Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol cnm karar verdin mi tedavite baslican mi?annene mi gitceb?

dicegim o ki
kayinvaliden icin degil Allah rizasi icin yap.
Allah rizasi icin yaptigin hersey ibadettir.

Valla bilmiyorum bebis. Aradim merkezi pazar siye kimse yok. Yarın ariycam bakalim yarin muayeneye bağlı.
Eger baslayamazsam dayimda gelmezse bana giderim. Birde dayı olayim varya net birsey yok yani....

git şekerim paşalarınla güzel vakit geçir.
kayınvalidenle ilgili de şunu söyleyim Allah rızası için gidilir tabi sonuçta vicdanın rahat etmeyecek gitmezsen.
iki ucu poklu değnek gibi bişey gidersen kendini kullanılmış gibi hissedecen gitmezsen vicdan meselesi.
bir de ya sen yokken paşalarına gitmişken olsaydı hastane işi, ya da senin başka çok önemli bir işin olsaydı ne yapacaktı, sana mı bağlı yok bir şekilde gidecek.

ben yıllardır bakıyorum kayınvalideme ilk yıllarda hastanede de çok kaldım yanında. iki görümcem var benden çok büyükler ve küstüler birbirlerine ben çok baktım sen az baktın diye ben de kınadım onları çünkü kendi anneleri. ben hiç sesimi çıkarmadım. kayınvalidemde, kayınpederde bana çok değer verirler kıyamazlar bende onlara tabii, olumsuz birşey de yaşamadık doğal olarak. ben yanlarına taşınırken de kendim istedim arkadaşlarım bile kızdı bana kimse yapmaz sen niye yapıyosun diye.
kendimi senin yerine koyarsam ki neler olduğunu tam olarak bilmiyoruz, ben bile gitmek istemezdim yanında.

turkuazzcım şimdi okudumm gülümm..Rabbim inş mucize yaşatsınn..

Belki teselli olur ama umreye giden ablama seninde adını ekledim listeme unutmadımm canım..Şimdi olmazsa elbet olacak..Bu kadar uğraşa gelecek o sıpalar göbüşe Rabbin izni ile..

Seni seviyorumm biliyorum üzülme demek çok saçma ama nolurr yıpratma kendi...

Kolay gelsin canim..
Benimda var birkav parca..
Ama yapmiyorum ben Toto buyutuyorum.
Kirmizilar sancili geldi..yarin yaparim belki

ütü bitmez artık bende yaz geldi gömlek ütüle dur yanii..
kırmızılar start verdi demek yorma canım sen zaten kendini bugün..

çok güzel yazmışsın durucum..
sen kadir kıymet bilen kayınpeder ve kayınvalide var çok şükür yaptığın hiç kolay değil çok iyi insansın belli ve seni çok takdir ediyorum bu konuda..
en güzeli ne biliyormusun sen hayatını onlarla paylaşırken onların senin kıymetini bilmesi herşey karşılıklı ben aynı şeyi yapsam ne olurdu biliyormusun tabii yapacaksın gelinsin görevin olurdu..ben ne zaman bi adım atsam bu tür davranışlara maruz kaldım boşuna elimi ayağımı çekmedim yani...kıymet bilen yok öylede konuşuyor böylede bende en iyisi uzak durayım derdim kendime yeter bi de senin hasta ruhunla uğraşamayacam deyip geri çekiliyorum işte...bugünde sanırsın melek olmuş bi iyi ve acıklı konuşuyo nasıl gitceksem nasıl yapcaksam bende konuyu değiştirdim hemen...bilmiyorum valla içimden gelmiyo ama vicdan muhasebesi içindeyim...

bana Allah razı olsun demeleri bile yetiyo ki kavalidem ona her yemek verdiğimde dualar eder bana. kayınpederim de bir kere dertleşirken bana evlatlarımdan bile daha üstünsün demişti onlar yapmıyo senin yaptığını diye. bunlar motive ediyo tabiki insanı canım.

maşallah cnm ne güzell iştee tam hayalimdeki aile-ilişki profili..Rabbim biizmkilerinde içlerine merhamet versin..

tatlı dil karşılıklı iyi niyet çok önemli saolsun kp in ne güzel konuşmuş Allah bozmasın hep böyle olun inşallah...

canim ben de seni seviyorum Allah razi olsun dualarina kattigin icin cok saol cnm.bu saatten sonra gercekten yok ovu testi yok yumurtlama gunu gercekten ugrasmicam.kafamdan atabiliraem.aticam bakim bu sefer olcak mi..

40dk da sonuc cikar dediler 1 saat 10 dk dir bekliyorum gerizekalilar geldi bakima soktuk makinayi 1 saat sonra dediler.bizim milletimiz boyle iste kani isleme sokmadi adini da makina bakimda koydu.
1 saatten fazla bekleyip işleme alınmayan kandan doğru sonuç çıkacağını düşünmüyorumm

vee sonucunun hiç de sağlıklı olduğunu düşünmüyorumm Turkuazım umutsuz olmak için çok erken bence lütfen..bu hastaneyi ve kan test sonucunu ciddye alma...yani negatif sonuvca kendini hazırlayarrak bekle ...umutlanmak istemiyorum diyorsan amaa sakın ilaçlarını bırakma canımm..lütfen test gününde bir test daha yap ve dğru düzgün bir hastanede yapır ...dualarımız seninle inşaallah hayırlı sonucunu alacaksınn....

insallah canim sobucum 0.01 cikti.karnim agriyo belim agriyo adet oluyorum..insallah senin ki olcak canim..

tatlım ne diyeceğimi bilemiyorum Allah inşirah versin içini ferahlatsın

bence gitmelisin herkes yaptığından utansın boş ver iyilik yap at denize balık bilmezse halik bilir derler canım

Son düzenleme:

Güldencimm..kv sinin görümcelerinin her derdine koşmuş hastanelerde sabahlamış biri olarak söylüyorumm...yıllardır bilinnmeyen kadir kıymet gene de bilinmiyor..vicdan diyorsun yapıyorsun ama karşındakinin vicdanı Allah razı olsun demiyor gelinimden....oğlum yaptı diyor ha bir de gelecek tabi napacak kocasının gözünü boyamak için geliyor diyor....neyse kendi vicdanın için de gitme derim ben...o derece rahatım artık..anne babba hakkıysa senin annen değil üzerinde hakkı yok... oğluna desin götürtsün kendini..ve bir daha da işi düşünce acıklı acıklı konuşmasın bir zahmet... benim peşinde hastanelerde süründüğüm kv mm.. bana kocamla geçmiş olsun dileğii göndermiş... bundan sonraa ben de oğluyla geçmiş olsun gönderirim... bu kadar mış..demek herkes işi düüşünce çaresiz kalıncaa geliyormuş kapına...o zaman da gelmesin o halde güvendiği kimse canım dediği kimse ona gitsin... evladı olan eşinse o yapsın vazifesini sen de vicdanen rahatlaaa...bence tabii..karar senin yine de

nasil.olim.cnm.daha patlamami yasamadim tutuyorum kendimi annem uzulmesin.diye takmiyorum havalarindayim.

inşaalah canım patlama yaşamana gerek kalmaz benim hala umudum var ne bileyim Rabbim yüreğine inşirah versin...herşey çok güzel olacak inşaallah bundan sonrası için ....duam seninle canım arkadaşımm

turkuaz canımmm...
bende keşke tahlil yanlış olsa diyorum.
inan çok üzüldüm canım inşallah bu son olsun diyecek tesellide bulamıyorumkiii

kizlar saolun hepiniz basim.fena agriyo kasiyom kendimi gece yatakta aglicam (
diyom ki kizlar bi asi mi yaptirsam kaca acaba?su asici kizlara bi sorim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…