gitti miiiiiiii kizzzzzzzz....????
guldennnn lutfen havai fisek patlat nolur uzuntumuz var filan deme:)
sen bnm yerime ii dusun tatlim ben 1 bardak suyumu ictim..
hoşgldin misalcim bu arada benim mide sabh orkestrasnı kurmuş davul dümbelek çliyiiiidaha khvltı edemedim yanlız olunca ymk saati aksıyor günlük bi sabh bi akşma dönüyor ne tembelim yaf
Hoşbuldum canımm benim de aynıydı canım şimdi yiyorum.
Kayınvaliden gitmiş gözünaydın mı demeli bilemedim
Ama boşver ya insan kendi başına daha rahat ne istersen al pişir ye rahatına bak istediğin zaman ye yat kalk
evt canım öyle oluyor ama ne kadrda kötü olsa bn hep iyi davranıyorum ama anlamıyor o başka rabbim biliyor ya yetr bnde yicem canımda dün misafr vardı ya bardkları akşmdan atamdım makina dolydu bulşık bitsinde poğc yapmışıdım yanına bide yumrta kırayım yeyim de bi yakışlı mavişi sevmye gideyim acık bizm komşunun oğlu 5 aylık oldu sıpa
Sana da cnmm erkencisin yine
evet canım erkenciyim ama hala kahvaltı yapcam açıımmmmmm
afiyet olsun canım ama kilo olmasınn
kizlar sonucumu soyluyorummm sıkı durun
sonucum 0
ve esimin hala umudu var artik.sinirimden gulmeye basladim esime ben persembeyi bilirim diyor
carsamba gider 0 imi alir gelirim umuduna hayranim dedim....
merkezi aradim hemsireyi keske yaptirmasaydin diyo moralin bozuldu simdi diyor yani su saatten sonra tutunurmu dedim olur yada olmaz diyemem diyor ilaclarimi birakmamaliymisim.bosu bosuna ilac gircek vucuduma.yarin ararim doktoru adam akilli sorarim.
Güzel kalbin var canım benimm yine sabırlısın ben dayanamam herhalde bu kadar üstüme gelmelerine herkes insan evladı onun kızları da ellerde gelin en azından unu düşünmesi lazım ama nerde. Afiyet olsun canım bende tost yaptım kahvaltı yapmayı hiç sevmiyorum. Oyy maşallah mavişe Allah anasına babasına bağışlasın sev canım terapi gibi insana onlar
olur cnm olur persembe gunku 0 i ma aglar yas tutariz.havai fişek patlatayım da emin misin olmaz beee
yok cnm birakmcam.Canım ilaçlarını bırakma yine de bekle Allah büyük başka yapacağımız bişey olmuyor canım Allah ın takdiri ilahisi..
Gunaydın canlarımmm hepinize guzel bır pazar dılıyorum aîlenîzle bırlikte
Günaydın herkese kızlar bugün herkes erkencci Maşallah turkuaz canımıniçi ne olur iyi ol tatlım ben inanıyorum senin bebişin Allahın izniyle olucak vakti ve zamanı var tatlım sein çokk şükür yumişlerin bol bol ve kaliteli biraz eşin üzerine düşen görevi hızlandırması gerektigini düşünüyorum balımm senin bebiş inş kendinde gelicek canımmmm
insallah cnm bigun hepimuzin olcak kuzum vekti degilmis demekki bizde kizlarin bebislerini severiz napalim:)Günaydın herkese kızlar bugün herkes erkencci Maşallah turkuaz canımıniçi ne olur iyi ol tatlım ben inanıyorum senin bebişin Allahın izniyle olucak vakti ve zamanı var tatlım sein çokk şükür yumişlerin bol bol ve kaliteli biraz eşin üzerine düşen görevi hızlandırması gerektigini düşünüyorum balımm senin bebiş inş kendinde gelicek canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?