Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok canım o yüzden sormadım yanlış mı hatırlıyorum 1 ay kadar önce yine erken geldi demiştin iyice şaşırdı diyodun bend belki doktora gitmişsindir bu arada dedim tatlım

hıııı anladım canım geçen ay bir gün erken geldi ama o zaman belirti vardı bu ayda iki gün du bakalım önümüzdeki ay nolacak doktora gitmedim bıktım çünkü

hoşgeldin canım nasılsın

bende şaşkınım güldenim iki gün erken geldi bu ay da eskiden gecikirdi şimdide erken gelmeye başladı:26::26::26::26::26:

nasıl olayım sanırım yımırtlıyom ya da bana öyle geliyoo erken yatmak isteyen beyime eşlik etmem an meselesi etinden sütünden faydalanmam lazım bu gece
kırmızılar artık şaşırdı tedavidelerden iğnelerden dolayı düzenimiz bozuldu bence ben zaten pko yolunda hızlı ilerliyorum belirtiler o yönde...

o zaman sen koş eniştemin yanına ne işin var burda

hıııı anladım canım geçen ay bir gün erken geldi ama o zaman belirti vardı bu ayda iki gün du bakalım önümüzdeki ay nolacak doktora gitmedim bıktım çünkü
demek ki doğru hatırlamışım canım haklısın vallahi bazen eşime diyorum allah ın gücüne gitmesin doktor görmek istemiyorum bıktım canımın yanmasından gerçi allah beterinden korusun ama yinede istemiyorum

aynen canım ya doktor görmek istemiyorum ama Allah beterinden saklasın

Gıtme diyor nefsim ama bıryandan da gıtsın arkadasın diyor bîlemedim ki:18:kv deyınce sinirim bozuluyrda bnm kide arkmdan konusuyor allh rızası içingit derim birde eşinin hatrna git ya da bırak kocan gitsin sekerim hadtayım de hasta olmasam gıderdım de bari

Bende diyorum aynı lafı eşime hatta bu kızı bulana kadar acmadıgım dr gormeyen dr kalmadı benimkiniizmirdekiler bittî özel istnbula bile geldim gostermeye

Bende diyorum aynı lafı eşime hatta bu kızı bulana kadar acmadıgım dr gormeyen dr kalmadı benimkiniizmirdekiler bittî özel istnbula bile geldim gostermeye
vallahi canım taki dış gebeliğime kadar hiç erkek dr ye açmadım van daydık ozaman eğitim hastanesi düşün saat başı biri geldi bakmaya ultrasonla açış o açış tüp bebeğe geçene kadar aç aç bitmedi nasıl inat eerim ben erkek doktora açmam diye allah ın sopası yok büyük konuşmamak lazımmış

canım inan bilmiyorum gel gitler yaşıyorum içimde sanırım sabah uyandıktan sonraki psikolojim belirleyecek...

canim sperm icin.ya ne kadar tutuyo kiz asilama?

kızlar benim kırmızılar iki gün önce geldi bu ayda noluyo böyle anlamadım ve hiç belirtimde yoktu görünce şok oldum
tatlim 2 gun olabilir bence normal gibi duruyor..

keci boynuzuyla filsn ugrasmicam cnm o kadar yaptim bi ise yaramadi.
canim benim skma canini ne yapalim benim de aklimdan hic cikmio kismet degilmissss tatlim.insallah hepimiz anne olucaz olmadi elizi severiz:)

hoşgeldin kuzum nasılsın sorma benimde kafam hep turkuaz dahep olucak diyodum ama kısmetten öte yol yokmuş hayırlısı olsun elbet olucak hepimiz anne olucaz allah ın izniyle
aminnnn canim insallahhhhh kizlar benim icin takmayin kafanizi lytfennn
hogsgeldin kuzu'm

Bak bitanem parasindan ziyade ayni tup gibi ugrasiyosun umutlaniyosun bekliyosun ve basari orani yuzde 15 bilemedin 20 yani 6 kadindan birinde falan tutyomus ama tup yuzde 50 yada 60 iki kadindan birinde tutuyo bitanem bence hic deneme asilama falan 1000 ytlyi buluyomus ilaclarla canim benim durym farkliydi biraz aile dostumuz vardi kadin dogumcu bi sure ona gittik bizden ucret almadi hic kayit bile actirmiyodu sadece sperm yikamaya verdik 200 ytl okadar ama tabi sonuv vermedi

İyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın? mailllerine bugün bakabildim çok teşekkür ederim uygulamalı olarakta yarın başlıyacagım İNŞALLAHHH

tatlim valla umut vermek isterim size ama karnim agriyo leke lekelikten cikisti kirmiziya dondu resmen

ne kırmızısı ta yok öle bişi o lekdir bebişlerin tutunuyordur belkide sen duanı eksik etme canım ya rabbimn izniyle herseyin hayırlısı olsun üzlme lütfen ya

Selam kizlar nasilsiniz turkuaz ben okuduklarima inanamiyorum test icin banada erken geldi ama sen yinede birakma ilaclarini test gunu tekrar yaptir lutfen biliyorum soylemesi kolay ama lutfen uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…