Tüp Bebek Günlüğümüz !

oy maaşallah, Eliz hanımın her şeyi tamam desene :) arabasında keyifli keyifli gezmeyi nasip etsin Allah :)
turkuaz her akşam test yapmışsındır diye kaç sayfa okuyorum biliyor musun bence idrar testi yapıp moralini bozma, direkt kanda baktır. bazılarının idrar çok geç belli oluyor :18:

ben bu güzel cümartesi gününü anadolu hisarında yatarak geçirdim, çok güzeldi be püfür püfür

yok be kuzum herşeyi tamam değil sadece odası ve arabası daha kyafet hiçbişii almadık haftaya çarşamba eminönüne gidicez alışveriş veriş için daha gezicek mecalim kalmıcak mayıs saonuna kadar herşeyi halletmem lazım canım sonra çok sıcak olucak hep 25. haftayı bekledim bi çöp almadım
sen nasılsın canım

mehtap hoşgeldin kuzum gitti mi misafirlerin

Canımmm hoşbulduk nihayet gittiler canım ama ben onlar uyurken sabah 9 da kalktım ablama eloşa gittim Valla söylemiştim ben onlara cumartesileri ablama gittigimni bile bile kaldılar kusura bakmasınlar yatak odamı topladım çıktım onlarda 11 de kalkım kahvaltıya akrabalatrına gittiler canımm eliz bebişe alışveriş yapmıssınız güle güle kullanır İNŞALLAAHHHH sen nasılsn canımm

ohhh iyi yapmışsın kuzum nasıl bakalım ela bebek büyümüştür artık

ne gelmez pazartesiymiş ya iyi dayandın tatlım vallahi artık kalp atışınıda duyarsın gidince ohh ikisi bir arada

Evet cnm geçmedi günler bi türlü patladım gelen gidenle oyalandım cnm bi şekilde. Ayy inşallah cnm ya bebeğimin fotoğrafını alıp eve gelcem inşallah ne güzel Rabbim herkese yaşatsın bu güzel şeyleri Cnm bak A 101 marketinde bebek küveti maşrapası kovası vs. bi kaç bişey var baya uygun fiyata incele istersen bi sitesini

Nasılsın kuzumm

Canımmmmmmmmmm iyiyim sen nasılsın birtürlü denk gelemedik yaaa çok özledim seni tatlım yogundum kv bendeydi 4 gündür bugün sabah gittiler onlar uyurken bende erkenden kalktım ablama gittim bebişin yanına 4 kızkardeş cumartesileri ablamda bulusuyoruz canım kv ler bildigi halde kaldılar bende dedim ablama gidicem söz verdim dedi,m onlar uyurken gittim sabah onlarda akrabaya kahvaltıya gitceklerdi zaten böyler canımm İNŞALLAH geldim aranıza yani çokk yogundum sen nasılsın canım dr gittinmi bebiş nasıll

iyi hayatım... sadece bir haftadır çok feci öksürüyorum, bu gece öksürmekten burnum kanadı. bebişe bir şey olacak diye çok korkmaya başladım. inş çok zorlamıyorumdur onu :)
ben de alışveriş için en az 25. hafta diye düşünüyordum ama tutamadım kendimi gerçi kıyafet anlamında ben de bir şey almadım henüz :)

Yok canım daha pazartesi gitçez gelemedi pazartesi hala Bebişinin arabasını da almışsın canım maşallah güle güle kullansın elizimiz

misalcim hadi sabır bir gün kalmış bebişini görmeye :) inş kalp atışlarını da duyarsın mutluluğun ikiye katlanır:)

hımm. bilmiyordum bn cnm saol. çarşamba belli olcak günler geçmioki insanın aklına birsürü şey gelio

Korkma cnm benim ve aklına kötü şeyler getirme ne kadar kafan rahat olursa o kadar işkence olmaktan çıkıyor bekleyiş inşallah sımsıkı tutunur sana bebeğin ve hiç bırakmaz annesiniAhh o günleri hiç sormaaa malesef bekleyişlere alışçaz başka caremiz yok kesesidir kalp atışıdır testleridir doğana kadar hep böyle gececek Hakkında hayırlısı olacak inşallah çarşamba günü az kalmış az

ohhh iyi yapmışsın kuzum nasıl bakalım ela bebek büyümüştür artık

OOyy tam ball yaa her gittigimde degişik şeylerle karşılasıyorum yaaa Maşallah çok hanım hanımcık uysal ve bi o kadarda güleryüzlü hareketli uykucu bir bebiş benim kızım o yaaa çok seviyorum ayşegülüm anlatamam yaaa yemin edrim herkes bi yana elam bi yana cumartesileri benim kızım o yediriyorum altını alıyorum bol bol oynuyoruz ablamda yemekleri hazırlıyor canımm sen nasılsın eminönünede gidiceksin demekki oohh ne güzel oralardan bolb bol kıyafet alırsın canım bende hep oradan almıstım kıyafetlerini rahmetli bebegimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…