canım a 101 e gelenler aynı gün hatta saat bitmiş ablam gitti saat 12 de hiç bişii kalmamış alıcaktık yoksa artık başka yerden bakıcaz tabi canım ya nohutun fotolarını alıcan pıt pıtlarını duyucan inşallahEvet cnm geçmedi günler bi türlü patladım gelen gidenle oyalandım cnm bi şekilde. Ayy inşallah cnm ya bebeğimin fotoğrafını alıp eve gelcem inşallah ne güzelRabbim herkese yaşatsın bu güzel şeyleri Cnm bak A 101 marketinde bebek küveti maşrapası kovası vs. bi kaç bişey var baya uygun fiyata incele istersen bi sitesini
ya insan almak istiyo tatlım millet daha ilk haftalarda başlıyo alışverişe aslında ama bizim endişeler korkular izin vermiyo bence al içinden ne geliyosa sonra sıkışıyo insan ve yük fazla oluyo allah a emanet kuzularımız inşallah sağlokla gelicekleriyi hayatım... sadece bir haftadır çok feci öksürüyorum, bu gece öksürmekten burnum kanadı. bebişe bir şey olacak diye çok korkmaya başladım. inş çok zorlamıyorumdur onu :)
ben de alışveriş için en az 25. hafta diye düşünüyordum ama tutamadım kendimigerçi kıyafet anlamında ben de bir şey almadım henüz :)
misalcim hadi sabır bir gün kalmış bebişini görmeye :) inş kalp atışlarını da duyarsın mutluluğun ikiye katlanır:)
Canımmmmmmmmmm iyiyim sen nasılsın birtürlü denk gelemedik yaaa çok özledim seni tatlım yogundum kv bendeydi 4 gündür bugün sabah gittiler onlar uyurken bende erkenden kalktım ablama gittim bebişin yanına 4 kızkardeş cumartesileri ablamda bulusuyoruz canım kv ler bildigi halde kaldılar bende dedim ablama gidicem söz verdim dedi,m onlar uyurken gittim sabah onlarda akrabaya kahvaltıya gitceklerdi zaten böyler canımm İNŞALLAH geldim aranıza yani çokk yogundum sen nasılsın canım dr gittinmi bebiş nasıll
iyi hayatım... sadece bir haftadır çok feci öksürüyorum, bu gece öksürmekten burnum kanadı. bebişe bir şey olacak diye çok korkmaya başladım. inş çok zorlamıyorumdur onu :)
ben de alışveriş için en az 25. hafta diye düşünüyordum ama tutamadım kendimigerçi kıyafet anlamında ben de bir şey almadım henüz :)
misalcim hadi sabır bir gün kalmış bebişini görmeye :) inş kalp atışlarını da duyarsın mutluluğun ikiye katlanır:)
Korkma cnm benim ve aklına kötü şeyler getirme ne kadar kafan rahat olursa o kadar işkence olmaktan çıkıyor bekleyiş inşallah sımsıkı tutunur sana bebeğin ve hiç bırakmaz annesiniAhh o günleri hiç sormaaa malesef bekleyişlere alışçaz başka caremiz yok kesesidir kalp atışıdır testleridir doğana kadar hep böyle gececek Hakkında hayırlısı olacak inşallah çarşamba günü az kalmış az
offfff mehtabım ya yapma böyle şeyler inan çok üzülüyorumOOyy tam ball yaa her gittigimde degişik şeylerle karşılasıyorum yaaa Maşallah çok hanım hanımcık uysal ve bi o kadarda güleryüzlü hareketli uykucu bir bebiş benim kızım o yaaa çok seviyorum ayşegülüm anlatamam yaaa yemin edrim herkes bi yana elam bi yana cumartesileri benim kızım o yediriyorum altını alıyorum bol bol oynuyoruz ablamda yemekleri hazırlıyorcanımm sen nasılsın eminönünede gidiceksin demekki oohh ne güzel oralardan bolb bol kıyafet alırsın canım bende hep oradan almıstım kıyafetlerini rahmetli bebegimin
canım a 101 e gelenler aynı gün hatta saat bitmiş ablam gitti saat 12 de hiç bişii kalmamış alıcaktık yoksa artık başka yerden bakıcaz tabi canım ya nohutun fotolarını alıcan pıt pıtlarını duyucan inşallah
ya insan almak istiyo tatlım millet daha ilk haftalarda başlıyo alışverişe aslında ama bizim endişeler korkular izin vermiyo bence al içinden ne geliyosa sonra sıkışıyo insan ve yük fazla oluyo allah a emanet kuzularımız inşallah sağlokla gelicekler
offfff mehtabım ya yapma böyle şeyler inan çok üzülüyoruminşallah gene alışveriş yapıcan hem daha iyi yerlerden inanıyorum kuzum üzme kendini kolay değil biliyorum 3 kez yaşadım tamam aynı şey değil belki anlıyorum seni ama üzülme artı olur mu ela bebiş tabi seninde bebeğin benimde iki tane bebeğim ablamla ağbimin onlar benimde canım tabi ela bebiş daha sevimlidir bizimkiler eşşek kadar oldular
canım huvuzlu han varmış eminönünde oraya gidicez inşallah sırf bebiş kıyafetleri varmış oraya gidice işte herşeyini alıcaz kısmetseHadi ya tüh baya da uygundu piyasaya göre o küvetleri 25 e falan satıyorlarmış başka yerlerde kısmet değilmiş demekki. Canım eminönünde kapalı çarşıdan mı bakıcaksınız bebiş kıyafetlerine ben bilmiyorum da ondan soruyorum cnmİnşallah cnm o zaman daha bi inanıcam hamile olduğuma görmedim ya inanamıyorum şimdi hamile olduğuma
hoşgeldin kuzum nasılsınselaaammmmm cancağızlarım
Hoşgeldin tatlım
Mehtabım olacak bebişin ve yaşadığın bütün sıkıntıları silip atçak yalnızca zamanını bekliyor cnm
canım huvuzlu han varmış eminönünde oraya gidicez inşallah sırf bebiş kıyafetleri varmış oraya gidice işte herşeyini alıcaz kısmetse
inanırsın kuzum ben bile yeni yeni inanıyorum hamiş olduğuma
hoşgeldin kuzum nasılsın
hoşbulduk cnmm. . .
canım keşke kaldırsaydın ben ölen bebişimin herşeyini verdim çok bişii yoktu ama verdim o zaman giydiğim hamiş kıyafetlerini bile verdim çünkü görmek daha fazla üzer insanı biliyorum canım üzmek istemediğiniBizimki henüz kuzu kadar 1 kaç yıl sonra eşşek kadar olur heralde canımcanımmm kıyamam sana amacım seni üzmek degil Valla ara ara hatırıyorum canım yaa yorganları birazönce bazanın altını kaldırdım koynum yine bebişe ait bişeyleri gördüm yaa 8 senedir bi türlü evden çıkaramadım eşyalarını tatlım yaaa neyse boşverelim canımm turkuazda İNŞALLAH hamiş benim içime öyle doguyor kuzumm bebek arabasını nereden aldını sorması ayıpdır ne kadara aldınızz
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz
hem keseyi görcez,hem pıt pıtları duycaz
İnşallah canımın içi pazartesi güzel haberlerni bekliyoruz tatlımmm
beyimi yatırdım ninnisini söledim beni rahatsız etmesin diye sus payı verdim horultu makamına geçti...
bende uykum gelene kadar sizinle takılayım dedim...
prensesin odasının resimlerini gördüm çok şekeyyyyy...
hamilemisin yoksa test gününümü bekliyosun ne aşamadasın canım
Canımm hoşgeldin nasılsın senide özledim yaaherkesi özler oldum Valla tatlımm ne var yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?