yok canım o yüzden sormadım yanlış mı hatırlıyorum 1 ay kadar önce yine erken geldi demiştin iyice şaşırdı diyodun bend belki doktora gitmişsindir bu arada dedim tatlım
hoşgeldin canım nasılsın
bende şaşkınım güldenim iki gün erken geldi bu ay da eskiden gecikirdi şimdide erken gelmeye başladı:26::26::26::26::26:
nasıl olayım sanırım yımırtlıyom ya da bana öyle geliyoo erken yatmak isteyen beyime eşlik etmem an meselesi etinden sütünden faydalanmam lazım bu gece
kırmızılar artık şaşırdı tedavidelerden iğnelerden dolayı düzenimiz bozuldu bence ben zaten pko yolunda hızlı ilerliyorum belirtiler o yönde...
Hoşgeldinn becerikli hatunn pazarları bile boş durmayan hatunn
demek ki doğru hatırlamışım canım haklısın vallahi bazen eşime diyorum allah ın gücüne gitmesin doktor görmek istemiyorum bıktım canımın yanmasından gerçi allah beterinden korusun amahıııı anladım canım geçen ay bir gün erken geldi ama o zaman belirti vardı bu ayda iki gün du bakalım önümüzdeki ay nolacak doktora gitmedim bıktım çünkü
evet boş durmak yok ütülerim bitti benden mutlusu yok birazdan da bebek yapcaz çok işim var
demek ki doğru hatırlamışım canım haklısın vallahi bazen eşime diyorum allah ın gücüne gitmesin doktor görmek istemiyorum bıktım canımın yanmasından gerçi allah beterinden korusun amayinede istemiyorum
Gıtme diyor nefsim ama bıryandan da gıtsın arkadasın diyor bîlemedim ki:18:kv deyınce sinirim bozuluyrda bnm kide arkmdan konusuyor allh rızası içingit derim birde eşinin hatrna git ya da bırak kocan gitsin sekerim hadtayım de hasta olmasam gıderdım de bariŞimdi son zamanlarda gerilim dolu günler geçirdim kv dem arkamdan konuşmuş vs..bi sürü şey işte...
Yıllara dağılan bi sürü polimik ve yaşananlar var...
salı günü kendisinin hastane işleri var kolonoskopi olcak onunla tek ilgilenebilecek olan benim ama o kadar kırgın ve gerginim ki kendisine karşı hiç bir şey
yapasım yok sabah aradım nasılsın diye acıklı bi ses tonuyla durumunu anlattı bende arkamdan konuşurken maşallahın var ama dedim içimden tabiki
yüzünede derdim ama yeri değildi...laf arası nasıl gideceksem yalnız vs..deyip durdu bende oralı olmadım hiç..
konuştuktan sonra aklımda kaldı ama insan olduğumdan vicdanıma dokundu sanırım...
bugüne kadar hem eşim hem ben bu tür hastane cenaze vs..hep ilgilendik normal ilişkimizde hep mesafeli oldum beni kırdığını ve arkamdan konuştuğu için..
eltim ve kaynım hep geride dururlar ilgilenmezler ama en kıymetlide onlardır bu çok koyuyor bana...
içimden hiç bişi yapmak gelmiyor haliyle..
şimdi size soruyorum hastane işinde yanında olmalıyım sizce?
demek ki doğru hatırlamışım canım haklısın vallahi bazen eşime diyorum allah ın gücüne gitmesin doktor görmek istemiyorum bıktım canımın yanmasından gerçi allah beterinden korusun amayinede istemiyorum
vallahi canım taki dış gebeliğime kadar hiç erkek dr ye açmadım van daydık ozaman eğitim hastanesi düşün saat başı biri geldi bakmaya ultrasonla açış o açış tüp bebeğe geçene kadar aç aç bitmedi nasıl inat eerim ben erkek doktora açmam diye allah ın sopası yok büyük konuşmamak lazımmışBende diyorum aynı lafı eşime hatta bu kızı bulana kadar acmadıgım dr gormeyen dr kalmadı benimkiniizmirdekiler bittî özel istnbula bile geldim gostermeye
Gıtme diyor nefsim ama bıryandan da gıtsın arkadasın diyor bîlemedim ki:18:kv deyınce sinirim bozuluyrda bnm kide arkmdan konusuyor allh rızası içingit derim birde eşinin hatrna git ya da bırak kocan gitsin sekerim hadtayım de hasta olmasam gıderdım de bari
iyi geceler canım ekşının bol olsunmalum sebepten ben acil çıkıyorum..
behlül kaçar
canim sperm icin.ya ne kadar tutuyo kiz asilama?Kizlar bu eslerin ilaclari ne merak ettim sorim dedim turquoisse canim ne asilamasi ben dfun zoruyla 3 kez denedim sonuc negatif ben asilamasiz direkt tup bebek istemistim canim düşün asilamanin basari orani cok dusuk drlar ayniiliski gii sadece yolu kisaltiyo diyo canim bence aklindan bile gecirme zaten asilamanin parasida hemen hemen tupe cikiyor
tatlim 2 gun olabilir bence normal gibi duruyor..kızlar benim kırmızılar iki gün önce geldi bu ayda noluyo böyle anlamadım ve hiç belirtimde yoktu görünce şok oldum
keci boynuzuyla filsn ugrasmicam cnm o kadar yaptim bi ise yaramadi.evet tatlım ya hem araba koltuğu hem puset (pierre cardin ps 805 modeli) ilaçları aldır mutlaka eşine keçi boynuzunuda unutma
tatlım eşime vermişti doktor sperm arttırıcı diyede en az 3 ay kullan demişti paşam 1 ay zor içti gerçi sorun sayısında sorun yoktu ama morfolji düşüktü ilaçlardan mı keçi boyuzundan mı bilmem ama morfoloji 1 den 3 çıktı
canim benim skma canini ne yapalim benim de aklimdan hic cikmio kismet degilmissss tatlim.insallah hepimiz anne olucaz olmadi elizi severiz:)İyi akşmlr kızlar nasılsınız turkuazım balım, böcegim,gülümmmm nasılsınnnyemin ederim sana üzüntümden bir baş agrısı çekiyorum anlatamam birazönce minoset içtim başım çatlıyor sanki bütün gün evdeydim bi ara arkadaşım geldi gitti aklım hep sendeydi tabi balımm biraz kafanı toparla bişeyler düşünüceksin tabi canım bir kaç gün daha geçsin ondan sonra arayışlara başla canım ben daha dr bile gidemedim ama bu hafta gidip halletmem lazımm bende kendime şartladım kızlar 1 kaç yıl daha mücadele edicem inşşş ama olmassa başka yollar deniyecegim inşallah hakkımda hayırlısı olur hepimizinn
aminnnn canim insallahhhhh kizlar benim icin takmayin kafanizi lytfennnhoşgeldin kuzum nasılsın sorma benimde kafam hep turkuaz dahep olucak diyodum ama kısmetten öte yol yokmuş hayırlısı olsun elbet olucak hepimiz anne olucaz allah ın izniyle
hogsgeldin kuzu'm
canim sperm icin.ya ne kadar tutuyo kiz asilama?
tatlim 2 gun olabilir bence normal gibi duruyor..
keci boynuzuyla filsn ugrasmicam cnm o kadar yaptim bi ise yaramadi.
canim benim skma canini ne yapalim benim de aklimdan hic cikmio kismet degilmissss tatlim.insallah hepimiz anne olucaz olmadi elizi severiz:)
aminnnn canim insallahhhhh kizlar benim icin takmayin kafanizi lytfennn
hogsgeldin kuzu'm
tatlim valla umut vermek isterim size ama karnim agriyo leke lekelikten cikisti kirmiziya dondu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?