Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgldin misalcim bu arada benim mide sabh orkestrasnı kurmuş davul dümbelek çliyiiii daha khvltı edemedim yanlız olunca ymk saati aksıyor günlük bi sabh bi akşma dönüyor ne tembelim yaf

hoşgldin misalcim bu arada benim mide sabh orkestrasnı kurmuş davul dümbelek çliyiiii daha khvltı edemedim yanlız olunca ymk saati aksıyor günlük bi sabh bi akşma dönüyor ne tembelim yaf

Hoşbuldum canımm benim de aynıydı canım şimdi yiyorum.
Kayınvaliden gitmiş gözünaydın mı demeli bilemedim

Ama boşver ya insan kendi başına daha rahat ne istersen al pişir ye rahatına bak istediğin zaman ye yat kalk

evt canım öyle oluyor ama ne kadrda kötü olsa bn hep iyi davranıyorum ama anlamıyor o başka rabbim biliyor ya yetr bnde yicem canımda dün misafr vardı ya bardkları akşmdan atamdım makina dolydu bulşık bitsinde poğc yapmışıdım yanına bide yumrta kırayım yeyim de bi yakışlı mavişi sevmye gideyim acık bizm komşunun oğlu 5 aylık oldu sıpa

Güzel kalbin var canım benimm yine sabırlısın ben dayanamam herhalde bu kadar üstüme gelmelerine herkes insan evladı onun kızları da ellerde gelin en azından unu düşünmesi lazım ama nerde. Afiyet olsun canım bende tost yaptım kahvaltı yapmayı hiç sevmiyorum. Oyy maşallah mavişe Allah anasına babasına bağışlasın sev canım terapi gibi insana onlar

canım bırakma kendini sakın. inşallah bir sürpriz olur da sonucun değişir. örnekler var tabiki bende benzer birşey yaşamıştım ilk tedavimde önce negatif sonra pozitifti. sen yinede ortada ol iki sonuca da kendini hazırla. ama olmadı diye hemen bırakma ilaçlarını.

napim canım eşimi kaybetmek istemiyorum sonuçta bi yuva kurmak e mutlu bir hayat için geldik savaşıyoruz mutlu messut olmk içn ede tabiki sabır edcz valla canım ben dörtdörtlük insan değilm hiç kimse değil ama iyi niytm var en azından onlar gbi kötü olamıyorum yinde yüreğim yufka işte sağol cnm ketılmda bozuldu ockta çay anca pişiyo o arada ablam açtı onunla konuşr kahvltı edrim gayri evt bebiş sevmk en güzel yaptığm aktivitem rabbim bigün kendi bebişimizi sevmeyi nasip etsin inş senin nasıl geçiyor iyi beslen bak bebişe

Günaydın herkese kızlar bugün herkes erkencci Maşallah turkuaz canımıniçi ne olur iyi ol tatlım ben inanıyorum senin bebişin Allahın izniyle olucak vakti ve zamanı var tatlım sein çokk şükür yumişlerin bol bol ve kaliteli biraz eşin üzerine düşen görevi hızlandırması gerektigini düşünüyorum balımm senin bebiş inş kendinde gelicek canımmmm

Günaydın mehtapcım..

insallah cnm bigun hepimuzin olcak kuzum vekti degilmis demekki bizde kizlarin bebislerini severiz napalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…