Tüp Bebek Günlüğümüz !

önerebileceğin bi yer varmı canım bide hesaplıda olursa ii olacak bizim için bütçe kısıtlı çünkü

tatlım biz larada delphine ımperial oteline gitmiştik şimdi rezervasyon yaparsanız daha hesaplı olur sanıyorum ama başka otellerde var netten araştır istersen çünkü diğerleri hakkında pek bilgim yok

Son düzenleme:
tatlım biz larada delphine ımperial oteline gitmiştik şimdi rezervasyon yaparsanız daha hesaplı olur sanıyorum ama başka otellerde var netten araştır istersen çünkü diğerleri hakkında pek bilgim yok

tmm canım sizin otele bi bakıım..
canım netten bakıyorumda pek güvenilir olmuyo diye gidenlerde neresi olursa bi fikir alıım diyorum o yüzden sordum

caanım baktım sizin kaldığınız otele cook güzel ama biraz tuzlu sankii

Kızlar ben geldim kesesini de gördük kalbini de duyduk miniğimin
İnşallah devamı sağlıkla gelir Rabbim herkese sağlıkla kamilelikler yaşamayı nasip etsin
ALLAH tamamina erdirsin canim gozunuz aydin

Derya cok sevindim tedavin hayirli olsun bebisli olsun doktorun dogru soylemis hemen basla annen gelir yanina

canım nerdesin şeker yüklemen nasıl geçti sesin çıkmadı hiç meraktayımmmm

Canım yazamadım moralim çok bozuk açlık şekerim 93 tokluk 289 çıktı 1 hafta aç kal bakalım olmadı insilün başlıcam dedi çok bide bebeğimin suyu normalden azmiş maşallah kuzumda sorun yok 702 gr olmuş eliz im ama canım sıkıldı şekeri olan annelerin bebelerinde şeker çıkabiliyomuş İnan nasıl açım biliyordum canım çıkacağını ben tatlı manyağıyım yemek yemeyeyim 7 24 tatlı yiyim

sesin çıkmayınca anladım zaten bişi var...
çok şişim diyordun ya sanırım şekerle ilgiliymiş...
neyse canım Rabbim dermansız dert vermesin gebelikte çıkabiliyor bir arkadaşımızında çıktı diyet verdi doktoru hem fit bir hamile oldu hemde bebeğini sağlıkla kucağına aldı lütfen düşünüp üzme kendinide bebeğinide.

tatlım üzülme bu gebelik şekeridir doğumdan sonra geçer ve bebeğindede bi sorun olmaz Allahın izniyle bi çok hamilede çıkıyo ama sonra geçiyo kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…