Tüp Bebek Günlüğümüz !

yarışmada katılımcılardan birinin yemekleri ankette görülmediğinden sistemdeki sorun giderilene kadar oylama kapatılmıştır...
açılınca haber vericem kızlar..

Kızlar ben geldim kesesini de gördük kalbini de duyduk miniğimin
İnşallah devamı sağlıkla gelir Rabbim herkese sağlıkla kamilelikler yaşamayı nasip etsin
gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz

gözün aydın deryacım inşallah bu tedavide gelir bebeklerin

kızlar nereye dağıldılar acaba :26::26:

bende işlerimi hallettim geldim ohhhhhh temizlendim valla. canım acıdı o ayrı tabi.
kızlar ben uzun zamandır pijama gecelik falan bakıyodum doğumdan sonrası için ama hiç bulamamıştım yazlıklar da pek çıkmadı tabi. sabahlıklı takımlarda en az 130 tl civarı. gelirken çarşıda terzilerin önünden geçerken dikilmiş şeyler gördüm hemen daldım içeri. seçtim penye kumaşlardan yazlık tiril tiril pijama siparişi verdim tanesi 25 tl. onlar olsun gecelik ve elbise de diktirecem. nasıl iyi yapmışmıyım sizce

güle güle giyin iyi günlerde canım

Kızlar ben geldim kesesini de gördük kalbini de duyduk miniğimin
İnşallah devamı sağlıkla gelir Rabbim herkese sağlıkla kamilelikler yaşamayı nasip etsin

maşallah canım çok sevindim.

bundan sonra Allahım tekmelerini de duyurmayı ve sonra kucağına almayı nasip etsin inşallah.

gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz

gözün aydın deryacım inşallah bu tedavide gelir bebeklerin

Amin canım inşallah sağolasın Allah hepimize sağlıklı hayırlı yavrular versin

Güle güle giy canım çok iyi yapmışsın

ohh sevindim valla canım başladığına. beni başlayacağımız gün tatlı bir heyecan sarıyodu. eminim sende de olmuştur. sonra opu zamanı ve transferde ayrı heyecan ve test günü tavan yapar. inşallah sonucu güzel olacak canım.

çok iyi yapmışsın arkadaşım. bende senin gibi yapmıştım. 130 tl ye 5 tk pijama diktirirsin farklı farklıda giyersin doğumdan sonra.

evet cnm o da yanımdaydı çok mutlu oldu ama fazla da kaptırmamaya çalışıyor kendini 9 ay nasıl beklicez diyor.

ne güzel abbim hep öyle mutlu etsin sizleri inş allhın iZniyle kucagına almayı masip etsin duasını eksik etmesin mutluluğmuxu yaşyın canım allha emanet bebişinz

halletin demek ama nasıl nerde gittinmi eve gelmedi dimi
ne uygun fiyata bulmuşsun süper valla tabiki iyi yapmışsın...
güle güle kullan canım aldıklarını..

Canim ya bu fsh neki canim doktorun otur oturdugun yere diyosa otur sende canim biliyosun bebislerimiz bizim icin herseyden daha onemli oyle degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…