ikiside var tabisi kıromu kullanıyom bebeeemm..
ötekisi zaten bişeye yarımıyokii...
hoş bulduk canım çok şükür iyiyiz çok sıkıntılı bir süreç atlattık hala devam ediyo ama çok şükür herşeye rağmen bırakmadı bebeğim beni inşallah sağlıcakla kucağıma almak da nasip olur sen nasılsın canım
çok şükür iyiyiz diyelim iyi olalım tatlım hayatımızda bulunan herşeyden tiksindik en sevdiğimiz yemeklerden,buz dolabı,bilgisayar dahil tüp elektronik araçlardan,kendi evimden hatta eşimden bile tiksindim bulantılarımız geçmeden grip olduk çok hapşurunca düşük riski atlatıyoruz evde hep yatarak geçiyo diyebilirim sen nasılsın canım sanırım tedavi oldun sonuç bekliyosun inşallah güzel haberlerini alacağız siteye her girişimde hep mutlu haberini alma heyecanını yaşadığım kişilerdensin inşallah bu sefer bebişin göbüşüne sımsıkı tutunmuştur canım
şimdi gelen bir haber..
normalde dayım yarın gelecekti..
bizde kendisini haremdennamı diğer otogardan alacaktık..
arkadaşlarıyla geliceklermiş..
pazar gecesi yola çıkıp pazartesi sabahı direk kurs görecegi yere gitceklermiş..
sonrasını oda bilmiyor bizde..
ordamı konaklayacak yoksa bize mi gelcek belli deel yani..
azıcık umutlandım mı ne:26::26::26:
crome bizdede var malum eşim bilg. öğretmeni her yenilik olur bizde ama.
ben çok nostaljik takılıyorum niyeyse explorerden geçemedin kardeşlerim bile dalga geçiyolar
crome bizdede var malum eşim bilg. öğretmeni her yenilik olur bizde ama.
ben çok nostaljik takılıyorum niyeyse explorerden geçemedin kardeşlerim bile dalga geçiyolar
bende explorerden vazgeçemeyenlerdenim
aaa cok.kotu en kisa zamanda iyles insallah cnm.herseyden tiksinmeni anladim.da herifin ne sucu var bacim:))))))cnm benim de transferim oldu iste 7.gunum bitiyo bugun insallah tutunmuslardir.senin bi belirtin varmitdi?hoş bulduk canım çok şükür iyiyiz çok sıkıntılı bir süreç atlattık hala devam ediyo ama çok şükür herşeye rağmen bırakmadı bebeğim beni inşallah sağlıcakla kucağıma almak da nasip olur sen nasılsın canımçok şükür iyiyiz diyelim iyi olalım tatlım hayatımızda bulunan herşeyden tiksindik en sevdiğimiz yemeklerden,buz dolabı,bilgisayar dahil tüp elektronik araçlardan,kendi evimden hatta eşimden bile tiksindim bulantılarımız geçmeden grip olduk çok hapşurunca düşük riski atlatıyoruz evde hep yatarak geçiyo diyebilirim sen nasılsın canım sanırım tedavi oldun sonuç bekliyosun inşallah güzel haberlerini alacağız siteye her girişimde hep mutlu haberini alma heyecanını yaşadığım kişilerdensin inşallah bu sefer bebişin göbüşüne sımsıkı tutunmuştur canım
haydi bakalım kolay gelsinnn...kdr cim ben gidip pazardan aldığım ıspanaklarımı yatak yapmak üzere yıkayıp kurutup buzdolabına kaldırıp geleyim
kader hatunuuuummmmm..
seninkide maşallah yani..
teknoloji örtmeni kocan sende teee fiden kalan mamulu kullanıyon..
valla bu terste bi iş var:44::44::44:
inşallah canım inşallah genellikle hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama o kadar çok duygusallaştım ki ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorumzor bi dönem geçirmişsin canım ama bebeğini kucağına aldığında hepsi geçecek hep olumlu düşün tamam mı
inş canım iyileşeceğiz artık inanıyorum tatlım sorma eşimin de sabrı kalmadı artık dişini fırçalamadan yanıma geldiği zaman benden fırça yiyo :))) elim de değil dayanamıyorumaaa cok.kotu en kisa zamanda iyles insallah cnm.herseyden tiksinmeni anladim.da herifin ne sucu var bacim:))))))cnm benim de transferim oldu iste 7.gunum bitiyo bugun insallah tutunmuslardir.senin bi belirtin varmitdi?
geçmişcikler olsun canım benmde agrıyordu ıhlamırı içe içe kovaldım iyim bugun çok şükür ab be kuzum ne çektik bu boğazdan tabi açrsan oranı buranı kocam elde duraun diye ahahacidden bugunki ruh halimi ruh doktoru görse kendi ruhundan utanırdı tübe tübe gülden ablcım tehşiz koy :9
aman dikkat lütfen bende de boğazla başladı günlerce ses kaybı yaşadım biliyorsun...
doğadan ın sallama çayı var zencefil,limon kabuklu çayı onu al ve bir fincanda salla baş aşağı
içine bal kat tamamdır iyi gelcek...
kan imkanim yok ama yqrin sabah ilk cisimi unutup yapmazsam test yapicam cnm.turkuazcım canım eziyete döndü senin olayında bence erken öğrensen en azından 2 gün önce falan..
inşallah gebesindir bitanemmm
himmmm benim bel agrim filan yok cnm..inşallah canım inşallah genellikle hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama o kadar çok duygusallaştım ki ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum
inş canım iyileşeceğiz artık inanıyorum tatlım sorma eşimin de sabrı kalmadı artık dişini fırçalamadan yanıma geldiği zaman benden fırça yiyo :))) elim de değil dayanamıyorum((( inş canım tedavin olumlu sonuçlanır tutunmuştur bebeşlerin inşallah canım ben de en belirgin kasık ve bel ağrısı vardı ama çok şiddetli değildi
çok vefalıyız...
ne diycem biyandan bende arginmaxları araştıyorum
biyandan arkdaşım aradı kermes için bi çeşit yap dedi aslında hiç canım istemiyor..
ben yarın gidip bişiler alıp katkıda bulunucaktım ama pasta v.s olmuycaktı gene
dyetten dolayı galiba pasta yapmakta istemiyorum ama düşüneyim bi dedim kıza..
napsamkiiiiiiiiiiii:26:
haydi bakalım kolay gelsinnn...
sorunuma eğil ama bir ara
ama eşimde silseymiş ekrandan benim için saklıyor galiba...
kocam aşırı haşı neşir olduğundan ve süppe rolduğundanben ilerleyemiyorum hiçbişeyde canımda istemiyor..
babam kızkardeşim çok kızıyolar ilerlemiyom diye babam hatta "kızım bilg.eşisin senin biyerde hemen tamire v.s
girişmemn lazım diyor "
ama ben face bide buraya giriyorm ya tamamdır...
nereye gitmistiniz kizz:))Nbr canlar eve geldik yorulmuşum
Dışarı çıktık kuzum bebek arabası aldık geldiknereye gitmistiniz kizz:))
eyvahhhh desene bu gece uyku yok:))))hayirli olsun cnm nasil bise aldin gule gule binsin eliz sultan:) ben de bise yok cnm.Dışarı çıktık kuzum bebek arabası aldık geldikSen nasılsın canım var mı bi belirti
sağol kuzum pierre cardin travel setlerden aldık artık bana uyku harameyvahhhh desene bu gece uyku yok:))))hayirli olsun cnm nasil bise aldin gule gule binsin eliz sultan:) ben de bise yok cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?