Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizlar saolun hepiniz basim.fena agriyo kasiyom kendimi gece yatakta aglicam (
diyom ki kizlar bi asi mi yaptirsam kaca acaba?su asici kizlara bi sorim...

canım şimdi aşı v.s bişey düşünme sen..
dur bakalım...
hem kasmada kendini rahatla bitanem.
ağlayacaksanda çok yıpratma ama içinede atma sakın sonrada uyumaya çalış ....

Merhaba arkadaşlar, cuma opu.m yapıldı ve yarın transfer günüm haber verılecek. İlk denemem ve sorularım var.
Ağrılı bir işlem mı oluyor, hemşire idrara sıkışık olmam söylemişti.
transferden sonra hastanede yatak istirahatı yapılıyor mu bi kaç saat de olsa?
Bir de tuvalate sıkışık olarak transfer olursa sonra tuvalete cıkmak isterım halıyle sıkıntı yaratmaz mı :44:
Allah hepımızın gönlüne göre versın ınş

merhaba uçanfasulye nickinede bayıldım yaniii
hayır transfer ağrılı olmuyor uyanık olucaksın zaten aneztezi v.s gerekmiyor..
çok fazla sıkışık olma sana tavsiyem ilk tüpte çok acı çektim öldüm kasılmaktan..
ama ikincide evde çok içmedim hastane çok yakındeğildi evime zaten az az arabada başladım..
briazda hastanede içtim rahat geçti ağrım sızım olmadı..
sen merkezin yakınlığına göre ayarla kendini...
evet merkeze yatağın boşlupunu göre yarım saat hatta 1saat bile yatıranlar var..
hiç kasma kendini ördeğe yapmak tuhaf geliyor ama için rahat eder yattığın yerden salarsın yani ikinci tüpte bunuda yaptım
aminn cümlemizin rabbim muradını versinn

Teşekkur ederım canım
1 saat uzaklıkta hastane eve. ben de arabada içmeyi düşünüyorum ufak ufak
ördeğe yapmak derken? onu anlamadım :44: yatağa mı saldın ay cok güldüm yanlış anladım sanırım

canım plastik kap ama zaten ben yatak batacak diye salamıyodumki annemde kızdı naylon va ryatakta napcan sen diye..
ama çok sıkışmadan zor geliyor gelincede bitmiyor mubarek
gülme bana gelir başına

turkuaz kızz ne aşılaması tübe ya daha pozitifi alıcz hep beraber sevinecZ iyki bi kayboldum nolmuş böle size yaf millet nerde

cnm 1. si hic bi sekilde agrin olmuyo ahh bile demedim ben 5 dk filan suruyor.2.asiri sekilde idrara sikisma cokk fazla sikisirsan yarisini yap tut kendini.sonra zaten cisin gelio ya sonda takiolar ya da altina surgu veriolar.yatak istiharati yapiosun cnm 2 3 saat yapiosun.unutma cok su icme tamam mi bi kucuk su sisesi icsen yeter.hayirli olsun simdiden...

canım plastik kap ama zaten ben yatak batacak diye salamıyodumki annemde kızdı naylon va ryatakta napcan sen diye..
gülme bana gelir başına

hmm tamam plastik kap da koyacaklar yanı.
ay afedersın bi yatakta işemedıgım kalmıştı onu da yaparım artık gerekırse.
kendı kendıme gülüyorum ay

Sağolun kızlar, iyi ki sordum. nehirleri içip giderdım yoksa ben

gülme bana gelir başına

ayş hiç gülücem yoğhtu he kızz allhta seni güldürsün emi ben 25 dakka oturdum wc de çiş bitmicek sandım dı hihi ayh bide zorki tutmak hasta bakıcya didimdiyki ben çok sıkıştım yapcam oda bekle alcklar dedi oraya gittik hemşireye dio az daha duraydı salcktı diye oda diyoki haklısınz bitti az kaldı

merhaba arkadaşlar transferimin bugün 9.günü kanamam oldu ama adet kanaması gibi devam etmiyor bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı varsa yazarsa sevinirim..

kızlar bugün yeni kitaplar aldım debbie macomber ın
bahçemde yeşeren umutlar
bir dilekle başladı herşey
ve bir yumak mutluluk

laurent gounelle nin tanrı daima tebdili kıyafet gezer

ve sarah jıo nun mart menekşeleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…