antalyaya gidin ben bi gittim oraya resmen aşık oldum çok güzel bi şehir
önerebileceğin bi yer varmı canım bide hesaplıda olursa ii olacak bizim için bütçe kısıtlı çünkü
tatlım biz larada delphine ımperial oteline gitmiştik şimdi rezervasyon yaparsanız daha hesaplı olur sanıyorum ama başka otellerde var netten araştır istersen çünkü diğerleri hakkında pek bilgim yok
caanım baktım sizin kaldığınız otele cook güzel ama biraz tuzlu sankiitatlım biz larada delphine ımperial oteline gitmiştik şimdi rezervasyon yaparsanız daha hesaplı olur sanıyorum ama başka otellerde var netten araştır istersen çünkü diğerleri hakkında pek bilgim yok
ALLAH tamamina erdirsin canim gozunuz aydinKızlar ben geldim kesesini de gördük kalbini de duyduk miniğimin
İnşallah devamı sağlıkla gelir Rabbim herkese sağlıkla kamilelikler yaşamayı nasip etsin
Kizlar sabah daktira gitmiştim malum sebepten ötürü. .
Muayene oldum kan verdim gelsim.
Az once aradilar fsh geven ay 21 kusurden 12 ye ve e2 200 kusurden 19a dusmus.
Doktorada soylemistim anneme gidecem diye. Hic biryere gitmiyon otur oturdugun yere didi..
Ilac dozlarimi ayarladi ve start didi
Simdi bir soru hayit içiyordum 15 gundur devam edemmi:26:
evet canım bizde kullandık şimdilik önde gidiyo ama bakalım hayırlısı artık...kizlarrr oyumu yolladim ikramayaya siz yolladiniz mi?
kizlarrr oyumu yolladim ikramayaya siz yolladiniz mi?
kendi adıma eveetttttt:13::13::13::13:
kizlarrr oyumu yolladim ikramayaya siz yolladiniz mi?
oylamadaki rakamların üzerine tıklayınca kim kime oy vermiş gözüküyo
fena degikim.canim gece bi aglama krizi yasadim annem var diye gubduz cok taktirmiyiym.sen nasilsin cnm?evet canım bizde kullandık şimdilik önde gidiyo ama bakalım hayırlısı artık...
sen nasılsın
evet canım aynen öyle biliyoyummmm bence bu iyi bişi görek dimi
Canım yazamadım moralim çok bozuk açlık şekerim 93 tokluk 289 çıktı 1 hafta aç kal bakalım olmadı insilün başlıcam dedi çok bide bebeğimin suyu normalden azmiş maşallah kuzumda sorun yok 702 gr olmuş eliz im ama canım sıkıldı şekeri olan annelerin bebelerinde şeker çıkabiliyomuş İnan nasıl açım biliyordum canım çıkacağını ben tatlı manyağıyım yemek yemeyeyim 7 24 tatlı yiyim
Canım yazamadım moralim çok bozuk açlık şekerim 93 tokluk 289 çıktı 1 hafta aç kal bakalım olmadı insilün başlıcam dedi çok bide bebeğimin suyu normalden azmiş maşallah kuzumda sorun yok 702 gr olmuş eliz im ama canım sıkıldı şekeri olan annelerin bebelerinde şeker çıkabiliyomuş İnan nasıl açım biliyordum canım çıkacağını ben tatlı manyağıyım yemek yemeyeyim 7 24 tatlı yiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?