptın tatlım bittimi kebap...
olsada yesek açım fena halde neden bişi yemiyorum ki ben bilmiyorum yani

Dışarıdan gördüğün gibi değilim
Bir kez olsun buradan bakmadın
Üzüldüm zannediyorsan şunu bil
Canım yandı geçti çok yakmadın

Yaz gelir içimi sarar aynı telaşlar
Kim bilir belki de bir aşk başlar
Dalgalanır deniz ne çıkar Durur yavaşlar

Ben özledim galiba seni
Bu yüzden bu kadar sitemlerim
Sen üzülme Acıdan bu sözlerim
Karsımda görsem dolar gözlerim 7 sendir gözümüz yollarda koyn eşşek sıpasına diyom gelcen gelcen başka yolu yok yiter gari naz yapıp durma o bi gelsin sevgi manyagı yapicim onu kurtuşuşu yuk

tamam işte çocuk başına geleceği biliyoo ondan gelmiyo alenen açıkça manyak yapacam onu demişsin

beni lafa tutup çöpleri kapının önüne koymayı unutturan arkadaşlarımı canı gönülden kınıyorum

7. ve 8. gunumde disari cikmisim hatta hatirliyorum gezmede yere oturdum kalorifere sirtimi vrrdim sonra tuvalete gittim lekem gelmisti.

beni lafa tutup çöpleri kapının önüne koymayı unutturan arkadaşlarımı canı gönülden kınıyorum

ama daha çöp saatine erken be gülüm..
bizimkisi saat teeee 7-7:30 da geliiii kapıda çöp yoksa da zile basii
bence sen ziline basmayan apartman görevlini kıan

valla yaptım pişti..şimdi kapattım fırını..
birazdan da pialv yapıcam..
yanına da cacık tursu vazgeçilmezim turşu biberiyeturşusu...

ohh misss kokusu geldi sanki sanırım ben çok açım ondan sanal alemden bile koku alabiliyorum düşünce ve hayal gücüyle turşuyu boşver salata yap bence etli bişi yaptınmı sindirimi kolay olsun diye salata yiyin diyooo uzmanlar bu uzmanlar ertesi gün fikrini değiştirip başka bişi de diyebiliyorlar çok ta itibar etmemek lazım

ama daha çöp saatine erken be gülüm..
bizimkisi saat teeee 7-7:30 da geliiii kapıda çöp yoksa da zile basii
bence sen ziline basmayan apartman görevlini kıan

arada basar şekerim zillere keyfine göre..
daha gelmemiş zati komşumgillerin çöpleride duruyo kapıda bi koşu koydum bende kınamamı geri alıyom

ama turşuyu ben çok seviyom..
salatayıda seviyom lakin malzemem kısıtlı..
bitecik kıvırcıklan bikaç tane büzüşmüş biberim var..
hem tocamın salataylan çok arası yuhk..
malzemede olmayınc turşu a kolaydan

arada basar şekerim zillere keyfine göre..
daha gelmemiş zati komşumgillerin çöpleride duruyo kapıda bi koşu koydum bende kınamamı geri alıyom

tatlıımm arjinmaxla aran nasıl ayol kaçtır soriim soriim diyom unutuyom..
çöpü nereye bağladım gördün mü

7. ve 8. gunumde disari cikmisim hatta hatirliyorum gezmede yere oturdum kalorifere sirtimi vrrdim sonra tuvalete gittim lekem gelmisti.

bu mesaj nasıl bi mesaj şimdi böleee şimdiki zaman eki yok geçmiş zaman ekiyle yazılmış ne anlamam gerekiyoki...
neden böle yaptın beni karıştırdın sanırım önceki tedavinden bahsettin ve lekemi bekliyorsun sen napıyosun şu an ki durumunu söle bana:26::26::26:

bknz. bi sayfa onceye:)))

tatlıımm arjinmaxla aran nasıl ayol kaçtır soriim soriim diyom unutuyom..
çöpü nereye bağladım gördün mü

bu tür bağlantıları çok severim benfica sıradaki ne düşünüyon
bi bağlamada benden olsun
arginmax la aram iyi anaammmmmmmm arginmaxı içmeyi unuttum
sayende hatırladım bak
kendisi vücut ısımı yükseltti libido felan filan işte
mideme dokunmadı Allahtan herşey mideme dokunurda..
bu arada ben omega3 aldım en sağlamını hemde milltone ve ewest in kullandıkları...
hapı bi görsen varya ödün patlar du fotosunu koyayım kocaman bişi...
mavi olan normal sıradan boyutu olan bir hap standart yani
yanındaki sarı omega3 ben kensidine hamsi diyorum malum ufak bir hamsi boyutunda
midemi bulandırıyo ama bu gece içip yatıyom bende..

nereye kayboldun birden topikten aşağı atlayıp kendini intihar etmedin dimiiiiiiii
aklım sende bak çık ortayaaaa

canım buralardayım biraz işlerim var 1-2 saat sonra ancak gelebilirim öpüyorum hepinizi döncem ben size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…