hayatta hep böyle gülsek ne güzel olur dimi
şu sarı küçük biber turşularını diyon dimi onların nazik olanları daha az acılı oluyo oooh yerken çıtır çıtır sesler çıkartıyo ya bayılıyorum
inşallah bi mucize olur ve hamile olursun tatlım
evet tatlım bu en büyük ve evli olan görümcem çok iyidir cidden o bile kızkardeşlerinden illallah etmiş yapan bulur sen merak etme diyo bana düşün yani
ev tebap koktu evet keşke komşu olaydık tepsiyi alır sana gelirdim yada sen bana gelirdin eşimde arkadaşalarıyla takılacak bu akşam bizde seninle eğlenirdik
sen süpper ötesi bi hatunsun canım senin yaptıklarını kimse yapamaz o kadar yorulmuş zahmet etmiş telefon etmişsin eşine daha ne olsun ya onuda yapmasaydın adam eve geldiğinde masayı tamtakır kuru bakır görseydi ne olurdu dimi
evet hep böle gülelim inşallahhhhhhhh
sevdim bak şimdi görümceni objektif olabilen birilerinin olması erkek tarafından çok güzel konuşmak bile rahatlatır insanı saolsun...yakın olsak süpper ötesi olurdu valla bi süre sonra bi başmışsın sen yemek yapıyon ve ben sadece sadece yiyorumilişkimizi bi gözden geçirmek zorunda kalabilirsin
haklısın canım eşimi aramsaydım eve gelince aç kalacaktı şimdi ne yemek istiyosa alıp gelcek çok iyi ve akıllı bi kadınım ben
ıspanaklar kadar yüzen sebze yoktur başka..
eşimede dedimki" ıspanak yatağında sana bi yemek yapammıı
yok yatakta olmasın normal yap didi
yanınada tavuk fileto şerit kesip tavada baharatlı pişirdim çok az yağlı..
iki domates iki biberde közlendi en son suyunu çekince baharatlarla...
bu ara yemek çok konuşuyoz ya ondan yazdımm
adam doğru demiş yatakta değil tabakta yap yatakta sen lazımsın ona
menün güzelmiş canım ellerine sağlık bugün hepimiz et ürünlerinden yemek yapmışız farkındamısınız
olsun kız ben hiç gocunmazdım nasıl olsa yemek yapıyom hergün sanada verirdim nolcak başımın gözümün sadakası olurduşaka bi yana ama keşke komşu olaydık ben yemek yapmayıda yemeyide yapıp yedirmeyide seven bi insanım hele senin gibi kafa dengi bi komşum olsa daha ne isterdim psikologdan vazgeçer canım sıkıldıkça bi tencere yemek yapar sana gelirdim
sen hem iyi hem akıllı hem zeki hem benim gülgüzelimsin
Seytandiyorki kalsdir pc yi at 13. Kattan asagiya..
Formata giden pc bozildu geldi zirt birt kopuyo bidaha da bağlanmıyor ya
iyi akşamlar gençler...
haftasonu kardeşlerden cumartesinin bitmesine az kaldı..
çalışan kadın gibi haftasonu iş yaptım ama öyle rastladı eşiminde az iişleri vardı yoktu evde..
nazik belim ve ben iki balkon yıkadık,çamaşır astık,balkon camı sildik korka korka ..
çoktandır iş yapmıyorum birden..
2çeşitde yemek yaptımm..
yedik makine boşaltılcak sırf şu boşaltma yüzünden elde bulaşık yıkamaya başlıycamm..
belimden sonra iyice sıkıcı gelmeye başladı ama.
öyle sözde genç arkdaşınız pert oldu bile
bende sizi seviyorum sara ve eguşummm
benide çağırın toplaşınca olarmıı bende salata v.s yaparım saaraya yardım ederimm
aynen canım benimmm
benimki tek öğünlüktü yağsız diye onu istedim kocadan mübarek adamı boğuyor ayran içtim yanında zaten özlemişimde
normalde tavığı böyle tavada baharatlı pişirince döner gibi salataya katıyorum daha iyi geçiyor kıymetli boğazımdann
Seytandiyorki kalsdir pc yi at 13. Kattan asagiya..
Formata giden pc bozildu geldi zirt birt kopuyo bidaha da bağlanmıyor ya
yerim uzmanlığını benn herşeyide bilirmiş aman amannnohh misss kokusu geldi sankisanırım ben çok açım ondan sanal alemden bile koku alabiliyorum düşünce ve hayal gücüyle turşuyu boşver salata yap bence etli bişi yaptınmı sindirimi kolay olsun diye salata yiyin diyooo uzmanlar bu uzmanlar ertesi gün fikrini değiştirip başka bişi de diyebiliyorlar çok ta itibar etmemek lazım
ama turşuyu ben çok seviyom..
salatayıda seviyom lakin malzemem kısıtlı..
bitecik kıvırcıklan bikaç tane büzüşmüş biberim var..
hem tocamın salataylan çok arası yuhk..
malzemede olmayınc turşua kolaydan
ayyy bir ara altta etlidolma nickli bir üye oldu gitti..
yinemii dolmaaaa
tamam yapıcam ama azdaha sonra bu ara eşimle hafifleme yarışındayız vereyim kilo ödülüm olsun..
aaah aaaaahhhnhh sorma gülden ya..
iyi akşamlar perti çıkmış genç...
azcık iş yapmak lazım oluyo ama iyi yapmışın şimdide dinlen daha abartma...
bulaşık makinesi boşaltmaktan nefret eden bi kimseyim bende
sahi ayran detoksu işe yaradımı kilo verdinmi tavuğu çok seveyim ben kızartması dolması kavurması pilavı her türlü yaparım
dur kız noldu sana bu ne sinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?