Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam canlar nasilsiniz ben hem cok mutluyum hemde uzgun mutlulugumun sebebi 3 aydan sonra dun ilk kez doktor harici disari ciktik ama gelince turkuazin msjini. Okudum hem sasirdim hemde uzuldum

yaptırsammı yaptırmasam mı arasındayım 2 gün kaldı ama çok sabırsızlanıyorum bi yandanda üzülürüm die korkuyorum offf ((((

anladığım kadarıyla idrar testi de yapmadın sen. direk kanda baktıracan. ayyyyyyy çok heyecanlı
canım eğer negatifse 2 gün sonra da üzüleceksin.

ben ilk tedavimde test günümde işe başlayacaktım orda öğrenipte çok üzülürsem diye 11. gün tıp merkezine gittik kan verdim ve negatif çıktı. ertesi gün hastaneye gittim hiçbişey olmamış gibi orda kanımı verdim ama ben eminim ya negatif olduğundan gayet rahattım söylemedim de onlara. akşama sonuç için aramadım nasıl olsa biliyorum diye. işyerindeki kızlar zorladı aradım sonuç pozitif 92 çıkmıştı şok oldum.

yaptıracaksan da değerli baktır sadece pozitif-negatif olan kandan yaptırma derim ben.

selam 3 kalpl güzel hamiş...
hııımmm ağda olayı mecbur yarın kontrol var hava yağışlı eve çağırsan kp der evde anlar ama bu çok karmaşık olmuş cevabı yok

anladım cnm sizin gene hız iyiymiş bizim ileri hız %3 toplam hız :%14 %86 hareketsiz veee %99 unun şekli bozuk

sayı normal kabul edilebilir 52 milyon

özlem merhaba
tüp bebek tedavisine başlamadan önce esine mutlaka dna sperm hasar analizi testi yaptırın, degerden anladıgım morfoloji yüzde 1.

şu anda tüp düşünmüyorum dıyorsan yıne bu testı yaptır ve imkanın varsa Ankara Kaan Aydos hocaya gelin, ya da mail atın. sanırım sıtesınden gönderiliyor artık, cevap dönüyor size ne yapmanız gerektıgını söyleyecektir.

dna hasarı çıkar ıse ona göre tedavi veriliyor. sayı iyi bile osla bu hasar işi olayı bozuyor.
varıkosel eşinde var mı buna da baktırın morf genelde varıkosel yüzünden düşük çıkar, varsa önce ameliyat olsun eşin, basıt bir ameliyat ama degerlerı güzel etkiliyor.
onun dısında proxeed plus ya da muadılı gnc argınmax man eşine verebilirsin.
keçiboynuzu tozunu süte karıştır ver, bol bol havuclu turp salatası yap hatta her akşam yemegın yanına yap.
bol bol domate scorbası yap, domatesteki bir madde adını unututm morf. düzeltilmesine yardımcı.

sigara varsa kesınlıkle içmiycek boşa kürek çekersiniz canım, alkol varsa bırakacak. kırmızı eti minumuma düşürceksiniz bol balık yiyin,

en önemlisi moralinizi yuksek tutun eşinin morali muhtemeln çok bozulacak bu süreçte, onlar daha hassa ama ilaçları vermen bu gıdaları yedırmeye calışman da fiili duadır. inşallah allah kabul eder.

daha aklıma geldikçe yazarım.

ankarada deneyecek arkadaslar ben kendı doktorum prof. murat sönmezeri tavsıye edebilirim. kendisi takıplerınızı yapıyor toplama ve transfer genartta oluyor. inşallah her zaman dualarımdasınız, bu yolda emek sarfeden tüm kardeşlerimin gönlünce olsun, Rabbim çifter çifter üçer üçer sagıcakla versin hepimize.

ben de dualarınızı beklıyorum.

Son düzenleme:
Selam canlar nasilsiniz ben hem cok mutluyum hemde uzgun mutlulugumun sebebi 3 aydan sonra dun ilk kez doktor harici disari ciktik ama gelince turkuazin msjini. Okudum hem sasirdim hemde uzuldum

selam tatlım...
ne güzel gezdiniz demek havalar düzeliyoo artık bundan sonra daha sık çıkarsını yaza koca göbüşünle dolancan kızlar yanıyorum çok sıcak dicen bize

çok teşekkürler canım çok faydalı bir paylaşım oldu

birazdan gidip kan testi yaptırcam :)) dün idrar testi yaptım ama sonuç negatiftii (

canım öncelikle cok cok teşekkür ederim evet eşimde varikosel var ve eşim 21 ocak da ameliyat oldu ameliyat sonrasında keçi boynuzu portkal suyu havuc suyu proxeed plus ve arjinmax ı da kullandı eşim tüp bebeği mayısda başlayacağız ve malesef eşim sigara içiyor ve bırakmıoyor bırakamıyor ne yapacağımı bilmiorum :44::44:

selam tatlım...
ne güzel gezdiniz demek havalar düzeliyoo artık bundan sonra daha sık çıkarsını yaza koca göbüşünle dolancan kızlar yanıyorum çok sıcak dicen bize

İnsallah canim beni zaten yakarsa hamilelik yakacak cunku kansizlik var ben temmuz agustosta bile cam acmadan pikeyle yatarim bakalim herkes ayni seyi diyor insallah sizlerde yasiyacaksiniz bu gunleri

selam kızlarr
nasılsınız bakiim dedim..
herkese kocası tek taş alır ..ben Allah tarafından gönderilen çift taşı düşürecem diye ne paraladım kendimi ne işedim işedim de düşüremedimm ... ağrısı dayanılır gibi değil bazen ama napacan dayanacan mecbuurrr ...

İnsallah canim beni zaten yakarsa hamilelik yakacak cunku kansizlik var ben temmuz agustosta bile cam acmadan pikeyle yatarim bakalim herkes ayni seyi diyor insallah sizlerde yasiyacaksiniz bu gunleri

inşallah canım darısı bizlere olsun..
bende hiç ısınmayanlardanım
hamişlik yakcak tabikide hemde iki melek var kolaymı taşıması

selam şeker...
ne çektin be şu taştan çekmeyipte napıcan böbrek üretmiş
düşsün diye uğraştında ne oldu düşürebildinmi hayır ama uğraşmayıpta ne yapcan
ağrısı var dayancan mecbur

yaaa sorma tam vasfiye teyzeye malzeme oldum ne çektimm beee....kocama kalsa hemen düşürürüz beraber diyor da... adamın derdi başkaa
drumdan istifade etmenin peşinde uyanık... ama pışııkkk

Canim tedavi hayirli ve bebekli olsun insallah ah o erkekler varya benim esimdede varikosal vardi sayi yetersizdi gittigi doktor varikosal ameliyati olsanda sayi cok fazla artmaz direk tup bebek yaptirin vakit kaybetmeyin demisti bende ona ne keci boynuzu pekmezleri tozlari aldim vitaminler ama cocuk gibi yedirmezsem asla yemezdi sigarayida birakmadi bende en sonunda pes ettim 4.denemede rabbim nasip etti aslinda diyecegim erkekler bizler gibi bu konuda savasmiyolar mayisa bisey kalmamis sansiniz bol olsun

yaaa sorma tam vasfiye teyzeye malzeme oldum ne çektimm beee....kocama kalsa hemen düşürürüz beraber diyor da... adamın derdi başkaa
drumdan istifade etmenin peşinde uyanık... ama pışııkkk

bi tek taş almadın bana bendeki 2 taşamı göz diktin vermem düşürmem deeee
ya da düştüğü an taşı alır kafanı yararım dokunma bana de

Canim cok gecmis olsun biran once dussun taslarin ya oylama baslamadimi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…