Tüp Bebek Günlüğümüz !

yyy buyuk haplardan ve vermidon , minoset tarzi beyaz haplardan nefret ediyorum.bir ara mide hapi kullanmistim helipak diye ustunde gece gunduz resmi var 3 er 3 er iciosun bi tanesi kocamandi aman allahim agliyordum onu icerken gitmiyordu resmen bogazimdan.
canım buralardayım biraz işlerim var 1-2 saat sonra ancak gelebilirim öpüyorum hepinizi döncem ben size
don yavrum bizeeeeee bekkiyoruzzzz:))))

gulden bi saattir gecmisdeydim taaa kasima ekime gittim 9. gunumde lekem baslamis.yarin 8. gunum bakim kazasiz belasiz atlatabilicem mi?
sen napion cnm?

gittim buldum okudum ve yazıyorum...
lekelenme her zaman kötü bişi değilki canım hatta gebe olduğunu bi çok hatun lekelenme sebebiyle öğrendiler acil kan vermeye gittiler ve pozitifi aldılar...tamam öncekinde sorun oldu ama bunda da leke gelirse kötü olur demek değil..du bakalım...
bende size laf yetiştiriyorum namaz kılcam daha öle işte...

çooook açıklamalı olmuş teşekkür ederim..
benfica işte ne diyek bu durumda hangisi gelirse gelsin olayına girdik..
yalnız rakip zorlu
ammaaa evvelallah üstesinden geliciiiiz..
o zaman bol bol ekşın var sizde hee
nasıl kullanıyon bide arjinmaxı
günde kaç tane içiyon yani..

bilmiom ki cnm bakalim artik tuttuysa zaten simdiye kadar tutmustur.hadi koz namazina cikicam bende optum..

hapı kim sever zaten bi de büyük olunca içmesi eziyet işkence resmen...

hıııııııııı anladım
salata malzemesi yoksa turşuya döncez yapcak bişi yok
turşunun bi faydası yokki ondan dedim ben iştah açıcıgillerden kendisi sadece...
beni görende sağlıklı yaşam kurallarına uygun besleniyo sanır her kelimemde bir uzman görüşü edası var

bilmiom ki cnm bakalim artik tuttuysa zaten simdiye kadar tutmustur.hadi koz namazina cikicam bende optum..

aynen canım olan oldu zaten Allah inşallah devamı sağlıkla gelen bir gebelik nasip etmiştir de seninle havaya girer umut dolarız bizde...

evt ablacım hayırlısı olsun görümcelr geldi analrı gideck ya artık gece yazrım öpüyorum hepinzi kızlar görüşürk

az önce bi alışveriş sitesine daha üye oldum mail gelmiş bende geri çevirmedim
merakla neler indirimde vs..diye açtım bi de ne göreyim çantalar 2000-3000 tl ayakkabılar 250 civarı
epey indirimli bi site ama asıl fiyatı 4000 tl olan bi çanta 2000 ne düşmüş %50 indirim var harika en güzelide kargoyu site ödüyor büyük olay
çantaya 2000 tl vercem 7 tl lik kargo için sevincem
bi de ücretsiz kargo notu düşülmüş bütün ürünlere şaka gibi...
akşama kocama diyim tüp parasını versin çanta alcam ben

Son düzenleme:

kuzum yanlışlık olmasın o site bindirim sitesi o0lmasın sakın
2000 tl çantamıı yuuhh
bide şu omega 3 ün adısını yaz bi..
tedaviye başlamazsam bu ay bende alıciiim o muhteşem ikiliden arjinmax ve omega 3
bide kaç adet içinde kaç para ..
çok sordum
pilav yapmaya gittim gelicem

benfica zor oldu gerçekten bence ilk kez iyi bi rakip çıktı karşısına çelsi çıkaydı daha iyiydi
bol bol ekşın yok bi kere tuttum kendimi biliyosun kinciyim ben bazı durumlardan dolayı elletmiyodum dün akşam yapcak bişi kalmadı artık ve saldırıya uğradım tenhada kıstırıldım
ilk bi kaç gün 2 tane içtim akşam 17.30 gibi içiyorum daha iyi oluyomuş millstone öle dedi...
baktım biö şişkinlik oluyo sanki bende 1 tane içmeye başladım gayet memnunum...

bana bindiremezler ama yemezler
marka çanta ve ayakkablarda ondan canım...
omega3 adı ve soyadı EFA S-1200
içinde 45 tane oluyor 40tl ye aldım kargo hariç
millstone 50tl demişti bana ben bi siteden uygun fiyata aldım...
arginmax zaten 30 lu 60 lı ve 90 lık oluyo sanırım onların fiyatlarını biliyosundur yazmıyorum..

sağol canım ama bugün evdeyim ya menü güzel olsun didimdi

selam kızlar güzel hafta sonlarınız olsun inşallah...
ne çektik be şu evlat hasretinden çekmeyipte napıcaktık takdiri ilahi

tamam işte çocuk başına geleceği biliyoo ondan gelmiyo alenen açıkça manyak yapacam onu demişsin

gulden bi saattir gecmisdeydim taaa kasima ekime gittim 9. gunumde lekem baslamis.yarin 8. gunum bakim kazasiz belasiz atlatabilicem mi?
sen napion cnm?

ama sen neden bu kadar umutsuzsun bebekleini üzdüğünün farkındamısın

beni lafa tutup çöpleri kapının önüne koymayı unutturan arkadaşlarımı canı gönülden kınıyorum

turşuya bende bayılırım

öğleden sonra büyük görümcem geldi kendisini severim biraz dertleştik konuştuk o gitti patlıcan kebabımı yaptım fırına attım pişiyo çamaşırlarımı topladım veeeee geldim

Sagol Canimcim tsk yaparim..

Eveeeet kac günlerdir deli gibi yiyorum saracim.
Bide bule minnak olanlaar varya ondan iste.. sanirsin gebeyim

öğleden sonra büyük görümcem geldi kendisini severim biraz dertleştik konuştuk o gitti patlıcan kebabımı yaptım fırına attım pişiyo çamaşırlarımı topladım veeeee geldim

demek bu görümcen görümcek değil sevindim canım...
valla karnım aç illa eşimi bekleyecem diye inat ettim yemiyom bişi kebaplar havada uçuşuyooo sara şimdi ne güzel kokmuştur evin ohhh misss marifetli hatun bende yaptıklarımı saymak istiyorum
laptobu masadan aldım tekli koltuğa geçtim ordan yazmaya devam ettim baktım aynı şekil otur otur totoşum tahrip oluyo tekli koltuktan çoklu koltuğua geçtim ayaklarımı uzattom felan daha bi rahat oldu o ara becerip çay koydum yemek yapmaya sadece niyet ettim ama yapmadımzor ve zahmet gerektiren bişey yapıp eşimi aradım yemek getir dedim baktım çok yorulmuşum tekrar telefonu koyup size yazmaya başladımnasıl kadınım ama beee

hayatta hep böyle gülsek ne güzel olur dimi

Sagol Canimcim tsk yaparim..

Eveeeet kac günlerdir deli gibi yiyorum saracim.
Bide bule minnak olanlaar varya ondan iste.. sanirsin gebeyim

şu sarı küçük biber turşularını diyon dimi onların nazik olanları daha az acılı oluyo oooh yerken çıtır çıtır sesler çıkartıyo ya bayılıyorum

inşallah bi mucize olur ve hamile olursun tatlım

evet tatlım bu en büyük ve evli olan görümcem çok iyidir cidden o bile kızkardeşlerinden illallah etmiş yapan bulur sen merak etme diyo bana düşün yani

ev tebap koktu evet keşke komşu olaydık tepsiyi alır sana gelirdim yada sen bana gelirdin eşimde arkadaşalarıyla takılacak bu akşam bizde seninle eğlenirdik

sen süpper ötesi bi hatunsun canım senin yaptıklarını kimse yapamaz o kadar yorulmuş zahmet etmiş telefon etmişsin eşine daha ne olsun ya onuda yapmasaydın adam eve geldiğinde masayı tamtakır kuru bakır görseydi ne olurdu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…