Tüp Bebek Günlüğümüz !

ikiside var tabisi kıromu kullanıyom bebeeemm..
ötekisi zaten bişeye yarımıyokii...

crome bizdede var malum eşim bilg. öğretmeni her yenilik olur bizde ama.
ben çok nostaljik takılıyorum niyeyse explorerden geçemedin kardeşlerim bile dalga geçiyolar

zor bi dönem geçirmişsin canım ama bebeğini kucağına aldığında hepsi geçecek hep olumlu düşün tamam mı

canım az çok meseleyi okmuştum..
bende her olay önce bi panik olurum her ayrıntıyı bilemeyince.
dur bakalım bence arkdaşını yalnız bırakmaz benim eşim kursa gidince kalacağı yerde hazır oluyor ..

turkuazcım canım eziyete döndü senin olayında bence erken öğrensen en azından 2 gün önce falan..
inşallah gebesindir bitanemmm

Son düzenleme:
kdr cim ben gidip pazardan aldığım ıspanaklarımı yatak yapmak üzere yıkayıp kurutup buzdolabına kaldırıp geleyim

crome bizdede var malum eşim bilg. öğretmeni her yenilik olur bizde ama.
ben çok nostaljik takılıyorum niyeyse explorerden geçemedin kardeşlerim bile dalga geçiyolar

kader hatunuuuummmmm..
seninkide maşallah yani..
teknoloji örtmeni kocan sende teee fiden kalan mamulu kullanıyon..
valla bu terste bi iş var:44::44::44:

bende explorerden vazgeçemeyenlerdenim

çok vefalıyız...
ne diycem biyandan bende arginmaxları araştıyorum

biyandan arkdaşım aradı kermes için bi çeşit yap dedi aslında hiç canım istemiyor..
ben yarın gidip bişiler alıp katkıda bulunucaktım ama pasta v.s olmuycaktı gene
dyetten dolayı galiba pasta yapmakta istemiyorum ama düşüneyim bi dedim kıza..
napsamkiiiiiiiiiiii:26:

aaa cok.kotu en kisa zamanda iyles insallah cnm.herseyden tiksinmeni anladim.da herifin ne sucu var bacim:))))))cnm benim de transferim oldu iste 7.gunum bitiyo bugun insallah tutunmuslardir.senin bi belirtin varmitdi?

kdr cim ben gidip pazardan aldığım ıspanaklarımı yatak yapmak üzere yıkayıp kurutup buzdolabına kaldırıp geleyim
haydi bakalım kolay gelsinnn...
sorunuma eğil ama bir ara
kader hatunuuuummmmm..
seninkide maşallah yani..
teknoloji örtmeni kocan sende teee fiden kalan mamulu kullanıyon..
valla bu terste bi iş var:44::44::44:

ama eşimde silseymiş ekrandan benim için saklıyor galiba...
kocam aşırı haşı neşir olduğundan ve süppe rolduğundan ben ilerleyemiyorum hiçbişeyde canımda istemiyor..
babam kızkardeşim çok kızıyolar ilerlemiyom diye babam hatta "kızım bilg.eşisin senin biyerde hemen tamire v.s
girişmemn lazım diyor "
ama ben face bide buraya giriyorm ya tamamdır...

bu ara erken yatsı namazı kılma çabalarındayım ..
çok rahat oluyor..
biyandanda çay koyayım bari içeriz kocişimle..
yaa adam benim sayemde kilo verdi yaa inanmıyorum tamam istiyodum versin göbeği büyüdü ama..:26:
ben çabalarken o verdi tabii yemeklerim v.s sayesinde katkım çok :)))
bende toplamda 3 kilo verdim oda aynı vermiş ama kıskandım hırsa geldim işte..
ben çok şeyi değiştirsemde normaldede dikkat ettğimden demekki veremiyorum daha hızlı ama eşim
şekeri bıraktı ki çok fazla atardı esmer ekmek yer oldu hemde bire yakın beyaz ekmek yerdii..
hıhhhhh acaip hırslandım inş. bu azmime devam ederim olmass adam yanımda zayıf kalmamalı önce eşittik

Son düzenleme:
zor bi dönem geçirmişsin canım ama bebeğini kucağına aldığında hepsi geçecek hep olumlu düşün tamam mı
inşallah canım inşallah genellikle hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama o kadar çok duygusallaştım ki ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum

aaa cok.kotu en kisa zamanda iyles insallah cnm.herseyden tiksinmeni anladim.da herifin ne sucu var bacim:))))))cnm benim de transferim oldu iste 7.gunum bitiyo bugun insallah tutunmuslardir.senin bi belirtin varmitdi?
inş canım iyileşeceğiz artık inanıyorum tatlım sorma eşimin de sabrı kalmadı artık dişini fırçalamadan yanıma geldiği zaman benden fırça yiyo :))) elim de değil dayanamıyorum ((( inş canım tedavin olumlu sonuçlanır tutunmuştur bebeşlerin inşallah canım ben de en belirgin kasık ve bel ağrısı vardı ama çok şiddetli değildi

Son düzenleme:

T ederım kızlar bıraz daha ıyıyım ımsllh kotu olmam uykusuzluktnda bagısıklık sıstemım coktu

turkuazcım canım eziyete döndü senin olayında bence erken öğrensen en azından 2 gün önce falan..
inşallah gebesindir bitanemmm
kan imkanim yok ama yqrin sabah ilk cisimi unutup yapmazsam test yapicam cnm.

himmmm benim bel agrim filan yok cnm..

patates salatası yap bol yeşillikli havuçlu kornişon turşulu ve nar ekşili zeytinyağınıda abatrmadan koy hem sağlıklı hem besleyici hemde güzel olur

sorununa eğildim yukardaki mesajda canım

sen yine face giriyon benim facem de yok hiç sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…