Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet Turkuazım da hamile inşallah az kaldı test gününe
canım fotosunu koysana arabanın bakalım çok şey istiyorum ve soruyorum ama

iyi yapmışsın canım bırak yanlız uyusun benim adam ekimden beri yanlız uyuyo garibim
gel böle geceleri canımız sıkılmasın sağol canım daha iyileri sana olsun hemde çift çift masraflı olsun inşallahhhhhh

test gününü bekliyorum 17 sinde cnm büyük heycanlaa :))

yaaa çok az kalmış ne güzellll...
inşallah güzel haberlerini alırız canım..
kaçıncı denemen belki yazdın geçmişe bakmadım bi zahmet banada yaz yütfen..
anlat kendini biraz...hangi merkezde tedavin oldu neden tüp yapmak zorunda kaldınız kaçıncı denemen aydınlat beni

Son düzenleme:
Evet Turkuazım da hamile inşallah az kaldı test gününe
canım fotosunu koysana arabanın bakalım çok şey istiyorum ve soruyorum ama
canım fotosu yok ama uzantısını yazıyım bak istersen
pierre cardin ps 805 twist travel sistem bebek arabası siyah rengini aldım bak istersen internetten çıkar tatlım

sperm azlığından oldu jnm eşim mikro tese amaliyatı oldu sperm bulunmuştu 1 denemem daha bursa pembe mavide tedaviye başladık şimdi sonucu bekliyoruz işte jnm

Tabiki kullanırız canımmm sagol Ankara güzelim benimm kocam çagırıyor ben çıkıyorm yarın göeüşmek üzere İNŞALLAHH

yazıııkkkkkkk adamceğize
geceleri geliyorum da alışık değilim hemen pes ediyorum uykuya teslim oluyorum çünkü erken kalkıyorum canım...

Hoşgeldin cnmmm özledim seni ve tüm kızlarıı nasılsın cnm. İnşallah canım çok seviyorum bu şarkıyı da

Amin cnm inşallah güzel haberlerle gelirim pazartesi

bende seni özledim canım benim...
nasıl olayım uykum var
özel konularda da hazım sorunu yaşıyorum hazmettiğim an rahatlayacam...
ya da seri katil olcam

Canlarım kociş çagırıyor ben çıkıyorum hepinize iyi gecelerrr yarın görüşmek üzer İNŞ

tamam canım bekletme beyini iyi geceler...

canım gündüz hep uyuduğuma gece uykum gelmiyo inan
sabah erken kalkmayı özledim inan ki güldenim oyu nerde kullanıcaz semra nın sayfasından mı yoksa başka yerden mi

sperm azlığından oldu jnm eşim mikro tese amaliyatı oldu sperm bulunmuştu 1 denemem daha bursa pembe mavide tedaviye başladık şimdi sonucu bekliyoruz işte jnm

ilk deneme ve tese ile sperm bulunmuş eminim kimbilir ne stres yaşadınız sperm çıkcakmı diye..çok şükür sperm var ve test gününü bekleme sürecini nasip etmiş Allah sıra pozitif haberini almaya geldi inşallah...erkek taraflı infertilitede başarı daha fazla oluyor...

Tabiki kullanırız canımmm sagol Ankara güzelim benimm kocam çagırıyor ben çıkıyorm yarın göeüşmek üzere İNŞALLAHH

tamam canım öptüm nanaklarından...

erken kalkıyosun sen cnm ben bu akşam 6 dan 8 e kadar uyudum bu gece napçam bilmiyorum
Değmez bacım hapislerde sürünmeye en iyisi sen ses tabancasıyla korkut

canım gündüz hep uyuduğuma gece uykum gelmiyo inan
sabah erken kalkmayı özledim inan ki güldenim oyu nerde kullanıcaz semra nın sayfasından mı yoksa başka yerden mi

ben size buraya linkini vercem oraya girip kullanırsınız...
başka bi yerde kullanılcak canım...

erken kalkıyosun sen cnm ben bu akşam 6 dan 8 e kadar uyudum bu gece napçam bilmiyorum
Değmez bacım hapislerde sürünmeye en iyisi sen ses tabancasıyla korkut

ha ha haayyy delüüüü ses tabancasıyla korkutayım demek en azından topuklarına sıksaydım be gözdağı vermek için
2 saat uyumuşun akşam akşam ben bi de dün gece geç yattım işim gücüm vardı

kızlar ben kaçar ablamlar geliyomuş yukarı gelmezlerse gelirim altlı üstlü oturunca böyle oluyo

aaaa olmazki amaaa ben geldim sen kaçtın daha karpız kesecektik

yarin adet tarihim
bugun karnim ayni adet olcakmisim gibiydi
tuvalete gittim cok cok hafif leke ama cok hafif yarin articak biliyorum ayni diger tupte oldugu gibi biz igneye gidicez.
sonra kan vericem o zmn 8 cikmisti ya bu sefer 0 cikicak goruceksiniz.cunku gic tutmadi bu hissedebiliyorum..

yarın kan vereceksin yani..
ne diyeceğimi bilemedim tecrübelisin ve kendi bedenini tanıyorsun inşallah yanılırsın canım tek dileğim bu...

kızlar ben kaçar ablamlar geliyomuş yukarı gelmezlerse gelirim altlı üstlü oturunca böyle oluyo

canım iyi geceler gelemezsen öpüyorum çokkk

ben size buraya linkini vercem oraya girip kullanırsınız...
başka bi yerde kullanılcak canım...

Oylarımız ikramaya hatunaaaaaaaa

yok yok sıkma sen yine de o zaman da atabilirler içeri biz de iş güç kalmadı cnm devam ederse 9 ay da olmaz bu korkuyla herhalde ben korkak kocam benden korkak

İnşallah yerleşme lekesidir cnm inşallah hamilesindir

daha çok yeni gebeliğin biraz zaman geçsin riskli dönemden sonra normale dönersiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…