yok be kuzum herşeyi tamam değil sadece odası ve arabası daha kyafet hiçbişii almadık haftaya çarşamba eminönüne gidicez alışveriş veriş için daha gezicek mecalim kalmıcak mayıs saonuna kadar herşeyi halletmem lazım canım sonra çok sıcak olucak hep 25. haftayı bekledim bi çöp almadımoy maaşallah, Eliz hanımın her şeyi tamam desene :) arabasında keyifli keyifli gezmeyi nasip etsin Allah :)
turkuaz her akşam test yapmışsındır diye kaç sayfa okuyorum biliyor musunbence idrar testi yapıp moralini bozma, direkt kanda baktır. bazılarının idrar çok geç belli oluyor :18:
ben bu güzel cümartesi gününü anadolu hisarında yatarak geçirdim, çok güzeldi be püfür püfür
hoşgeldin canım keseyi gördünüz mü tatlımİyi akşamlar canlarım nasılsınız bakalım
hoşgeldin canım keseyi gördünüz mü tatlım
hoşgeldin canım keseyi gördünüz mü tatlım
canım onu anlayamazsın ki bence sadece beta hcg ile anlaşılırarkadaşlar transferden sonra bebeğin düşüp düşmediğini anlayan warmı ????
arkadaşlar transferden sonra bebeğin düşüp düşmediğini anlayan warmı ????
ne gelmez pazartesiymiş ya iyi dayandın tatlım vallahiYok canım daha pazartesi gitçez gelemedi pazartesi halaBebişinin arabasını da almışsın canım maşallah güle güle kullansın elizimiz
mehtap hoşgeldin kuzum gitti mi misafirlerin
Canım bebek tutunmasa bile düşmüyor diye biliyorum ben çünkü ilaçlar kullanıyoruz adetle birlikte kanamayla gidiyor yani bebiş Allah korusun cnm
ohhh iyi yapmışsın kuzum nasıl bakalım ela bebek büyümüştür artıkCanımmm hoşbulduk nihayet gittiler canım ama ben onlar uyurken sabah 9 da kalktım ablama eloşa gittim Valla söylemiştim ben onlara cumartesileri ablama gittigimni bile bile kaldılar kusura bakmasınlar yatak odamı topladım çıktım onlarda 11 de kalkım kahvaltıya akrabalatrına gittiler canımm eliz bebişe alışveriş yapmıssınız güle güle kullanır İNŞALLAAHHHH sen nasılsn canımm
ne gelmez pazartesiymiş ya iyi dayandın tatlım vallahiartık kalp atışınıda duyarsın gidince ohh ikisi bir arada
Nasılsın kuzumm
yok be kuzum herşeyi tamam değil sadece odası ve arabası daha kyafet hiçbişii almadık haftaya çarşamba eminönüne gidicez alışveriş veriş için daha gezicek mecalim kalmıcak mayıs saonuna kadar herşeyi halletmem lazım canım sonra çok sıcak olucak hep 25. haftayı bekledim bi çöp almadım
sen nasılsın canım
Yok canım daha pazartesi gitçez gelemedi pazartesi halaBebişinin arabasını da almışsın canım maşallah güle güle kullansın elizimiz
hımm. bilmiyordum bn cnm saol. çarşamba belli olcak günler geçmioki insanın aklına birsürü şey gelio
ohhh iyi yapmışsın kuzum nasıl bakalım ela bebek büyümüştür artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?