herkese günaydın kızlarkardeşim geldi kahvaltı hazırlıyo bana mis gibi börek yapıyo ama bulantılar bırakmıyo ((
inşallah canım inşallahGünaydın cnm gececek inşallah bulantıların da güzel günler seni bekliyor
sorma tatlım ya burası güneşe küs mübarek sıkılıyorum ama ne yaparsın el mahkum katlanıyoruzgünaydınn saracım..
ama sen sevmiyosunda tamda yerindesin oralar samsundan daha çok yağışlı olurrr
bende bakıyorum hemen atlıycam vatandaşlık görevimi hemen yerine getirmek için can atıyorum burda
eveeeeeeeeetgünaydın aşkısıııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkesi sevgiyle kucakla beni aşkla
sen biraz yamurda ıslanırsın ben biraz güneşlenirim olur biter dimi
saraaa....
patlıcanlarım var yemek yapılmayın beklenen elceğizlerimle seçtiğim
şimdii hem lezzetli olsun diyorum hem hafif ..
kızartınca lezzetli oluyor kocam öyle ister oturtmasını v.s
hep hatta onun gönlü karnıyarıktan yana
senin bildiğin başka tarif varmı ??
herkese günaydın kızlarkardeşim geldi kahvaltı hazırlıyo bana mis gibi börek yapıyo ama bulantılar bırakmıyo ((
Ütüden nefret ediyoruuuuuummmmmmmmBende dün 10 kadar gömlek 5 kadar pantolon ütüledim ekstralar da var tabi keşke herşey ütülenmeyen kumaştan olsa yaaa. Bu arada ikramaya için oylar açılmadı sanırım
günaydın canım...
ohh ne güzel kardeş gibisi varmı valla...
bi de börek yapıyooo
14.haftaya geldin hala bulantın var demek benim herşeyden midem bulanır normalde bi de gebe kalırsam ne hale gelcem kimbilir
ütüden nefret etmeyen pek görmedim sağlıklı bi bakış açın var normalsin yani
hani bayanlar brezilya fönü yapıyo saçlarını düzleştiriyo bi daha fön gerekmiyo ütü içine öle bi formül bulsalar yıkasak kurutsak direk giysek ne var yani...valla bunun için bi çare bulan cennetlik olur dualarımızla
günaydın arkadaşlar sağlımlı, mutlu, huzurlu veeeeeeeeee boool bebekli bir hafta diliyorum herkese.
günaydın arkadaşlar sağlımlı, mutlu, huzurlu veeeeeeeeee boool bebekli bir hafta diliyorum herkese.
tatlimmmmm insallahhh normal cikarrr canim dualarimiz seninle..herkes uyumuş benim yarın şeker yüklemem var:18::18::18: inşallah bişiicik çıkmaz sürekli tatlı yiyorum çünküyarın 1 e kadar hastanedeyim dua edinde çıkmasın
sorma tatlım ya burası güneşe küs mübarek sıkılıyorum ama ne yaparsın el mahkum katlanıyoruz
eveeeeeeeeet
olmamı patlıcanları alaca soy sonra tuzlu suya koy sonra bir parmak kalınlığında dilimle ama tam koparma sonra kıymayı köftelik yoğur patlıcanların arasına sıkıştır patlıcanlar yarım ay şeklini alacak böylece tencereye diz üzerine bi baş kuru soğan bi tane domates bi sivri biber dilimle salçalı sos yap kısık ateşte pişir hem hafif hem lezzetli hem güzel görünümlü bi yemek olur hemde çok basit
hala tık yok sanırım oylamadan bi bakıp geleyim
oylama açılmadı kazene mesajmı atsak niye anketi açmadı acaba:26::26::26::26::26::26::26:
gulden biz karar verdik ankarada yaptiricaz 3. yu nereyi onerirsin?
gulden biz karar verdik ankarada yaptiricaz 3. yu nereyi onerirsin?
ay çok sevindim afferin eşine...
beklemeyin tabii sen hazır hissettikten sonra hemen başlamak en doğrusu...
histeroskopide oldun daha ne olsun darısı bana önce histeroskopi sonra tüp inşallah
evet canım ya Allah razı olsun kardeşimden iyi ki var ama 1 haftaya kadar gidecekgünaydın canım...
ohh ne güzel kardeş gibisi varmı valla...
bi de börek yapıyooo
14.haftaya geldin hala bulantın var demek benim herşeyden midem bulanır normalde bi de gebe kalırsam ne hale gelcem kimbilir
ütüden nefret etmeyen pek görmedim sağlıklı bi bakış açın var normalsin yani
hani bayanlar brezilya fönü yapıyo saçlarını düzleştiriyo bi daha fön gerekmiyo ütü içine öle bi formül bulsalar yıkasak kurutsak direk giysek ne var yani...valla bunun için bi çare bulan cennetlik olur dualarımızla
cnm sen cok küçük mü evlendin yasın su an 23 ve 7 yıllık evli misin problermiz ortak die dikkatimi cektin
bende cok sevndm ama kursağımda kaldı neyse dr bu ay rahim cok yoruldu mayısda ki adetinle baslayalım dedi
canım mayısa ne kaldı şurda bencede doktor doğrusunu demiş lütfen sıkma canını bunun için bence bu bekleme sürecini yumilerinin daha kaliteli olması için bişiler yaparak geçir
evet canım ya Allah razı olsun kardeşimden iyi ki var ama 1 haftaya kadar gidecek( iş başa düşecek artık inş o zamana toparlanırım evet tatlım bulantılar bırakmıyo beni (( inş geçecek sen inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım Rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?