evt canım malesf öyle oldu ama şimdiki aklım olaydı evlnmZdim ama yapcak bişey yok geçmiş heçmişe gömmk ve önmüze bakmak lzım herzamn şimdi tek istediğim bi evlt hayırlısyla saglıklı sıhtli eli aygı düzgün bi evlt bi de sorunlarım sıkıntılarım geçsin bşka bişey istemiyorum okadr yorgunmuşumki duş alınca anladım hayt beni çok yordu sabırla duayla rabbimn iznyle birgün mutlu olurm inş
ne iyi valla gelince durmak istemeyen kv lerden seninkisi kıymetini bil valla bu durumun...
adetine rest çekmek yerine bi idrar testi yap o zaman hemen gelir
gecikince ben idrar testi yapıyorum hemen geliyo köftehor
öyle bi zamanda sordun ki tatlım bilemedim...
yaşadıklarımı biliyorsun normal şartlarda başkenti öneririm sana ama ben gidemicem oraya gürgan kliniği düşünüyorum
gulden biz karar verdik ankarada yaptiricaz 3. yu nereyi onerirsin?
hayırlısı olsun cnm rabbim en iyisini bilendir benimde yasım 21i doldurmadım bile erkenden bu işlere kol sıvadık rabbim boşa cıkar masın eşinin degerleri nasıl cnm
amin canım inş sıkıntı başa gelince yaş önmli olmuyor işte benm eşimn değerleri eskidi bnmkide öyle yeni tahliler istemyi düşünüyorum daha saglıklı bir tedavi için gerkli bnce eşimn varikoseli vardı çift tarflı ameliyt oldu sayıları arttı ama iyi ve saglıklı hızlı harketli % 30 okudum eski tahlile göre bndede polikst over var tabi ikisi birlşnce olmuyor 3 aslıma mdn ikncisi tutmuştu ama düştü dedi doktor buda ilk tuptu oda düştü baklım rabbim inş bidakine kucagıma versin
Aaaaa hain kirmizilar bu gaddarligi sadece bana yapiyo saniyodum demekki yalniz degilmisim guldenim
hulusi kentmen gbi doktormuş bu seninki gülden abla yaşaka bi yana nasip nereyse oraya gidiliyor rabbim izn verdiyse olur bizimki geçn burdaki özele takmış sanırım rüyamda gördüm burdan olck diyor bende defim içmden uzaga gitsek mecbur kndide gelck onun içn yakındakini istiyor 10 dakalık yer tabi kendine göre hava hoş herşeyi yaşayn benm banane ben rabbimden istiyecm duamla şifa olsun sogan suyum inş duş alnca hafifledim he
yokhe yalnız degilsin canım erken evlenip zorluklarla mücadelede etmede bende sendenim bende 22 yasındayım 5 yıllık evliyim ve cekmediğim sey kalmadı su yasımda okadar tecrübe edindimki belki 35 yasındakı ınsanın tecrübesi vardır üstümdeevt canım malesf öyle oldu ama şimdiki aklım olaydı evlnmZdim ama yapcak bişey yok geçmiş heçmişe gömmk ve önmüze bakmak lzım herzamn şimdi tek istediğim bi evlt hayırlısyla saglıklı sıhtli eli aygı düzgün bi evlt bi de sorunlarım sıkıntılarım geçsin bşka bişey istemiyorum okadr yorgunmuşumki duş alınca anladım hayt beni çok yordu sabırla duayla rabbimn iznyle birgün mutlu olurm inş
güldencim esim almıs omega 3 evde içiyo banada içirmeye calıstı ama cok ilaç içiyomya bıkkınlık geldi kız iyi miki bu ilaç ise yarıyosa icmeye devammı etsem nelere iyi geliyo biliyomusuncanım kızlar kürler falan yapıyorlardı yumurta kalitesi için onları bi araştırmam lazım yazarım sana..
incir kürü var mesela kürünü yapmasan bile ye mutlaka kuru incirden günde bi kaç tane ye..
omega 3 ler satılıyo kapsül olarak vitamin onlardan alabilirsin
eşinede havuç yedir haşlanmış nohut yedir bol bol
canım çok teşekkürler..
özelden 10 dakikada bir mesaj atabiliyoruz o sebeple burdan yazmak istedim hemen...
güldencim esim almıs omega 3 evde içiyo banada içirmeye calıstı ama cok ilaç içiyomya bıkkınlık geldi kız iyi miki bu ilaç ise yarıyosa icmeye devammı etsem nelere iyi geliyo biliyomusun
cnm benim bugün transferden sonra 10 günüm sizce kan testi yaptırsam bu gün olurmu acaba hayal kırıklığına uğrarmıyım acaba ????
az bişi de olsa varsa gebelik çıkar yaptır canım..
yaptırsammı yaptırmasam mı arasındayım 2 gün kaldı ama çok sabırsızlanıyorum bi yandanda üzülürüm die korkuyorum offf((((
herkese günaydın kızlarkardeşim geldi kahvaltı hazırlıyo bana mis gibi börek yapıyo ama bulantılar bırakmıyo ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?