Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlar ben geldimmm nasılsınız iyisinizdir inşallah....
ayyy oyumu kullandım geldim ve ne göriiimmm ikramayam önde şimdilik hayırlısı olur inşallah

benim işlerim vardı anketin açılıp kapatıldığı arada ben kk da değildim canım o yüzden oyumu kullanamadım ama eninde sonunda kullanacaz inşallah maşallah

farkındayım canım açıldığı an ordaydım zaten 8 kişi oy kullandı 6 sı ikramayaya o ara anket kapandı
sende kullancan elbet daha süre var zaten..

yaa ben baya kişi oy kullandı zannettim ama ben kullanan 13. kişiymişim
ama olsun yinede sevindim umarım hak eden kazanır... bu arada sorun giderilmiş oy kullanılmaya tekrar baslanmış

canım en iyisini yapmışssın güle güle giyin tatlım ohhh mis gibide oldun senden rahatı yok şimdi

yaa ben baya kişi oy kullandı zannettim ama ben kullanan 13. kişiymişim
ama olsun yinede sevindim umarım hak eden kazanır... bu arada sorun giderilmiş oy kullanılmaya tekrar baslanmış

canım sorun vardı yeni açıldı oylama o yüzden az kişi oyladı

ohhhh oyumuda kullandım rahatladım ya ikramaya baya önde hadi hayırlısı inşallah kazanıcak nu arada turquoisse nasıl sesi soloğu cıkmadı bugün aklımda hep onda yaaa ((((

halletin demek ama nasıl nerde gittinmi eve gelmedi dimi
ne uygun fiyata bulmuşsun süper valla tabiki iyi yapmışsın...
güle güle kullan canım aldıklarını..

ben gittim canım orda daha rahat oldu hemde dönüşte pijama işimi halletmiş oldum. akşama eve gelecek yine kızcağız kayınvalidem için.

daha bebekler için bir çöp almadım nasıl gezcem nerden alcam diye düşünürken iki gündür hepsi tıkır tıkır olmaya başladı. size bahsetmedim demi ben yaaaa.
cumartesi günü eskişehirden bebişler için bir sürü eşya geldi annem rahat durmadı tabi. kıyafetler, zıbınlar, hastane çıkışı vs., battaniyeler, havluları, uyku seti, yan yatma yastıklarına kadar bir sürü şey almış annemle babam. daha da şu eksik bu eksik deyip duruyodu onları ben alayım anne bırak benim de hevesim var diyodum. bir anda ev bebek eşyasıyla doldu saydım penyesi peluşu vs. sadece 9 tane battaniye çıktı. örgü yelek hırka falan onları da göndermiş 10 tane yelek var daha hırkalar patikler vs. bir de bir sürü örüyoruz diyen var. offfffff

dün de beşiklerini aldık kuzucukların, yatakları ve uyku setleri dahil, iki de ana kucağı taşıma için ve araba için olanlardan. kayınpeder beni ulusa götürdü ben internetten bakıyodum hep beşik falan ulusta mağazaları vardı pazarlık yaptık aldık. hepsi peş peşe olmaya başladı bugünde pijama işini hallettim.
yarına ne olacak bakalım?? aaaa yarın kontrolümüz var bebişleri görcez.

ohhhh oyumuda kullandım rahatladım ya ikramaya baya önde hadi hayırlısı inşallah kazanıcak nu arada turquoisse nasıl sesi soloğu cıkmadı bugün aklımda hep onda yaaa ((((

inşallah canım..
turquoisse daha iyi canım merkez düşünüyo öyle negatif olursa Ankarada bir yer olsun istiyo..

Bende kullandım oyumu inşallah kazanır İkramaya

:13::13::13::13::13:

maşallahhh anneanne oluyor canım normal hevesli tabii hemde ikiz torun gelcek normal çok çok eşya lazım iyi yapmış annen..sen düşünürken saolsun bak halledivermiş hepsini gönderdiklerini hepsini bi yatağa ser fotosunu çek buraya koyda bakalım herşey bir anda yoluna girmiş

Merhaba kızlar misafirimi vardı yeni gitti hemencicik oy kullanyım dedim canlr nereden nsıl kullanıcanm bna yardımcı olurmusunuz

kızlar geçmişe hemen bakıcam ama turqoisseiyi sorunca kızlar merak ettim önce onu bi söyleseniz..noldu bi problemmi var yoksa kan testi baktırıp negatifmi aldı(

kızlar geçmişe hemen bakıcam ama turqoisseiyi sorunca kızlar merak ettim önce onu bi söyleseniz..noldu bi problemmi var yoksa kan testi baktırıp negatifmi aldı(

evet cnm 0,01 ama erken test yaptı birde yaptırdığı yerde biraz şaibe var gibi makine bozulmuş 1 saat bekletmişler falan..

bi yatağa bile sığmaz canım hepsi o kadar çoklar

fotoları aklımda da eşyaları en alt kata koyduk poşetler ağır bi ara açınca orda çekerim diye düşünüyom. o zaman paylaşırım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…