Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşlar transferimin bugün 9.günü kanamam oldu ama adet kanaması gibi devam etmiyor bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı varsa yazarsa sevinirim..
ustune bastin cnm tam da benim de bugun 8. kunum benim de basladi hemen nobetci eczaneye gidin bi tane proluton igne alip vurdurun.

Ben anlatıyorum ya kuzum sana 2 kez yaptırdım beni beğenmiyomusun yoksa
aaaa aysehgull kiz senin diger iki hamileligin asimiydi ben onlari normal saniyom baciii
eee biiz bunu seninle etraflica bi konusalim
hii ne dicem sana esime seni anlattim esinin ilaclari soyledim dedi ki dsana adini versin de gidip alim :))

aaaa aysehgull kiz senin diger iki hamileligin asimiydi ben onlari normal saniyom baciii
eee biiz bunu seninle etraflica bi konusalim
hii ne dicem sana esime seni anlattim esinin ilaclari soyledim dedi ki dsana adini versin de gidip alim :))
Canım benim hamileliklerim kendiliğindendi maalesef 2 aşılamamda negatif oldu tatlım ya sonra seval de tüpe geçtik
canım aklımda kalanları yazıyım kuzenimin eşine verdim ilaçları
comvitex -evicap -seleno -bide zinco c
bunlardı tatlım ilaçlar

yaaaa negatifti ha ?onda nasil oluyo xnm ayni bizim gibi igne vuruyom catlatiyon sonra spermi koyup yolluyo mu?tuhh bisem ilaclari ben isterdim:)) ee kuzenine sorsan atmadiysa gunde kac kere icilicek kaclik ilaclar filan sorsan cnm.
bu arada arabayi kaca aldiniz?

Canım ilaçlar onlar sadece comvitex i günde 2 kez kullanıyo diğerleri günde bir canım aşılamanın ilişkiden bi farkı yok aynen öyle canım iğne oluyon çatlatma iğnesinden 2 gün kadar sonra enjektörle spermi içine boşaltıyorlar ben hiç ümitli değildim aşılamalardan
tatlm arabayı 850 ye aldık 1100 den düştü adam

aaa iyi aslinda cnm hem araba koltugu hem tasima puseti dimi?

Merhaba canım şimdi okudum yazdıklarını sana o kadar hak veriyorumki canım çogumuz bu tip şeyler yaşadık ve yaşıyoruzda hala ama arkadaşım bana kalsa insanlık sende kalsın git derim canım onun suan acılı günleri zaten Rabbim senin yapıcagın iyiliği inanki bir gün hayırlı bir bebiş olarak sana döndürebilir tatlımm herkes yaptıgından utansın canımıniçi

Kizlar bu eslerin ilaclari ne merak ettim sorim dedim turquoisse canim ne asilamasi ben dfun zoruyla 3 kez denedim sonuc negatif ben asilamasiz direkt tup bebek istemistim canim düşün asilamanin basari orani cok dusuk drlar ayniiliski gii sadece yolu kisaltiyo diyo canim bence aklindan bile gecirme zaten asilamanin parasida hemen hemen tupe cikiyor

Kizlar bu eslerin ilaclari ne merak ettim sorim dedim turquoisse canim ne asilamasi ben dfun zoruyla 3 kez denedim sonuc negatif ben asilamasiz direkt tup bebek istemistim canim düşün asilamanin basari orani cok dusuk drlar ayniiliski gii sadece yolu kisaltiyo diyo canim bence aklindan bile gecirme zaten asilamanin parasida hemen hemen tupe cikiyor

kızlar benim kırmızılar iki gün önce geldi bu ayda noluyo böyle anlamadım ve hiç belirtimde yoktu görünce şok oldum

aaa iyi aslinda cnm hem araba koltugu hem tasima puseti dimi?
evet tatlım ya hem araba koltuğu hem puset (pierre cardin ps 805 modeli) ilaçları aldır mutlaka eşine keçi boynuzunuda unutma

tatlım eşime vermişti doktor sperm arttırıcı diyede en az 3 ay kullan demişti paşam 1 ay zor içti gerçi sorun sayısında sorun yoktu ama morfolji düşüktü ilaçlardan mı keçi boyuzundan mı bilmem ama morfoloji 1 den 3 çıktı

Tesekkur ettim canim bilgilendirdigin icin

İyi akşmlr kızlar nasılsınız turkuazım balım, böcegim,gülümmmm nasılsınnn yemin ederim sana üzüntümden bir baş agrısı çekiyorum anlatamam birazönce minoset içtim başım çatlıyor sanki bütün gün evdeydim bi ara arkadaşım geldi gitti aklım hep sendeydi tabi balımm biraz kafanı toparla bişeyler düşünüceksin tabi canım bir kaç gün daha geçsin ondan sonra arayışlara başla canım ben daha dr bile gidemedim ama bu hafta gidip halletmem lazımm bende kendime şartladım kızlar 1 kaç yıl daha mücadele edicem inşşş ama olmassa başka yollar deniyecegim inşallah hakkımda hayırlısı olur hepimizinn

hoşgeldin kuzum nasılsın sorma benimde kafam hep turkuaz dahep olucak diyodum ama kısmetten öte yol yokmuş hayırlısı olsun elbet olucak hepimiz anne olucaz allah ın izniyle

yoooo doktora gidecem dememiştimki bugün gezmeye gittim çokda eğlendim ama az önce lavaboya gittim baktım kırmızılar gelmiş hemde hiç habersiz hemde erken :44::44::44::44::44::44::44:

erkenmi geldii kırmızılar noluyooo anlamadım bende de bi ay geç bi ay erken şaşırdılar kırmızılar:26::26::26:

yoooo doktora gidecem dememiştimki bugün gezmeye gittim çokda eğlendim ama az önce lavaboya gittim baktım kırmızılar gelmiş hemde hiç habersiz hemde erken :44::44::44::44::44::44::44:
yok canım o yüzden sormadım yanlış mı hatırlıyorum 1 ay kadar önce yine erken geldi demiştin iyice şaşırdı diyodun bend belki doktora gitmişsindir bu arada dedim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…