tamam da yavru ben kan yaptirdim .
bi kez daha umutlanmak istemiyorum eger pozitif cikarsa da supriz olur belki plur filan diyerek beklemicem cnm.bi de dusuk degerli baslayanlarin da sonu cok nadir hamileligi normal oluyo diger turlu cogu dusuyo.hayirlisi cmm.
kalmadi cnm... sil bastan baslicaz...canım senin diğer embriyolar noldu ben kaçırdım sanırım...
Gunaydın canlarımmm hepinize guzel bır pazar dılıyorum aîlenîzle bırlikte
ilaclara devam ediyorum cnm bakalim insallah dedigin gibi olurCnmm sok oldumama daha var gunumuz erkn yapmışsın onun için umudum var bnm uzme bakimm kendını devm ilaçlsara bak degerı duşuk baslayan yenı dogum yapm arkads var ki 13 tu galiba degerı umudun kaybetme lutfen
Günaydın canım benimm...
Yarın ikramayanın yemek yarışmasının oylaması var unutma oy kullancaz
kalmadi cnm... sil bastan baslicaz...
ilaclara devam ediyorum cnm bakalim insallah dedigin gibi olur
Cnm gunydın nasıl oy verıcem nerden verıcem bılmıyorum ben oğretıver bana cahilim ben bır keremı verıliyor oy cnm
Günaydın herkese noluyo idrak edemedim yeminle kalbim duracaktı turkuaz heyecandan
bozuktur o makine kaç kere test yaptım hiç 0 görmedim hep bi değer olurdu
Günaydın herkese noluyo idrak edemedim yeminle kalbim duracaktı turkuaz heyecandan
Günaydın tatlım hayır anlamadım uykulu uykulu okumaya çalışırken noluyo dedim off canım ya bende umutluyum bakalım daha var test gününeGünaydın canımm İNŞALLAH canım turkuazın hakkında hayırlısı olsun yaa gerçekten çok umutluydum ben
Güanydın canım off ya daha var perşembeye inşallah artar yeni tutunuyodurgünaydın canım..
test yaptırmış 0 çıkmış perşembe asıl test gününü bekliyoruz...
Güanydın canım off ya daha var perşembeye inşallah artar yeni tutunuyodur
gülden canım mail attım sana dosyaları. artık top sende, nefes ve gevşeme egzersizinden başla şekerim.
gpt genetik testmi yaptiricam cnm eger oysa .. universite hadtanesi yapiomus cnm gidip baktiricam bi.en son kalmisti ama biunlar dondyrulacak kalitede degil dedi ya da benim doktoruma embriyo begendiremiyoruz yoksa hepsi blastti.neden kalmıyo işte bu çok önemli seninde benimde bundan sonraki denemede pgt yaptırmamız lazım
tatlim 0.01 mi ne oyle bise dedi.Günaydın herkese noluyo idrak edemedim yeminle kalbim duracaktı turkuaz heyecandan
kiz daha ne umudu:)))Günaydın canımm İNŞALLAH canım turkuazın hakkında hayırlısı olsun yaa gerçekten çok umutluydum ben
senvce 8 gunluk bebegin tutunma ihtimali var mi?Güanydın canım off ya daha var perşembeye inşallah artar yeni tutunuyodur
gpt genetik testmi yaptiricam cnm eger oysa .. universite hadtanesi yapiomus cnm gidip baktiricam bi.en son kalmisti ama biunlar dondyrulacak kalitede degil dedi ya da benim doktoruma embriyo begendiremiyoruz yoksa hepsi blastti.
tatlim 0.01 mi ne oyle bise dedi.
kiz daha ne umudu:)))
senvce 8 gunluk bebegin tutunma ihtimali var mi?
napıyon şekerim bi ses vereydin iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?