saol cnm karar verdin mi tedavite baslican mi?annene mi gitceb?
dicegim o ki
kayinvaliden icin degil Allah rizasi icin yap.
Allah rizasi icin yaptigin hersey ibadettir.
kaldı iki pantolon bir gömlek ütüle kızım güldenEki Görüntüle 685364 Eki Görüntüle 685363
ne sıkıcı bir pazar günü keşke dışarı atsaydım kendimi şu an çok pişmanım ütüm ve işlerim var diye hafta içine dışarda olma planları yaptım...
bi de bi dahaki hafta sonu paşalarımın yanına gitcem Allah izin verirse daha eşimin haberi yok ama ben kendi kendime karar verdim
Kolay gelsin canim..
Benimda var birkav parca..
Ama yapmiyorum ben Toto buyutuyorum.
Kirmizilar sancili geldi..yarin yaparim belki
git şekerim paşalarınla güzel vakit geçir.
kayınvalidenle ilgili de şunu söyleyim Allah rızası için gidilir tabi sonuçta vicdanın rahat etmeyecek gitmezsen.
iki ucu poklu değnek gibi bişey gidersen kendini kullanılmış gibi hissedecen gitmezsen vicdan meselesi.
bir de ya sen yokken paşalarına gitmişken olsaydı hastane işi, ya da senin başka çok önemli bir işin olsaydı ne yapacaktı, sana mı bağlı yok bir şekilde gidecek.
ben yıllardır bakıyorum kayınvalideme ilk yıllarda hastanede de çok kaldım yanında. iki görümcem var benden çok büyükler ve küstüler birbirlerine ben çok baktım sen az baktın diye ben de kınadım onları çünkü kendi anneleri. ben hiç sesimi çıkarmadım. kayınvalidemde, kayınpederde bana çok değer verirler kıyamazlar bende onlara tabii, olumsuz birşey de yaşamadık doğal olarak. ben yanlarına taşınırken de kendim istedim arkadaşlarım bile kızdı bana kimse yapmaz sen niye yapıyosun diye.
kendimi senin yerine koyarsam ki neler olduğunu tam olarak bilmiyoruz, ben bile gitmek istemezdim yanında.
ütü bitmez artık bende yaz geldi gömlek ütüle dur yanii..
kırmızılar start verdi demek yorma canım sen zaten kendini bugün..
çok güzel yazmışsın durucum..
sen kadir kıymet bilen kayınpeder ve kayınvalide var çok şükür yaptığın hiç kolay değil çok iyi insansın belli ve seni çok takdir ediyorum bu konuda..
en güzeli ne biliyormusun sen hayatını onlarla paylaşırken onların senin kıymetini bilmesi herşey karşılıklı ben aynı şeyi yapsam ne olurdu biliyormusun tabii yapacaksın gelinsin görevin olurdu..ben ne zaman bi adım atsam bu tür davranışlara maruz kaldım boşuna elimi ayağımı çekmedim yani...kıymet bilen yok öylede konuşuyor böylede bende en iyisi uzak durayım derdim kendime yeter bi de senin hasta ruhunla uğraşamayacam deyip geri çekiliyorum işte...bugünde sanırsın melek olmuş bi iyi ve acıklı konuşuyo nasıl gitceksem nasıl yapcaksam bende konuyu değiştirdim hemen...bilmiyorum valla içimden gelmiyo ama vicdan muhasebesi içindeyim...
bana Allah razı olsun demeleri bile yetiyo ki kavalidem ona her yemek verdiğimde dualar eder bana. kayınpederim de bir kere dertleşirken bana evlatlarımdan bile daha üstünsün demişti onlar yapmıyo senin yaptığını diye. bunlar motive ediyo tabiki insanı canım.
bana Allah razı olsun demeleri bile yetiyo ki kavalidem ona her yemek verdiğimde dualar eder bana. kayınpederim de bir kere dertleşirken bana evlatlarımdan bile daha üstünsün demişti onlar yapmıyo senin yaptığını diye. bunlar motive ediyo tabiki insanı canım.
canim ben de seni seviyorum Allah razi olsun dualarina kattigin icin cok saol cnm.bu saatten sonra gercekten yok ovu testi yok yumurtlama gunu gercekten ugrasmicam.kafamdan atabiliraem.aticam bakim bu sefer olcak mi..turkuazzcım şimdi okudumm gülümm..Rabbim inş mucize yaşatsınn..
Belki teselli olur ama umreye giden ablama seninde adını ekledim listeme unutmadımm canım..Şimdi olmazsa elbet olacak..Bu kadar uğraşa gelecek o sıpalar göbüşe Rabbin izni ile..
Seni seviyorumm biliyorum üzülme demek çok saçma ama nolurr yıpratma kendi...
1 saatten fazla bekleyip işleme alınmayan kandan doğru sonuç çıkacağını düşünmüyorumm40dk da sonuc cikar dediler 1 saat 10 dk dir bekliyorum gerizekalilar geldi bakima soktuk makinayi 1 saat sonra dediler.bizim milletimiz boyle iste kani isleme sokmadi adini da makina bakimda koydu.
kizlar sonucumu soyluyorummm sıkı durun
sonucum 0
ve esimin hala umudu var artik.sinirimden gulmeye basladim esime ben persembeyi bilirim diyor
carsamba gider 0 imi alir gelirim umuduna hayranim dedim...
merkezi aradim hemsireyi keske yaptirmasaydin diyo moralin bozuldu simdi diyor yani su saatten sonra tutunurmu dedim olur yada olmaz diyemem diyor ilaclarimi birakmamaliymisim.bosu bosuna ilac gircek vucuduma.yarin ararim doktoru adam akilli sorarim.
nasil.olim.cnm.daha patlamami yasamadim tutuyorum kendimi annem uzulmesin.diye takmiyorum havalarindayim.Nasılsın tatlım ya aklım hep sende bügün
insallah canim sobucum 0.01 cikti.karnim agriyo belim agriyo adet oluyorum..insallah senin ki olcak canim..
Şimdi son zamanlarda gerilim dolu günler geçirdim kv dem arkamdan konuşmuş vs..bi sürü şey işte...
Yıllara dağılan bi sürü polimik ve yaşananlar var...
salı günü kendisinin hastane işleri var kolonoskopi olcak onunla tek ilgilenebilecek olan benim ama o kadar kırgın ve gerginim ki kendisine karşı hiç bir şey
yapasım yok sabah aradım nasılsın diye acıklı bi ses tonuyla durumunu anlattı bende arkamdan konuşurken maşallahın var ama dedim içimden tabiki
yüzünede derdim ama yeri değildi...laf arası nasıl gideceksem yalnız vs..deyip durdu bende oralı olmadım hiç..
konuştuktan sonra aklımda kaldı ama insan olduğumdan vicdanıma dokundu sanırım...
bugüne kadar hem eşim hem ben bu tür hastane cenaze vs..hep ilgilendik normal ilişkimizde hep mesafeli oldum beni kırdığını ve arkamdan konuştuğu için..
eltim ve kaynım hep geride dururlar ilgilenmezler ama en kıymetlide onlardır bu çok koyuyor bana...
içimden hiç bişi yapmak gelmiyor haliyle..
şimdi size soruyorum hastane işinde yanında olmalıyım sizce?
Doğru diyosun canım da çokta kasma kendi hasta olursun sonra ağlamak istiyorsan ağla kuzum boşver milletinasil.olim.cnm.daha patlamami yasamadim tutuyorum kendimi annem uzulmesin.diye takmiyorum havalarindayim.
Şimdi son zamanlarda gerilim dolu günler geçirdim kv dem arkamdan konuşmuş vs..bi sürü şey işte...
Yıllara dağılan bi sürü polimik ve yaşananlar var...
salı günü kendisinin hastane işleri var kolonoskopi olcak onunla tek ilgilenebilecek olan benim ama o kadar kırgın ve gerginim ki kendisine karşı hiç bir şey
yapasım yok sabah aradım nasılsın diye acıklı bi ses tonuyla durumunu anlattı bende arkamdan konuşurken maşallahın var ama dedim içimden tabiki
yüzünede derdim ama yeri değildi...laf arası nasıl gideceksem yalnız vs..deyip durdu bende oralı olmadım hiç..
konuştuktan sonra aklımda kaldı ama insan olduğumdan vicdanıma dokundu sanırım...
bugüne kadar hem eşim hem ben bu tür hastane cenaze vs..hep ilgilendik normal ilişkimizde hep mesafeli oldum beni kırdığını ve arkamdan konuştuğu için..
eltim ve kaynım hep geride dururlar ilgilenmezler ama en kıymetlide onlardır bu çok koyuyor bana...
içimden hiç bişi yapmak gelmiyor haliyle..
şimdi size soruyorum hastane işinde yanında olmalıyım sizce?
nasil.olim.cnm.daha patlamami yasamadim tutuyorum kendimi annem uzulmesin.diye takmiyorum havalarindayim.
Kıyamam kuzum yakizlar saolun hepiniz basim.fena agriyo kasiyom kendimi gece yatakta aglicam(
diyom ki kizlar bi asi mi yaptirsam kaca acaba?su asici kizlara bi sorim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?