yok cnm taminimi soyluyorum yarin lekem artarsa gider igne vurulurum kesilmezse de pazartesi kn veririm ne bilim esime de uyuz oldum test gunu bekleyelim diyo .ama kanama olursa zaten bise diyemez.yarın kan vereceksin yani..
ne diyeceğimi bilemedim tecrübelisin ve kendi bedenini tanıyorsun inşallah yanılırsın canım tek dileğim bu...
yok be cnm gecen seferde oyle dusunduk olmadi .. ama tabi ki insallah dedigin gividir...İnşallah yerleşme lekesidir cnm inşallah hamilesindir
daha çok yeni gebeliğin biraz zaman geçsin riskli dönemden sonra normale dönersiniz canım
yok cnm taminimi soyluyorum yarin lekem artarsa gider igne vurulurum kesilmezse de pazartesi kn veririm ne bilim esime de uyuz oldum test gunu bekleyelim diyo .ama kanama olursa zaten bise diyemez.
aynen ole cnm gercekten taniyorum digerinin aynini yasamaya basladim...
yok be cnm gecen seferde oyle dusunduk olmadi .. ama tabi ki insallah dedigin gividir...
neyse kizlar yatin ben yarin ola hayrola... ii geceler optm..
Canım yerleşme kanamasıdır o sevin bence neden hemen umutsuz oluyorsun anlamıyorum kuzum yayarin adet tarihim
bugun karnim ayni adet olcakmisim gibiydi
tuvalete gittim cok cok hafif leke ama cok hafif yarin articak biliyorum ayni diger tupte oldugu gibi biz igneye gidicez.
sonra kan vericem o zmn 8 cikmisti ya bu sefer 0 cikicak goruceksiniz.cunku gic tutmadi bu hissedebiliyorum..
acilen kaçıyorum yarın ola hayrola...
güzel bir güne uyanalım inşallah...
iyi geceler..
İyi geceler canım bizde sizi öpüyoruz tatlımBende çıkıyorum canım iyi geceler öpüyorum çok seni ve elizimi
ayyy kendimi gördüm sanki sen de benim de k.valdem üst katta..konuşmuyoruz şuan ama tedavim sırasında ben de beklemeye girdiğim için aynen senin gibi gerilmiştimm....kv de ameliyat oldu o dönem her gün yukardaydımm geçmişolsuna gelenleri ağırlıyordumm...oyyyy ..Allah kolaylık versin canım sanaaa....sordukları soruları duymazdan geliver..ya daa k.valden herkese söylediyse evet tedavideyimde geç...uzun sürecek de ne bileyim detaylara giripde canını sıkma anlamazlar üstüne bi saçma sapan yorumlar yaparlar neme lazımm..n senin dönemin deyani bekleme sürecinde psikolojik destek alıyordum merkezimin psikoloğundan..sana da tavsiyem bu süreci öyle atlat yoksa gerçekten zorlanırısn..hele ki k.valden üst kattaysa yanmışsın ne diyimm
Allah Yar ve yardımcın olsun tatlım..
sagol iyi dileklerin icin amin ins.Allah herkesi yavrularina kavustursun.ben yurtdisinda devlet hastanesinde tedavi gordum.tek bi dr yok her asamada farkli dr lara rastliyosun.rahim kalinligim iyimi nasil hicbi fikrim yok.iyidir ins:)bu ara beni sinir eden bazi kisiler iletisime gecti stres hormonum tavan yapti kesin.o yuzden fazla umudum yok gibi gene Allah bilir tabi ama.hayirlisi olsun .guya olumlu olcaktim ama iste gidip bi dag basinda gecirmek lazim bu sureci bence huzurlu huzurlu.Bu kaynanaları özel bir tez konusu olarak incelemeli tıp dünyası ve psikologlar...toplu halde ve anlaşmış gi nasıl farklı bölge ve şehirlerde aynı eziyeti yapabiliyorlar acaba gelinlerine...aynı saçma artniyetleri barındırabiliyorlar bünyelerinde merak ediyorumm BİRİ BUNLARA DURUN ARTIK DESİN....
Tatlım sen hangi merkeze giidyorsun ve hangi doktorla transferin yapıldı acaba..böylesini de ilk defa duydumm... ekranda en uygun bölgeyi göre göre yerleştirmesi ve yarım saat dinlendirmesi gerekirdi..ayrıca sıkışık olduğunda rahimi daha rahat görebiliyorlar....neyse..herhalde vardır doktorunun bir bildiği...sonuçta düşününce bunun normal ilişkiden tek farkı döllenmiş embriyonun direk rahime yerleşmesi...rahim kalınlığın iyiyse ve başka sıkıntı yoksa takılma bunlara..inşallah bebişin seninle ..ve sen 9 ay hiç ayrılmayacaksınn meleğinden canımm......
hayirli olsun.cnm embriyolarin can.olsun ins fakat ben anlayamadim.senin transderini daha dogrusu ilk defa duydum sanirim yurt disindasin ...bari evde dikkat et.benim transferin oldy yaklasik iki saat yataga bile almadilar sedye de yattim.2 saate yakinda yatakta yattim.
S
Canim gercekten beni suan en iyi sen anlardin valla ya iyice sinir oldim bugun yaa sabahtan beri aglaya aglaya icim cikti yaa sacma sapan sorular
Sacma sapan yorumlar bide bizimle beraber evlenen teyzr gelinleri falan gelmis benle beraber evleneni 2 cocugu var biri okula basliyo digeri koca cicuk digeri evleneli daha yeni senesi doldu ve 8 aylik bebegi kucaginda oglusum annecim diyip duruyo bide sormuyolarmi gozumun icine baka baka bide ustune kirmizilar geldi gelmelerini bekliyodum ama yinede kotu yapiyo onlari her ay itinayla gormek nolurduki bi mucize olsaydi aglamaktan gozlerde hal kalmadi bi toparlansam iyi olcak kocisde cok kotu oluyo ben boyleyken allahim nolur duy seslerizi. Bi an once meleklerimizglsin bize nolur artik dayanamiyorum kaldiracak gucum kalmadi allahim nolur bi an once bitir bu imtihanlarimizi
yok be cnm gecen seferde oyle dusunduk olmadi .. ama tabi ki insallah dedigin gividir...
yaptim cnm yaptim negatif.lekem artti esim garaja indi arabayi cikartmaya gidip proluton vurdurucam.vucudum adet olmaya calisio ben durdurucam iste ama sonuc ayni olcak sadece bana eziyet...hep de sansima hst. kapali olur zaten pazar olur...Canım yerleşme kanamasıdır o sevin bence neden hemen umutsuz oluyorsun anlamıyorum kuzum ya
Bence bu iş oldu test yap bakalım yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?