Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi akşamlar perti çıkmış genç...
azcık iş yapmak lazım oluyo ama iyi yapmışın şimdide dinlen daha abartma...
bulaşık makinesi boşaltmaktan nefret eden bi kimseyim bende
ya eskiden olaydı bide evi silbaştan silerdimde eskide kaldı o günlerr
veda ettim ben o dönemlerime mecburen..
sorma annem geçen ne diyor "bitane daha alın birinden boşalttığı diğerine koy yani temiz olandna alıp kullancaz kirli olana koycaz gibi " dolaplara kaldırma olmuycak aktarma olucak ::))
napsın kadın acıdı bana üşenmeme
onun hala yok istemiyorda bizler gidince gerekiyor ama kızkardeşim gelin v.s hallediyoz sırayla.
yok canım biz toplaşmıyoz komşu olma hayalleri kuruyoz
gel sende hayal ediyoz ya bi komuşuda sen oluver bize...
siz yapın ben yerim
tabisi senin çıtırlığına anca hizmet edilir ki az etli butlu ol
zaten bana hizmet edişin gözümün önünde bunun karşılığını vermeliyim bişekilde
sahi ayran detoksu işe yaradımı kilo verdinmi tavuğu çok seveyim ben kızartması dolması kavurması pilavı her türlü yaparım

dur kız noldu sana bu ne sinir

aa ben buraya kamuoyu diye açıklıycaktım unuttummm
evettt cicim 1.600 gr vermişim..
buna bi havai fişek lazım stoklarda varsa :)))
tabi diyete devam yürüyüşede tam gaz başlıycam yeter doktoru dinlediğim dinlendiğim nasılsa fıtık yok doktor görmediyse o başkada
senin yemek topiği nerde yaaa:26:

Son düzenleme:

kıyamam dikkat et kendine yorma kendini zaten hassas bedenin boş ver işi gücü

bende seni iyiki tanımışım canım cidden çok memnunum buna seni çok seviyom ve kendime yakın hissediyom canım çok duygulandım yazacaklarımı unuttum

ayyy bir ara altta etlidolma nickli bir üye oldu gitti..
yinemii dolmaaaa
tamam yapıcam ama azdaha sonra bu ara eşimle hafifleme yarışındayız vereyim kilo ödülüm olsun..

etli dolmamı

bende sizi seviyorum sara ve eguşummm
benide çağırın toplaşınca olarmıı bende salata v.s yaparım saaraya yardım ederimm

bende seni çok seviyorum kdr cim

yok canım biz toplaşmıyoz komşu olma hayalleri kuruyoz
gel sende hayal ediyoz ya bi komuşuda sen oluver bize...
siz yapın ben yerim

keşkeeeee ama bellimi olur bakarsın ben ankaraya gelmişim yada sen giresuna

gerçektenmiiiii ne güzel nick miş öle etli dolma bayıldım valla...
ya da sana bizim nickler ayran detoksundan dolayı etli dolma,patlıcan kebap vs.. gibimi göründü ne

etli dolma sen patlıcan kebabı ben kdr sende ıspanak yatağında tavuk kızartma

gerçektenmiiiii ne güzel nick miş öle etli dolma bayıldım valla...
ya da sana bizim nickler ayran detoksundan dolayı etli dolma,patlıcan kebap vs.. gibimi göründü ne

yukk ayran detoksundayken olsa tamam derdim ama baya sağlığım yerinde artık ..
gördümmm beğendim ama kaçtı arkdaş

cicim mecbur az iş yaptım güya ama yorulmuşum okada kaç haftadır iş yapmıyorum ya bedenimi alıştıryorum ağır ağır..
yakından görsen daha kaynarsın çıtır arkdaşıma ilk buluşmamızda yokuş aşağı bana bi koşması vardı annemlerin orda..
türk filmelrindeki artistler gibi
artvine kızkardeşinden dolayı çok geçiyodu ama sen ozaman yoktun otobüsü durdururdun..
hahh haa koca yatakta istemedi tabakta istedii tuttum bunuuu

malumunuz vecile akşam namazı beklemez kılıp geleyim....

Allah kabul etsin namazını banada dua et nolur şu alerjilerim geçsin

tatlım elimdeki havai fişekleri hemen patlatıyorum 1,600 gram az değil

tatlım benim yemek topiğim yok sabırla bebeğini bekleyenler diye bebek topiğim var
Eki Görüntüle 684957 Eki Görüntüle 684957 Eki Görüntüle 684957 Eki Görüntüle 684957 Eki Görüntüle 684957 Eki Görüntüle 684957 Eki Görüntüle 684957 Eki Görüntüle 684957 Eki Görüntüle 684957

Son düzenleme:
cancağızlarım mamamif namazın duruyor icra edip gelicem siz değerli dostlarım üçünnn

şimdi gelen bir haber..
normalde dayım yarın gelecekti..
bizde kendisini haremdennamı diğer otogardan alacaktık..
arkadaşlarıyla geliceklermiş..
pazar gecesi yola çıkıp pazartesi sabahı direk kurs görecegi yere gitceklermiş..
sonrasını oda bilmiyor bizde..
ordamı konaklayacak yoksa bize mi gelcek belli deel yani..
azıcık umutlandım mı ne:26::26::26:

canım vasfiye teyzeminde dediği gibi ben gogıl kıroma geçtim rahat ettim diğerinde aynen senin yaşadığın sorunları yaşadım hatta uzun bi süre kızlara hep sitedemş sorun bendemi neden giremiyorum vs..diyip durdum meğersem benim pc de sorun varmış..paşalarımın babası bişiler yaptı kıroma geçirdi o zamandan beri iyi durumda...
sen hangisini kullanıyosun..

ikiside var tabisi kıromu kullanıyom bebeeemm..
ötekisi zaten bişeye yarımıyokii...

hadi gözün aydın canım

hadi gözün aydın canım

valla saracım işte hatçeye değil neticeye bakcaz..
eğer kalacak yer orda varsa ve dayımda orda kalırsa kırmızılarda gelip tedavi süreci başlamazsa gidecem inşallah..
daha kırmızılar da yuhk ortalıklarda..
ayy ne karışıkbi dönem geçiriyom ben ya..

hoşgeldin canım nasılsın sen ve bebeğin
hoş bulduk canım çok şükür iyiyiz çok sıkıntılı bir süreç atlattık hala devam ediyo ama çok şükür herşeye rağmen bırakmadı bebeğim beni inşallah sağlıcakla kucağıma almak da nasip olur sen nasılsın canım

insallahhh cnmmm ne havalara gireriz hemde..
iylik cnm sen dden.nbr?
çok şükür iyiyiz diyelim iyi olalım tatlım hayatımızda bulunan herşeyden tiksindik en sevdiğimiz yemeklerden,buz dolabı,bilgisayar dahil tüp elektronik araçlardan,kendi evimden hatta eşimden bile tiksindim bulantılarımız geçmeden grip olduk çok hapşurunca düşük riski atlatıyoruz evde hep yatarak geçiyo diyebilirim sen nasılsın canım sanırım tedavi oldun sonuç bekliyosun inşallah güzel haberlerini alacağız siteye her girişimde hep mutlu haberini alma heyecanını yaşadığım kişilerdensin inşallah bu sefer bebişin göbüşüne sımsıkı tutunmuştur canım

hakkında hayırlısı olsun canım mevlam hakkında nasıl hayırlıysa onu yazmış çizmiştir inşallah gönlünden geçenler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…