Tüp Bebek Günlüğümüz !

tızım sen nasıl karadenizlisin

karalahananın çiçekleri daha yeşilken tomurcuk halindeyken toplanıp yıkanıp doğranıp haşlanıyo sonra sıkıp içine bi yumurta kırıp tuzunu atıp karıştırıysun tavada önce bi yüzünü sonra diğer yüzünü kızartıyosun kek gibi dilimleyip servis yapıyosun çok lezzettli oluyo bunu kızartmadan bol soğanlada kavurabilirsin oda ayrı güzel oluyo annene söyle o bilir canım menim şu resim göstermeme kararımdan vazcayıp ikramayanın topiğinde göstersemmi sana resmini

yada o yarışma sayfası olmaz ama gülden bi yemek topiği açsana ordada yemek tariflerini falan paylaşalım olmaz mı

Kim sana neden ne zaman böyle bir karar aldırdı bakıyimm...
Meraktan çatlar büüle olurumm çiçek kızartması görcemm ben yaaa

Haydii sara haydii saraa foto fotoo yüttfenn

Anaaaaammm gene yemek topihine donmus burası. .
Karalahana çiçeğinin bide kizartmasi...
Vaaauuvvv cok ilginç

vala öle oldu yemekten bahsettik kaç gündür malum kadınız yemekten bahsetmeden geçemiyoruz artık

ama çiçek dalında güzel be yaaa
ben karadeniz kızıyım ama annem konyalı adama gelince hep ona göre menüler yapmak durumunda kaldı köreldi kadınceğiz bende görmeye görmeye geri alıştı eskisi gibide gitmiyom memlekete Ankaralı oldum çıktım özüme döneyim beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar dimi
yemek topiğimi ohh yooooo beennn ve yemek topiği ama onun için benim bişileri sürekli sunum şeklinde hazırlamam ve paylaşmam gerekir nerde bende o yürek emek akşama yemeği zor yapıyom ama sana çok fena yakışır biliyomusunnnn sen aç hemen geliriz:13:

Son düzenleme:
Kim sana neden ne zaman böyle bir karar aldırdı bakıyimm...
Meraktan çatlar büüle olurumm çiçek kızartması görcemm ben yaaa

Haydii sara haydii saraa foto fotoo yüttfenn

kimse aldırmadı canım ben hamilelerin canı ister yada hani gösterişmi yapıyo diye düşünenler olur diye bu kararı almıştım

bence sen özüne dön çokda dönme her yemeğini bende sevmiyom buranın laf aramızda

tatlım yemek topiğinde resimli paylaşman gerekmezki yemek tarifleri isimleri bazende resimleri olsada olur topikgülümüz sensin sen aç yütfeeeeeeen

kimse aldırmadı canım ben hamilelerin canı ister yada hani gösterişmi yapıyo diye düşünenler olur diye bu kararı almıştım

bak benim en sinir olduğum konuya parmak bastınn..

Hamilelerr gözümüze giren takvimleri ile cirit atıpp aldıkları herşeyi paylaşırkenn bizimde canımızz bebek çekebilr dimi amaa..Kimse bunu düşünmüyorrr

Hem senn her yönünlen gösterişli bir hatunsunn..19 bin mesacın varr koskoca kk daaaaa..Kime ne gösterişin olacakk..Hamaratısın daa topiğinnn..Aşk ol...

koltuğumun altına kaç tane karpuz sığdı şimdi biliyonmu hem gururlandım hem utandım hem hoşuma gitti men seni çok seviyom biliyonmu

sen diyince akan sular duruyo ama topik açmak ilgi ister emek ister bak hala listeleri toparyalamadım bir ay oldu
ama valla billa düşüncem bunu sözcanımsın sen I LOVE YOU

koltuğumun altına kaç tane karpuz sığdı şimdi biliyonmu hem gururlandım hem utandım hem hoşuma gitti men seni çok seviyom biliyonmu

bende senii çok seviyorumm..

Ay benim ayarım kaçıyo arada..Topiğimizinn tatlımı tatlı hamişleri alınmasınlarr mesacım arada derede kaynasınnn ayoll yazınnn eee daha daha nelerr varrr nelerr yokk

dün dedimki sanırım yumurtluyom bugünde aynı şeyi diyorum öyle hissediyorum galiba ben 3-5 gün yumurtluyom

sen diyince akan sular duruyo ama topik açmak ilgi ister emek ister bak hala listeleri toparyalamadım bir ay oldu
ama valla billa düşüncem bunu sözcanımsın sen I LOVE YOU

tızım yemek topiği çok ilgi istemez herkes uğrar bişeyler yazar topik ilgisiz kalmaz bence

bende senii çok seviyorumm..

Ay benim ayarım kaçıyo arada..Topiğimizinn tatlımı tatlı hamişleri alınmasınlarr mesacım arada derede kaynasınnn ayoll yazınnn eee daha daha nelerr varrr nelerr yokk

ha yani bana yazdığın övgü dolu sözlerden vazcaydın heeeee çok abarttığını düşündün yani aşkolsun

dün dedimki sanırım yumurtluyom bugünde aynı şeyi diyorum öyle hissediyorum galiba ben 3-5 gün yumurtluyom

ben ne zaman yumurtladığımı bilmiyom artık testlerdende bişey anlamıyorum koyu çizgiyi hiç görmedim bu ay ama iki günde erken oldum du bakalım hayırlısı

ben ne zaman yumurtladığımı bilmiyom artık testlerdende bişey anlamıyorum koyu çizgiyi hiç görmedim bu ay ama iki günde erken oldum du bakalım hayırlısı

gerçektenmi ovu testi yaptın bu ay ve çift çizgi görmedin demek belki erken yumurtladın testi geç yapmaya başladıysan kaçırmış olabilirsin

Hayırr tabiikii asla yan çizmemm bi keremm benn Sana söylediklerimin arkasındayımmm hemm..Gerçek fikirlerimm..Diğerleride benim gerçek fikirlerimde hanii didimm belkii alınan olurr yarım elma gönül alma

gerçektenmi ovu testi yaptın bu ay ve çift çizgi görmedin demek belki erken yumurtladın testi geç yapmaya başladıysan kaçırmış olabilirsin

bilmiyorumki belkide öyle oldu 14.günde başladım teste ve bayağı bekledikçe koyulaşıyodu çizgi böyle oluncada ben önemsemedim hata etmişim demekki
Hayırr tabiikii asla yan çizmemm bi keremm benn Sana söylediklerimin arkasındayımmm hemm..Gerçek fikirlerimm..Diğerleride benim gerçek fikirlerimde hanii didimm belkii alınan olurr yarım elma gönül alma

arkadaşlar eşimle yaz tatili için hem hesaplı hemde güzel bi yer arıyoruz erken rezervasyon yaptıralım dedik önerilerinizi bekliyorum canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…