Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım a 101 e gelenler aynı gün hatta saat bitmiş ablam gitti saat 12 de hiç bişii kalmamış alıcaktık yoksa artık başka yerden bakıcaz tabi canım ya nohutun fotolarını alıcan pıt pıtlarını duyucan inşallah
ya insan almak istiyo tatlım millet daha ilk haftalarda başlıyo alışverişe aslında ama bizim endişeler korkular izin vermiyo bence al içinden ne geliyosa sonra sıkışıyo insan ve yük fazla oluyo allah a emanet kuzularımız inşallah sağlokla gelicekler

Bende iyiyim cnmm saoll evet bende bu ara giremedim gelen giden oluyor ben bi yerlere gidiyorum öyle gelemedim bi türlü topiğe. Ayy çok iyi yapmışsın cnm zaten yabancı değiller anlarlar seni cnm eloşunu gördünya o herşeye değer doktora pazartesi gitçem cnm bakalım inşallah herşey yolundadır çatlicam geçmedi günler yaa.

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin Evet cnm son 1 gün pazar günlerini de hiç sevmem çabucak geçsin. inşallah canım inşallah herşey sağlıkla yolunda gider de görürüm. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

ewet cnm az kaldı hayırlısı herşey allah bütün isteyenlere wersin rabbim.

offfff mehtabım ya yapma böyle şeyler inan çok üzülüyorum inşallah gene alışveriş yapıcan hem daha iyi yerlerden inanıyorum kuzum üzme kendini kolay değil biliyorum 3 kez yaşadım tamam aynı şey değil belki anlıyorum seni ama üzülme artı olur mu ela bebiş tabi seninde bebeğin benimde iki tane bebeğim ablamla ağbimin onlar benimde canım tabi ela bebiş daha sevimlidir bizimkiler eşşek kadar oldular

Hadi ya tüh baya da uygundu piyasaya göre o küvetleri 25 e falan satıyorlarmış başka yerlerde kısmet değilmiş demekki. Canım eminönünde kapalı çarşıdan mı bakıcaksınız bebiş kıyafetlerine ben bilmiyorum da ondan soruyorum cnm İnşallah cnm o zaman daha bi inanıcam hamile olduğuma görmedim ya inanamıyorum şimdi hamile olduğuma

Bizimki henüz kuzu kadar 1 kaç yıl sonra eşşek kadar olur heralde canım canımmm kıyamam sana amacım seni üzmek degil Valla ara ara hatırıyorum canım yaa yorganları birazönce bazanın altını kaldırdım koynum yine bebişe ait bişeyleri gördüm yaa 8 senedir bi türlü evden çıkaramadım eşyalarını tatlım yaaa neyse boşverelim canımm turkuazda İNŞALLAH hamiş benim içime öyle doguyor kuzumm bebek arabasını nereden aldını sorması ayıpdır ne kadara aldınızz

canım huvuzlu han varmış eminönünde oraya gidicez inşallah sırf bebiş kıyafetleri varmış oraya gidice işte herşeyini alıcaz kısmetse
inanırsın kuzum ben bile yeni yeni inanıyorum hamiş olduğuma
selaaammmmm cancağızlarım
hoşgeldin kuzum nasılsın

beyimi yatırdım ninnisini söledim beni rahatsız etmesin diye sus payı verdim horultu makamına geçti...
bende uykum gelene kadar sizinle takılayım dedim...
prensesin odasının resimlerini gördüm çok şekeyyyyy...

hoşbulduk cnmm. . .

hamilemisin yoksa test gününümü bekliyosun ne aşamadasın canım

canım keşke kaldırsaydın ben ölen bebişimin herşeyini verdim çok bişii yoktu ama verdim o zaman giydiğim hamiş kıyafetlerini bile verdim çünkü görmek daha fazla üzer insanı biliyorum canım üzmek istemediğini turkuaz hamiş inşallah bende inanıyorum olucak bu kez canım saraç haneden aldık 850 tl 1110 den indi işte çok güzel bişii çok içime sindi

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz
hem keseyi görcez,hem pıt pıtları duycaz

Hoşgeldin cnmmm özledim seni ve tüm kızlarıı nasılsın cnm. İnşallah canım çok seviyorum bu şarkıyı da

İnşallah canımın içi pazartesi güzel haberlerni bekliyoruz tatlımmm

Amin cnm inşallah güzel haberlerle gelirim pazartesi

test gününü bekliyorum 17 sinde cnm büyük heycanlaa :))

Canımm hoşgeldin nasılsın senide özledim yaa herkesi özler oldum Valla tatlımm ne var yokk

canım biz buralardayız ama sanırım dek gelemedik bi kaç gündür...
bende seni özledim karadeniz güzelim...
uykum geldi aslında ama sizinle iki lafın belini kıralım diye geldim..
genel olarak değişik bi durum yok canım..
ikramaya yemek yarışmasına katıldı bu ara ona yoğunlaştık eğlenceli oldu..
yemek topiğimiz var artık..
pazarteside oy kullanılacak inşallah kazancak ikramaya..
sende oy kullancan ortalıktan kaybolma olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…