Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkes uyumuş benim yarın şeker yüklemem var:18::18::18: inşallah bişiicik çıkmaz sürekli tatlı yiyorum çünkü yarın 1 e kadar hastanedeyim dua edinde çıkmasın

Huhuuuuuu gunaydınn kimsecikler yokmu bakimmm hepînşze mutlu bir hafta diliyorumm guldenım sen şimdi uyandığında en doğru kararı verirsin gitme boşverkalsın yanlız uykusuz kalınca içime seytan kaçmış bnim hepinize guzel birhafta diliyorum ve cıkıyorum

Allah iyiliğini versin topiği bi açtım gitmeeeee diyen bi mesaj
tamam canım gitmem
sanırsam geceden sabaha bişi oldu bi vukuatmı var yoksam

Güyadıınnnnnn
Cancağızlarıma güp güzel bir hafta diliyorum...
Herşey gönlünüzce olsun...
Bi sürü iş var yapmaya başlasam diye düşündüm niyet ettim sonra
önemli olan niyet yapmasamda olur dedim oturdum pc nin başına

canım saat kaçta randevun güzel haberlerle geleceksin Allahın izniyle...

herkes uyumuş benim yarın şeker yüklemem var:18::18::18: inşallah bişiicik çıkmaz sürekli tatlı yiyorum çünkü yarın 1 e kadar hastanedeyim dua edinde çıkmasın

şeker gibi hatunsun yüksek çıkabilir bilemiciimmmm
canım inşallah çıkmaz bişi...
şu an yüklemen başladı sanırım gıcık bişi Allah yardımcın olsun...

sanda günaydın dolusu huzur sevgi saglık mutlulk dolu bir haftaya uynmışızdır inş ev sessiz bn yanlız napsam ki bilemiyorummm birnz yakın olydı da işe alydınz beni yanlız tek başına evde kaldım sesiz odalr bebeğim gelsede inlese buralar dün adet olmadım gecikecm sanırım

günaydın tatlım bencede önemli olan niyet boşver işi gücü takıl buraya

günaydın canım..
madem yalnız kalmaktan şikayetçisin hemen kaynanangile söle geri dönsünler
bebek olana kadar sende kalsınlar bebek oluncada bebek yüzünden gitmezler sen bi bakmışın kaynananla yaşıyosun

günaydın saracım inşallah güzel bir hafta olcak..
Ankara yağmırlı pek severim nisan yağmırlarını
inşallah canım
burada hava güneşli ben kapalı havaları sevmiyorum yaaaaa güldencim yarışmanın oylama sayfası açılmamışmı baktım ama göremedim

gittideee gittiii ayş gülden abla o anca 1 yada 2 sene sonra gelir taaaakii bebiş olana kadr görümcemlrri tembihliyor tup yaprsa buna bakın diye olursa doğuma bi ay kala cağırın beni diyor çocuk olsada o fazla durmz bi yaşına girine kadr en fzla çocuklrı olsa bni napsınlar diyir biz ona git demedik kendi oturmuyor alışmış köye gidince çalışmaya ben yoksa yaptıklarına rağmen dursun diyorum ey kalbim kimse bilmesede yorgunluğunu rabbim bilir doğruluğunu şu adetime resti çekcem gari geliyosan gel yoksa bebek ol kal fena yapcm onu sogana başlıyacam ben ama bu haksızlık duşa gircem girmişken komple temzleyim kendimi geleyim miss oluyum şimdi gidiyorum 10.55 te anca çıkarım belki

Allah iyiliğini versin topiği bi açtım gitmeeeee diyen bi mesaj
tamam canım gitmem
sanırsam geceden sabaha bişi oldu bi vukuatmı var yoksam

Yok cnmyok birsey olmadı gece ruyamda kvvardı dermişim saka gibi ama hep dilim gitme dedi dedi işte allhrızası eş hatrı gibi faktörler agır bastı uzunlafın kısası uykusz kalınca gece miniğimden dolayı içimdeki kötülük ortaya çıktı sabh karar verıceksin diye hmn yazmk istedimgitmediye bak halen uyku. Var ben uyumayıdeneyımbari

günaydın tatlım bencede önemli olan niyet boşver işi gücü takıl buraya

bende öle düşündüm niyet önemli sonuçta

inşallah canım
burada hava güneşli ben kapalı havaları sevmiyorum yaaaaa güldencim yarışmanın oylama sayfası açılmamışmı baktım ama göremedim

bak burda ayrı düştük pek severim yağmurlu kapalı ve romantik havaları...
sayfa açılmamış henüz bende kontrol edip duruyom ama tık yok:26::26::26:

Günümüz aydın olsun kızçelerrr..Hayırlı bir hafta olsunnnn..Hepinizii sevgiyle kucaklıyorumm öpüyorumm

bende öle düşündüm niyet önemli sonuçta

bak burda ayrı düştük pek severim yağmurlu kapalı ve romantik havaları...
sayfa açılmamış henüz bende kontrol edip duruyom ama tık yok:26::26::26:

kapalı havaları sevmiyorum canım ruhum daralıyor ama güneşli havalarda daha bi enerjik oluyorum neşem yerine geliyo seviyorum güneşi ama ayrı düştüğümüz konu bu olsun be gülüüüüüm biz her konuda anlaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…