Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet cnm 0,01 ama erken test yaptı birde yaptırdığı yerde biraz şaibe var gibi makine bozulmuş 1 saat bekletmişler falan..

evet erken yapmış onun daha 18indeydi...
yaa nolurrr makine arızalı olsun bi problem çıkmış olsun da sonucu pozitif olsun

ohhh durulife annen ne güzel coğu seyi halletmiş anne işte evladı kaç yasında olursa olsun dayanamıyo işte annende hevesli tabi canım ne güzel olmuş bak düsünmene gerek yok artık bebişlerde baya sevinmiştir bu duruma tabiiii

yeni bişi olmadı canım aynı durum test yaptırmadı

canım ben önce test yaptığını bilmiyodum erken testte negatifi görmüş galiba millistone öyle dedi şimdi öğrendim inşallah değildir Rabbim yüzünü güldürsün

Duru masallah ne guzel telaslara girmissin...
Rabbim guzel hgunlerde kullanmayi nasip etsin..
Bizlerede nu heyecanlari tattirsin insallah..

oy işi tamamdır. zaten açık ara fark yaratmışsın TEBRİKLER bence kesin kazanacak.
ben de senden bişey istiyorum şimdi.

bilmeyenler için yazayım ben 45 yaşındayım bir kızım var ama ikinci bir çocuk istiyorum. ve zor bir kararı nihayet verdim. donasyon yöntemi ile anne olucam tekrar.

sizin birçoğunuz için bu karar yadırganabilir ve henüz çok erken olabilir ama benim için geç bile kalınmış bir karar. eşimi ancak ikna edebildim. veeee 25 nisanda transferim olacak kıbrısda.

baba olmayı çok ama çok hakeden hiç çocuğu olmayan canım eşimle yeniden yaşayabilmem için dualarınızı rica ediyorum. iyi dileklerinizi rica ediyorum.

allah herkesin hayallerini umutlarını gerçek etsin dualarını kabul etsin inşallah.
herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum:)

Canımmm merhaba nsılsın biraz geçmişe bkındım oyumuda kullandımm veee bebişin kalp atışlrını duymussun hayırlı olsun tatlım Rabbim saglıklı saatli kucagına almanı nasip etsinn AMİNNN

Duru masallah ne guzel telaslara girmissin...
Rabbim guzel hgunlerde kullanmayi nasip etsin..
Bizlerede nu heyecanlari tattirsin insallah..

amiiiin canım. o kadar gönülden istiyorum ki sizlerin de bunları yaşamanızı.
bazen düşününce hala inanamıyorum karnımda tepişiyo sıpalar dıştan bile hopluyo karnım arada. bende daha düne kadar tedaviye başladım diye seviniyodum. şimdi eşya bakıyorum.
Allahım herkese nasip etsin tüm bu duyguları.

Canımmm çokksevindim tedaviye başlıyacagına ,İNŞALLAH son olur Rabbim tez zamanda saglıklı bebişler nasip eder tatlımmmm AMİNN

Canımmm merhaba nsılsın biraz geçmişe bkındım oyumuda kullandımm veee bebişin kalp atışlrını duymussun hayırlı olsun tatlım Rabbim saglıklı saatli kucagına almanı nasip etsinn AMİNNN

Sağol canımm iyiyim çok şükür. Evet canım duyduk kalp atışlarımızı geldik amin canımm inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleri görürüm Rabbim herkese en kısa zamanda yaşatsın inşallah sen de yaşayacaksın bu heyecanları canım

Allah yuvanı daim etsin neler yaşıyorsun bu ara bilmiyorum ama bu kararı vermek eminim çok zor olmuştur önemli olan içinin rahat ve huzurlu olması...25 nisanda çok yakında herşey dilediğin gibi gönlünce olur inşallah ve tabiki dualarımda olacaksın..Rabbim hepimizi evlat hasretiyle sınıyor...yolun açık olsun

canım ben önce test yaptığını bilmiyodum erken testte negatifi görmüş galiba millistone öyle dedi şimdi öğrendim inşallah değildir Rabbim yüzünü güldürsün

dün kan vermişti onun dışında bugün kan vermedi onu dedim sanırsam hatlar karıştı

oyyy oyyyyy aşkısımm madurmuşşş..bende yalandan ıspanak kavurdum..evde ne domates kalmış ne bişeyy bende dolabın boşluğundan madurum ama yarın pazarımdan sonra dolacak işşşsllshh

he mağdurum aslında evde biber dolması ve her zamanki gibi bil bakalım ne varrrr
çorbaaaa yeter bence dimi

dün kan vermişti onun dışında bugün kan vermedi onu dedim sanırsam hatlar karıştı

he mağdurum aslında evde biber dolması ve her zamanki gibi bil bakalım ne varrrr

olsun canım ben aldım cevabımı:):))

akşama yemeğim yok zaten akşam olmuş madurum

bize gel ıspanak çorbası karalahana çiçeği kızartması ve salata var

oyyy oyyyyy aşkısımm madurmuşşş..bende yalandan ıspanak kavurdum..evde ne domates kalmış ne bişeyy bende dolabın boşluğundan madurum ama yarın pazarımdan sonra dolacak işşşsllshh

ıspanağın her halini çok severim kavurması yoğurtlusu yumurtalısı pirinçlisi çorbası böreği daha saysam mı

daha ne olsun biber dolması ve çorbaaaaa oooh mis

Yemek miii benim de yuhk...
Kocaya soyledim soyleycemis disardan. Bu gun yemekler kocamdan..

oooh sefan olsun canım

ıspanaktan gidiyosunuz bu akşam millstone ile pişti olmuşunuz
ama ben daha neler duycam karalahana çiçeği kızartmasımıııııı
o nasıl bişi nasıl oluyoooo :26::26::26:
bende de bi kaç gün öncesinin menüsü var işte beyim farkederse yeni yapmadığımı arıza çıkarır bende peynir ekmek korum önüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…