Tüp Bebek Günlüğümüz !

yarışmada bi sorunmu var acaba niye açılmadı anket sayfası acaba :26::26::26::26::26::26:

anladım cnm sizin gene hız iyiymiş bizim ileri hız %3 toplam hız :%14 %86 hareketsiz veee %99 unun şekli bozuk

sayı normal kabul edilebilir 52 milyon

allh buyuk canım benim bakalım bizmkiler nasıl olcak rabbimn izniyle bigün iyi olck

allh hep iyilerle karışlaştırsın inş gülden abla bizimki araştırmıyorki armut piş agzıma düş yapıyor biri şura iyi dese gidek der ama yok oyle arltırcam ben kendinin umursamasına kalmadım yani rabbim inş iyi bi doktor çıkarsın karşımza emeklerimzde boşa gitmesin herşekilde yıpranıyoruz

özlemcim
ameliyat sonrası degerlerınız mıydı yazdıkların
önce eşini ikna etmeye calış cnm sen bır cok fedakarlık yapmıssındır bıraz da o tasın altına elını koysun bu yolda yalnız basına yürünmüyor, illaki birşeyler yapması laızm, o vıtamınlerın faydasını görmek istiyorsa bırakmak zorunda

tüp bebek maddı ve manevı büyük bir külfet bu yola cıkarken bazı önlemleri almamız lazım canım, sonra aksilik olur Allah korusun bir şey olursa biz eşeğimizis ağlam kazıga baglamıştık deme hakkımız olur.

ben ameliyatın 2. ayında hamıle kaldım ama bebek gelışmedı sebebını kaan hoca, eşimin düzelmemiş spermleri olabilecegini söyled, kanda kromozom analizi ve sperm dna hasar testı yaptırmamızı sonucuna göre tüp bebege baslıyacaksak oyle baslamamızı söylemişti.

ee madem amelıyat olduk bıraz bekjleyelım dedik, yaklaşık 9 ay sonra yapılan dna hasar testımız cok güzel sonuc verdi, bende çikolata kisti de oldugu için biz tüpe karar verdik, eşimin degerleri oldukça düzelmişti canım. bu vitaminlerle hareket yuzde 80lere sayı da 50 küsür milyonlara gelmişti.

tüpe mayısta baslayacaksan henuz vaktın var bu test ıkı haftada cıkıyor yaptırmanı öneririm. bir arkadasımız, dna hasar testınde yuksek oranda hasar cıktıgı için tüp bebekte tutan bebegı gelişmemişti. tabi ki herkeisn basına bu gelmez ya da hasar olmadan da gelebilir ama dediğim gibi tüp gibi zorlu bir süreçten önce tetkiklerimizi tamamlayalım ki sonra içimizde kalmasın.

senın saglık problemin yok ise normal yoldan da esının hareketı vs duzelebilir.
ki henuz yenı evlisin sanırım tabıkı karar senın
bu yolda da yolun açık olsun.

Son düzenleme:
canım özelden 10 dk da bir yazdığımızdan burdan cevap veriyorum sana...
çoooook teşekkür ediyorum saolasın

Amin canım iyi doktora dek gelmekte çok önemli...
Allah o kocacığının her konuda aklını başına getirsin inşallahhh...
aslında gebelik şansın çok yüksek ilk denemende gebe kaldın sonuçta iyi ve emin ellerde olursan bu kez devamı gelir Allahın izniyle:13:

Gulden hani oy. Vercektik ikramayama noldu ben sayfayi bulamiyorum telden giriyorumya sen atsana link burdan canim ikramayama destek olalim yalniz birakmayiz

ikramayanın tarifinin adını PORTAKALLI PIRASA VE TAVUKLU ŞEHRİYELİ SALATA bilginize soranlara...

Gulden hani oy. Vercektik ikramayama noldu ben sayfayi bulamiyorum telden giriyorumya sen atsana link burdan canim ikramayama destek olalim yalniz birakmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…