ya eskiden olaydı bide evi silbaştan silerdimde eskide kaldı o günlerriyi akşamlar perti çıkmış genç...
azcık iş yapmak lazım oluyo ama iyi yapmışın şimdide dinlen daha abartma...
bulaşık makinesi boşaltmaktan nefret eden bi kimseyim bende
tabisi senin çıtırlığına anca hizmet edilir ki az etli butlu olyok canım biz toplaşmıyoz komşu olma hayalleri kuruyoz
gel sende hayal ediyoz ya bi komuşuda sen oluver bize...
siz yapın ben yerim
sahi ayran detoksu işe yaradımı kilo verdinmi tavuğu çok seveyim ben kızartması dolması kavurması pilavı her türlü yaparım
dur kız noldu sana bu ne sinir
malumunuz vecile akşam namazı beklemez kılıp geleyim....
iyi akşamlar gençler...
haftasonu kardeşlerden cumartesinin bitmesine az kaldı..
çalışan kadın gibi haftasonu iş yaptım ama öyle rastladı eşiminde az iişleri vardı yoktu evde..
nazik belim ve ben iki balkon yıkadık,çamaşır astık,balkon camı sildik korka korka ..
çoktandır iş yapmıyorum birden..
2çeşitde yemek yaptımm..
yedik makine boşaltılcak sırf şu boşaltma yüzünden elde bulaşık yıkamaya başlıycamm..
belimden sonra iyice sıkıcı gelmeye başladı ama.
öyle sözde genç arkdaşınız pert oldu bile
bu güzel mesajı okurken duygu değişkenliğim çok oldu kısa sürede neler ettin bana öle...
çok duygulandım valla billa
sonra beraber olsak ne keyifli olurdu diye düşündüm ve bi tebessüm:109::109::109:
duygu ve düşücelerimiz karşılıklı canım ben sana öle güzel cümleler kuramasamda seni çok seviyorum...
hem sohbetin,hem fikirlerin,hem yemek bilgin,hem hayat görüşün vs...bana çok uyuyor ve yakın hissediyorum sana kendimi...
millet elektirik alıp veriyoya bu aralar meşhur kelime elektirik aldım
bende senden bırak elektirik almayı trafo gücünde bi elektirik yüklemesi yaptın bana
iyiki varsın ve iyiki tanıdım seni
ayyy bir ara altta etlidolma nickli bir üye oldu gitti..
yinemii dolmaaaa
tamam yapıcam ama azdaha sonra bu ara eşimle hafifleme yarışındayız vereyim kilo ödülüm olsun..
bende sizi seviyorum sara ve eguşummm
benide çağırın toplaşınca olarmıı bende salata v.s yaparım saaraya yardım ederimm
yok canım biz toplaşmıyoz komşu olma hayalleri kuruyoz
gel sende hayal ediyoz ya bi komuşuda sen oluver bize...
siz yapın ben yerim
gerçektenmiiiii ne güzel nick miş öle etli dolma bayıldım valla...
ya da sana bizim nickler ayran detoksundan dolayı etli dolma,patlıcan kebap vs.. gibimi göründü ne
gerçektenmiiiii ne güzel nick miş öle etli dolma bayıldım valla...
ya da sana bizim nickler ayran detoksundan dolayı etli dolma,patlıcan kebap vs.. gibimi göründü ne
kıyamam dikkat et kendine yorma kendini zaten hassas bedenin boş ver işi gücü
bende seni iyiki tanımışım canım cidden çok memnunum buna seni çok seviyom ve kendime yakın hissediyom canım çok duygulandım yazacaklarımı unuttum
etli dolmamı
bende seni çok seviyorum kdr cim
keşkeeeee ama bellimi olur bakarsın ben ankaraya gelmişim yada sen giresuna
etli dolma sen patlıcan kebabı ben kdr sende ıspanak yatağında tavuk kızartma
malumunuz vecile akşam namazı beklemez kılıp geleyim....
ya eskiden olaydı bide evi silbaştan silerdimde eskide kaldı o günlerr
veda ettim ben o dönemlerime mecburen..
sorma annem geçen ne diyor "bitane daha alın birinden boşalttığı diğerine koy yani temiz olandna alıp kullancaz kirli olana koycaz gibi " dolaplara kaldırma olmuycak aktarma olucak ::))
napsın kadın acıdı bana üşenmeme
onun hala yok istemiyorda bizler gidince gerekiyor ama kızkardeşim gelin v.s hallediyoz sırayla.
tabisi senin çıtırlığına anca hizmet edilir ki az etli butlu ol
zaten bana hizmet edişin gözümün önünde bunun karşılığını vermeliyim bişekilde
aa ben buraya kamuoyu diye açıklıycaktım unuttummm
evettt cicim 1.600 gr vermişim..
buna bi havai fişek lazım stoklarda varsa :)))
tabi diyete devam yürüyüşede tam gaz başlıycam yeter doktoru dinlediğim dinlendiğim nasılsa fıtık yok doktor görmediyse o başkada
senin yemek topiği nerde yaaa:26:
cancağızlarım mamamif namazın duruyor icra edip gelicem siz değerli dostlarım üçünnn
aaah aaaaahhhnhh sorma gülden ya..
valla sinirimi zıplatıyo..
iki kez gönderdim pcyi.. adam dioki bişey olmuyo ben kullanıyom..
ama ben nie kullanamıyom yaaa..
bi anda pat die donuyo bağlantı kopuyo daha da bağlanmıyo..
sonra uğraş da dur işte
bende bendeeee.. hatta valla boşalcak duruyo..
canım vasfiye teyzeminde dediği gibi ben gogıl kıroma geçtim rahat ettim diğerinde aynen senin yaşadığın sorunları yaşadım hatta uzun bi süre kızlara hep sitedemş sorun bendemi neden giremiyorum vs..diyip durdum meğersem benim pc de sorun varmış..paşalarımın babası bişiler yaptı kıroma geçirdi o zamandan beri iyi durumda...
sen hangisini kullanıyosun..
şimdi gelen bir haber..
normalde dayım yarın gelecekti..
bizde kendisini haremdennamı diğer otogardan alacaktık..
arkadaşlarıyla geliceklermiş..
pazar gecesi yola çıkıp pazartesi sabahı direk kurs görecegi yere gitceklermiş..
sonrasını oda bilmiyor bizde..
ordamı konaklayacak yoksa bize mi gelcek belli deel yani..
azıcık umutlandım mı ne:26::26::26:
uzun bir aradan sonra mrb kızlar herkese iyi akşamlarnasılsınız teyzoşlar
insallahhh cnmmm ne havalara gireriz hemde..aynen canım olan oldu zaten Allah inşallah devamı sağlıkla gelen bir gebelik nasip etmiştir de seninle havaya girer umut dolarız bizde...
iylik cnm sen dden.nbr?uzun bir aradan sonra mrb kızlar herkese iyi akşamlarnasılsınız teyzoşlar
hadi gözün aydın canım
hoş bulduk canım çok şükür iyiyiz çok sıkıntılı bir süreç atlattık hala devam ediyo ama çok şükür herşeye rağmen bırakmadı bebeğim beni inşallah sağlıcakla kucağıma almak da nasip olur sen nasılsın canımhoşgeldin canım nasılsın sen ve bebeğin
çok şükür iyiyiz diyelim iyi olalım tatlım hayatımızda bulunan herşeyden tiksindik en sevdiğimiz yemeklerden,buz dolabı,bilgisayar dahil tüp elektronik araçlardan,kendi evimden hatta eşimden bile tiksindim bulantılarımız geçmeden grip olduk çok hapşurunca düşük riski atlatıyoruz evde hep yatarak geçiyo diyebilirim sen nasılsın canım sanırım tedavi oldun sonuç bekliyosun inşallah güzel haberlerini alacağız siteye her girişimde hep mutlu haberini alma heyecanını yaşadığım kişilerdensin inşallah bu sefer bebişin göbüşüne sımsıkı tutunmuştur canıminsallahhh cnmmm ne havalara gireriz hemde..
iylik cnm sen dden.nbr?
valla saracım işte hatçeye değil neticeye bakcaz..
eğer kalacak yer orda varsa ve dayımda orda kalırsa kırmızılarda gelip tedavi süreci başlamazsa gidecem inşallah..
daha kırmızılar da yuhk ortalıklarda..
ayy ne karışıkbi dönem geçiriyom ben ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?