Tüp Bebek Günlüğümüz !

sabah karar vercem diyemi sabahın körü yazdın fikrini yerim ben seni
hala bilmiyorum öle duruyorum düşünmüyorum da bugün tel etsin bana yanımda ol desin o zaman düşünürüm

ne iyi valla gelince durmak istemeyen kv lerden seninkisi kıymetini bil valla bu durumun...
adetine rest çekmek yerine bi idrar testi yap o zaman hemen gelir
gecikince ben idrar testi yapıyorum hemen geliyo köftehor

günaydınnn canım..
inşallah çok güzel hafta olsun...
bende cumartesi iş yaptım dün dinlendim sayılır..
yemeğim vardı güne gittim geldim kocişle yürüdük geldik..
ama bugün yemekte yok dağ gibi biriken ütümde var bide pazara gitmem gerek..
burdada hava kapalı yine uyku havası yaniii öyle battaniyenin altında takılasım var
ama iş çok maalesef önce yemek önemli olmazsa olmaz ütü yaaprım elbet nasılsa adam üzerine üütlü bişiler giydi çıktı

inşallah canım
burada hava güneşli ben kapalı havaları sevmiyorum yaaaaa güldencim yarışmanın oylama sayfası açılmamışmı baktım ama göremedim

günaydınn saracım..
ama sen sevmiyosunda tamda yerindesin oralar samsundan daha çok yağışlı olurrr
bende bakıyorum hemen atlıycam vatandaşlık görevimi hemen yerine getirmek için can atıyorum burda

Günümüz aydın olsun kızçelerrr..Hayırlı bir hafta olsunnnn..Hepinizii sevgiyle kucaklıyorumm öpüyorumm

günaydın aşkısıııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkesi sevgiyle kucakla beni aşkla

sen biraz yamurda ıslanırsın ben biraz güneşlenirim olur biter dimi

ablacım akşam eşim eve geldi veeeee bu ay baslşıoruz dedi tüp bebeğe bende cok sevndm dah fazla beklemeye gerek yok die mayısda başlıcaz yani sorunumuz kistler alındı histereskopi ile ve eşimde sperm hareketsizliği+morfoloji

ay çok sevindim afferin eşine...
beklemeyin tabii sen hazır hissettikten sonra hemen başlamak en doğrusu...
histeroskopide oldun daha ne olsun darısı bana önce histeroskopi sonra tüp inşallah

herkes uyumuş benim yarın şeker yüklemem var:18::18::18: inşallah bişiicik çıkmaz sürekli tatlı yiyorum çünkü yarın 1 e kadar hastanedeyim dua edinde çıkmasın

Canım bişey çıkmayacak Allah ın izniyle korkma sağlıkla gel inşallah

Sana da güyadınnn paşaların şeker teyzesi Boşver otur iş bitmezzz

canım saat kaçta randevun güzel haberlerle geleceksin Allahın izniyle...

Canım 2 de randevum inşallah canım yaa

Günaydın canımm inşallah bebeğin en yakın zamanda gelir ve dolar o odalar

saraaa....
patlıcanlarım var yemek yapılmayın beklenen elceğizlerimle seçtiğim
şimdii hem lezzetli olsun diyorum hem hafif ..
kızartınca lezzetli oluyor kocam öyle ister oturtmasını v.s
hep hatta onun gönlü karnıyarıktan yana
senin bildiğin başka tarif varmı ??

Son düzenleme:
günaydın kızlar güzel bi sabaha uyandım inşallah herşey hep güzel olur

Günaydın saracım amin inşallah bende hiç sevmem kapalı havaları yazı iple çekiyorum.

Günümüz aydın olsun kızçelerrr..Hayırlı bir hafta olsunnnn..Hepinizii sevgiyle kucaklıyorumm öpüyorumm

Günaydın cnm amiinnn bizde seni öptük

saat 2 de demek ne zaman haber vercen bize..

Ankarada yağmırlı ve kapalı en sevdiğim hava tipi..
ütülerimi dün yaptım darısı sana olsun inşallah kolaycana bitir inşallah...
yemek işide geçenlerde biber dolması yapmıştım çorba her zamanki gibi var yeter yani daha ne yapcam...

Son düzenleme:

doğu karadenizde olsan sara gibi sevmezdin galiba
ohh inşallah darısı bana güya çok iş biriktirmeyeip yormayacaktım kendimi..
neyse 6 gömlek 2 pantulun bikaç havlı varr
hımm yeter bencede afiyet olsun okadar yemek...

neyse bari erken kalktık bugün gideyim önce odamı toplayım sonrada patlıcanları suya yatırayım tuzla

Canım ancak 2 buçuk 3 gibi evde olurum hemen haber veririm size malum telimde net yok.

yok be severdim ben karadenizde de olsam...
çok ütün yokmuş bence dün ben 5 pantolon ütüledim sadece kumaş hele 3 tanesi adamı verem eder..
gömlek olsun sabaha kadar ütüleyim bişi dememem...
hayde yap işlerini kolay gele..

Canım ancak 2 buçuk 3 gibi evde olurum hemen haber veririm size malum telimde net yok.

tamam canım heycanla bekliciimmm

herkese günaydın kızlar kardeşim geldi kahvaltı hazırlıyo bana mis gibi börek yapıyo ama bulantılar bırakmıyo ((

Ütüden nefret ediyoruuuuuummmmmmmm Bende dün 10 kadar gömlek 5 kadar pantolon ütüledim ekstralar da var tabi keşke herşey ütülenmeyen kumaştan olsa yaaa. Bu arada ikramaya için oylar açılmadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…