Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar ben geldim kesesini de gördük kalbini de duyduk miniğimin
İnşallah devamı sağlıkla gelir Rabbim herkese sağlıkla kamilelikler yaşamayı nasip etsin

Kizlar sabah daktira gitmiştim malum sebepten ötürü. .
Muayene oldum kan verdim gelsim.
Az once aradilar fsh geven ay 21 kusurden 12 ye ve e2 200 kusurden 19a dusmus.
Doktorada soylemistim anneme gidecem diye. Hic biryere gitmiyon otur oturdugun yere didi..
Ilac dozlarimi ayarladi ve start didi
Simdi bir soru hayit içiyordum 15 gundur devam edemmi:26:

İnşallah devamı sağlıkla gelir Rabbim herkese sağlıkla kamilelikler yaşamayı nasip etsin

süpperr bi haber bu canım çok sevindim çok şükür...
sağlıkla ve vaktiyle Rabbim kucağına almayıda nasip etsin...

naplım canım anlımzda yazılan neyse onu yaşıyoruz rabbim sabırmızın sonunu selamete çıkarsın bnmde aynı canım çekmedim klmadı hele şu son 4 senede sabır edip dua ediyorum baklım rabbim sonunda hayırlısını versin inş bnde komuşdayım anca yZıyom

Canim gozun aydin masallah bebisin cok iyi rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin canim

inş gülden abla inş allhım sana sıgındık yar ve yardımcımz olsun evt o şansımz var hiç olmzsa bunada şukur iyi ellri bulmk zor arştırcam baklım önce bi soğn suyunu deyim rabbimn izniyle ah ah o akıllı olydı ben şimdi mutsuz olmzdım ama nerde belki yaşlanınca anca diye düşünüyom

kızlar ankette yemeklerden biri eksik çıkmış onu düzeltip tekrar oylama açılacakmış bilginize oy vermek istiyorsunuz biliyorum ama sabredin

maşallah canım benim çok şükür çok duygulandım ben deryaaa
21 den 12 ye düştü demek
hayıtı falan bırak artık bu dönemde içilmez canım...

Canım hadi hayırlısı çok sevindim bi an önce alırsın bebişini kucağına inşallah

Hayıt konusunu bilmiyorum cnm ama bilen arkadaşlarımız vardır mutlaka
Yaaaa evet bende oy veremedim nolmus ki niye kapatilmis ankett

Güldenim açıklamış cnm yemeklerden biri çıkmamış ankette

Canim gozun aydin masallah bebisin cok iyi rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin canim

Allah razı olsun cnmm aminn Darısı tüm isteyen herkesin başına olsun.

kızlar ankette yemeklerden biri eksik çıkmış onu düzeltip tekrar oylama açılacakmış bilginize oy vermek istiyorsunuz biliyorum ama sabredin

Tamam cnm açılınca veririz oylarımızı kazanır inşallah.

bnde seni bakıyodum kız çok şukur iyi haberi okudum ne güzel bir mutlulk bu allh daim etsin saglıkla gelişp doğsun inş hamilelik takvimi yakışır şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…