ustune bastin cnm tam da benim de bugun 8. kunum benim de basladi hemen nobetci eczaneye gidin bi tane proluton igne alip vurdurun.merhaba arkadaşlar transferimin bugün 9.günü kanamam oldu ama adet kanaması gibi devam etmiyor bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı varsa yazarsa sevinirim..
aaaa aysehgull kiz senin diger iki hamileligin asimiydi ben onlari normal saniyom baciiiBen anlatıyorum ya kuzum sana 2 kez yaptırdım beni beğenmiyomusun yoksa
Canım benim hamileliklerim kendiliğindendi maalesef 2 aşılamamda negatif oldu tatlım ya sonra seval de tüpe geçtikaaaa aysehgull kiz senin diger iki hamileligin asimiydi ben onlari normal saniyom baciii
eee biiz bunu seninle etraflica bi konusalim
hii ne dicem sana esime seni anlattim esinin ilaclari soyledim dedi ki dsana adini versin de gidip alim :))
yaaaa negatifti ha ?onda nasil oluyo xnm ayni bizim gibi igne vuruyom catlatiyon sonra spermi koyup yolluyo mu?tuhh bisem ilaclari ben isterdim:)) ee kuzenine sorsan atmadiysa gunde kac kere icilicek kaclik ilaclar filan sorsan cnm.Canım benim hamileliklerim kendiliğindendi maalesef 2 aşılamamda negatif oldu tatlım ya sonra seval de tüpe geçtik
canım aklımda kalanları yazıyım kuzenimin eşine verdim ilaçları
comvitex -evicap -seleno -bide zinco c
bunlardı tatlım ilaçlar
Canım ilaçlar onlar sadece comvitex i günde 2 kez kullanıyo diğerleri günde bir canım aşılamanın ilişkiden bi farkı yok aynen öyle canım iğne oluyon çatlatma iğnesinden 2 gün kadar sonra enjektörle spermi içine boşaltıyorlar ben hiç ümitli değildim aşılamalardanyaaaa negatifti ha ?onda nasil oluyo xnm ayni bizim gibi igne vuruyom catlatiyon sonra spermi koyup yolluyo mu?tuhh bisem ilaclari ben isterdim:)) ee kuzenine sorsan atmadiysa gunde kac kere icilicek kaclik ilaclar filan sorsan cnm.
bu arada arabayi kaca aldiniz?
aaa iyi aslinda cnm hem araba koltugu hem tasima puseti dimi?Canım ilaçlar onlar sadece comvitex i günde 2 kez kullanıyo diğerleri günde bir canım aşılamanın ilişkiden bi farkı yok aynen öyle canım iğne oluyon çatlatma iğnesinden 2 gün kadar sonra enjektörle spermi içine boşaltıyorlar ben hiç ümitli değildim aşılamalardan
tatlm arabayı 850 ye aldık 1100 den düştü adam
Şimdi son zamanlarda gerilim dolu günler geçirdim kv dem arkamdan konuşmuş vs..bi sürü şey işte...
Yıllara dağılan bi sürü polimik ve yaşananlar var...
salı günü kendisinin hastane işleri var kolonoskopi olcak onunla tek ilgilenebilecek olan benim ama o kadar kırgın ve gerginim ki kendisine karşı hiç bir şey
yapasım yok sabah aradım nasılsın diye acıklı bi ses tonuyla durumunu anlattı bende arkamdan konuşurken maşallahın var ama dedim içimden tabiki
yüzünede derdim ama yeri değildi...laf arası nasıl gideceksem yalnız vs..deyip durdu bende oralı olmadım hiç..
konuştuktan sonra aklımda kaldı ama insan olduğumdan vicdanıma dokundu sanırım...
bugüne kadar hem eşim hem ben bu tür hastane cenaze vs..hep ilgilendik normal ilişkimizde hep mesafeli oldum beni kırdığını ve arkamdan konuştuğu için..
eltim ve kaynım hep geride dururlar ilgilenmezler ama en kıymetlide onlardır bu çok koyuyor bana...
içimden hiç bişi yapmak gelmiyor haliyle..
şimdi size soruyorum hastane işinde yanında olmalıyım sizce?
evet tatlım ya hem araba koltuğu hem puset (pierre cardin ps 805 modeli) ilaçları aldır mutlaka eşine keçi boynuzunuda unutmaaaa iyi aslinda cnm hem araba koltugu hem tasima puseti dimi?
tatlım eşime vermişti doktor sperm arttırıcı diyede en az 3 ay kullan demişti paşam 1 ay zor içti gerçi sorun sayısında sorun yoktu ama morfolji düşüktü ilaçlardan mı keçi boyuzundan mı bilmem ama morfoloji 1 den 3 çıktıKizlar bu eslerin ilaclari ne merak ettim sorim dedim turquoisse canim ne asilamasi ben dfun zoruyla 3 kez denedim sonuc negatif ben asilamasiz direkt tup bebek istemistim canim düşün asilamanin basari orani cok dusuk drlar ayniiliski gii sadece yolu kisaltiyo diyo canim bence aklindan bile gecirme zaten asilamanin parasida hemen hemen tupe cikiyor
evet tatlım ya hem araba koltuğu hem puset (pierre cardin ps 805 modeli) ilaçları aldır mutlaka eşine keçi boynuzunuda unutma
tatlım eşime vermişti doktor sperm arttırıcı diyede en az 3 ay kullan demişti paşam 1 ay zor içti gerçi sorun sayısında sorun yoktu ama morfolji düşüktü ilaçlardan mı keçi boyuzundan mı bilmem ama morfoloji 1 den 3 çıktı
canım doktora gitmememişmiydin senkızlar benim kırmızılar iki gün önce geldi bu ayda noluyo böyle anlamadım ve hiç belirtimde yoktu görünce şok oldum
canım doktora gitmememişmiydin sen
hoşgeldin kuzum nasılsın sorma benimde kafam hep turkuaz dahep olucak diyodum ama kısmetten öte yol yokmuş hayırlısı olsun elbet olucak hepimiz anne olucaz allah ın izniyleİyi akşmlr kızlar nasılsınız turkuazım balım, böcegim,gülümmmm nasılsınnnyemin ederim sana üzüntümden bir baş agrısı çekiyorum anlatamam birazönce minoset içtim başım çatlıyor sanki bütün gün evdeydim bi ara arkadaşım geldi gitti aklım hep sendeydi tabi balımm biraz kafanı toparla bişeyler düşünüceksin tabi canım bir kaç gün daha geçsin ondan sonra arayışlara başla canım ben daha dr bile gidemedim ama bu hafta gidip halletmem lazımm bende kendime şartladım kızlar 1 kaç yıl daha mücadele edicem inşşş ama olmassa başka yollar deniyecegim inşallah hakkımda hayırlısı olur hepimizinn
yoooo doktora gidecem dememiştimki bugün gezmeye gittim çokda eğlendim ama az önce lavaboya gittim baktım kırmızılar gelmiş hemde hiç habersiz hemde erken :44::44::44::44::44::44::44:
yok canım o yüzden sormadım yanlış mı hatırlıyorum 1 ay kadar önce yine erken geldi demiştin iyice şaşırdı diyodun bend belki doktora gitmişsindir bu arada dedim tatlımyoooo doktora gidecem dememiştimki bugün gezmeye gittim çokda eğlendim ama az önce lavaboya gittim baktım kırmızılar gelmiş hemde hiç habersiz hemde erken :44::44::44::44::44::44::44:
erkenmi geldii kırmızılar noluyooo anlamadım bende de bi ay geç bi ay erken şaşırdılar kırmızılar:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?