Yok cnmyok birsey olmadı gece ruyamda kvvardı dermişimsaka gibi ama hep dilim gitme dedi dedi işte allhrızası eş hatrı gibi faktörler agır bastı uzunlafın kısası uykusz kalınca gece miniğimden dolayı içimdeki kötülük ortaya çıktı sabh karar verıceksin diye hmn yazmk istedimgitmediye bak halen uyku. Var ben uyumayıdeneyımbari
Günümüz aydın olsun kızçelerrr..Hayırlı bir hafta olsunnnn..Hepinizii sevgiyle kucaklıyorumm öpüyorumm
gittideee gittiiiayş gülden abla o anca 1 yada 2 sene sonra gelir taaaakii bebiş olana kadr görümcemlrri tembihliyor tup yaprsa buna bakın diye olursa doğuma bi ay kala cağırın beni diyor çocuk olsada o fazla durmz bi yaşına girine kadr en fzla çocuklrı olsa bni napsınlar diyir biz ona git demedik kendi oturmuyor alışmış köye gidince çalışmaya ben yoksa yaptıklarına rağmen dursun diyorum ey kalbim kimse bilmesede yorgunluğunu rabbim bilir doğruluğunu şu adetime resti çekcem gari geliyosan gel yoksa bebek ol kal fena yapcm onu sogana başlıyacam ben ama bu haksızlık duşa gircem girmişken komple temzleyim kendimi geleyim miss oluyum şimdi gidiyorum 10.55 te anca çıkarım belki
Güyadıınnnnnn
Cancağızlarıma güp güzel bir hafta diliyorum...
Herşey gönlünüzce olsun...
Bi sürü iş var yapmaya başlasam diye düşündüm niyet ettim sonra
önemli olan niyet yapmasamda olur dedim oturdum pc nin başına
inşallah canım
burada hava güneşli ben kapalı havaları sevmiyorum yaaaaa güldencim yarışmanın oylama sayfası açılmamışmı baktım ama göremedim
Günümüz aydın olsun kızçelerrr..Hayırlı bir hafta olsunnnn..Hepinizii sevgiyle kucaklıyorumm öpüyorumm
kapalı havaları sevmiyorum canım ruhum daralıyor ama güneşli havalarda daha bi enerjik oluyorum neşem yerine geliyo seviyorum güneşiama ayrı düştüğümüz konu bu olsun be gülüüüüüm biz her konuda anlaşırız
ablacım akşam eşim eve geldi veeeee bu ay baslşıoruz dedi tüp bebeğe bende cok sevndm dah fazla beklemeye gerek yok die mayısda başlıcaz yani sorunumuz kistler alındı histereskopi ile ve eşimde sperm hareketsizliği+morfoloji
herkes uyumuş benim yarın şeker yüklemem var:18::18::18: inşallah bişiicik çıkmaz sürekli tatlı yiyorum çünküyarın 1 e kadar hastanedeyim dua edinde çıkmasın
Güyadıınnnnnn
Cancağızlarıma güp güzel bir hafta diliyorum...
Herşey gönlünüzce olsun...
Bi sürü iş var yapmaya başlasam diye düşündüm niyet ettim sonra
önemli olan niyet yapmasamda olur dedim oturdum pc nin başına
canım saat kaçta randevun güzel haberlerle geleceksin Allahın izniyle...
sanda günaydın dolusu huzur sevgi saglık mutlulk dolu bir haftaya uynmışızdır inş ev sessiz bn yanlıznapsam ki bilemiyorummm birnz yakın olydı da işe alydınz beni yanlız tek başına evde kaldım sesiz odalr bebeğim gelsede inlese buralar dün adet olmadım gecikecm sanırım
günaydın kızlar güzel bi sabaha uyandım inşallah herşey hep güzel olur
Canım bişey çıkmayacak Allah ın izniyle korkma sağlıkla gel inşallah
Sana da güyadınnn paşaların şeker teyzesiBoşver otur iş bitmezzz
Canım 2 de randevum inşallah canım yaa
Günaydın canımm inşallah bebeğin en yakın zamanda gelir ve dolar o odalar
günaydınnn canım..
inşallah çok güzel hafta olsun...
bende cumartesi iş yaptım dün dinlendim sayılır..
yemeğim vardı güne gittim geldim kocişle yürüdük geldik..
ama bugün yemekte yok dağ gibi biriken ütümde var bide pazara gitmem gerek..
burdada hava kapalı yine uyku havası yaniii öyle battaniyenin altında takılasım var
ama iş çok maalesef önce yemek önemli olmazsa olmaz ütü yaaprım elbet nasılsa adam üzerine üütlü bişiler giydi çıktı
saat 2 de demek ne zaman haber vercen bize..
Ankarada yağmırlı ve kapalı en sevdiğim hava tipi..
ütülerimi dün yaptım darısı sana olsun inşallah kolaycana bitir inşallah...
yemek işide geçenlerde biber dolması yapmıştım çorba her zamanki gibi var yeter yani daha ne yapcam...
saat 2 de demek ne zaman haber vercen bize..
Ankarada yağmırlı ve kapalı en sevdiğim hava tipi..
ütülerimi dün yaptım darısı sana olsun inşallah kolaycana bitir inşallah...
yemek işide geçenlerde biber dolması yapmıştım çorba her zamanki gibi var yeter yani daha ne yapcam...
doğu karadenizde olsan sara gibi sevmezdin galiba
ohh inşallah darısı bana güya çok iş biriktirmeyeip yormayacaktım kendimi..
neyse 6 gömlek 2 pantulun bikaç havlı varr
hımm yeter bencede afiyet olsun okadar yemek...
Canım ancak 2 buçuk 3 gibi evde olurum hemen haber veririm size malum telimde net yok.
yok be severdim ben karadenizde de olsam...
çok ütün yokmuş bence dün ben 5 pantolon ütüledim sadece kumaş hele 3 tanesi adamı verem eder..
gömlek olsun sabaha kadar ütüleyim bişi dememem...
hayde yap işlerini kolay gele..
tamam canım heycanla bekliciimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?