Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlısı olsun cnm rabbim en iyisini bilendir benimde yasım 21i doldurmadım bile erkenden bu işlere kol sıvadık rabbim boşa cıkar masın eşinin degerleri nasıl cnm

ne iyi valla gelince durmak istemeyen kv lerden seninkisi kıymetini bil valla bu durumun...
adetine rest çekmek yerine bi idrar testi yap o zaman hemen gelir
gecikince ben idrar testi yapıyorum hemen geliyo köftehor

Aaaaa hain kirmizilar bu gaddarligi sadece bana yapiyo saniyodum demekki yalniz degilmisim guldenim

öyle bi zamanda sordun ki tatlım bilemedim...
yaşadıklarımı biliyorsun normal şartlarda başkenti öneririm sana ama ben gidemicem oraya gürgan kliniği düşünüyorum

hulusi kentmen gbi doktormuş bu seninki gülden abla ya şaka bi yana nasip nereyse oraya gidiliyor rabbim izn verdiyse olur bizimki geçn burdaki özele takmış sanırım rüyamda gördüm burdan olck diyor bende defim içmden uzaga gitsek mecbur kndide gelck onun içn yakındakini istiyor 10 dakalık yer tabi kendine göre hava hoş herşeyi yaşayn benm banane ben rabbimden istiyecm duamla şifa olsun sogan suyum inş duş alnca hafifledim he

hayırlısı olsun cnm rabbim en iyisini bilendir benimde yasım 21i doldurmadım bile erkenden bu işlere kol sıvadık rabbim boşa cıkar masın eşinin degerleri nasıl cnm

amin canım inş sıkıntı başa gelince yaş önmli olmuyor işte benm eşimn değerleri eskidi bnmkide öyle yeni tahliler istemyi düşünüyorum daha saglıklı bir tedavi için gerkli bnce eşimn varikoseli vardı çift tarflı ameliyt oldu sayıları arttı ama iyi ve saglıklı hızlı harketli % 30 okudum eski tahlile göre bndede polikst over var tabi ikisi birlşnce olmuyor 3 aslıma mdn ikncisi tutmuştu ama düştü dedi doktor buda ilk tuptu oda düştü baklım rabbim inş bidakine kucagıma versin

anladım cnm sizin gene hız iyiymiş bizim ileri hız %3 toplam hız :%14 %86 hareketsiz veee %99 unun şekli bozuk

sayı normal kabul edilebilir 52 milyon

Aaaaa hain kirmizilar bu gaddarligi sadece bana yapiyo saniyodum demekki yalniz degilmisim guldenim

yok canım sadece sana değil en azından banada yapıyo kırmızılar bu hainliği ama napıcaz katlancaz sabretcez

iyi adamdır hulusi daktırım benim çok severim ama teknik kısıtlı olunca başka merkeze yönelmek daha doğru olcak sanırım..
kocanada söle yakındaki hastane olsun diye inatlaşmasın seninle neresi aklınıza yatıyorsa içinize siniyorsa orası olmalı öncelikle doktorunuzdan emin olmalısınız...yakın diye merkezmi seçilir ayol

yokhe yalnız degilsin canım erken evlenip zorluklarla mücadelede etmede bende sendenim bende 22 yasındayım 5 yıllık evliyim ve cekmediğim sey kalmadı su yasımda okadar tecrübe edindimki belki 35 yasındakı ınsanın tecrübesi vardır üstümde

canım kızlar kürler falan yapıyorlardı yumurta kalitesi için onları bi araştırmam lazım yazarım sana..
incir kürü var mesela kürünü yapmasan bile ye mutlaka kuru incirden günde bi kaç tane ye..
omega 3 ler satılıyo kapsül olarak vitamin onlardan alabilirsin
eşinede havuç yedir haşlanmış nohut yedir bol bol

canım çok teşekkürler..
özelden 10 dakikada bir mesaj atabiliyoruz o sebeple burdan yazmak istedim hemen...

güldencim esim almıs omega 3 evde içiyo banada içirmeye calıstı ama cok ilaç içiyomya bıkkınlık geldi kız iyi miki bu ilaç ise yarıyosa icmeye devammı etsem nelere iyi geliyo biliyomusun

güldencim esim almıs omega 3 evde içiyo banada içirmeye calıstı ama cok ilaç içiyomya bıkkınlık geldi kız iyi miki bu ilaç ise yarıyosa icmeye devammı etsem nelere iyi geliyo biliyomusun

canımcım tedavi sırasında gebelik oluştuğunda vs...bu arada içmek için doktordan onay almak en doğrusu olur
ama bekleme sürecinde içmek çok iyi vücudun üretemediği yağ asitlerini alıyorsun sürekli balık tüketemediğimiz içinde yağ asitleri çok önemli bu vitaminle alıyorsun yumi kalitesi için önemli yani..

sesime geelllllll
mügeden alamıyosun dimi gözlerini
o kızı hala bulamadılar noldu sence öldümüki Allah korusun annesi ne rahat kadın dimi

yaptırsammı yaptırmasam mı arasındayım 2 gün kaldı ama çok sabırsızlanıyorum bi yandanda üzülürüm die korkuyorum offf ((((

karar senin tatlım hazırsan yaptırabilirsin...
sonuç iyi çıkarsa süpperr olur ama Allah korusun aksi bi durumda dünyanın sonu değil böyle düşün olurmu...

selam şekerler, öpüyorum hepinizi çoook çok.....gününüz güzel geçsin inşallah.

Ankara da yağışlı hava hala sürüyor kızlar. bugün ağdaya gitmem lazım ama çıkmaya üşeniyom yağmurdan dolayı.
yarın da kontrolüm var bugün gitmem lazım. aslında eve de geliyo sağolsun kayınvalidem için o zamanlar benim de kaşı falan alıyo da bugün işimiz büyük. evde kayınpeder var ya yağmur da var bahçeye de çıkamaz. biz yukarı çıkarsak adam anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…