Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnmm sok oldumama daha var gunumuz erkn yapmışsın onun için umudum var bnm uzme bakimm kendını devm ilaçlsara bak degerı duşuk baslayan yenı dogum yapm arkads var ki 13 tu galiba degerı umudun kaybetme lutfen

Cnmm sok oldumama daha var gunumuz erkn yapmışsın onun için umudum var bnm uzme bakimm kendını devm ilaçlsara bak degerı duşuk baslayan yenı dogum yapm arkads var ki 13 tu galiba degerı umudun kaybetme lutfen
ilaclara devam ediyorum cnm bakalim insallah dedigin gibi olur

Günaydın herkese noluyo idrak edemedim yeminle kalbim duracaktı turkuaz heyecandan
bozuktur o makine kaç kere test yaptım hiç 0 görmedim hep bi değer olurdu

Günaydın herkese noluyo idrak edemedim yeminle kalbim duracaktı turkuaz heyecandan

günaydın canım..
test yaptırmış 0 çıkmış perşembe asıl test gününü bekliyoruz...

gülden canım mail attım sana dosyaları. artık top sende , nefes ve gevşeme egzersizinden başla şekerim.

Güanydın canım off ya daha var perşembeye inşallah artar yeni tutunuyodur

inşallah canım inşallah...
değeri düşük başlayanlar gibi olursa neden olmasın diyorum..

gülden canım mail attım sana dosyaları. artık top sende , nefes ve gevşeme egzersizinden başla şekerim.

saol canım hemen bakıyorum...
mail atan ellerin dert görmesin...
ilk fırsatta başliciimmmm top bende evet:121::121::121:

neden kalmıyo işte bu çok önemli seninde benimde bundan sonraki denemede pgt yaptırmamız lazım
gpt genetik testmi yaptiricam cnm eger oysa .. universite hadtanesi yapiomus cnm gidip baktiricam bi.en son kalmisti ama biunlar dondyrulacak kalitede degil dedi ya da benim doktoruma embriyo begendiremiyoruz yoksa hepsi blastti.

tatlim 0.01 mi ne oyle bise dedi.
Günaydın canımm İNŞALLAH canım turkuazın hakkında hayırlısı olsun yaa gerçekten çok umutluydum ben
kiz daha ne umudu:)))

Güanydın canım off ya daha var perşembeye inşallah artar yeni tutunuyodur
senvce 8 gunluk bebegin tutunma ihtimali var mi?

genetik tanı canım evet...
hemen hemen heryer yapıyor artık...
döllenme olduktan sonra kromozom analizi yapıyorlar genetiğine bakıyorlar...
sorunsuz geçenler olursa onları transfer ediyorlar...
ben çok korkuyorum şimdi sadece neden tutmuyo diye düşünüyoruz genetik tanıdan sonra ya bi hastalık varsa eksik olan bişi varsa ve ortaya
çıkarsa buna yapılabilecek bişey yok hasta gene bişi yapamıyolarki...
ilk tüp bebek yaptığımda bir tüp yapan bi hatunla tanışmıştım 6 tüp yapmış 6 sıda tutmuş ama gebelikleri hem aynı haftada sonlanmış...
genetik tanıda çıkmış sonra o zamanlar hemen genetik tanı yapılmıyordu epey bi başarısız denemen olması lazımdı üniversite hastanesi özel de olsa bakarlardı belki
kızın yapcak bişeyi yoktu genlerde sorun varmış hep aynı heryerde bebeğin gelişimi duruyormuş...
çok kötü gerçekten..

Bilgisayarim izin vermiyor ki araniza katilayim
Turkuaz canim ne diycemi bilemedim. .
Gecmis olsun canim.. rabbim ferahlik versin sana..
Kirmizilar alarm veriyi yarina kadar gelir sanırım. .
Iste buleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…