evet cnm 0,01 ama erken test yaptı birde yaptırdığı yerde biraz şaibe var gibi makine bozulmuş 1 saat bekletmişler falan..
aranıza yeni katıldım.
ilk kez tüp deneyeceğim tecrübelerinizi öğrenmek için geldim
kızlar geçmişe hemen bakıcam ama turqoisseiyi sorunca kızlar merak ettim önce onu bsöyleseniz..noldu bi problemmi var yoksa kan testi baktırıp negatifmi aldı(
ohhh durulife annen ne güzel coğu seyi halletmiş anne işte evladı kaç yasında olursa olsun dayanamıyo işte annende hevesli tabi canım ne güzel olmuş bak düsünmene gerek yok artık bebişlerde baya sevinmiştir bu duruma tabiiiiben gittim canım orda daha rahat oldu hemde dönüşte pijama işimi halletmiş oldum. akşama eve gelecek yine kızcağız kayınvalidem için.
daha bebekler için bir çöp almadım nasıl gezcem nerden alcam diye düşünürken iki gündür hepsi tıkır tıkır olmaya başladı. size bahsetmedim demi ben yaaaa.
cumartesi günü eskişehirden bebişler için bir sürü eşya geldi annem rahat durmadı tabi. kıyafetler, zıbınlar, hastane çıkışı vs., battaniyeler, havluları, uyku seti, yan yatma yastıklarına kadar bir sürü şey almış annemle babam. daha da şu eksik bu eksik deyip duruyodu onları ben alayım anne bırak benim de hevesim var diyodum. bir anda ev bebek eşyasıyla doldu saydım penyesi peluşu vs. sadece 9 tane battaniye çıktı. örgü yelek hırka falan onları da göndermiş 10 tane yelek var daha hırkalar patikler vs. bir de bir sürü örüyoruz diyen var. offfffff
dün de beşiklerini aldık kuzucukların, yatakları ve uyku setleri dahil, iki de ana kucağı taşıma için ve araba için olanlardan. kayınpeder beni ulusa götürdü ben internetten bakıyodum hep beşik falan ulusta mağazaları vardı pazarlık yaptık aldık. hepsi peş peşe olmaya başladı bugünde pijama işini hallettim.
yarına ne olacak bakalım?? aaaa yarın kontrolümüz var bebişleri görcez.
yeni bişi olmadı canım aynı durum test yaptırmadı
ben gittim canım orda daha rahat oldu hemde dönüşte pijama işimi halletmiş oldum. akşama eve gelecek yine kızcağız kayınvalidem için.
daha bebekler için bir çöp almadım nasıl gezcem nerden alcam diye düşünürken iki gündür hepsi tıkır tıkır olmaya başladı. size bahsetmedim demi ben yaaaa.
cumartesi günü eskişehirden bebişler için bir sürü eşya geldi annem rahat durmadı tabi. kıyafetler, zıbınlar, hastane çıkışı vs., battaniyeler, havluları, uyku seti, yan yatma yastıklarına kadar bir sürü şey almış annemle babam. daha da şu eksik bu eksik deyip duruyodu onları ben alayım anne bırak benim de hevesim var diyodum. bir anda ev bebek eşyasıyla doldu saydım penyesi peluşu vs. sadece 9 tane battaniye çıktı. örgü yelek hırka falan onları da göndermiş 10 tane yelek var daha hırkalar patikler vs. bir de bir sürü örüyoruz diyen var. offfffff
dün de beşiklerini aldık kuzucukların, yatakları ve uyku setleri dahil, iki de ana kucağı taşıma için ve araba için olanlardan. kayınpeder beni ulusa götürdü ben internetten bakıyodum hep beşik falan ulusta mağazaları vardı pazarlık yaptık aldık. hepsi peş peşe olmaya başladı bugünde pijama işini hallettim.
yarına ne olacak bakalım?? aaaa yarın kontrolümüz var bebişleri görcez.
Duru masallah ne guzel telaslara girmissin...
Rabbim guzel hgunlerde kullanmayi nasip etsin..
Bizlerede nu heyecanlari tattirsin insallah..
Canımmm merhaba nsılsın biraz geçmişe bkındım oyumuda kullandımm veee bebişin kalp atışlrını duymussun hayırlı olsun tatlım Rabbim saglıklı saatli kucagına almanı nasip etsinn AMİNNN
oy işi tamamdır. zaten açık ara fark yaratmışsın TEBRİKLER bence kesin kazanacak.
ben de senden bişey istiyorum şimdi.
bilmeyenler için yazayım ben 45 yaşındayım bir kızım var ama ikinci bir çocuk istiyorum. ve zor bir kararı nihayet verdim. donasyon yöntemi ile anne olucam tekrar.
sizin birçoğunuz için bu karar yadırganabilir ve henüz çok erken olabilir ama benim için geç bile kalınmış bir karar. eşimi ancak ikna edebildim. veeee 25 nisanda transferim olacak kıbrısda.
baba olmayı çok ama çok hakeden hiç çocuğu olmayan canım eşimle yeniden yaşayabilmem için dualarınızı rica ediyorum. iyi dileklerinizi rica ediyorum.
allah herkesin hayallerini umutlarını gerçek etsin dualarını kabul etsin inşallah.
herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum:)
akşama yemeğim yok zaten akşam olmuş madurum
canım ben önce test yaptığını bilmiyodum erken testte negatifi görmüş galiba millistone öyle dedi şimdi öğrendim inşallah değildir Rabbim yüzünü güldürsün
oyyy oyyyyy aşkısımm madurmuşşş..bende yalandan ıspanak kavurdum..evde ne domates kalmış ne bişeyy bende dolabın boşluğundan madurum ama yarın pazarımdan sonra dolacak işşşsllshh
dün kan vermişti onun dışında bugün kan vermedi onu dedim sanırsam hatlar karıştı
he mağdurum aslında evde biber dolması ve her zamanki gibi bil bakalım ne varrrr
çorbaaaayeter bence dimi
Yemek miii benim de yuhk...
Kocaya soyledim soyleycemis disardan. Bu gun yemekler kocamdan..
olsun canım ben aldım cevabımı:):))
oyyy oyyyyy aşkısımm madurmuşşş..bende yalandan ıspanak kavurdum..evde ne domates kalmış ne bişeyy bende dolabın boşluğundan madurum ama yarın pazarımdan sonra dolacak işşşsllshh
dün kan vermişti onun dışında bugün kan vermedi onu dedim sanırsam hatlar karıştı
he mağdurum aslında evde biber dolması ve her zamanki gibi bil bakalım ne varrrr
çorbaaaayeter bence dimi
Yemek miii benim de yuhk...
Kocaya soyledim soyleycemis disardan. Bu gun yemekler kocamdan..
bize gel ıspanak çorbası karalahana çiçeği kızartması ve salata var
ıspanağın her halini çok severim kavurması yoğurtlusu yumurtalısı pirinçlisi çorbası böreği daha saysam mı
daha ne olsun biber dolması ve çorbaaaaa oooh mis
oooh sefan olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?