Bilgisayarim izin vermiyor ki araniza katilayim
Turkuaz canim ne diycemi bilemedim. .
Gecmis olsun canim.. rabbim ferahlik versin sana..
Kirmizilar alarm veriyi yarina kadar gelir sanırım. .
Iste buleeee
O igrenc espriyi yapicam
Doooooo
Şimdi son zamanlarda gerilim dolu günler geçirdim kv dem arkamdan konuşmuş vs..bi sürü şey işte...
Yıllara dağılan bi sürü polimik ve yaşananlar var...
salı günü kendisinin hastane işleri var kolonoskopi olcak onunla tek ilgilenebilecek olan benim ama o kadar kırgın ve gerginim ki kendisine karşı hiç bir şey
yapasım yok sabah aradım nasılsın diye acıklı bi ses tonuyla durumunu anlattı bende arkamdan konuşurken maşallahın var ama dedim içimden tabiki
yüzünede derdim ama yeri değildi...laf arası nasıl gideceksem yalnız vs..deyip durdu bende oralı olmadım hiç..
konuştuktan sonra aklımda kaldı ama insan olduğumdan vicdanıma dokundu sanırım...
bugüne kadar hem eşim hem ben bu tür hastane cenaze vs..hep ilgilendik normal ilişkimizde hep mesafeli oldum beni kırdığını ve arkamdan konuştuğu için..
eltim ve kaynım hep geride dururlar ilgilenmezler ama en kıymetlide onlardır bu çok koyuyor bana...
içimden hiç bişi yapmak gelmiyor haliyle..
şimdi size soruyorum hastane işinde yanında olmalıyım sizce?
Bence icinden geldiği gibi yap
sondaki duana aminnnnnnn diyerek basliyorum.Allah cok buyuk ins. dur bakalim sabret Allaha havale et seni boyle uzenleri.sanki kalp kirmaktan uzmekten muthis haz aliyo bazi insanlar.Allah islah etsin.bu tur insanlar nereye gitsen heryerde var ve her zaman olacaklar.mutlaka bi eksigini bulup ordan vurmaya calisir bu acizler.aglamak iyidir.icine atip kendini yipratmaktansa agla.Allah en kisa zamanda yuzunu guldurcek ins. uzulme.sabir ve duayla bekle hayirlsini verir rabbim.
canım bence git artık onun sana muhtaç olduğunu hissettir yada önden o gitsin biraz yanlız kalsın orda arkasından sen git belki anlar bişiileriŞimdi son zamanlarda gerilim dolu günler geçirdim kv dem arkamdan konuşmuş vs..bi sürü şey işte...
salı günü kendisinin hastane işleri var kolonoskopi olcak onunla tek ilgilenebilecek olan benim ama o kadar kırgın ve gerginim ki kendisine karşı hiç bir şey
yapasım yok sabah aradım nasılsın diye acıklı bi ses tonuyla durumunu anlattı bende arkamdan konuşurken maşallahın var ama dedim içimden tabiki
yüzünede derdim ama yeri değildi...laf arası nasıl gideceksem yalnız vs..deyip durdu bende oralı olmadım hiç..
konuştuktan sonra aklımda kaldı ama insan olduğumdan vicdanıma dokundu sanırım...
bugüne kadar hem eşim hem ben bu tür hastane cenaze vs..hep ilgilendik normal ilişkimizde hep mesafeli oldum beni kırdığını ve arkamdan konuştuğu için..
eltim ve kaynım hep geride dururlar ilgilenmezler ama en kıymetlide onlardır bu çok koyuyor bana...
canım bence git artık onun sana muhtaç olduğunu hissettir yada önden o gitsin biraz yanlız kalsın orda arkasından sen git belki anlar bişiileri
saol cnm karar verdin mi tedavite baslican mi?annene mi gitceb?Bilgisayarim izin vermiyor ki araniza katilayim
Turkuaz canim ne diycemi bilemedim. .
Gecmis olsun canim.. rabbim ferahlik versin sana..
Kirmizilar alarm veriyi yarina kadar gelir sanırım. .
Iste buleeee
dicegim o kiŞimdi son zamanlarda gerilim dolu günler geçirdim kv dem arkamdan konuşmuş vs..bi sürü şey işte...
bitanem bunun tesellisi yok biliyorum su an moralmen olarak cok kötüsün bunuda tahmin edebiliyorum ama canım bak umudunu kaybetmemelisin bence o makinede bi kere kesin hata var yada rabbim imtihan ediyo ne yapacaksın diye bikere 0 cıkması imkansız degilmi ben burda okumustum tumasa bile adet olunca adetinle düşüyomuş yoksa düşmüyomus yani bebegin düsmediğine göre 0 cıkamaz tatlım rabbim neye ol derde olmazki nolur umudunu kaybetme lütfen bol bol dua et rabbim seni duyacaktır eminim bak benim tüplerim okadar sorunluyduki dra göre laporoskopi yapan dr sizle daha önce konusmus olsaydım tüplerini ameliyatla baglicaktım dedi dıs gebelik riskin cok dedi normal bi şekilde gebe kalman imkansız dedi sonra bu druma basladım oda tüplerini baglıcaz yüde 90 diyodu cünkü tüpler mahvolmus bu sekilde tutmaz diyodu tekrara rahim filmi istedi sonuca dr bile inanamadı mucize olmus dedi resmen kendiliginden iyilesmiş tüpler yani dicem oki hayat mucizelerle dolu bitanem lütfen ümidini kaybetme eminimki bebişinde hissediyor o seni bırakmicak
saol cnm karar verdin mi tedavite baslican mi?annene mi gitceb?
dicegim o ki
kayinvaliden icin degil Allah rizasi icin yap.
Allah rizasi icin yaptigin hersey ibadettir.
insallah canim sobucum 0.01 cikti.karnim agriyo belim agriyo adet oluyorum..insallah senin ki olcak canim..bitanem bunun tesellisi yok biliyorum su an moralmen olarak cok kötüsün bunuda tahmin edebiliyorum ama canım bak umudunu kaybetmemelisin bence o makinede bi kere kesin hata var yada rabbim imtihan ediyo ne yapacaksın diye bikere 0 cıkması imkansız degilmi ben burda okumustum tumasa bile adet olunca adetinle düşüyomuş yoksa düşmüyomus yani bebegin düsmediğine göre 0 cıkamaz tatlım rabbim neye ol derde olmazki nolur umudunu kaybetme lütfen bol bol dua et rabbim seni duyacaktır eminim bak benim tüplerim okadar sorunluyduki dra göre laporoskopi yapan dr sizle daha önce konusmus olsaydım tüplerini ameliyatla baglicaktım dedi dıs gebelik riskin cok dedi normal bi şekilde gebe kalman imkansız dedi sonra bu druma basladım oda tüplerini baglıcaz yüde 90 diyodu cünkü tüpler mahvolmus bu sekilde tutmaz diyodu tekrara rahim filmi istedi sonuca dr bile inanamadı mucize olmus dedi resmen kendiliginden iyilesmiş tüpler yani dicem oki hayat mucizelerle dolu bitanem lütfen ümidini kaybetme eminimki bebişinde hissediyor o seni bırakmicak
:129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129::129:
insallah canim sobucum 0.01 cikti.karnim agriyo belim agriyo adet oluyorum..insallah senin ki olcak canim..
canım bence sende allah rızası için git yanında biliyorum içinden ona en ufacık bişi yapmak gelmiyo ama onun için degil canım allah rızası için git bence
insallah cnm bakalim yarin arixcam doktru..canım insallah bebegin sana tutunucak rabbim yüzünü güldürecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?