anladım cnm sizin gene hız iyiymiş bizim ileri hız %3 toplam hız :%14 %86 hareketsiz veee %99 unun şekli bozuk
sayı normal kabul edilebilir 52 milyon
yok canım sadece sana değil en azından banada yapıyo kırmızılar bu hainliği ama napıcaz katlancaz sabretcez
iyi adamdır hulusi daktırım benim çok severim ama teknik kısıtlı olunca başka merkeze yönelmek daha doğru olcak sanırım..
kocanada söle yakındaki hastane olsun diye inatlaşmasın seninle neresi aklınıza yatıyorsa içinize siniyorsa orası olmalı öncelikle doktorunuzdan emin olmalısınız...yakın diye merkezmi seçilir ayol
yarışmada bi sorunmu var acaba niye açılmadı anket sayfası acaba :26::26::26::26::26::26:
hadi inşallah pozitif haberle gel canım bekliyoruz
canım öncelikle cok cok teşekkür ederim evet eşimde varikosel var ve eşim 21 ocak da ameliyat oldu ameliyat sonrasında keçi boynuzu portkal suyu havuc suyu proxeed plus ve arjinmax ı da kullandı eşim tüp bebeği mayısda başlayacağız ve malesef eşim sigara içiyor ve bırakmıoyor bırakamıyor ne yapacağımı bilmiorum:44::44:
yapmadılar cnm yha boşa gittim sabah 11 e kadar yapıolarmış nese 1 gün daha beklicez(
allh hep iyilerle karışlaştırsın inş gülden abla bizimki araştırmıyorki armut piş agzıma düş yapıyor biri şura iyi dese gidek der ama yok oyle arltırcam ben kendinin umursamasına kalmadım yani rabbim inş iyi bi doktor çıkarsın karşımza emeklerimzde boşa gitmesin herşekilde yıpranıyoruz
hayırlısı olsun canım bir gün gecikmeli alırız bizde güzel haberi dimi ama
canım özelden 10 dk da bir yazdığımızdan burdan cevap veriyorum sana...
çoooook teşekkür ediyorum saolasın
inş. benim çok aşırı midem bulanıo bir bilgin warmı yha jnm :?????
kızlar nereye dağıldılar acaba :26::26:
Gulden hani oy. Vercektik ikramayama noldu ben sayfayi bulamiyorum telden giriyorumya sen atsana link burdan canim ikramayama destek olalim yalniz birakmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?