40dk da sonuc cikar dediler 1 saat 10 dk dir bekliyorum gerizekalilar geldi bakima soktuk makinayi 1 saat sonra dediler.bizim milletimiz boyle iste kani isleme sokmadi adini da makina bakimda koydu.
evimize en yakin ozel hastabe burasi canim.sen sıkma canını hayırlısı olsun inş ayş bugun inş adet olurum diyecm ya inş geckme değildir rabbim ya gecikmesin oluyum yada bebiş olsunolmick ama naplım yaf neyse canım takılma sen onlar anlsalr ztn oyle yapmzlrdı başka yer yokmuydu ykınında kndini yorma dikt et
evimize en yakin ozel hastabe burasi canim.
once kan verrdim sonra prolutonu vurdurdum.bekliyorum...
40dk da sonuc cikar dediler 1 saat 10 dk dir bekliyorum gerizekalilar geldi bakima soktuk makinayi 1 saat sonra dediler.bizim milletimiz boyle iste kani isleme sokmadi adini da makina bakimda koydu.
kizlar sonucumu soyluyorummm sıkı durun
sonucum 0
ve esimin hala umudu var artik.sinirimden gulmeye basladim esime ben persembeyi bilirim diyor
carsamba gider 0 imi alir gelirim umuduna hayranim dedim...
merkezi aradim hemsireyi keske yaptirmasaydin diyo moralin bozuldu simdi diyor yani su saatten sonra tutunurmu dedim olur yada olmaz diyemem diyor ilaclarimi birakmamaliymisim.bosu bosuna ilac gircek vucuduma.yarin ararim doktoru adam akilli sorarim.
DuaIarımın gözü yüksekte, Iakin haddimin boynu Hakkın karşısında eğiImekte. Rabbim; hakkımızda hayırIı oIan neyse ihsan eyIe Amin. HayırIı günIer, günaydın.
bilmiyorum tatlim yani hani bi 3 bile ciksa umutlanabilirdim ama en ufak bi umudum yok cnm . bu saatten sonra tutunabilir mi?ilk mesajlarında bi heyecana kapıldım son mesajını okuyunca kaldım öylece...
bazı yaşanmışlardan örnek vericem sana bunu umut vermek için yapmıyorum sadece gerçekleri yazacam...
kk genelinde ve bizim arkadaşlarımızdan bazıları çooook düşük değerlerle gebe kaldılar mesela 11. gün değeri 13 olan biri 8.9.10.günlerde test yaptırsa 0 çıkardı ama gebe kaldı ve buna benzer çok örnek sayarım sana o sebeple eşin haklı belli olmaz sen ilaçlarını kullan canım...
kizlar sonucumu soyluyorummm sıkı durun
sonucum 0
ve esimin hala umudu var artik.sinirimden gulmeye basladim esime ben persembeyi bilirim diyor
carsamba gider 0 imi alir gelirim umuduna hayranim dedim...
merkezi aradim hemsireyi keske yaptirmasaydin diyo moralin bozuldu simdi diyor yani su saatten sonra tutunurmu dedim olur yada olmaz diyemem diyor ilaclarimi birakmamaliymisim.bosu bosuna ilac gircek vucuduma.yarin ararim doktoru adam akilli sorarim.
Aminnnn..
Günaydın tatlım...
tamam da yavru ben kan yaptirdim .bebişin senledir belki de sen hem kndini üzme hmde kuzularını üzme bazıları önden gider bazıları geç gelişir hemn olmadı deme bn 8 le 11 inci günler idarar testi yaptım hep tekti 13 gün değeim 21.59 çıkmıştı canım onun için bol bol dua et rabbim bilir en hayırlısını versin inş
gitti miiiiiiii kizzzzzzzz....????sagol canım cım ilk yanlız sabhım a uyndım bugun gari kışa kadar yanlızım gelirse tabi bebişim gelsede ömür boyu onla olsam ahh ahh bu evlt hasreti yaktı bizim bagrımIzı sevgisi hiç kimsede yok hele o kokusu candır can rabbim hasretimizi bitr inş bigun
tamam da yavru ben kan yaptirdim .
bi kez daha umutlanmak istemiyorum eger pozitif cikarsa da supriz olur belki plur filan diyerek beklemicem cnm.bi de dusuk degerli baslayanlarin da sonu cok nadir hamileligi normal oluyo diger turlu cogu dusuyo.hayirlisi cmm.
misall sonucumu okudun mu guzelim..
tamam da yavru ben kan yaptirdim .
bi kez daha umutlanmak istemiyorum eger pozitif cikarsa da supriz olur belki plur filan diyerek beklemicem cnm.bi de dusuk degerli baslayanlarin da sonu cok nadir hamileligi normal oluyo diger turlu cogu dusuyo.hayirlisi cmm.
bilmiyorum tatlim yani hani bi 3 bile ciksa umutlanabilirdim ama en ufak bi umudum yok cnm . bu saatten sonra tutunabilir mi?
sen bnm yerime ii dusun tatlim ben 1 bardak suyumu ictim..Turkuazım canım inşallah çıkar değerin ve bir mucize gerçekleşir iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
gitti miiiiiiii kizzzzzzzz....????
guldennnn lutfen havai fisek patlat nolur uzuntumuz var filan deme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?