Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet hep böle gülelim inşallahhhhhhhh
sevdim bak şimdi görümceni objektif olabilen birilerinin olması erkek tarafından çok güzel konuşmak bile rahatlatır insanı saolsun...yakın olsak süpper ötesi olurdu valla bi süre sonra bi başmışsın sen yemek yapıyon ve ben sadece sadece yiyorum ilişkimizi bi gözden geçirmek zorunda kalabilirsin
haklısın canım eşimi aramsaydım eve gelince aç kalacaktı şimdi ne yemek istiyosa alıp gelcek çok iyi ve akıllı bi kadınım ben

iyi akşamlar gençler...
haftasonu kardeşlerden cumartesinin bitmesine az kaldı..
çalışan kadın gibi haftasonu iş yaptım ama öyle rastladı eşiminde az iişleri vardı yoktu evde..
nazik belim ve ben iki balkon yıkadık,çamaşır astık,balkon camı sildik korka korka ..
çoktandır iş yapmıyorum birden..
2çeşitde yemek yaptımm..
yedik makine boşaltılcak sırf şu boşaltma yüzünden elde bulaşık yıkamaya başlıycamm..
belimden sonra iyice sıkıcı gelmeye başladı ama.
öyle sözde genç arkdaşınız pert oldu bile

olsun kız ben hiç gocunmazdım nasıl olsa yemek yapıyom hergün sanada verirdim nolcak başımın gözümün sadakası olurdu şaka bi yana ama keşke komşu olaydık ben yemek yapmayıda yemeyide yapıp yedirmeyide seven bi insanım hele senin gibi kafa dengi bi komşum olsa daha ne isterdim psikologdan vazgeçer canım sıkıldıkça bi tencere yemek yapar sana gelirdim

sen hem iyi hem akıllı hem zeki hem benim gülgüzelimsin

ıspanaklar kadar yüzen sebze yoktur başka..
eşimede dedimki" ıspanak yatağında sana bi yemek yapammıı
yok yatakta olmasın normal yap didi
yanınada tavuk fileto şerit kesip tavada baharatlı pişirdim çok az yağlı..
iki domates iki biberde közlendi en son suyunu çekince baharatlarla...
bu ara yemek çok konuşuyoz ya ondan yazdımm

adam doğru demiş yatakta değil tabakta yap yatakta sen lazımsın ona

menün güzelmiş canım ellerine sağlık bugün hepimiz et ürünlerinden yemek yapmışız farkındamısınız

adam doğru demiş yatakta değil tabakta yap yatakta sen lazımsın ona

menün güzelmiş canım ellerine sağlık bugün hepimiz et ürünlerinden yemek yapmışız farkındamısınız

aynen canım benimmm
benimki tek öğünlüktü yağsız diye onu istedim kocadan mübarek adamı boğuyor ayran içtim yanında zaten özlemişimde
normalde tavığı böyle tavada baharatlı pişirince döner gibi salataya katıyorum daha iyi geçiyor kıymetli boğazımdann

Seytandiyorki kalsdir pc yi at 13. Kattan asagiya..
Formata giden pc bozildu geldi zirt birt kopuyo bidaha da bağlanmıyor ya

bu güzel mesajı okurken duygu değişkenliğim çok oldu kısa sürede neler ettin bana öle...
çok duygulandım valla billa
sonra beraber olsak ne keyifli olurdu diye düşündüm ve bi tebessüm:109::109::109:
duygu ve düşücelerimiz karşılıklı canım ben sana öle güzel cümleler kuramasamda seni çok seviyorum...
hem sohbetin,hem fikirlerin,hem yemek bilgin,hem hayat görüşün vs...bana çok uyuyor ve yakın hissediyorum sana kendimi...
millet elektirik alıp veriyoya bu aralar meşhur kelime elektirik aldım
bende senden bırak elektirik almayı trafo gücünde bi elektirik yüklemesi yaptın bana
iyiki varsın ve iyiki tanıdım seni

ayyy bir ara altta etlidolma nickli bir üye oldu gitti..
yinemii dolmaaaa
tamam yapıcam ama azdaha sonra bu ara eşimle hafifleme yarışındayız vereyim kilo ödülüm olsun..

bende sizi seviyorum sara ve eguşummm
benide çağırın toplaşınca olarmıı bende salata v.s yaparım saaraya yardım ederimm

iyi akşamlar perti çıkmış genç...
azcık iş yapmak lazım oluyo ama iyi yapmışın şimdide dinlen daha abartma...
bulaşık makinesi boşaltmaktan nefret eden bi kimseyim bende

bende sizi seviyorum sara ve eguşummm
benide çağırın toplaşınca olarmıı bende salata v.s yaparım saaraya yardım ederimm

yok canım biz toplaşmıyoz komşu olma hayalleri kuruyoz
gel sende hayal ediyoz ya bi komuşuda sen oluver bize...
siz yapın ben yerim

sahi ayran detoksu işe yaradımı kilo verdinmi tavuğu çok seveyim ben kızartması dolması kavurması pilavı her türlü yaparım

Seytandiyorki kalsdir pc yi at 13. Kattan asagiya..
Formata giden pc bozildu geldi zirt birt kopuyo bidaha da bağlanmıyor ya

dur kız noldu sana bu ne sinir

yerim uzmanlığını benn herşeyide bilirmiş aman amannn
hatta etle ayranda olmaz diyolar ahanda benden uzmanlıkk

deryacım zayıfsın ciccisin(yeğenim cicci dedide bana ilk kez bile hala onun gibi dedim )
ödem sorunun falan yok herhalde ben çok aşırı sevmem ama ödemli hatun olduğumdan çok yiyemiyorum turşu..
mübarek annemde burda lahana yaptı gitti çok tuzlu yıkaya yıkaya yedik yanii

ayyy bir ara altta etlidolma nickli bir üye oldu gitti..
yinemii dolmaaaa
tamam yapıcam ama azdaha sonra bu ara eşimle hafifleme yarışındayız vereyim kilo ödülüm olsun..

gerçektenmiiiii ne güzel nick miş öle etli dolma bayıldım valla...
ya da sana bizim nickler ayran detoksundan dolayı etli dolma,patlıcan kebap vs.. gibimi göründü ne

aaah aaaaahhhnhh sorma gülden ya..
valla sinirimi zıplatıyo..

iki kez gönderdim pcyi.. adam dioki bişey olmuyo ben kullanıyom..
ama ben nie kullanamıyom yaaa..
bi anda pat die donuyo bağlantı kopuyo daha da bağlanmıyo..
sonra uğraş da dur işte
iyi akşamlar perti çıkmış genç...
azcık iş yapmak lazım oluyo ama iyi yapmışın şimdide dinlen daha abartma...
bulaşık makinesi boşaltmaktan nefret eden bi kimseyim bende

bende bendeeee.. hatta valla boşalcak duruyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…